Noch nie einen solch schlechten Service erlebt

Spa am 27.06.23 bei Herrn P. Gr. bestellt und per Paypal bezahlt. Vereinbarte Lieferzeit ca. 4 Wochen. Geliefert am 06.09.23! Durch Spedition auf Palette verpackt in Garage gestellt. Von einem Transportunternehmen am 22.09.23 mit Gabelstapler an seinen Bestimmungsort verbracht und ausgepackt. Am n�chsten Tag gereinigt und einen 5 cm langen Riss im Acryl auf einer Sitzfl�che entdeckt und den Verk�ufer angerufen. Was ich von ihm wolle, H�rer aufgelegt. Zweiter Versuch, wieder H�rer aufgelegt. Dann sofort eine Email an service. Keine Reaktion,, au�er eine Best�tigungsmail mit dem Inhalt, dass man keinesfalls nochmals schreiben solle, oder anrufen, weil dadurch die Bearbeitungszeit immer l�nger werde. Nach einer Woche dann den Herrn Gr. nochmals angeschrieben, ob er sich denn der Sache als mein Verl�ufer nicht mal annehmen m�chte. Zwei Tage sp�ter Email an mich, der Reparaturauftrag an eine Fa. Sanidoc sei vergeben und die melden sich. Auch nach 5 Tagen keine Terminvereinbarung...Auf meine schriftliche Anfrage an den Herrn Gr., dass er mir bitte mal die Kontaktdaten der Firma gibt, damit ich selbst einen Termin vereinbaren kann.... keine Reraktion mehr! Der Pool kann so nicht in Betrieb genommen werden, ob es weitere technische M�ngel gibt, kann derzeit nicht gepr�ft werden. So etwas habe ich noch nie erlebt!!! N�chste Woche habe ich einen Termin bei meinem Anwalt. Nachtrag.. Gerade eine Email von Herrn Gr. erhalten...Anrede... Herr Wallborn, wenn Sie meinen, dass Sie mit einer negativen Bewertung schneller an ihr Ziel kommen, muss ich Sie entt�uschen. Sie sind nicht der einzige Kunde, um den man sich k�mmern muss.Ich frage Montag nochmal nach. ...Es ist einfach unglaublich, was man sich von diesem Herren als Kunde gefallen lassen muss!! Das Becken steht seit 22.09. da und kann nicht in Betrieb genommen werden.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

betaald geen levering geen reactie

op 19 juli heb ik een veranda besteld die op voorraad zou zijn...gevraagd of ze hier heel zeker van waren. Ja mevrouw dat is zo. Ok dus betaald in de hoop dat hij met 2weken geleverd zou worden. Ik zou een mail/telefontje van de vervoerder ontvangen. Ipv daarvan kreeg ik een mail dat hij toch niet op voorraad was. en dat hij 16 aug weer binnen zou komen. Sinds die tijd niets meer vernomen. Zelf al 5 a 6 keer gebeld en telkens werd mij beloofd terug gebeld te worden wat dus niet gebeurd. Jullie hebben wel mijn geld en ik vind dit meer dan schandalig. Vandaag zou ik weer terug gebeld worden...het zal mij benieuwen. Als ik nu niets hoor moet ik dan in de winkel komen? Nou dat hoop ik toch niet en lijkt me ook beter van niet...mijn geduld raakt nu echt op ..ik wil gewoon weten waar ik aan toe ben en gewoon netjes te woord gestaan worden...Dit lijkt me niet meer dan normaal.

Online bestelling tuinhuisje

Via email contact gehad met Alexander en Jordi. Ik had paar vragen gesteld. Ze hebben mijn vragen met volle tevredenheid beantwoord.

Geen service na stormschade

Geen service na stormschade nog altijd geen reactie op tal van emails ivm stormschade aan Veranda, enige bericht is dat producten er niet zijn, maar Veranda is ongeveer 3 jaar oud en model nu nog te koop, ontzettend slecht !!!

Goede en snelle hulp bij vragen

Had graag extra opties bij bestellen van tuin overkapping, stond namelijk niet op website. Via mail snelle reactie van Jordi en Alexander met prijsopgave en levertijd. Ook op aanvullende vragen wordt snel en duidelijk gereageerd. Goede ervaring dus!

Blij met mijn tuinhuis.

Zowel via de mail als in het directe contact in de winkel ben ik goed en adequaat geholpen door de adviseurs, Alexander en Nathan. het tuinhuisje dat ik gekocht heb is daarna zorgvuldig en netjes in elkaar gemonteerd door Simon. Pietje Precies en alles opgeruimd achter latend.

Mooi bedrijf, betrouwbaar, uitstekende ervaring

Geweldige showroom waar je in alle rust alle producten en materialen kunt bekijken. Heldere communicatie en offerte. Onze kapschuur werd netjes op het afgesproken tijdstip en naar alle tevredenheid geleverd en gemonteerd. Speciale dank aan Timo voor de begeleiding bij de aankoop en aan Alexander voor de communicatie en flexibiliteit bij het proces voorafgaand aan de plaatsing van de schuur. Wij zijn bijzonder tevreden.

Na wikken en wegen lieten wij ons�

Na wikken en wegen lieten wij ons adviseren voor een tuinhuis. Alexander hielp ons erg prettig. Vriendelijk & heel erg meedenkend. Fijne service en een snelle levering. De montage door Marvin was ook zeer netjes, snel en vriendelijk. Fantastisch!

Wij hebben een tuinhuis gekocht

Wij hebben vorige maand een tuinhuis gekocht bij Fonteyn en zijn super goed geholpen door Alexander. Alles is netjes overlegd en op de afgesproken datum geleverd. Alexander was betrokken, reageerde meteen bij vragen en behulpzaam. Wij zijn tevreden.

Prettig contact

Fijne ervaring met het bedrijf. We hebben een tuinhuis met overkapping gekocht, de communicatie gaat zeer helder en duidelijk. Na een kleine uitdaging met de ondergrond hebben we prettig contact gehad met Alexander, en zo alles alsnog goed kunnen regelen!

Help from Advisor

Great help from Alexander on a Friday night where he called me back and answered the question I had about a blokhut (in English). Once I realized that I wanted a different funderingsbalken then the one initially bought, he told be not to worry, that he could handle this if I wanted to switch, even if the order was already placed and paid. And that, all during the weekend. I got the blokhut Monday afternoon and not even 24h later, the funderingsbalken came in, and that, without any extra cost for the shipping nor the product itself! Hope that putting the hut together will be as easy as my experience with him went. Thank you Alex and Fonteyn! Yan

• Would you recommend us? Yes

Alexander heeft me via mail goed�

Alexander heeft me via mail goed geholpen met het uitzoeken van het geschikte tuinhuis. Ik wacht met enthousiasme op de levering :)

waren op zoek naar schuur voor kamping

waren op zoek naar schuur voor kamping. goed geholpen door Aleksander. Mooie schowroom

Enorm slecht

Enorm slecht. We hebben een overkapping gekocht helemaal compleet voor aan de chalet 2 keer zouden ze hem al komen plaatsen 1ste keer waren er zieken daarom kon hij niet geplaats worden 2de keer was ineens alles beschadigd en kon het niet geplaatst worden. We komen uit Zeeuws Vlaanderen en onze chalet staat in Voorthuizen dus wij zijn 2 keer 400 km voor niks gereden en 4 snipperdagen verder na 100 keer bellen en mailen laten ze ook niks weten. We nemen contact op met jullie wordt er steeds gezegd we willen gewoon ons geld terug want het vertrouwen is helemaal weg.

Super geholpen door Alexander een topper.

Paris tuinhuis compleet aangeschaft vandaag fijn dat Alexander zo snel en professioneel heeft bij gestaan. Kan niet beter

Opbergschuurtje

Goed geholpen door Alexander bij het uitzoeken van een opbergschuurtje. De showroom is groot en geeft veel inspiratie.

Offerte overkapping

Wij zijn vrijdag 18-8 in de winkel geweest voor een offerte voor een overkapping. Maandag 21-8 zouden wij deze ontvangen. Dit is niet gelukt, het zou eind die week zijn. Inmiddels 3 weken verder..6x gebeld. Er zou contact met ons worden opgenomen. Nog steeds geen reactie en dus geen offerte.

Toppers

Goed geholpen door Alexander. Duidelijke instructies gekregen. En netjes behandeld. Binnenkort verwachten we onze mooie schuur

service

op 25-8-2023 mijn blokhut Elseline gekocht nu bleek de bouwtekening niet in pakket te zitten 1telefoontje en Alexander stuurde alles gelijk op. ben super geholpen door Jordy en Alexander

Goeie communicatie en snelle levering

Goed geholpen door Alexander bij de keuze een aankoop van 2 tuinhuisjes. En na bestellen was meteen de montage ingepland. Als het goed is staat alles binnen een paar weken.

Product en service dik ok

Ik kan Fonteyn alleen maar aanraden: zowel voor product kwaliteit als voor support achteraf: een tuinhuis besteld en door omstandigheden pas een jaar later kunnen opbouwen: hout was van super kwaliteit en niet vervormd ondertussen. Daarnaast: bij stormschade zijn ze (van support) komen assisteren om de shingles te herstellen en bij schade aan balken, binnen het uur (waarvoor dank Alexander) reserveonderdelen geregeld. Een tevreden klant

Aankoop tuinhuis

Ik ben super goed geholpen door Alexander bij het aankopen van een tuinhuis. De koffie was lekker. De showroom was super groot. Hierdoor konden we precies vinden wat we zochten

Mooi tuinhuis met overkapping

Mooi tuinhuis met overkapping, uitstekende service van Jordy betreffend leverdatum en nalevering van shingles. De prijs voor het geheel was ook nog eens erg aantrekkelijk. Aanrader!

Blokhut met overkapping gekocht

Blokhut met overkapping gekocht, Irma en Alexander hebben ons keurig geholpen tijdens dit proces. Tijdens plaatsing ook keurig geholpen door de monteurs Bernard en Gerbrand. Al met al zeer tevreden.

Bij de aankoop van onze nieuwe�

Bij de aankoop van onze nieuwe tuinkamer en schuur ivm onze tuinverbouwing zijn we enorm goed geholpen door Alexander, het contact was heel prettig en bij vragen werd er supersnel gereageerd, super goed geholpen, dank groet marga en ernst uit rijswijk zh

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.