Laden reviews...
4 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al jaren laat ik mijn boekhouding verzorgen door Kubus Heerenveen. Het team is deskundig en vriendelijk dus zeker een aanrader.
16 June 2026
Jos
Heerenveen
Prettige samenwerking, vlotte communicatie
26 May 2026
Auke
Grou
Jan is altijd bereid om even met de benen op tafel van alles te bespreken. Lekker kopje koffie erbij. Of het nu gaat om cijfers of om plannen voor uitbreiding, (wilde) ideeën, personele kwesties of wat dan ook. Jan is gewoon een fijn persoon. Wij zijn daarom al jaren klant.
26 May 2026
Anita
Gorredijk
Sinds ik mijn boekhouding door kubus laat doen is alles veel duidelijker en weet ik waar ik aan toe ben.
14 April 2026
Peter
Wolvega
Kubus Heerenveen is een Besloten Vennootschap met 5 gekwalificeerde medewerkers c.q. ingehuurde gekwalificeerde ZZP-ers die allen zijn opgeleid om met name u als MKB ondernemer te ontzorgen en staan wij vierkant achter uw zaak.
Wij maken deel uit van de landelijk opererende Kubus Coöperatie. Dit biedt voor u onder andere als bijkomend voordeel dat er binnen de organisatie gezorgd wordt voor vervanging bij ziekte of arbeidsongeschiktheid waardoor de werkzaamheden toch steeds tijdig gereed zijn. Ook bieden wij u intern een multidisciplinaire ondersteuning; wij kunnen u op elk gewenst vlak van de kubus van dienst zijn. Ons netwerk, bestaande uit zo’n 100 samenwerkende kantoren en haar specialisten, omvat onder andere kennis op het gebied van belastingen, accountancy, administratie, personeel & organisatie, automatisering van de financiële administratie, bestuursrecht, subsidie, bedrijfstrainingen, arbeid – en ondernemingsrecht, schuldhulpverlening, bedrijfsovername, corporate finance, ondernemersplan en ook de aan- en verkoop van bedrijven.
Daar en boven kunt u bij ons terecht voor het gezamenlijk opstellen van uw (financiële) zakelijke en private toekomstvisie met de daarbij behorende analyses, periodieke (tussentijdse) managementrapportage en liquiditeitenplanning.
Pim Mulierlaan 3
8443 DA Heerenveen