Heeft een totaal van 21 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment93%
Klanten melden een ruim assortiment en betrouwbare levering. Bestellingen verlopen vlot via een gebruiksvriendelijke site. Het personeel wordt als vriendelijk en oplossingsgericht ervaren. De samenwerking wordt over het algemeen gezien als betrouwbaar en prettig.
Sterke punten
Uitstekend assortiment
Snelle levering
Vriendelijk en oplossingsgericht personeel
Gebaseerd op 16 reviews
Uitstekende service, bestelde kantoorbenodigheden worden keurig binnen 24 uur en volledig bezorgd !
Een uitstekende leveringsservice voor kantoorbenodigheden. De snelheid van levering is zo goed geregeld, dat je je kantoorbenodigheden de volgende dag in huis hebt. Tevens kun je dit controleren via een track-trace indicatie.
Bij niet voldoende voorraad wordt de aanvulling automatisch nagestuurd.
Zoek je een artikel wat je niet kunt vinden, kun je je vraag telefonisch stellen en gaat hij voor jou op zoek naar een passend / vervangend artikel.
22 September 2026
Monique Caljouw
Middelburg
Prettige samenwerking
Quality Office Supplies is een fijne leverancier om mee samen te werken.
18 September 2026
Anja Vogel
wieringerwerf
Gemak, alles bij één leverancier
Ruim assortiment, snelle levering, persoonlijk contact als dat nodig is.
2 September 2026
Marco
Heerhugowaaard
zinvol
leuk gesprek gehad met Egbert over vele dingen gepraat 3en aangekaart
2 September 2026
J.A. Muller
Heerhugowaard
Snel, vriendelijk, overzichtelijk en service
Het bestellen verloopt makkelijk via de website. Is er iets met de bestelling of niet op voorraad wordt er netjes contact opgenomen en dit besproken. Alles is overzichtelijk ook qua levering met track and trace en altijd vlot geleverd, bestellen volgende dag vaak binnen.
17 August 2026
Karin
Een aanrader voor kantoorartikelen
Uitstekend assortiment en goede service. Bestellen gaat eenvoudig via de website en de bestellingen zijn snel in huis. De producten zijn precies zoals verwacht en van goede kwaliteit.
21 April 2026
C. H.
Heerhugowaard
Altijd goed geholpen en veel keus in webshop
Goed contact, snel bericht als er iets niet op voorraad is en biedt meteen een ander alternatief. heeft veel relaties met andere bedrijven waardoor er bijna alles wat je vraagt besteld kan worden.
altijd fijn contact en goede prijs kwaliteit verhouding
20 March 2026
Fred de Boer
Volendam
Voor kleinere en MKB bedrijven een erg fijne kantoorartikelen leverancier
Ik kan Egbert en en zijn bedrijf vanuit een eerdere werkgever. Als Facility Manager van de nieuwe Nederlandse verzekeraar OpGroen Verzekeringen heb ik een keuze gemaakt tussen Quality Office Supplies (QOS) en Lyreco.
QOS past als klein bedrijf veel beter bij een MKB bedrijf als OpGroen met haar 6 locaties door heel Nederland.
Wij zijn nu geen nummertje maar een middelgrote klant voor Egbert en daarmee krijgen we betere prijzen en meer aandacht dan bij de grotere kantoorleveranciers.
Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en de wijze waarop Egbert zich inzet voor onze klantvragen.
13 March 2026
Rick
Rotterdam
Top!
Al jaren klant en altijd zeer tevreden. Een gebruiksvriendelijke website en een zeer klantvriendelijke leverancier.
Altijd behulpzaam bij vragen over producten, het zoeken naar alternatieven en natuurlijk het aanbieden van een scherpe prijs.
Samen met de snelle levering van de producten maakt dit het plaatje compleet!
10 March 2026
Margret
IJmuiden
Zeer accuraat bedrijf: snelle levering, snelle reactie bij vragen en een uitstekende prijs-kwaliteit
Eigenlijk staat alles al in de koptekst beschreven. Wij maken al een aantal gebruik van Quality Office Supplies en wij zijn er zeer te spreken over. Het feit dat je een snelle reactie krijgt en bij korte vragen geen AI bot krijgt, maar een persoon aan de lijn is een verademing.
20 February 2026
SALT
Koog aan de Zaan
Altijd snel en vakkundig geholpen
Het is fijn dat het bedrijf goed bereikbaar is voor vragen zowel telefonisch als via de mail.
Ik word altijd goed en snel geholpen.
19 February 2026
Astrid
Alkmaar
Een betrouwbare leverancier met goede service, duidelijke communicatie en vooral sterk persoonlijk m
De samenwerking met deze leverancier verloopt altijd prettig.
Levertijden: in orde
Prijsstelling: passend
Benaderbaarheid: goed, snel contact
Assortiment: breed en meestal ruim voldoende
Wat deze leverancier echter écht onderscheidt, is het persoonlijke contact. Wanneer er een product nodig is dat niet direct op de website te vinden is, denken ze actief mee. Ze komen met passende alternatieven of zoeken gericht naar een oplossing. Die betrokkenheid maakt het verschil en zorgt ervoor dat we met vertrouwen blijven samenwerken.
19 February 2026
Arthur Kater
Alkmaar
Snel, betrouwbaar, klantgericht en altijd.
Had eigenlijk een 10 kunnen zijn maar zo heel af en toe vind ik niet wat ik nodig heb.
En ook dan zal Egbert mij snel helpen om naar alternatieven te zoeken.
Prettig contact en leveringen meestal de dag erna al binnen!
18 February 2026
Marcel Deerenberg
Amsterdam
Betrouwbaar en eerlijke prijzen
Betrouwbare leverancier die zijn afspraken nakomt. Prijs en kwaliteit liggen goed in verhouding. Bij uitvraag van producten die niet standaard zijn wordt er goed meegedacht. Korte lijnen en een goed contact.
13 February 2026
Jeroen Adam
Groningen
duidelijk communicatie klantgericht.
Wij zijn zeer te spreken over de professionaliteit en de kwaliteit van hun diensten. Ze denken proactief mee in oplossingen en de communicatie verloopt altijd helder en soepel. Een betrouwbare partner die we van harte aanbevelen."
9 February 2026
C.
prijs/kwaliteit ok.
Jammer dat er soms geen pakbon bij de zending zit, dat is voor ons als bedrijf lastig.
5 February 2026
Rob
Den Helder
Groot assortiment
Groot assortiment, snelle levering en goede service!
5 February 2026
San
Alkmaar
Top! Snelle levering, goede service!
Quality Office Supplies verzorgd al enige jaren bij de Gemeente Nieuwegein diverse kantoorartikelen en wij kunnen niet anders zeggen dan dat wij zeer tevreden zijn met de samenwerking. De website is makkelijk te bedienen en wanneer het product niet in het assortiment voorkomt (wat zelden tot niet voorkomt), staan ze gelijk voor je klaar en doen ze hun uiterste best om toch aan het artikel te komen. Mocht er een product tijdelijk niet leverbaar zijn wordt er gelijk het beste alternatief aangeboden zodat je bestelling toch compleet kan worden geleverd.
3 February 2026
Shanna
Nieuwegein
Vlotte service, een gebruiksvriendelijk website en uitstekende artikelen maken het geheel perfect.
Ik ben zeer tevreden bij Quality Office als klant, de website is makkelijk te bedienen en wanneer ik een product niet kan vinden neem ik contact op met de heer Horius en hij doet zijn uiterste best om toch aan het artikel te komen wanneer het niet in het assortiment van Quality Office voorkomt.
2 February 2026
Babs Ramerman
Top!
Altijd gemakkelijk besteld en netjes binnen. Alles is goed verzorgd en goede service.
2 February 2026
Melanie