Heeft een totaal van 31 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,7
Review overzicht
Positief sentiment69%
Uit de reviews blijkt dat de afhandeling snel en eenvoudig verloopt. Men waardeert de duidelijke communicatie en het behulpzame personeel. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar. Een paar reacties noemen verbeterpunten in opvolging en contact, maar de meerderheid is tevreden.
Sterke punten
Snelle afhandeling
Duidelijke communicatie
Vriendelijk personeel
Gebaseerd op 17 reviews
Efficient
De vereisten voor de aanvraag waren helder
Het process liep snel en efficient
Ed Vermeulen
Amsterdam
Goedemiddag Ed,
Bedankt voor je reactie en wat prettig om te lezen dat het proces snel en efficiënt is verlopen.
Goede ervaring
Mijn ervaring
Ik heb een zeer goede samenwerking ervaren. De communicatie verloopt snel en duidelijk, en ik word altijd op een helpzame manier ondersteund. Alles wordt professioneel en efficiënt afgehandeld, wat het proces prettig en betrouwbaar maakt.
Osama
Rijswijk
Goedemiddag Osama,
Wat een mooie reactie. Heel erg fijn dat je onze service zo positief hebt ervaren.
Snel geregeld
Omdat alles via de app ging en ik privé al klant ben bij de ABN ging alles erg snel en gemakkelijk. De rekening was erg snel geopend.
Matthew
Den Haag
Goedemiddag Matthew,
Bedankt voor het mooie cijfer en wat fijn om te lezen dat de zakelijke rekening snel en gemakkelijk geopend is.
Top service
Ik ben zowel telefonisch als online super goed geholpen door ABN-AMRO. Super fijne en goede service.
Emre
Gorinchem
Goedemiddag Emre,
Bedankt voor je reactie. Fijn dat je goed bent geholpen zowel online als telefonisch.
Nikki ABN AMRO Webcare
Simplified and faster process with accurate details
The process is simplified and accurate . This is quick easy step.
Suresh Kaliyan
Utrecht
Good afternoon Suresh,
Thank you for this great score, and I'm glad you found the process easy.
Goed en snel geholpen
Niks meer aan toe te voegen, al jaren trouwen klant
Jessica
Landgraaf
Goedemiddag Jessica,
Dank voor dit mooie cijfer! Heel fijn dat alles duidelijk was en je snel bent geholpen.
Review overzicht
Positief sentiment69%
Heeft een totaal van 31 beoordelingen met een gemiddelde score van 7,7
Over ABN AMRO Zakelijk
Bij ABN AMRO heb je alles direct in huis: een zakelijke betaalrekening, zakelijke betaalpas en toegang tot zakelijk online bankieren zijn allemaal inbegrepen in een betaalpakket. En je kunt eenvoudig diensten zoals Tikkie zakelijk of een creditcard toevoegen. Speciaal voor zzp'ers, eenmanszaken en grotere bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare bank.