Top service en snelle levering

Zeker aan te raden!! Blokhut was met een week keurig geleverd, goede kwaliteit en een mooie prijs ??

Professioneel klanten georienteerd.

Fonteyn heeft ons een blokhut geleverd met een correcte prijs kwaliteitsverhouding. De algehele beleving in de winkel is van een hoog nivo, zowel betreffende de inrichting, uitstraling, assortiment , en last but not least het personeel. De aanlevering is in eerste instantie niet geheel 100% verlopen echter dit is in ruime mate gecompenseerd. Tevens nog een compliment voor de vervoerder die het geheel (keurig verpakt) heeft aangeleverd in Zeeland.

Fonteyn een prachtig bedrijf met goede producten en een zeer goede service.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet snel een review plaats maar gezien de zeer goede service bij Fonteyn is dit het minste wat ik kan doen... Onlangs heb ik een tuinhuis Martje gekocht bij Fonteyn in Uddel. Bij binnenkomst direct overdonderd door de zeer mooie spullen en inrichting, ik was er nog nooit geweest. Vanwege wat ruimtegebrek was het noodzaak om een tuinhuis aan te schaffen en na orientatie op internet en een bepaald budget in het hoofd even wezen kijken bij de opgebouwde tuinhuizen. Ons oog viel direct op het tuinhuis Martje, vanwege de afmetingen. Een tuinhuis van goed materiaal, geimpregneerd en scherp geprijsd. Binnen even gevraagd naar een persoon die ons verder kon helpen. Na het bespreken van de wensen de deal gemaakt. Ik mocht betalen op het moment dat ik het kon ophalen. Een week later dus maar gedaan op een zaterdag om 8 uur om het vervolgens te gaan opbouwen. bij aankomst werd ons koffie aangeboden en echt al het personeel was oprecht vriendelijk en behulpzaam. Vervolgens konden wij met de pakbon het tuinhuisje ophalen onder in de kelder. Je weet niet wat je ziet, gigantisch groot en alles super voor elkaar. Thuis merkten we dat we bij er het uitpakken wel een ruitje ietwat beschadigd was. Dus even gebeld met onze verkoper Henrico. Hij heeft voor ons een extra ruitje geleverd die gisteren is geleverd en belde vandaag op om te vragen of alles goed was aangekomen met de post. Dat zijn voor mij persoonlijk de dingen die het em doen en goede service en afhandeling van zaken. Want persoonlijk vind ik de service in kledingwinkels en restaurants vaak niet echt best. Dit is bij Fonteyn absoluut niet aan de orde, echt top service en ook een redelijke en eerlijke prijs voor een tuinhuis. Ik heb al aangegeven dat wij zeker terug komen. Henrico, Dames en heren van Team Fonteyn dank voor alles! Ons tuinhuisje Martje staat en ik zal binnenkort wat foto's opsturen en kom snel weer.

Niet te veel woorden : Gewoon Top !

Tuinhuisje besteld bij Fonteyn. De bestelling was binnen een paar daagjes geleverd. De service was gewoon goed. Kunnen vele bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ben echt zeer tevreden. De prijs/kwaliteit ook goed. Kortom niks maar ook helemaal niks te klagen. Ga zo door Fonteyn en dan hebben jullie vele blije klantjes zoals ik !

Prima prijs-kwaliteit verhouding met uitstekende service.

Hoewel er in eerste instantie een verkeerde datum was ingepland voor het transport van de blokhut werd dit door de medewerker van Fonteyn keurig netjes opgelost. Datzelfde betrof het ontbrekende onderdeel en de zending achteraf van de ijzeren strook voor onder de deurtjes. Ook de credit factuur voor de ontbrekende funderingsbalken werd correct en snel afgehandeld. Kortom, ook al ging niet alles in een keer goed, de service die werd verleend compenseerde dat ruimschoots. Nu heb ik een prima blokhut, precies zoals ik mij vooraf via de video's en website van Fonteyn had voorgesteld.

super service en super aanbiedingen

Wij hebben bij de aankoop van ons nieuwe huis een tuinhuisje met veranda aangeschaft bij Fonteyn. Ten eerste werden we super leuk en vriendelijk geholpen door de verkoper. Die ook eerlijk zei wat wel en vooral niet nodig was bij het tuinhuis wat we uitzochten. Het huisje zelf in 2 dagen in elkaar gezet en moet eerlijk zeggen dat hij er super bij staat. Het is een heel mooi huisje geworden en onder de veranda kun je heel lekker zitten. De kwaliteit van het hout is erg mooi en hij was bij levering al geimpregneerd dus hij is gelijk klaar om er vol van te genieten. Wij hebben er al heerlijke uurtjes onder beleefd met een vuurkorfje ernaast. Dus voor leuke zomer en zelfs winter avonden in de tuin kan ik fonteyn zeer aanraden om eens te gaan kijken

Goede service rond een goed product.

We zijn zeer vriendelijk en goed geholpen bij de aanschaf van ons oerdegelijke en mooie tuinhuis van Lugarde. De showroom laat veel mogelijkheden zien waardoor de juiste keuze gemaakt kan worden.

VOOR EEN EERLIJK ADVIES OP MAAT DOOR MENSEN MET LIEFDE VOOR HET VAK

HALLO ALLEMAAL, Wij hebben nadat wij bij verschillende firma's te hebben gekeken,een nieuwe blokhut gekocht bij Fonteyn omdat je daar geholpen wordt door mensen die weten waar ze over praten / adviseren met liefde voor het vak. Nadat we eerst de verschillende kwaliteiten van de houtsoorten en dikten hebben bekeken kwam gelijk het vertrouwen van adviseur Warner Wielink naar voren in een duidelijke eerlijke uitleg over de stabiliteit verhoudingen van diverse blokhutten . Ook het plaatsen door de vakmensen van Fonteyn (op zijn advies )) is op een correcte met een goed oog voor de waterpas uitgevoerd op de afgesproken tijd en plaats. Als jullie ook toe zijn aan een nieuwe blokhut (serre's hebben ze ook heel mooi) doe net als wij en ga voor een eerlijke advies na Fonteyn.

gezellig huislijke sfeer, goede advies perfecte prijs en de kwalitijd is perfect

we kwamen voor een blokhut (schuurtje) voor op de camping we zijn prettig geholpen ,goede advies en ideeen , ze hebben een leuke koffie huis om even rustig te zitten en te bespreken wat we willen het gesprek is zeer gemoedelijk . er is ook een mogelijkheid dat je gekocht product netje in elkaar word gezet.

Super mooie blokhut tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Mooie blokhut, levering in overleg en een zeer aantrekkelijke prijs. Bovendien proberen ze geen extra zaken te verkopen. Geven goede adviezen en altijd bereikbaar. Al met al een aanrader voor iedereen!

Zeer goede service!

Werd heel prettig geholpen en de tuinhuis is op tijd geleverd! In een woord Top!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.