Persoonlijke service, goed voor mens en auto.
Zie boven.
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 114 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
De reviews benadrukken consequent snelle en betrouwbare service met heldere communicatie en duidelijke prijzen. Klanten melden eerlijk advies, vakbekwame monteurs en een vriendelijk, meegaand team. De algehele ervaring wordt beschreven als betrouwbaar, professioneel en oplossingsgericht.
Zie boven.
22 September 2026
Wil
Zaltbommel
Heel klant vriendelijk netjes en altijd tijd voor een praatje
Beveelt niet aan
17 September 2026
Diana
Bruchem
Altijd een vriendelijke ontvangst en er wordt goed meegedacht met eventuele problemen. Een autogarage waar ze je naam onthouden!
6 September 2026
Leon
Gameren
Snelle service en een gemoedelijke sfeer
3 September 2026
Rico
G
altijd eerlijk advies , heldere afspraken, vriendelijk maar boven al vakkundig personeel, denken met je mee.
3 September 2026
Charles
bruchem
Onze camper heeft onlangs bij AA een grote beurt gehad. En dat is prima verlopen.
1 September 2026
Willem
Gameren
Ondanks dat de zaak eigenlijk gesloten was o.v.m. vakantie hebben ze me toch nog geholpen. Sorry voor het storen, fijne vakantie en heel hartelijk bedankt!
8 August 2026
Wim
Gameren
Al weer enige jaren klant bij AA Gameren. Ben zeer tevreden niet alleen een vakkundig, maar ook zeer vriendelijk en oplossingsgericht autobedrijf.
3 August 2026
Harry
Zaltbommel
APK volgens afspraak vlot uitgevoerd. Denken mee over voordelige oplossingen.
30 July 2026
Dick
Rossum
30 July 2026
Gijs
Gameren
Deze garage haalt alles uit de kast om ervoor te zorgen dat je auto weer rijdt, zelfs een paar dagen voor de vakantie!
29 July 2026
P.J.
Zuilichem
Nog nooit heb ik tevergeefs een beroep gedaan op Roeland en zijn mannen. Wat een service.
29 July 2026
Tineke
wordt direct geholpen
27 July 2026
Henk
Bruchem
Zeer vriendelijk personeel die weten waar ze over praten.
27 July 2026
Wesley
Den Bosch
Uitstekende service!
24 July 2026
Eva
Gameren
Ik vind dat AA Gameren klanten altijd goed helpen. Zijn ook heel vriendelijk en denken mee naar oplossingen. Als er problemen zijn met auto.
22 July 2026
Fleur
Zaltbommel
APK leverden wat aandachtspunten op. Vervolgens deskundig advies, zonder druk en met alternatieven.
21 July 2026
Ron
Gameren
Airco auto deed het niet. Kon volgende dag meteen langs voor diagnose. Uitkomst was minder leuk en ze adviseerde naar de Opel garage ivm onzekerheid garantie of coulance regeling. Een paar dagen later werd ik gebeld hoe het was gegaan en wat tips. Welke garage doet dat tegenwoordig nog… nou Bij Autoservice Gameren.
20 July 2026
Inge
Gameren
Fijne garage om mijn auto in onderhoud te hebben
20 July 2026
Kor
Zaltbommel
Ik wordt altijd, hoe ook, goed geholpen met de service die je wenst; fijne mensen!
17 July 2026
Monique
Culemborg
We hebben meerdere auto's die onderhouden worden door AA Gameren. Eigenaar Roeland Kreling heeft daar een vast team met opgewekte en gemotiveerde mensen. Standaard onderhoud, elektronische problemen, lekke banden, altijd wordt het passend opgepakt en opgelost. Top.
17 July 2026
Henk
Nieuwaal
Nog niet direct nodige reparaties en vervangingen worden in overleg wel/niet uitgevoerd. Hierbij wordt gekeken naar de mate van intensief gebruik. Beurten en reparaties worden door mij al jarenlang naar volle tevredenheid uitgevoerd.
15 July 2026
Roland
Deil
Al jaren een erg fijne garage waar je op kunt vertrouwen. Als ik een vraag of probleem heb, kan ik altijd even langsrijden en word ik snel en vakkundig geholpen door één van de heren. Ze hebben veel kennis van zaken, denken met je mee en weten altijd een passende oplossing te vinden. Ook tijdens een onderhoudsbeurt of APK houden ze je netjes op de hoogte. Als er iets extra's aan de auto gevonden wordt of een onderdeel besteld moet worden, nemen ze eerst contact op. Alles gaat in goed overleg, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. De prijzen zijn eerlijk en de service is uitstekend. Je wordt snel geholpen en merkt dat klanttevredenheid hier echt voorop staat. Een garage die ik zonder twijfel kan aanbevelen!
13 July 2026
Tim
Zaltbommel
Perfecte service en goed aanbevelingen.
10 July 2026
Arnold
Nieuwaal
Wij komen al jaren bij Roeland. Goede service. Bellen altijd als er iets is. Denken mee, en je wordt zo snel mogelijk geholpen.
7 July 2026
Lukasz
Nieuwaal
Welkom bij Autoservice AA Gameren, uw vertrouwde partner voor alle auto-onderhoud en reparaties in Gameren. Als trotse onafhankelijke BOVAG-garage staan wij voor kwaliteit, eerlijkheid en een persoonlijke aanpak. Of het nu gaat om een APK-keuring, een grote beurt of specialistische reparaties; wij werken met moderne diagnoseapparatuur en heldere prijsafspraken vooraf. Uw mobiliteit is onze zorg. Lees onze klantbeoordelingen en ervaar zelf waarom onze klanten voor ons kiezen!
Rondgang 15
5311 PB Gameren