Heeft een totaal van 13 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
Positief sentiment97%
De reviews benadrukken consequent ervaren instructeurs die duidelijke adviezen geven. Leerlingen waarderen heldere uitleg, geduld en een vriendelijke, behulpzame houding. De prettige sfeer en flexibiliteit in de planning dragen bij aan een positieve leerervaring. Over het algemeen blijkt de rijschool zowel op vakgebied als klantgericht te scoren.
Sterke punten
Ervaren instructeurs met duidelijke adviezen
Duidelijke uitleg en vriendelijke, persoonlijke benadering
Goede sfeer en flexibiliteit in planning
Gebaseerd op 13 reviews
Top rijschool/instructeurs
Goede instructeurs met veel ervaring, de juiste adviezen en tips, een goede sfeer waardoor je je altijd op je gemak voelt tijdens het lessen,
Alles word duidelijk uitgelegd en doorgenomen.
Zeker een aanrader vandaar 5/5 sterren!
25 March 2026
Jeremy
Vriendelijke mensen
Super vriendelijke mensen die er alles aan doen om je te helpen slagen!
22 March 2026
R
Nijmegen
Fijne en gezellige lessen gehad. Zeer duidelijke instructies, ze nemen de tijd voor je en denken goed met je mee. Altijd met veel plezier naar de rijlessen gegaan en alle praktijktoetsen in 1 keer gehaald!
19 March 2026
Kim
Lingewaard
Gezellige rijschool en tevens professioneel
Er is altijd ruimte voor koffie bij Pronk
Opleidingen. Zowel voor, als na de rijles. Genoeg tijd om de eigen competenties door te spreken en waar nodig tips te ontvangen. Tijdens de rijlessen zelf is er een fijne sfeer. Er wordt niet alleen gereden en gecorrigeerd, maar ook is er ruimte voor gesprekken. Een fijne rijschool waar je behandelt wordt als mens en niet als gewoon maar een kandidaat
3 March 2026
Nanko
Nijmegen
Super betrokken, professionele instructeurs met een passie voor vervoer!
Ik heb bij Pronk opleidingen in korte tijd mijn D-Rijbewijs kunnen behalen inclusief de praktische toetsen behorende bij beroepscode 95. Abbas en collega's zijn stuk voor stuk zeer gepassioneerde vakmensen die met een grote focus op veiligheid, doorstroming en comfort hun ervaringen en wijsheid doorgeven aan hun leerlingen. De gastvrijheid, klantvriendelijk en flexibiliteit maakt dat je je daarnaast ontspannen en veilig voelt om zo'n avontuur aan te gaan! Een bijzondere ervaring rijker en "belangrijk" ook een nieuw rijbewijs! :-)
28 February 2026
Walter
Arnhem
Hele fijne lessen en goede ervaring
Helemaal top!
27 February 2026
Ruben
Westervoort
Ik vond het zeer aangenaam om met Abbas en Lindsey samen te mogen werken
Ik ben hier heel goed en warm opgevangen. Ik wist vanaf dag 1 waar ik aan toe was. In goed overleg werd mijn planning gemaakt waarbij ik zelfs op zaterdag en/of zondag kon ik lessen. Zij gaven steeds heel duidelijk aan waar ik stond en waar ik nog extra op moest letten. Kortom bij Abbas & Pronk werken vriendelijke sociale maar vooral gedreven professionals met hart voor hun vak en voor hun bedrijf.
22 February 2026
Wendell
Provincie Utrecht
Fenomenaal
In één keer geslaagd voor m’n rijbewijs D! Abbas & Lindsey allebei hele vakkundige mensen die weten waar ze het over hebben. Super gastvrij en heel toegankelijk. Rijles tijdens lunchtijd, bieden ze je gewoon een broodje aan. Waar maak je dat nou mee? Nou hier dus! Bedankt voor de gezellige en leerzame lessen!
Rico
Arnhem
Zeer professionele bedrijf fijne instructeurs
Ik heb veel geleerd van de instructeurs goede en duidelijke lessen zeer tevreden en zeker het aanraden waard
Hiermee wil ik ze nog een keer bedanken voor de goede service en de duidelijke lessen
Ethem
Perfect en succesvol
Ik heb 32 uur rijles gehad en in een x geslaagd bij deze rijschool weten ze hoe ze jou goed de fijne kneepjes van de bus en ik ga zeker kijken als ik de bijscholing daar kan volgen
Jeffrey
een fantastische ervaring
Geduldig, legde goed uit als je wat verkeerd deet wat het was en hoe je dat zou kunnen verbeteren. Hele fijne instructies en ik voelde me klaar voor het examen door hun lessen.
3 January 2026
Noa
nijmegen
Fantastische ervaring
Wat een fijne rijschool om te lessen, hele warme en betrokken mensen.
2 January 2026
Jamie
Nijmegen
Super goede en gezellige rijschool
Deze rijschool zal ik aan iedereen aan bevelen. De instructeurs zijn heel rustig in omgang, en heel duidelijk in hun instructies.
Hierdoor vol vertrouwen het examen in gegaan.
Echt een top rijschool
1 January 2026