Zie hieronder

Mike is echt een vakman en fijn persoon in omgang met ook nog eens redelijke prijzen

• Bereikbaarheid

Vakkundig en vriendelijk personeel. Denken met je mee.

• Bereikbaarheid

Vriendelijke mensen die meedenken!

Zie boven

goede dienstverlening

Verder klantvriendelijk ,goede onderhoudsbeurt.

Goed tevreden

Vriendelijke ontvangst bij de receptie, komt afspraken na, en denkt mee met mij. Duidelijke communicatie over de kosten.

• Bereikbaarheid

Als vanouds gewoon heel erg goed en denken mee met de klant

Mike heb ik gelukkig weer gevonden nadat hij een eigen bedrijf is gestart. Bij zijn vorige werkgever repareerde en keurde hij ook vaak mijn auto. Nog steeds dezelfde goede service en je weet dat hij altijd meedenkt met de klant. Doet alleen wat nodig is. Vriendelijk en behulpzaam. Goed adres

• Bereikbaarheid

Een bedrijf met een hart voor klanten

Heb een motor probleem gehad, deze is zeer vakkundig en met veel geduld van Mike en zijn personeel opgelost.

Aanrader

Makkelijk telefonisch bereikbaar, snelle en goede service.

• Deskundigheid N.v.t.

Super service!

Vrijdag APK keuring vor mijn auto gehad. Auto moetst eigenlijk ook een kleine beurt hebben. Deze werd direct ook uitgevoerd. Super service. Top garage.

Aanrader

Afspraken worden nagekomen en goede service

Klantgericht

Klantvriendelijke zaak Goed advies en meedenkend!!

• Bereikbaarheid

Klantvriendelijkheid, duidelijk in uitleg , advies,

Band vervangen

Super snel en wederom perfect geregeld. Weer hartelijk bedankt Mike

Vakkundig klantgericht

geweldig

“Mijn ervaring bij ABC van Erp Oss was werkelijk uitstekend. Vanaf het eerste contactmoment werd ik vriendelijk ontvangen en merkte ik meteen dat ze hier écht aandacht hebben voor de klant. Er werd ruim de tijd genomen om mijn vragen te beantwoorden en alles werd helder en eerlijk uitgelegd, zonder haast of druk. Dat gaf meteen vertrouwen. De medewerkers zijn deskundig, denken actief mee en komen met oplossingen die echt bij je situatie passen. Wat ik vooral waardeerde, is dat ze niet alleen kijken naar wat er moet gebeuren, maar ook naar wat voor mij het beste is op de lange termijn. De communicatie was duidelijk, afspraken werden netjes nagekomen en alles werd zorgvuldig uitgevoerd. Het is tegenwoordig zeldzaam om nog zulke betrokken en betrouwbare service te krijgen. Ik ben ontzettend tevreden over hoe alles is verlopen en voel me echt goed geholpen. Voor mij is het duidelijk: hier kom ik zeker terug en ik kan ABC van Erp Oss van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwaliteit en oprechte klantgerichtheid.”

• Bereikbaarheid

Hele nette en goede service!

Koppeling en bougies zijn netjes vervangen. Hele vriendelijke service, ik zou er volgende keer weer heen gaan.

Profesioneel bedrijf.

Wij zijn erg blij met Mike en zijn collega's! Helaas hebben wij veel problemen gehad met voorgaande auto's. Echter zijn wij altijd perfect geholpen, de service was ten alle tijden uitstekend en de reparatie liet nooit lang op zich wachten. Ik raad iedereen aan om hier naartoe te gaan omdat je hier wel het stukje service krijgt wat bij vele andere bedrijven niet meer realistisch is!

• Bereikbaarheid

Kennen Maik van de Keizer, hier altijd tevreden over geweest. Nu ook weer bij ABC van Erp, altijd vriendelijk, denken in oplossingen en service gericht.

goede prijs/kwaliteit en service

ABC van Erp is een fijn autobedrijf waar je snel terecht kunt voor onderhoud en reparatie van je auto. Zij denken met de klant mee en adviseren altijd eerlijk wat te doen. Ook als dit betekent dat je nog geen nieuwe banden bv nodig hebt. ABC van Erp denkt niet aan eigen gewin maar aan de klant en levert kwaliteit.

• Bereikbaarheid

Zeer tevreden over dit bedrijf!

Vriendelijke service, duidelijke communicatie en alles netje en volgens afspraak geregeld. Betrouwbaar en zeker een aanrader!

• Bereikbaarheid

Vlotte dienstverlening en sympatieke eigenaar.

Goed en snel geholpen.

Uitstekende service

Top bedrijf.

Flexibel en deskundig. Direct bereid je te helpen als er een probleem is, zelfs meer dan je eigelijk zou mogen verwachten. Maar ook regulier onderhoud is prima. Wij hebben hier drie auto's in onderhoud. Kan geen enkel minpunt bedenken.

• Bereikbaarheid

Snel geholpen en prima service , aanrader !

• Bereikbaarheid

Super, staat ten alle tijden klaar.

Vriendelijk en een hele goede service.

Palestrinastraat 2

5344 AA Oss

Over ABC van Erp Oss

ABC van Erp is een allround autobedrijf, vanaf 2008 actief in de autobranche. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit en service. Daarnaast streven we voortdurend naar een hoge klanttevredenheid. Onze werkplaats is uitgerust met de meest moderne apparatuur om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Zo kunnen wij top kwaliteit onderhoud leveren, snelle diagnoses stellen en voor betrouwbare reparaties zorgen. U kunt dan ook altijd met uw auto bij ons terecht. Of het nu gaat om een APK, onderhoudsbeurt, bandenwissel, airco bijvullen of andere reparaties aan uw auto.

Over Autoservice Totaal

De garages van Autoservice Totaal zijn zelfstandig opererende autobedrijven waar je terecht kunt voor reparatie en onderhoud voor alle merken auto’s van alle leeftijden.