Vriendelijke, hard werkende en efficiënte mensen!

De verhuizing van mijn moeder was niet één van de makkelijkste. Er moest bijv. een kwetsbare grote marmeren tafel mee. En hij is heel overgekomen! Er was ook veel loopwerk (lange gangen bij de oude en de nieuwe woning), we hebben de heren niet horen klagen! 1 vd liften was niet diep genoeg voor 4 vd kasten, dus die moesten diagonaal gehouden worden in de lift, petje af!

Team…

Sjef very professional and polite Team in charge of the moving, except for one person, rude and and not polite at all. Only able to ask 4 coffee each. Some installation of furniture not completed and table damaged. Asked for a follow up but no answer given. Refund required

• Would you recommend us? No
  • Value for money

Meer dan 10 jaar de partner voor verhuizingen

Als er verhuist moet worden dan bel ik Tom Strang! Als betrouwbare verhuizer, denkt BVC altijd mee in oplossingen en mogelijkheden. Ik kijk met plezier terug op onze projecten en samenwerking.

Flexibel, correct en betrouwbaar

Al jaren werken wij samen om keukens te bezorgen bij onze klanten. De communicatie verloopt altijd soepel en in de planning wordt altijd meegedacht en zijn ze enorm flexibel. Onze klanten zijn altijd te spreken over de manier van leveren. De keukens worden op de juiste plek geleverd en als er iets tegen zit wordt er altijd meegedacht!

• Offerte traject N.v.t.
  • Prijs/Kwaliteitsverhouding

Harde werkers, vriendelijk en efficiënt

Harde werkers, vriendelijk en efficiënt.

Broekakkerseweg 22

5641 PC Eindhoven

Over Verhuiscentrale

Reeds 4 generaties zorgeloos verhuizen. Het verhuizen van je huis of bedrijf kan veel tijd kosten en een uitdagende taak zijn, maar met Brabantse Verhuis Centrale wordt het een zorgeloze beleving. Onze professionele en vakkundige verhuizers zijn goed opgeleid, goed getraind en zijn rijk aan expertise om je bezittingen veilig te verpakken, te vervoeren en te verhuizen. Van het zorgvuldig inpakken van breekbare items tot het installeren van meubels, we nemen alle aspecten van jouw verhuizing op ons.