Koop/bestel hier niks!

Na een schuurbrand in februari waren onze tuinkussens verloren gegaan. Vrijwel direct een offerte opgevraagd zodat wij die aan de verzekering konden opgeven. Na goedkeuring vd verzekering de complete set besteld en betaald in maart. Paar weken later kregen wij te horen dat wij niet betaald hadden, weer een tijd later hadden ze ons bedrag toch ontvangen, foutje in de administratie. In juni hebben we een klein gedeelte van de set ontvangen. Helaas geen complete kussens waar wij iets mee konden maar vullingen en 40x40 sierkussens...de rest zou in augustus komen. Inmiddels is het morgen september en nemen wij dagelijks contact op via mail en telefoon. Steeds hetzelfde verhaal: er wordt een terugbel verzoek voor Ron neergelegd. Nou Ron, wat denk je er zelf van? Ga jij nog contact met ons opnemen of niet? Waardeloos hoe er met klanten omgegaan wordt... ik schrijf nooit een slechte review, maar ik hoop dat er nu eindelijk iets voor ons gedaan wordt...

Missende onderdelen zonder problemen nagezonden

Ik heb een Blokhut besteld die ik ook ontvangen heb op de afgesproken tijd dankzij de track & trace. Helaas was mijn bestelling niet compleet en waren de funderingsbalken vergeten mee te leveren. Maar nadat ik een mail had gestuurd naar Alexander@fonteyn die mij de factuur gestuurd had, werd het direct geholpen en ontvang ik alsnog de missende onderdelen. De prijs en kwaliteit is een echte aanrader.

Superservice van Alexander

Ook al hadden we geen recht op een nieuwe slotcassette, omdat een sleutel kwijtraken eigen schuld is, kregen wij toch een nieuwe slotcassette voor de deur van onze blokhut.....dat is toch superservice van Alexander van tuinhuizen!!

Fonteyn voor blokhutten en een uitstekende service

Als je op zoek bent naar een blokhut komt je toch steeds weer uit bij Fonteyn. Groot assortiment en een duidelijke website. Fijn is het dat na het bestellen nog contact opgenomen wordt door de firma Fonteyn, in dit geval door Alexander. We bespraken de extra opties en manieren om nog langer plezier te hebben van de blokhut. Alexander was daarbij uitermate behulpzaam en snel, dat is een hele verademing, een prima service!

Alexander heeft mij erg goed geholpen�

Alexander heeft mij erg goed geholpen met het adviseren in een mooi tuinhuis

Top service van Alexander

Alexander heeft ons erg goed geholpen. Hij heeft er alles aan gedaan dat de montage snel gepland kan worden en wij de levering van het pakket van de overkapping dichtbij de montage datum geleverd krijgen.

Tuinhuisje

Tuinhuisje zat snel in elkaar en ziet er goed uit! Had een artikel extra nodig en had wat te veel. Retourneren was geen probleem en ik ben zeer goed geholpen door Alexander!

Snelle reactie, meedenkend

Ik werd super vriendelijk geholpen door Alexander. Hij dacht met me mee en reageerde snel op mijn vragen. Nu is het geregeld. Ik ben blij, straks alleen nog even uitvogelen hoe ik de overkapping in elkaar zet ;-)

Fantastisch geholpen in de showroom�

Fantastisch geholpen in de showroom door Alexander. Hebben een mooi tuinhuis uitgekozen en deze werd binnen een week al bezorgd. Chapeau!

Aankoop Tuinhuis Merel via Irma

Prima contact gehad via de mail met Irma over de aanschaf van het tuinhuisje Merel. Ook tijdens de afhandeling en het meerdere keren aanpassen van de leverdatum goed geholpen. Niets was te veel.

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping zou 11 augustus geleverd worden. 10 augustus nog gebeld en zou de volgende dag geleverd worden. Helaas niet geleverd . Vele keren gebeld, we zouden teruggebeld worden . Dus niet. Ook 2 mails gestuurd naar de support, ook geen reactie. We weten nog steeds niets. Wel betaald en niets geleverd en niet te bereiken. Waardeloze zaak. 4 september. Er is na deze review contact geweest. Ze beloofden de overkapping op woensdag te leveren. Helaas niet gebeurd. Afgesproken dat we het geld teruggestort gaan krijgen. Nu afwachten of dat het gebeurd.

Mooie tuinhuizen en fijne service

In de uitgebreide showroom van Fonteyn heb ik een mooi tuinhuis op de kop getikt (showroom model). Met vriendelijke en snelle service van Jordi en Alexander is alles goed geregeld. Fijne service en goed contact, aanrader!

Ik ben onlangs bij fonteyn geweest voor�

Ik ben onlangs bij fonteyn geweest voor een tuinhuis. Ik werd geholpen door jordi hij dacht echt met ons mee en nam alle tijd voor ons! Wij zijn er tevreden met de uitkomst en hoe we zijn geholpen.

Veranda carbonplaten weggewaaid voor de�

23/8 reactie verzekering inschakelen, dat is al lang gedaan, ik heb kostenopgave, cq levering nodig. Veranda carbonplaten weggewaaid voor de tweede keer, eerste keer gewoon leverbaar, nu bericht niet leverbaar, nu zo'n 3 jaar oud, dus wettelijk gewoon leverplicht, medewerkers aardig, maar geen oplossing, waardeloos dus !

een tuinhuis van lugarde�

Vorig jaar een tuinhuis van lugarde gekocht. Binnen een jaar begonnen de kozijnen te scheuren na een paar mailtjes en telefonisch contact met Alexander de tuinhuis specialist. Is alles netjes geregeld wij krijgen zonder moeilijk toedoen of gezeur, nieuwe kozijnen. Top service van de hoogste klas. Alexander bedankt.

Na bijna 4 maanden nog steeds geen overkapping! van Fonteyn

22 april een overkapping gekocht bij Fonteyn Uddel. Zou ongeveer 6 weken duren voor het geplaatst zou worden. Inmiddels bijna 4 maanden verder en er staat nog steeds niets. Zomer is bijna voorbij.

Na lang te hebben getwijfeld eindelijk�

Na lang te hebben getwijfeld eindelijk de stap genomen om een tuinhuis te kopen. Fonteyn kwam al gauw naar boven als goede optie en ben daar vol verwachting naartoe gegaan. Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring en daarnaast ook er goed geholpen en geadviseerd door Irma. Aanrader!

Toch nog goed gekomen

Februari 2 carports besteld en betaald 8200 euro. Leveren en plaatsen op 22 en 23 maart is niet doorgegaan door voorraad probleem. 2e poging augustus is ook niks geworden. Maar nu half september hebben wij 2 mooie carports geleverd en geplaatst gekregen. 1 onderdeel wordt nog nageleverd en gemonteerd. Ik ga ervanuit dat echt gebeurd daarom nu 4 sterren.

Hadden een probleem met de dakbedekking

Hadden een probleem met het dakbedekking van een schuurtje. Alexander van Fonteyn heeft contact voor ons gezocht met de leverancier. Nieuwe dakbedekking gekregen die door Marvin van Fonteyn opnieuw gelegd is. Marvin heeft gelijk wat afwerk zaken opgelost. Prima service

bei meinem Terrassendach Alu Veranda�

bei meinem Terrassendach Alu Veranda Sigrid Palram 420x300 sind die beiden Endst�cke der Rinne defekt gewesen.( ca.7 Jahre alt ) Ich habe die Endst�cke im Rahmen der Kulanz kostenlos geliefert bekommen,daf�r herzlichen Dank .Das ist ein Kunden-Service !

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

********** ZIJN ALLEEN UIT OP GELD

!!LEES GOED DE NEGATIEVE REVIEWS EN VERMIJD DEZE WINKEL!! Slechte zaak en nog slechtere klantenservice� In april 2023 heb ik een overkapping gekocht. Vervolgens is de levering plaatsgevonden op de afgesproken datum. Bij het opzetten van de overkapping blijken ontzettend veel onderdelen niet bijgeleverd te zijn die wel in de handleiding staan. Hierdoor is de bouw gestaakt tot dat wij de juiste onderdelen van Fonteyn zouden ontvangen. We hebben circa een � twee weken gewacht op antwoord maar tevergeefs. Vervolgens hebben wij veelvuldig gebeld en gemaild met Fonteyn. De dames bij de klantenservice doen vaak lacherig als je met hun het gesprek aangaat en zien de ernst niet in van de situatie. Vervolgens krijg ik te horen dat er op dat moment niemand op de afdeling staat die mij kan helpen en ze vertellen je iedere keer weer dat ze een terugbel verzoek inplannen. Bij de zoveelste keer dat ik heb gebeld en ik iedere keer weer niet teruggebeld wordt heb ik besloten om voor de zoveelste keer weer naar Fonteyn te gaan om het persoonlijk te bespreken. Bij de laatste keer ben ik flink boos geworden aangezien ze mijn meldingen niet serieus nemen en hier niet tot beperkt op reageren. Ze liegen je voor met valse beloftes over dat het besproken gaat worden, maar hier is niks van waar. Op dit moment hebben wij met veel moeite kunnen regelen dat zij alsnog de overkapping komen afmaken voor ons, maar dan blijkt het volgende probleem. Een externe monteur die Fonteyn inhuurt, heeft de overkapping afgemaakt voor ons, maar gaf al meteen aan dat er bepaalde olievlekken in het glas zitten. Deze vlekken zitten nagenoeg altijd in de overkappingen van de comfort line van Fonteyn vertelde monteur. Dit wordt volgens hem ook niet verteld door Fonteyn bij de verkoop, maar zo staat het show model wel in de winkel. Je gaat natuurlijk er niet van uit dat je ook zulke slechte glasplaten krijgt als je de deal sluit. Ik heb geprobeerd om de olievlekken eruit te poetsen met verschillende middelen, maar niks helpt. Hierdoor maar weer een service melding gemaakt en dan begint het riedeltje weer van voor af aan. Op dit moment wacht ik al weer enkele weken op reactie en bellen helpt (zoals ik reeds al goed weet) totaal niet. Al met al is dit mijn slechtste aankoop ooit geweest waar ik ontzettend veel spijt van heb. Als je de reviews leest van anderen dan zie je hetzelfde probleem als blijkt dat het product niet in een keer goed is. Zodra een service of onderhoudsmelding is of als een product niet deugd dan is het voor hun onmogelijk om een oplossing direct te bieden. Bespaar jezelf de moeite en koop hier niet! Ik heb helaas de negatieve reviews destijds niet gelezen en ben net zoals vele anderen ingetrapt in de mooie winkel met de mooie showroom. Wanneer zelfs de monteur die voor Fonteyn werkt zelf al aangeeft dat het foute bende is daar dan weet je al genoeg.

Lekke tuinhuis en slechte service, Paris 400.

We hebben op het eerste oog een mooie tuinhuis gekocht, de Paris, maar helaas is deze zo lek als een mandje. We worden van het kastje naar de muur gestuurd met het excuus dat hout een half jaar moet zetten. Dus het eerste half jaar zou het tuinhuis niet bruikbaar zijn. Ondertussen, na wat zogenaamde reparaties, en zelfs bevestiging van hun eigen monteurs dat de problemen niet verholpen kunnen worden, zijn we nog verder van huis. Er zitten kieren en naden in van 5 cm!! Het dak zit los en alles is Schots en scheef. We willen van het tuinhuis AF! En hebben meerdere malen gevraagd het retour te nemen. Wat volgens hun voorwaarden mogelijk is. De klantenservice is alleen bereikbaar per mail en de verkoper Alexander blijft ons maar afschepen, als hij al antwoord. We zijn nu juridische stappen aan het nemen. Het kan ons op dit moment niet eens schelen als we hiervoor kosten moeten maken. We willen dat zijn begrijpen dat wat zij verkopen niet KAN! We raden ten zeerste af om hier iets te kopen. Zeker geen tuinhuis, na wat onderzoek blijkt namelijk dat er heel heel consumenten last hebben van deze problemen door te jong hout.

Prima ervaring

2e pinksterdag een lamellen overkapping en een lounche set gekocht. Goede prijs kwaliteit. Van de geleverde producten. Werden een week later op tijd geleverd. Niets te klagen eigenlijk. Prima geholpen door Jorik en Merel .

Erg veel spijt dat ik bij dit bedrijf�

Erg veel spijt dat ik bij dit bedrijf een overkapping heb besteld!!! Op 16-05 een overkapping besteld en er werd mij door een collega beloofd dat het volgende week geleverd werd. Na een week wachten nogsteeds geen overkapping. Ik heb gebeld en ze reageren met dat het over 1.5 week bezorgd wordt. Hier heb ik ook een bevestiging van ontvangen. Na 1.5 week toch maar eens bellen waar de overkapping blijft: Nu is oppeens de overkapping niet meer op voorraad en mag ik nog 30 dagen wachten tot de levering. Echt bizar slechte service en ze kunnen zich niet aan hun beloftes houden!!! Erg veel spijt dat ik voor dit bedrijf heb gekozen want ze zoeken ook geen gepaste oplossing maar komen alleen met excuses en meer niet. Bizar slecht bedrijf, ik koop hier nooit meer wat!!!

Tuinhuis niet geleverd

Op 17 april jl. een tuinhuis besteld en betaald welke in week 20 geleverd zou worden. Van te voren duidelijk aangegeven dat deze week belangrijk was. Helaas tot op heden helemaal niets mogen vernemen van Fonteyn. Ook op e-mails wordt niet gereageerd. De telefoon wordt om 17:30 al niet meer opgenomen, terwijl het afspeelbandje aangeeft dat Fonteyn tot 18:00 open is. Slechte klantenservice en Fonteyn komt een belofte dus niet na.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.