Prima geholpen door Darrian! Snelle en professionele service bij het bestellen van losse onderdelen voor een tuinhuis.
Een mooie winkel en daar goed geholpen. Helaas alles na de aankoop zeer slecht. Service slecht bereikbaar en belt niet terug. Bij reparatie tuinhuis is planning matig bereikbaar via mail en telefonisch niet bereikbaar.
Uitermate prettige ontvangst, prettig eerste gesprek en daar houdt het positieve op. Op vragen per e-mail wordt 1 keer beknopt geantwoord. Daarna via de helpdesk en de e-mail geprobeerd contact en informatie te verkrijgen, maar Mitchel geeft niet meer thuis. Nu maar via een ander bedrijf op zoek naar een terras overkapping. Overigens is het geluid in de zaak door de steeds maar openende en sluitende ramen uitermate irritant. Blijkbaar is een mogelijke verkoop van ongeveer � 2000 voor de firma Fonteyn niet interessant meer. Het gaat ze waarschijnlijk te goed. 28-05 contact met Mitchel, waarschijnlijk n.a.v. review, maar daar is het ook voor. Duidelijk antwoord gekregen. Hoop dat men wat zuiniger wordt met klanten. Waardering naar boven bijgesteld.
We hebben een outdoor overkapping besteld. Als eerste zaten bij de levering er geen poeren bij en de zijwanden waren ze vergeten en de betonbandjes .Het advies was: zelf de poeren halen met eigen auto.De tweede levering kwam pas na 2 weken.wat denk je �zitten er poeren bij i.p.v. betonbandjes. De poeren hadden we zelf inmiddels gehaald om verder te kunnen, maar zijn ze de betonbandjes vergeten te leveren maar hebben ze wel de poeren bij. Natuurlijk ook geen schroeven mee geleverd. Wij weer zelf de beton bandjes ( wederom met eigen auto)en schroeven gehaald. Alles wat er mis kon gaan ging mis . Door verkoper Jordy laat het bedrijf hem alles opknappen. Aardige jongen en hield mail contact met ons. Hij heeft onze facturen doorgestuurd en deze werden prima op tijd betaald. Waarschijnlijk ben ik nog meer vergeten op te schrijven wat er fout ging. Moeten mailen voor de gebruikers handleiding om op te bouwen etc etc.Het heeft ons allemaal zo veel ongemak en ellende gekost en gesjouw, benzine etc met eigen auto.Om klanten te houden had ik op zijn minst namens het bedrijf een grote bos bloemen of iets dergelijks verwacht. Zelfs de verkoper Jordy bood dit via de mail aan om dit desnoods zelf nog te sturen op zijn eigen kosten. Een financi�le compensatie was niet mogelijk omdat de overkapping in outlet modellen stond en deze was te goedkoop. Dus dat ging dan niet.3400,- is dus een te lage uitgifte. Om klanten te houden doen ze absoluut geen moeite. Wij zijn door het gebrek aan respect, excuses , inlevingsvermogen van al het gesjouw en ellende door de leidinggevende zeer teleurgesteld. De overkapping daarentegen is voor ons prachtig.
Wij hebben tuinhuis wendy besteld. Was in de aanbieding van 1200 naar circa 800 euro. Maar in totaal met alle benodigheden alsnog 1300 euro. Na plaatsen bleek al meteen dat de deur krom trok. Contact gehad en kreeg de tip de deur goed nat te maken en er steen tegen te plaatsen. Na enkele weken hebben wik dit opgegeven aangezien er geen verbetering kwam. Weer contact en weer foto moet opsturen. Het antword was vervolgens: valt binnen de norm ( wat is dan die norm en je kijkt zo naar binnen) was niet nat genoeg (nee klopt want hadden het opgegeven naat meerdere weken mee bezog te zijn geweest.l, en het mooiste was de opmerking dat deze kwaliteit bij de prijs past. Kortom we hebben troep gekocht. Ze komenons dus helemaal niet tegemoet. Geantwoord dat de opmerking over prijs kwaliteit echt niet kan. 1300 euro vind ik een hoop geld en dat terwikl je dus eigenlijk ruim 2000 kwijt zou zijn en dat wel duidelijk was dat ze ons geen vriendelijke service gaan bieden. Geen reace meer op gehad. Ik koop hier nooit meer.
Vind de site om iets te bestellen heel erg onvolledig. Als je een overkapping wil bestellen krijg je alleen de prijs en je weet niets over de dikte van de staanders, ringbalken,en gordingen. Dit moet beter kunnen !!
We hebben ons tuinhuis een tijd geleden besteld bij Fonteyn. Door omstandigheden met een (buitenlandse) aannemer kon deze recentelijk pas gezet worden. Helaas bleken er te weinig grondbalken meegerekend te zijn. Na contact met Alexander van de klantenservice waren ze binnen twee dagen kosteloos nageleverd, ondanks dat de reclamatie termijn al verlopen was. Super service!
Keihard voor gespaard kocht ik in november 2023 voor � 4.000,00 een tuinhuis met overkapping bij Fonteyn. Een grote naam met achteraf een absoluut niet bestaande service of vorm van garantie. Het eerste obstakel was verkeerd geleverde schroeven waardoor het aanbrengen van de dakplaten vertraging opliep. Daarna bleek er niet genoeg hoogte te zijn voor de regengoot. Dit werd notabene als een bestaand probleem erkend door een monteur van Fonteyn zelf, maar ongelofelijk! vervolgens ontkend door Alexander van de klantenservice. Heb om extra planken gevraagd om het probleem te verhelpen, maar dat was niet mogelijk. Teleurstellend! De monteur had al gezien dat een deur van het tuinhuis krom was, maar heeft dit getracht op te lossen. Helaas bolde de deur mettertijd steeds meer waarop de deur niet meer gesloten kon worden en het slot niet meer werkte. Op de site spreekt Fonteyn over het veilig afsluiten van het tuinhuis, daarvan is al maanden geen sprake meer. Tijdens contact met een monteur van Fonteyn zei hij dat niet zeker wist of er een vervangende deur op voorraad was en ik moest de klantenservice contacten. Een hoopvolle en normale reactie. Alexander van de klantenservice schreef echter het volgende �gooi er maar een emmer water overheen, zet er een zware steen tegen en open de deur zo min mogelijk�. Wat? Dit is toch gewoon een garantieverhaal? Een onprofessioneel antwoord, geen excuus en een spoedige levering van een nieuwe deur kon ik dus wel vergeten. Conclusie is dat service en garantie absoluut niet bestaan bij Fonteyn. Er staat nu een zware stoel tegen de deuren van het tuinhuis om ze dicht te houden en te voorkomen dat bij wind het glas in de deuren heel blijft. Heb een boze mail gestuurd naar Alexander en directeur Dolf Nieland. Geen van de heren heeft gereageerd. Laf hoor� Overweegt u een aankoop bij Fonteyn? Ik raad het u ten zeerste af. Ze zijn vriendelijk tot op het moment van betaling, verder zoek je het maar uit. Wat een ontzettend slecht bedrijf!!! Van Leeuwen, Voorhout
Ik had een overkapping besteld op hun site en vooruitbetaald. Bij levering ontbraken er bestelde onderdelen [poeren] en die poeren konden niet worden nageleverd. Blijkbaar zitten er fouten in de voorraadadministratie. De bezorger had het netjes aangegeven en Fonteyn stortte het geld voor de niet-geleverde producten terug. Blijkbaar zitten er fouten in de betaaladministratie want opeens kreeg ik een navordering voor de niet-geleverde producten. Daar maar weer over gebeld & het zou ongedaan worden gemaakt. Blijkbaar zitten er fouten in de incasso-administratie want nu heb ik opeens een incassobureau op mijn dak die de terugbetaling van de 2 poeren weer probeert terug te vorderen, maar de 2 poeren krijg ik niet. Nu moet ik mijn tijd besteden aan bewijs verzamelen, een dossier opstellen, teksten schrijven etc. Het komt allemaal goed maar het kost tijd. Ik had liever mijn overkapping gebouwd. Overigens: De handleiding ontbrak in de levering, maar is nageleverd. De dakbedekking ontbrak in de levering, maar is nageleverd. Deze zaak probeert premium te zijn met premium prijzen, maar je kunt het beter ergens anders voor minder bestellen. Ze zijn wel vriendelijk [vandaar 2 sterren].
Ik moet zeggen dat ik na het lezen van de reviews een klein beetje sceptisch was. Een overkapping, heel goedkoop, maar wel wat vergrijst wat in de omschrijving stond. Inmiddels heb ik hem binnen. Supermooi (niet vergrijst) douglashout. Makkelijk in elkaar te zetten al kan de handleiding iets verbetering hebben. Ik ben enorm tevreden en uiters vriendelijke geholpen door de medewerkers!
Wij hadden een maatwerk SIA Woodpro Blokhut bij Fonteyn besteld van het merk Lugarde. We hadden een aantal wensen; versteviging dak ivm groen dak, meeleveren ondervloer en een andere maatvoering. Jordi heeft de eerste intake gedaan en alles netjes uitgewerkt. Alexander heeft de bestelling verder compleet gemaakt. De blokhut is geplaatst door Fernand. Het hout is van een hele mooie kwaliteit en de blokhut is netjes in elkaar gezet. Qua levering van materiaal zat er voldoende reserve hout bij voor als er iets mis zou gaan en een sporttas vol schroeven, spijkers en andere benodigdheden. We zijn zeer tevreden met het eindresultaat, dank aan het team van Fonteyn!
Uitstekend geholpen bij het maken van de keuzes uit schier oneindige voor veranda en schuur. Vanwege vertraging bij de verbouwing moest de planning later omgezet worden, wat allemaal goed geregeld werd. Met dank aan Jordy en Alexander.
Goed teamwork van Thomas en Jordy. Goeie uitleg en tips bij het bestellen vh tuinhuisje en wordt al met 2 weken geleverd.
Fonteyn, mogen we alstu, alstublieft de offerte die jullie ons hebben beloofd? Onze plannen voor een glazen veranda besproken met een aardige en klantvriendelijke jonge man. Lekkere koffie, heerlijke chocolaatjes en goede adviezen! Hij beloofde dat we de offerte op dinsdag (zijn eigen voorstel) zouden hebben. De dagen erna meerdere keren gebeld, het verhaal steeds weer verteld, en weer een belofte gekregen: u hoort vandaag wat de stand is. Het blijft maar stil.... Fonteyn, alstublieft....
Wij werden vriendelijk ontvangen. Goed geholpen. En na 2 weken onze bestelling tuinoverkapping keurig aan huis geleverd. Als echtpaar van 70 + hebben wij de overkapping zelf in een paar uur in elkaar gezet. Daarna nog wel tijd in de afwerking maar prima te doen. Ook onze extra bestelling van dakbitumen konden we probleemloos retourneren. Petje af voor de service en het behulpzame personeel.
Vorrig jaar een nieuw tuinhuis gekocht en in februari laten installeren door deze firma. Na 1 maand lagen de eerste singels er al af. Moest ik maar verhalen op stormschade zeiden ze. Na aandringen zijn ze toch teruggeweest en nieuwe singels gelegd waar bij alle spijkers nu dik door het dak heen staken en Binnen een uur er al weer af lagen. Uiteindelijk nog een keer terug geweest om de singels op het dak te branden. Dit alles met toch nog steeds lekkage. Binnen 3 maanden zat ik met meerdere emmertjes in het huisje als het regende. 5 jaar garantie krijg je op HELEMAAL NIKS!!! Binnen een jaar heb ik zelf het dak al moeten vervangen.
Ik was op zoek naar een tuinhuis, die heb ik bij fonteyn gevonden. Uiterst tevreden klant!
Snelle service in de winkel. Offerte snel gemaakt. Afspraak bezorging binnen 2 weken. Vergeten in te plannen. Duurt weer 2 weken. Offerte geannuleerd. Maar dan sturen het pakket alsnog snel. Maar een beschadiging aan de doos. Maar alles zit goed ingepakt. Begonnen met monteren en ineens een onderdeel helemaal verfrommeld. Gewoon gevallen in het magazijn maar dan maar plakband eromheen en afleveren maar. Direct gebeld maar ze gaan al over een uur dicht dus kunnen nu niets meer voor je doen. De volgende dag zelf ��s middags maar gebeld. Zelfde verhaal geen medewerker beschikbaar. Zit nu met een half afgebouwd paviljoen van bij 5000 euro. Helft nog in de doos. Te groot om in de schuur te leggen dus ligt in de regen. Onderdeel is nodig om verder af te bouwen. Ben benieuwd wanneer het wordt geruild. Echt om te huilen. Voor de Pasen zit ik nu met een vol terras met dozen en bouwwerk. Echt spijt dat ik al die slechte reviews niet eerder gelezen heb.
Binnen twee jaar weken de deuren van onze blokhut. Na vele malen bellen en mailen kreeg ik uiteindelijk een reactie. Ze konden het voor 150 euro repareren, anders moest ik het zelf doen. Ze verwezen naar hun algemene voorwaarden, maar die zijn niet rechtsgeldig! Pas na schriftelijke ingebrekestelling belde meteen een - onbeschofte - Alexander die uiteindelijk aanbood het voor 50 euro het te willen doen. Toen ik de reviews op deze site las bleken alle positieve reviews volgens hetzelfde stramien, veel lof en dan een of twee namen van medewerkers. Trap er niet in!
LEKKAGE OVERAL & DRAMATISCHE KLANTENSERVICE! Had het liever nooit gedaan! Mocht u nu de parkeerplaats opdraaien van Fonteyn, draai weer om! We hebben in totaal 3 blokhutten gekocht maar alle 3 de hutten lekken in de naden (2 x hut Sylvia en 1 x hut met overkapping). De prijs staat niet in verhouding tot de kwaliteit. De naden op de hoeken zijn niet waterdicht, de daken rampzalig en de deuren een catastrofe. En de 2 dezelfde hutten verschillen ook nog eens in formaat!!! De ene ster is eigenlijk nog te veel. Na de klantenservice van Fonteyn een keurige email te hebben gestuurd kwam een onbeschofte en uiterst onbehulpzame reactie terug. Kort door de bocht, we moesten niet zeuren, een en ander kon voor een meerprijs worden verholpen. Dit zijn uiterst slechte zaken en ik zal dit op andere forums ook posten.
Het is een mooie winkel waar de overkappingen uitgestald staan. Met interesse in een hoekmodel Douglas overkapping gingen wij naar de showroom om te kijken hoe deze overkapping er daadwerkelijk uitzag. Eenmaal aangegeven welke overkapping we wilde kopen zijn we samen gaan zitten met een vriendelijke medewerker van Fontein. We hebben samen gekeken welke benodigdheden voor de overkapping er nog bij komen dit waren o.a. de dakbedekking en beton-banden waarop de achterwanden komen te staan. De factuur werd gemaakt en het bedrag betaald. Na 2 dagen nam Fontein contact met ons op dat de twee achterwanden niet bij de prijs inbegrepen waren. Als we deze erbij wilde kostte dat +/- 800 euro extra. Telefonisch begreep ik dat de medewerker die ons heeft geholpen hiervan niet op de hoogte was. Tevens was het voor ons misleidend omdat de overkapping wel in de showroom staat met beide achterwanden en bij de aangegeven prijs NIET word aangeven dat de prijs exclusief achterwanden is. Na telefonisch contact met Fontein hebben wij besloten de bestelling te annuleren. Het betaalde bedrag zou worden teruggestort. We hebben verder gekeken omdat we de overkapping toch graag wilde hebben. Op de site van buitenkampioen staat precies dezelfde overkapping voor het geld dat wij hebben betaald alleen nu wel inclusief beide achterwanden.
Nu ongeveer 1 jaar geleden tuinhuis Jaxx gekocht. Ik zocht een tuinhuis voor mijn zoon die daar voorlopig in moest wonen,(ivm woning tekort) alles uitgelegd waarvoor het was en dat er een natte ruimte in moest komen etc. Zij wezen mij op tuinhuis Jaxx,geheel onderhoudsvrij en ge�soleerd. En bij navraag was er geen probleem v eventueel natte ruimte en geschikt voor woonruimte..we moesten alleen zelf een vloer erin plaatsen. Nou superblij naar huis,we hebben aanbetaling gedaan en voordat er geleverd werd moest de rest betaald worden. Dat hebben we gedaan. Bij levering begon de ellende al..de dag dat ze moesten komen (vrij genomen) kwamen ze niet. Volgende dag in 1 dag het huisje in elkaar gejast en toen bleek dat ze er geen funderingsbalken onder hadden gezet (wat weer scheelde in de hoogte vh huisje) en lelijk afgewerkt met vieze kitranden en de deur en ramen moesten op gelijke hoogte wat dus niet is gebeurd. Ze zijn na een paar keer niet komen opdagen na afspraak houten balken onder het huisje komen zetten..de ramen hebben we maar gelaten. We zijn ondertussen bijna 1 jaar verder en ik heb niets anders dan ellende aan dit huisje..vochtproblemen,het water loopt langs de muren etc en er kan dus geen douche in worden gezet (ivm vocht). Er is na veel bellen,mailen (want ze zijn vreselijk moeilijk te bereiken nadat je hebt gekocht en betaald) een �expert� langs geweest om te komen kijken na de slechte aflevering (dat was nog voordat het vochtprobleem begon) en heb daarvoor 600,00 retour gekregen. Maar toen begon de ellende met het vocht..na weer veel bellen,mailen en zelfs langs geweest geven ze gewoon niet thuis..en de laatste reactie die ik kreeg was. �Ja u wist dat u een tuinhuis kocht!! � ?? Inmiddels heb ik al een heleboel geld extra uitgegeven om het enigszins leefbaar te krijgen v mijn zoon..maar nog steeds zitten we met vochtproblemen (zo erg dat er overal handdoekjes liggen v druppels die lekken en pissebedden over de vloer lopen. Er is verwarming en we hebben een ontvochtiger staan. Ik dacht groot bedrijf zal wel goed zitten (dat was nog voordat ik er achterkwam dat ze al bij Radar zijn geweest en de vele slechte reviews) helaas heb ik een kat in de zak gekocht! Ik ben ten einde raad en ook ik ga verdere stappen ondernemen. Ik zou graag in contact komen met of andere gedupeerden of iemand die ook ervaring heeft met tuinhuis Jaxx. (Ik weet niet of het via deze weg kan,maar ik hou regelmatig de reviews in de gaten..wie weet) Dus ervaring is : superaardig bij aankoop,daarna kan je in principe dood vallen. Receptionistes die instructies krijgen niet door te verbinden..ze zijn nog moeilijker te bereiken dan de paus! Ik heb zoveel spijt dat ik hier het huisje heb gekocht,ik heb al 1 jaar stress en ellende ervan. Dus die ene ster is ook al teveel!! Een teleurgestelde,boze klant! Het had jullie gesierd hierin hulp aan te bieden.. maar jullie gebruiken liever de afwimpel methode en doen net of het mijn schuld is dat deze problemen er zijn. Achteraf dus slecht advies gehad,dat werd ook gezegd door de adviseur zelf later! Die schaamde zich kapot toen hij hoorde van de problemen,maarja het is wel zijn baas..hij is er ook tussenuit gehaald. Dus dit bedrijf is een grote afrader!! Het schijnt ook achter de schermen een zooitje te zijn heb ik gehoord. ???? M Graauw (jullie weten wel wie ik ben)
Tijdens ons bezoek aan Fonteyn hebben wij een tuinhuis gezien. Eenmaal tuis hebben we het nog even besproken en wilde het tuinhuis online kopen Helaas was het model niet meer leverbaar maar wel mochten wij het showroom kopen werd er gereageerd op onze mail. Wij hadden namelijk een mail gestuurd of het betreffende tuinhuisje nog binnenkort weer leverbaar zou zijn. Wij hebben via e-mail het showroom model gekocht en afgesproken dat wij deze zelf uit elkaar moesten halen. Hier stond dan ook korting tegen over. Wij hebben een aanbetaling gedaan en op het moment van demonteren hebben wij het resterende bedrag betaald. Wij zijn begonnen met het demonteren en zagen toen dat er er ontzettend veel schroeven ontbraken en dat er een gat in de vloer zat. Dit direct gemeld aan een verkoper en deze heeft foto�s gemaakt en zei dat zijn manager in gesprek was en hij op een later moment even zou terug komen met een antwoord/oplossing. Toen wij klaar waren met demonteren hadden wij nog geen antwoord gekregen. Hierop weer naar de verkoper gelopen en deze zei dat zijn manager nog steeds in gesprek was en dat die zou reageren per mail. Tijdens het opbouwen een dag later in onze tuin kwamen wij er achter dat er ook een middenbalk ontbrak, een stang voor de deur en een juiste deurklink. Hierop foto�s gestuurd naar Fonteyn. Heb reactie was ja je hebt een showroom model gekocht en dan kan je dat verwachten. Ze zeggen dat wij geen recht hebben om het tuinhuis retour te doen omdat wij een showroom model hebben gekocht en deze zijn uitgesloten van voorwaarden. Wij komen niet verder met Fonteyn. Wij zullen dan ook onze advocaat deze zaak laten oppakken. Ik zal zodra er een update is deze hierbij plaatsen.
Wij zijn erg goed geholpen door Jordi Willemsen. Wij wilden onze order later laten leveren, en hij heeft alles keurig netjes voor ons in orde gemaakt. De levering ging heel netjes volgens afspraak. Ook toen bij het opbouwen van de schuur bleek dat we net te weinig dakplaten hadden, heeft hij er meteen voor gezorgd dat er nieuwe werden nageleverd. Na 2 dagen hadden we ze al in huis. Het opbouwen van de schuur ging gemakkelijk, er is gebruik gemaakt van mooi hout met een diepe kleur. Wij zijn er erg blij mee.
Een tuinhuisje besteld, slechte en drijfnatte levering, Hele slechte handleiding, de 1 in het Spaans en de ander niet kloppend. Ook niet genoeg dakshingles en nagels. Uiteindelijk iemand in moeten huren en is het tuinhuisje prima maar wat een slechte service, voor mij nooit meer Fonteyn!!!!
Meervelderweg 52
3888 NK Uddel
Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.