Geweldig geholpen
Na maanden elders tobben geholpen met mijn blessure. Ik kan weer lekker sporten.
1 August 2026
Katja
Asch
Reactie van OsteoDoc
Hi Katja,
heel erg bedankt voor je mooie review!
Laden reviews...
9 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 9 beoordelingen met een gemiddelde score van 10
Review overzicht
Patiënten melden pijnvermindering en verbetering van het welzijn na de behandeling. Ze waarderen dat er naar hen geluisterd wordt en dat er duidelijke uitleg en adviezen gegeven worden. De zorg wordt als professioneel en vriendelijk ervaren met aandacht voor een holistische aanpak. Over het algemeen is de feedback positief en geeft vertrouwen in de behandelaar.
1 August 2026
Katja
Asch
Hi Katja,
heel erg bedankt voor je mooie review!
Marloes
Bij Marlies voel ik me in goede handen. Ik ervaar haar als kundig, invoelend en rustig. Ze heeft met naast de osteopathie opleiding en ervaring, ook haar werkervaring als huisarts ter beschikking tijdens de behandeling. In het gesprek voorafgaand aan de behandeling luistert ze met open aandacht. Ze neemt de tijd en geeft antwoord op vragen en uitleg. Ze heeft een directe en zorgvuldige aanraking. Ook na de behandeling checkt ze hoe je het ervaren hebt. Mij helpt ze heel goed!!!
17 July 2026
Marianne
Lieve Marianne,
dank je wel voor je mooie woorden en het vertrouwen. Wat fijn om te lezen dat je je tijdens de behandelingen gehoord voelt. Het is voor mij belangrijk om met aandacht te luisteren en de tijd te nemen voor iedere behandeling.
Marloes
Ik ben met enorme rugpijn bij haar gekomen en door haar behandeling en de gekregen oefeningen heb ik nog nauwelijks pijn.
6 March 2026
Gerry
Hoi Gerry,
dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je rugklachten zo zijn verbeterd. Het is mooi om te zien hoe goed je ook zelf met de oefeningen aan de slag bent gegaan, want dat speelt ook een belangrijke rol in het herstel.
Marloes
Mijn lichaam voelde na de behandeling pijnvrij, ontspannen en als een geheel. Ik heb meer inzicht gekregen in de klachten en weet beter wat ik zelf kan doen.
14 February 2026
Marian
Beste Marian,
dank je wel voor deze mooie review! Wat fijn dat je lichaam na de behandeling zo ontspannen en meer als één geheel voelde. Het is mooi om te horen dat je ook meer inzicht hebt gekregen in je klachten en wat je zelf kunt doen om je lichaam te ondersteunen.
Marloes
Doorverwezen via manueel therapeut naar Marloes ivm langdurige nekklachten. Na 1 behandeling al veel minder last en na 2 behandelingen klachtenvrij.
10 February 2026
Xandra
Odijk
Beste Xandra,
wat fijn om te horen dat je zo snel verbetering hebt ervaren! Bedankt voor het delen van je ervaring.
Marloes
Tijdens de behandeling is duidelijk merkbaar hoeveel ervaring Marloes Huijsman heeft. Zij luistert goed naar mijn verhaal en legt tijdens de behandeling uit wat ze gaat doen. Door de behandelingen zijn mijn fysieke klachten verbeterd. Zij geeft adviezen wat ik zelf kan doen om de klachten te verminderen en te voorkomen, zoals oefeningen om thuis te doen. Ik heb gekozen voor osteophatie omdat dit een holistische behandeling is, waarbij er niet alleen plaatselijk behandeld wordt maar gekeken wordt naar het gehele lichaam.
9 February 2026
Anneke
Hoi Anneke,
bedankt voor het delen van je ervaring! Het is mooi dat je de benadering van de osteopathie waardeert, waarbij we verder kijken dan alleen de plaats van de klacht.
Marloes
Marloes is een ontzettend fijn persoon. Ze lijkt met hoofd en hart te luisteren en daarna een zeer professionele afweging te maken hoe te behandelen. Ik voel me gehoord en gezien. Ik zou zeker terug komen als ik weer een klacht had.
7 February 2026
Marion
Utrecht
Beste Marion,
bedankt voor je mooie woorden! Goed dat je de behandelingen als prettig hebt ervaren, en je bent natuurlijk altijd welkom in de praktijk mocht je in de toekomst weer klachten hebben.
Marloes
Een aanrader! Ik ben erg tevreden over de behandeling bij Marloes. Ik zou Marloes en Osteodoc dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een deskundige osteopaat met uitgebreide medische kennis.
3 February 2026
Michiel
Baarn
Hoi Michiel,
bedankt voor je mooie review! Dank je wel voor het vertrouwen en voor het aanbevelen van de praktijk.
Marloes
Een positieve ervaring! Ik heb veel gehad aan de behandeling bij Marloes. Zij neemt de tijd om goed naar je klachten te luisteren en denkt actief met je mee. Na een paar behandelingen was ik van mijn klachten af.
3 February 2026
Willemijn
Hoi Willemijn,
bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad en dat de behandelingen hebben geholpen om je klachten te verminderen.
Marloes
OsteoDoc is een praktijk voor osteopathie in Zeist waar osteopaat Marloes Huijsman werkt. Deze praktijk werkt samen met osteopathiepraktijk Cadena.
Kritzingerlaan 45 A
3707 TB Zeist