Laden reviews...
10 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen het vermogen om het systeem op maat te maken tegen een redelijke prijs. De installaties werden professioneel en netjes uitgevoerd, met duidelijke communicatie. Bij een klein boilerprobleem werd dit snel opgelost, en er is vertrouwen in de nazorg. De interactie met Airheat werd als zeer prettig ervaren.
- zijn goed te bereiken en je wordt altijd teruggebeld - vakkundig/professioneel - zorgvuldig/nauwkeurig - duidelijke communicatie - harde werkers/gaan door totdat al de apparaten functioneren - werken alles keurig af - leveren het bezemschoon op
15 August 2026
Annemarie
Mijnsheerenland
Goede snelle service. Prettig snel contact en afspraken worden nagekomen.
10 August 2026
Luuk
Krimpen aan de Lek
Airco naar volle tevredenheid laten installeren
N.v.t.
10 August 2026
Hessel
Aerdenhout
Meerdere offertes aangevraagd bij verschillende bedrijven maar Dennie van Airheat Installaties nam dezelfde dag nog contact op. Als enige had hij binnen 1,5 week tijd. Offerte ontvangen en na akkoord was mijn airco binnen no time geplaatst door hem en zijn collega. (Binnen 1,5 week) Netjes een ingebruikstellingsrapport ontvangen na afloop. Bedankt voor de snelle service en het nette werk. De airco is ijskoud! In de toekomst zal ik Airheat Installaties zeker weer inschakelen voor de airco’s in de slaapkamers en op zolder! Aanrader!
21 July 2026
Kevin
Capelle aan den IJssel
Snelle en nette installatie, super tevreden
17 July 2026
Petra
Capelle aan den IJssel
Wij zochten een Panasonic all in one warmtepomp kit met tado optimizer voor vervanging van onze gas installatie. Via de importeur bij Airheat gekomen, en zij hebben precies het maatwerk geleverd dat we nodig hadden, voor een alleszins redelijke prijs. De interactie met de mensen van Airheat is uiterst prettig, en de service is van hoge kwaliteit. Warm aanbevolen!
1 July 2026
Huub
Oegstgeest
Goede service wat betreft meedenken over plaatsing,komen afspraken na Vriendelijk personeel
N.v.t.
5 June 2026
Joke
Capelle a/d IJssel
Zeer tevreden over de installatie van mijn airconditioning. Er is netjes en professioneel gewerkt en liet alles schoon achter.
20 April 2026
Habone
Rotterdam
Denni en Andre hebben beiden uitgebreid meegedacht en geadviseerd om met mij tot de beste keuzes te komen voor mijn nieuwe airco verwarming plus boiler. De installatie was makkelijk in te plannen met hen, en het werk werd vakkundig uitgevoerd, netjes en op tijd. Zij hebben beiden met geduld( voor mij) en aandacht de hele opdracht afgemaakt ,en ik ben enorm blij met de super fijne verwarming. Toen er een klein probleem was met de boiler bij de installatie,werd dat ook direct opgelost. Zij hebben duidelijk beiden eer in hun werk ,en willen graag een gelukkige klant achterlaten. Dat is ze zeker gelukt!
27 March 2026
Marieke
Rotterdam
Uitstekend werk geleverd door dit bedrijf bij het plaatsen van airco met 1 buitenunit en 2 binnenunits. Heel behulpzaam geweest bij onverwacht andere werkzaamheden in huis. We hebben 100% vertrouwen in de nazorg.
21 March 2026
Gerard