Prettige samenwerking

Hele prettige samenwerking, goede en duidelijke communicatie, snelle afhandeling en over het algemeen zeer goede dienstverlening.

• Betrokkenheid

korte lijnen snel duidelijkeheid.

We hadden een, in onze ogen, complex dossier. Er kwam vanuit maatwerk advocaten een duidelijke uitleg en er werden gelijk de juiste stappen gezet. De contacten waren prettig en zeer correct. Alleen maar positief.

• Betrokkenheid

Wij zijn zeer tevreden met de hulp die we gekregen hebben bij verschillende zaken. Daar waar dhr. Maat niet de aangewezen persoon was wist hij ons telkens goed door te verwijzen.

• Betrokkenheid

Biedt een duidelijk beeld van positie en mogelijke gevolgen

Bij het eerste gesprek werd al realistisch ingegaan op de huidige situatie, wat voor process daar uit zou kunnen volgen en wat de kansen op wenselijk resultaat zijn. Dit gaf een goed beeld van de gevolgen na een eventueel process. Ook werd er goed ingegaan op hoe de situatie tot stand is gekomen en wat wel of niet handig was om te doen.

• Betrokkenheid

Fijn in de communicatie en is zeer vakkundig

Open, transparant en weet op het juiste moment aan de teugels te trekken.

Snel, accuraat en oplossingsgericht

Onder grote tijdsdruk naar een snelle oplossing gewerkt

• Betrokkenheid

Daadkrachtige, punctuele en persoonlijke benadering.

Diederik is een professionele, daadkrachtige advocaat waar op plezierige wijze mee kan worden samengewerkt.

kennis van zaken

in diverse cases bijgestaan door Diederik Maat. Goede adviezen, juiste competentie, prettig in omgang, eerlijk en recht door zee maakt hem de juiste advocaat voor toepassing in de vele vakgebieden waar die wordt ingezet.

• Betrokkenheid

gedegen, to-the-point met oog voor de menselijke maat

Plezierig, kundig. Ondanks dat er vanwege de vakantie periode geswitcht moest worden van de ene partner naar de andere, uitstekende samenwerking en interne overname goed geregeld. Heldere uitleg van de situatie en de verschillende scenario's. Precies de juiste terugkoppeling waarop we samen de juiste keuzes konden maken in het onderhandelen naar een eindresultaat. Vast een van de redenen waarom we zo snel de kwestie hebben kunnen afwikkelen. Hierbij dus de opmerking dat zowel Jolande de Nooij als Diederik Maat mij uitstekend geholpen en begeleid hebben.

Prettige samenwerking!

Prettig om mee samen te werken, goed advies

• Betrokkenheid

Diederik houdt tot het toe de vaart erin.

Mijn ervaring met Maatwerk Advocaten is absoluut positief. Wat mij opviel is dat er in duidelijke en begrijpenlijke taal gecommuniceerd wordt. De resultaat gerichte houding en de goede communicatie over de voortgang van de stappen die gezet moesten worden heb ik als zeer professioneel ervaren. Kortom, een professioneel en gedreven advocaat met kennis van zaken.

Vakkundig en betrokken

De communicatie was vriendelijk en betrokken en deskundig.

• Betrokkenheid

Zeer betrokken en gedreven advocaat

Zeer betrokken zowel persoonlijk als bij de zaak. Maatwerk Advocaten beveel ik iedereen.

Duidelijk en helder

De risico's werden duidelijk en helder uitgelegd. Daardoor kon er een goede strategie worden gevolgd die uiteindelijk een positief resultaat bracht.

• Betrokkenheid

Zeer kundig, communicatief sterk en fijnbesnaard

De manier waarop Diederik mijn zaak heeft verdedigd was van grote klasse. Hij voorzag alle knelpunten, en had hierop passende oplossingen. Zodat de zaak naar mijn volledige tevredenheid kon worden afgesloten. Topper in zijn niche!

• Betrokkenheid

Helder, to-the-point, efficient en effectief.

Diederik heeft mij in meerdere zaken bijgestaan. Zijn advies en communicatie zijn altijd helder en to-the-point. Dit heeft zonder uitzondering geleid tot een vlotte afhandeling met een bevredigend resultaat.

professioneel

dhr Maat heeft ons in de aanvang fase naar de rechtzaak professioneel bijgestaan. duidelijkheid in afspraken , voldoende tijd genomen om uitleg te geven naar de zitting en een fijne afhandeling naar de uitspraak

prima en deskundige dienstverlening

ik ben adequaat en deskundig geholpen, met altijd snelle reactie op vragen.

oplossings gericht

maatwerk advocaten heeft mij snel en vakkundig bij gestaan.

Snelle competente actie

Wegens een arbeidsconflict met een werknemer hadden wij snel juridische ondersteuning nodig. Door bemiddeling tussen de raadsmannen is de schade beperkt gebleven en een wederzijds akkoord ontstaan.

Prima en snelle aanpak

Voor een personeelskwestie waren we genoodzaakt om een advocaat in te schakelen. Maatwerk advocaten heeft dat uitermate en naar volle tevredenheid opgepakt. Ik zou ze zeker warm aanbevelen.

• Betrokkenheid

prettig, accuraat, goed en duidelijk contact, meedenkend, betrokken

• Betrokkenheid

Proactief, scherp, inhoudelijk sterk.

We komen al jaren voor advies bij Diederik. Hij is pragmatisch, geleerd en kundig. Zijn analyses zijn vlijmscherp, zijn taalvaardigheid is imponerend. Elke keer is hij de tegenpartij een slag voor. In Diederik hebben wij een zeer betrouwbaar advocaat en gesprekspartner.

Queridolaan 5

9721 SZ Groningen

050 – 318 52 86

Over Meerburg & Mok advocaten – mediators

Reviews ontvangen voor 14-01-26 zijn ontvangen onder de naam Maatwerk Advocaten.

Over Advocaatscore.nl