Laden reviews...
14 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen over het algemeen een zeer positieve ervaring met Riovent Installatietechniek. Klanten waarderen professionele medewerkers, duidelijke communicatie en snelle, nette installaties. Het werk werd vaak vakkundig uitgevoerd en achtergelaten in een schone staat. Al met al bevelen klanten Riovent aan vanwege betrouwbaarheid en servicegerichtheid.
RioVent heeft onze cv ketel perfect onderhouden, snelle service, duidelijke communicatie en uitstekende kwaliteit.
31 May 2026
Luna
Amsterdam
Zeer tevreden over dit installatiebedrijf! Professioneel, betrouwbaar en snel geholpen. Alles werd netjes uitgevoerd en duidelijk uitgelegd. Goede service en fijne communicatie. Zeker een aanrader.
20 April 2026
Akin
Wormer
Ik ben erg tevreden over de service van RioVent. De monteurs werkten netjes, waren vriendelijk en duidelijk in hun uitleg. De cv-ketel is vakkundig en snel geplaatst, en alles is schoon en netjes achtergelaten. Ook werd er goed meegedacht en kreeg ik duidelijke instructies over het gebruik. Kortom: betrouwbare service en zeker een aanrader!
17 March 2026
Miraj Bahij
Amsterdam
Mijn ervaring met RioVent Installatietechniek was zeer positief. Vanaf het eerste contact verliep alles duidelijk en professioneel. De medewerkers waren vriendelijk, werkten netjes en namen de tijd om alles goed uit te leggen. Het werk werd snel en vakkundig uitgevoerd en alles werd schoon en netjes achtergelaten. Ik ben erg tevreden met het resultaat en zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan anderen.
16 March 2026
Miraj Bahij
Amsterdam
Goede communicatie en prijs is goed. Ze werken netjes en nemen de tijd om alles goed achter te laten. Aanrader
David
Almere
Na een storing aan mijn cv-ketel heeft Riovent razendsnel een nieuwe ketel geplaatst. Wat een geweldige service! Vanaf het eerste contact werd alles duidelijk uitgelegd en volledig geregeld – echt een gevoel van volledige ontzorging. De monteurs werkten snel, netjes en professioneel. Binnen korte tijd was alles weer perfect in orde. De prijs, service en kwaliteit zijn echt top en geven veel vertrouwen. Het is fijn om te merken dat je met een betrouwbaar bedrijf te maken hebt dat zijn afspraken nakomt. Ik ben enorm dankbaar voor de snelle hulp en het vakmanschap. Woon je in of rond Amstelveen en heb je een probleem met je cv-ketel? Dan kan ik Riovent van harte aanbevelen!
Nadier
Amsterdam
I always had a good experience with them. Always on time, always trying to help and with good results. I manage several properties in Amsterdam and I trust this company.
martin
amsterdam
Montserrat
Great service
Tiara
Bussum
Fijn om te ervaren hoe het ook kan! Snel proces van inventarisatie tot plaatsing. Scherpe offerte, goed advies en vakkundige plaatsing van nieuwe CV en alle toebehoren door leuke enthousiaste professionals. Ook prima after service, echt een aanrader!
Jilt
Den Haag
3 loodgieters gesproken waarvan er 2 niet wilde langs komen omdat ik het centrum woon. Gelukkig kon deze loodgieter wel direct komen en vonden ze het centrum geen probleem. Geen lekkage meer, super tevreden.
Jay
Amsterdam
Ik ben heel goed geholpen.
Jerrel
Almere
Im very happy with the plumbers of riovent.
Sanna
Naarden
I recently had my boiler replaced by Riovent in Amsterdam Centrum and had a great experience. The team was professional, efficient, and completed the installation quickly. As an expat, I really appreciated that they were very friendly and communicated clearly in English throughout the whole process. Everything was explained well and the service felt very reliable. I would definitely recommend Riovent to anyone who needs a boiler replacement in Amsterdam.
N.v.t.
Maria
Amsterdam
RioVent Installatietechniek is een professioneel loodgietersbedrijf in Amsterdam gespecialiseerd in installatietechniek voor particulieren en bedrijven. Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van loodgieterswerk, cv-installaties, ventilatiesystemen, sanitair en onderhoud.
Onze ervaren loodgieters in Amsterdam staan klaar voor het installeren, repareren en onderhouden van cv-ketels, verwarmingssystemen, ventilatie en sanitair. Of het nu gaat om een lekkage, verstopping, nieuwe installatie of onderhoud.
RioVent Installatietechniek levert vakwerk, snelle service en betrouwbare oplossingen.
Wij helpen klanten in Amsterdam en omgeving met onder andere:
• Loodgieterswerk en lekkage reparaties
• Installatie en onderhoud van cv-ketels
• Ventilatiesystemen en mechanische ventilatie
• Sanitair installaties en badkamer werkzaamheden
• Verwarming en radiatoren installeren
• Storingen en onderhoud van installaties
RioVent Installatietechniek is erkend installateur en aangesloten bij Techniek Nederland. Dit betekent dat wij werken volgens de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen binnen de installatiesector.
Bij ons staan kwaliteit, betrouwbaarheid en klanttevredenheid centraal. Wij zorgen ervoor dat uw installaties veilig, duurzaam en efficiënt functioneren.
Daalwijkdreef 47
1103 AD AMSTERDAM