Een woord geweldig

Wat gedacht werd als kleine vraag simpele oplossing bleek bij en door derde niet , maar ze hebben het vanuit hun zelf meer als bovenverwachting oplost. Super bedankt

Geweldige service

Gewoon een uitstekende service. Klant staat op een

Eerlijk, fijn en kundig bedrijf.

Erg goed, houden je goed op de hoogte en zijn goed in hun werk.

Super bedrijf met altijd goede service.

Ik kom hier al jaren en word altijd netjes geholpen. We zijn al vaker goed uit de brand geholpen en er word ook altijd in oplossingen gedacht.

Apk

Uitstekende service en uitleg.

Met de verkoper liep de communicatie goed

Tegenvaller waren de 2 sterren in de voorruit, en de airco werkte niet, Schoonmaak binnenin kan beter. Complimentje voor de verkoper.

Duidelijk en transparant top service en goede kwaliteit!

Apk en kleine beurt voor mijn Seat gehad. Duidelijke uitleg wat en kosten technisch zeer aantrekkelijk. Service en telefonisch contact ook top! Ben echt heel blij met deze garage en mensen die er werken.

Altijd vriendelijke service

Steeds als ik weer eens een keertje bij Hoefnagel kom, weet ik weer waarom ik kies voor deze garage. Altijd vriendelijke mensen die weten wie je bent. En altijd vriendelijke service.

Prima service en klantvriendelijkheid

Bij Garage Hoefnagel geldt nog de regel van hulpvaardigheid en klantvriendelijkheid naar de klanten. Dat schept vertrouwen dat je auto daar in goede handen is. Chapeau!!!

Vriendelijk

Aardig en goed geholpen.

prima service en correct geholpen

Niets op aan te merken , kom al jaren bij autobedrijf Hoefnagel Oosterhout

Goede service en personeel

Mooie auto gekocht, vriendelijk, goede service

Prima geholpen.

Zoals gewoonlijk goed geholpen.

Je word goed geholpen, en ze houden aan de apraken

Je word goed geholpen, en ze zijn klantvriendelijk

Klantvriendelijk, open en eerlijke garage

Klantvriendelijk, open en eerlijke garage! - goede communicatie - geven duidelijk aan wat voor reparaties, beurten en vervanging zij uitvoeren! - overlegd van te voren wat de kosten zijn!

Goede service en communicatie

Alles is goed gegaan, prima geholpen, friend link service

Snelle en goed service

Snelle service met duidelijke en goede communicatie.

Vlotte behandeling

Je wordt snel geholpen en contact met werkplaatst loopt goed. Gelukkig Niet via receptionist die alleen papieren afhandeling doet.

Ruitenwisserbladen waren versleten, bleken nog onder de garantie te vallen

Er werd NIET moeilijk over gedaan.

Goede en snelle service.

Goede service en een goede afhandeling. Komen hun afspraken na. Met vriendelijke groet Lian’s atelier.

Top autoberdrijf wat meedenkt en achter de klant staat!

Mijn ervaring met Hoefnagel is gewoon top, door omstandigheden en het wachten op nieuwe kentekens kwamen we zonder auto te zitten, dit is gewoon weg super opgelost door de verkoper! Hoefnagel staat nog achter de klant dat zie je niet veel meer.

auto is altijd prima behandeld

vriendelijke efficiente prima benadering van klanten . ik heb geen negatieve ervaring . altijd goed behandeld .

Vriendelijk en deskundig

Kanaalstraat 24