Onderhout

Netjes geholpen en door gedacht in verband verhuur auto

Meedenkend bedrijf met goede service

Meedenkend bedrijf met goede service

Mooi bedrijf met een hele goede service!

Onze hele familie heeft zijn auto bij hoefnagel gekocht. Aardige mensen op de werkvloer, uitstekende service en een zeer net bedrijf!

Super!

Snelle en goede service!

Snel en goed geholpen

Altijd goede service en info

Altijd vriendelijk en gezellig!

Snel en flexibel geholpen

Op korte termijn konden wij terecht met een accu probleem van de kia nero. En dat terwijl. Wij hier niet eens vaste klant waren

Vriendelijke, duidelijke uitleg betreffende klein beurt.

Exellent

Friendly & exellent service

Grandioos

Goedendag ik heb op 2 februari de jeep renegade opgehaald die ik op gisteren heb gebracht voor na reparaties die ik aangegeven had toen ik de kocht bij de firma hoefnagel ik moet zeggen grandioos geregeld netjes afgewerkt en snel super tevreden ik heb wel andere ervaringen meegemaakt bij andere garages nogmaals dik tevreden en hartstikke bedankt

Klantvriendelijk

Goede garage en vriendelijke ontvangst

goed geholpen en geadviseerd

goede ervaring

Eindelijk een eerlijk autobedrijf, welke je precies informeert

Na vele omzwervingen heb ik eindelijk een betrouwbare gevonden

Nieuwe auto gekocht. Vriendelijk en kundig. Gezellig familiebedrijf!

Topservice van Marc en Joey, ondanks reparaties kort na aankoop.

Hoewel Marc en Joey ons steeds uitstekend helpen, vinden we het opvallend dat er na een onderhoudsbeurt en 100-puntencheck binnen een maand na aankoop al meerdere mankementen aan het licht kwamen.

Garantie is hier ook echt garantie Top garage

Garantie is hier echt garantie, diagnose wordt vlot en deskundig bepaald, duidelijke communicatie via app of telefoon . Deskundig en vriendelijk personeel. Denken mee met de klant.

Kan er altijd terecht

Eerlijke en goede service en heel erg vriendelijk.

Prettig en altijd volgens afspraak, al vele jaren!

Zie hier boven!

Goede services

De services adviseurs denken goed mee om tot een reparatieadvies te komen en toch een redelijke prijs. Veel flexibliteit ten aanzien van het inplannen van onverwachte reparaties

goed en deskundig geholpen , met prijsopgave vooraf .gewoon goed

gewoon een prettige ervaring.

Beleefd en netjes, snel handelen

Hoefnagel is een professioneel en vriendelijk bedrijf. Snelle en goede service.

Tweedehands auto gekocht en er leek een probleem met de automatische versnellingsbak. Via de mail en telefoon snel contact en afspraak gemaakt. Afstand naar Oosterhout was voor ons 2 uur rijden. We kregen een leenauto mee zonder verdere kosten, behalve de bezine uiteraard. Helaas wat vergeten in de leenauto, maar dat werd ook kosteloos en snel naar ons toe gestuurd. Prima service!

Meedenkend, snel en efficiënt. Goed garage

Heel goed niks mis mee

Ook heel goed in alle opzichten goed service en goed kwaliteit

Kanaalstraat 24

4905 BJ Oosterhout