Mijn ervaring is goed

De opleiding als fijn contact met mijn trainster ervaren. Ze is geïnteresseerd in mij als persoon, lief en altijd stond ze voor mij klaar. Door haar heb ik veel geleerd en heeft ze me door alles heen geholpen. Het is een opleiding die je echt alleen moet doen en eigen ontwikkeling. De opleiding zelf ervaren als een mooie eigen ontwikkeling.

Fantastische opleiding die zoveel heeft gebracht

Wat een fijne opleiding. Vanaf lesdag 1 tot zelfs na de tijd. Alles wordt helder en duidelijk uitgelegd en ze gaat in jouw tempo mee. De opleiding is zo breed dat je er alle kanten mee op kan. Zo interessant. Ook na de tijd is het ontzettend fijn dat er met regelmaat terug kom momenten zijn om weer even te sparren, vragen te stellen etc.

Wat een mooie tocht

Ik wilde de opleiding graag bij Diana Hendriks volgen. Mijn vraag aan haar was of ik onder haar vleugels mocht meevliegen. Dat mocht en daar heeft zij zich aan gehouden. In vertrouwen en veiligheid mocht ik meevliegen. Het was een hobbelige en indrukwekkende weg, waar ik veel over mezelf heb geleerd. Het heeft ervoor gezorgd dat ik meer naar mijn kern kon komen en waardoor ik als Luisterkindwerker voor mezelf ga beginnen.

Bij Diana heb ik op een veilige en liefdevolle manier geleerd te vertrouwen op mijn intuïtie!

De opleiding tot luisterkindwerker bij Diana heeft mij veel gebracht, zowel professioneel als persoonlijk. Vanaf het begin voelde ik me veilig en gezien. Diana begeleidt met rust, helderheid en oprechte aandacht, waardoor ik echt durfde te vertrouwen op mijn eigen gevoel en waarneming. Wat ik heel fijn vond, is dat de opleiding niet alleen gaat over het leren van een methode, maar vooral over jouw eigen proces. Er was altijd ruimte voor vragen, twijfel en groei, en Diana nam daar de tijd voor. Ik heb me nooit ‘te veel’ of ‘onzeker’ gevoel! Alles mocht er zijn. Door deze opleiding sta ik nu met meer vertrouwen in mijn werk als luisterkindwerker maar ook in mijn werk als pleegzorgbegeleider en trainer pleegzorg. Ik heb handvatten gekregen die ik direct kan toepassen. Ik kijk met dankbaarheid terug op dit traject en kan de opleiding bij Diana van harte aanbevelen aan iedereen die op een integere en liefdevolle manier met luisterkindwerk wil werken!

Een mooie opleiding die je tot nieuwe inzichten brengt.

De opleiding heb ik bij Diana gevolgd. Het was een inspirerende reis waarin ik veel heb geleerd. Diana brengt alles over met veel enthousiasme en ze staat altijd voor je klaar.

Heel bijzonder en fijn!

Hele bijzondere opleiding bij een fantastische docente Henrietta. Ik had best wel wat struggels van mezelf bij de opleiding en Henrietta gaat hier heel fijn en direct mee aan de slag. Wat me heel erg geholpen heeft in de reis die ik eerst moest afleggen om goede afstemmingen te kunnen gaan maken. Ik vond het een heel persoonlijke aanpak, waar je alleen maar van kunt groeien. Vind het ook fijn dat je ook na de opleiding met vragen en advies contact blijft houden.

Ik heb leren vertrouwen op mijn eigen waarneming

Ik heb geleerd mijn "denken" geen prioriteit te geven in het maken van afstemmingen. Voelen en vertrouwen in wat er in mij opkomt hebben zich in mij versterkt.

Mooi verrijkend en bijzonder

Fijne opleiding , zelf nog wat zoekende hierin , hoe kan ik mezelf meer ontspannen om dieper en ruimer te schrijven.

De opleiding heeft me niet alleen geholpen om mooie en helpende afstemmingen te maken, maar ook om mijn eigen kwaliteiten in te zien en daarop te vertrouwen. Mijn trainster Pasca wist altijd precies te zeggen wat ik op dat moment nodig had.

Een verrijking in mijn leven

De opleiding heb ik gedaan bij Ineke en vanaf de eerste dag was ik enthousiast, haar ervaring en relaxte manier van begeleiden sprak mij heel erg aan en zorgde voor diep vertrouwen binnen de groep. prachtige methode!

Bijzondere bevestiging

Een jaar na mijn echtscheiding was ik benieuwd naar de energie van ons gezin. Ik sta er alleen voor met drie kinderen die - als ze bij hun vader zijn geweest - thuis echt moeten landen. De afstemming familieverbond gaf een bevestiging van onze verbinding. Als een roedel staan we samen sterk. Ik kreeg tips hoe ze beter kunnen wennen thuis en ik zag ook bij de kinderen herkenning bij het delen van deze tips. We gaan er samen mee aan de slag. Luisterkind is een prachtige methode om onder het oppervlakte te kijken. Zelf ben ik ook opgeleid luisterkindwerker en maak ik afstemmingen voor bedrijven en particulieren. Iedere keer ben ik verrast door alle emoties, beelden, richtingen etc wat er uit een afstemming komt. Als mensen of bedrijven vast zitten, helpt dit echt verder. In energie, in flow, in keuzes maken en grenzen aangeven.. Eigenlijk een begin van een nieuwe beweging en koers in je leven. Een spiegel, reflectie en meer. Dank je wel Diana voor de nieuwe inzichten. Ik draag ze dagelijks met me mee.

Wat een prachtige opleiding!

Ik voel me heel fijn begeleid door Jolande Dekkers en heb veel van haar geleerd. Het was een veilige online omgeving samen met mijn medecursisten. En wat een prachtige en waardevolle methode!

Een verrassende methode.

Het werkt als je je jezelf de tijd geeft energetisch op iemand af te stemmen. Dat zouden we altijd moeten doen dan zag de wereld er heel anders uit.

"Ontdek de kracht van écht luisteren!”

De Luisterkind opleiding gaf me precies wat ik zocht: méér vertrouwen in mijzelf als therapeut! Door echt te leren luisteren ontdekte ik hoe waardevol de methode is én hoe stevig ik in mijn werk mag staan. De enthousiaste, empathische en gepassioneerde begeleiding van de trainer Nienke Bergkamp (Blokzijl) gaf mij het setje om dat proces helemaal aan te gaan. Luisterkind: "Ontdek de kracht van écht luisteren!” Marguérite Westra-Dobbinga

Mooie ervaring voor jezelf en de mensen om je heen

De opleiding tot Luisterkindwerker was een hele mooie ervaring. Het volgen van de opleiding online deed niks af aan die ervaring. Je wordt meteen in het diepe gegooid, maar de veilige setting, positieve sfeer en fijne begeleiding door de weken heen (zowel tijdens de opleidingsdagen als het mailcontact daaromheen) zorgden voor hele fijne ondersteuning.

De Luisterkindopleiding was verrassend, verdiepend en gegrond.

Ik heb de opleiding gevolgd voor mijn persoonlijke ontwikkeling en omdat ik graag wil kunnen afstemmen op mijn kinderen en mensen om mij heen, die met vragen zitten. Niet zozeer omdat ik een praktijk wil starten of er mijn werk van wil maken. Ik vond het prettig om maandelijks fysiek bij elkaar te komen voor een intensieve, maar ook leuke opleidingsdag. Tussen de lesdagen zat veel ruimte, waarin je opdrachten en oefenafstemmingen moet maken. Deze tijd had ik ook echt nodig, omdat het toch heel wat stappen zijn die je doorloopt als je een goede afstemming wilt maken. Met name de praktijkopdrachten tijdens de opleidingsdagen vind ik erg boeiend en hielpen mij de materie beter te leren begrijpen. Ook vond ik het fijn dat je veel uitwisselt met je mede-studenten. Daarvan leer je ook enorm veel en je bouwt een hechte band met elkaar op.

• Bij welke trainer heb je de opleiding gevolgd en was het op locatie of via E-learning Diana Hendriks, op locatie in Gouda
  • Wat heeft de opleiding je gebracht? Zie bovenstaande
  • Met welke behoefte/motivatie ben je aan de opleiding begonnen? Zie bovenstaande

Over Luisterkind

Luisterkind is een methode om met een kind of volwassene op afstand contact te leggen, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. Dit gebeurt door het maken van Luisterkind-afstemmingen. Daarnaast kan men ook de opleiding tot Luisterkindwerker volgen om zelf met de Luisterkind Methode aan het werk te gaan. Voor zichzelf, voor binnen het gezin, binnen een bestaande of startende praktijk. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks . Het is hulpzaam voor ouders met kinderen, maar ook voor andere volwassenen die graag antwoorden willen op specifieke vragen.

Over Onderwijsscore.nl