Kennis, klantvriendelijkheid en goede aflevering alles in 1 bij Fonteijn.

Zeer goede behandeling bij een aanschaf van een tuin schuur. We kregen zelfs een bos bloemen!!!. Snelle levering door een zeer plezierige vervoerder. Alleen maar goede en plezierige ervaring. Juiste adviezen met name qua ondergrond. Met plezier in elkaar kunnen zetten. Maar let op kijk goed naar de bouwtekeningen! ! Verder niets dan lof. Chapeau voor Fonteijn. Zeer mooie zaak, plezierig en goed personeel. Een waar genoegen hier iets gekocht te hebben.

Ook in Frankrijk komt het (uiteindelijk) goed !

In aanmerking genomen dat Fonteyn weinig ervaring heeft met levering aan klanten in Frankrijk, en er zich een paar problemen hebben voorgedaan (o.a. betreffende het transport en het ontbreken van een bepaald onderdeel), heeft Fonteyn zijn verantwoordelijkheid genomen en alles keurig in orde gemaakt, (ondanks de grote afstand) en zijn wij uiteindelijk tevreden met onze sauna en tuinhuisje, waarvan we ongetwijfeld nog veel plezier zullen hebben.

Een tuinmetamorfose in het verschiet, dan is het Fonteyn Outdoor die zeker onze voorkeur geniet!!!

Afgelopen voorjaar zijn we eindelijk begonnen met het herinrichten van onze tuin. Dat moest er nu eindelijk maar eens van komen. Na diverse tuincentra's te hebben bezocht voor materialen en idee�n kwamen we via via bij Fonteyn terecht. Jeetje dat is nog eens een MEGA store zeg. En alles onder 1 dak. Je kan het zo gek niet bedenken. Wij keken onze ogen uit. Door de enorm grote showroom krijg je ook een beter beeld van hoe iets er uit zou kunnen komen te zien. Onder het genot van een kopje koffie kregen wij de uitgebreide mogelijkheden voor een blokhut en plantenkas. Voors- en eventueel tegens van de diverse materialen enz. Een uitgebreide beschrijving en tekening zouden wij met de mail ontvangen wat ook keurig is verzorgd binnen een paar dagen zoals beloofd. Ook meerdere telefoontjes of alles naar wens was ontvangen en of er nog vragen waren. Hoe fijn is dat?! Een blokhut gaan we nog even voor sparen maar een plantenkas hebben we aangeschaft. Want dat was een grote wens van de kinderen. Een gezellige plantenkas waar ze zelf tomaten, aardbeien, paprika's etc. in zouden kunnen verbouwen. En dat is gelukt. We hebben een gezellige plantenkas in de tuin en er wordt in toerbeurten gezorgd voor water geven en verzorging. De groei wordt op de voet gevolgd. Hartstikke leuk. Wij komen zeker terug want met de tuin zijn we nog lang niet klaar!! Tot snel. E. Warmenhoven uit Heiloo

Alles prima geleverd op het juiste tijdstip en alles klopte

Het schuurtje staat, was niet moeilijk om in elkaar te zetten, hij werd geleverd op een nieuw pallet, die wij hergebruikt hebben om er een vloertje in te leggen, bespaart ook geld. Alle afspraken zijn goed nagekomen en als ik vragen heb kan ik fonteyn altijd bellen. Ben zeer tevreden over fonteyn.

Een zaak die er voor de klant is!!!

Geweldig, we hebben dik 2 jaar terug via internet een infraroodcabine gekocht. Hier was ik wat huiverig voor wat betreft de afstand. Mochten er problemen voordoen zijn we niet moeilijk werd er gelijk vermeld. Nu buiten garantietijd, helaas de cabine zei: ga lekker zelf voor de warmte zorgen. Komen we in onze vakantie toevallig de prachtige, echt geweldige zaak Fonteyn voorbij en er gelijk naar toe. Wat een service en wat een enorme prachtige winkel (zo mag ik het geloof ik ook wel noemen), want wat is hier een luxe en mooi assortiment wat betreft het buiten wonen en de verwenwereld met sauna's en jacuzzi's en wat een keuze in tuinhuisjes, tuinmeubelen (niet te geloven!) en kookgerei en ja teveel om op te noemen. Dit was een uitje voor onze vakantie. Maar de service en het contact is helemaal klasse voor Fonteyn!!! Echt een aanrader om hier naar toe te gaan!

Fonteyn komt afspraken niet na en is daarna uiterst onvriendelijk

We hebben een tuinhuis bij Fonteyn gekocht op de website. Eerst gebeld want de levertijd was voor ons belangrijk. Fonteyn beloofde uiterlijk binnen vier weken te leveren. Daarna besteld en direct betaald. Er werd echter niet op tijd geleverd en Fonteyn wilde geen poot uitsteken om te proberen het daardoor ontstane probleem op te lossen. Integendeel. Ons werd verweten dat wij niet tijdig genoeg onze planning hadden aangepast zodra bleek dat zij zich niet aan de afspraken konden houden. Ook toen het tuinhuis binnen was gekomen bij Fonteyn moest het nog twee weken duren voordat wij het konden krijgen en er kon helemaal niets aan gedaan worden. Zelfs geen excuus kon eraf. Wij zoeken voortaan een andere winkel.

Top bedrijf met Top producten. Van info-aanvraag tot en met nazorg, perfect geregeld

Echt een top-product voor een scherpe prijs. Na de online offerte aanvraag, werd ik nog de zelfde dag door een uiterst vriendelijke verkoper teruggebeld, en kreeg ik een mooie aanbieding. Het tuinhuis werd precies op mijn wens voor de deur afgeleverd. Goed verpakt, en dus onbeschadigd. Voorzien van een zeer uitgebreide en duidelijke bouwbeschrijving met tips en foto's. Mede door de perfecte maatvoering was de opbouw echt een feestje.

Goed geregeld, deskundig en prettige sfeer

tuinhuis met overkapping gekocht. fijne sfeer bij de koop, niet gehaast en het gevoel krijgen dat de mannen en vrouwen er alleen voor omzet zitten. geleverd volgens afspraak. door de duidelijke uitleg in de bijgeleverde papieren is het idd makkelijk in elkaar te zetten. het zou volgens de verkoper in 2 a 3 dagen kunnen en dat klopte ook. tijdens het bouwen kwamen wij erachter dat we een paar latten te weinig hadden, gebeld en geen probleem de volgende dag werd er een pakketje gebracht met de ontbrekende latten. top geregeld allemaal. als ik de ruimte had en nog een huisje kon plaatsen dan zou ik direct weer naar Fonteyn gaan. en op verjaardagen zal ik jullie zeker aanbevelen. groet Peter Jansen

je bent thuis bij Fonteyn

drie weken geleden waren wij even aan het kijken bij Fonteyn naar een terrasoverkapping, wat een keus na enig zoeken werden wij geholpen door iemand van de verkoop, nee geen verkoper die aandringt maar aan jou de keus laat en ook de prijs dus geen duurdere aanpraten maar gewoon wat jij wil hebben. Hij bespreekt onder het genot van een kopje koffie de verdere mogelijkheden met je en gaat kijken of jou wensen mogelijk zijn en negen van tien keer is alles mogelijk fantastisch. Wat ook een heerlijk gevoel was, als je binnenkomt komen ze niet gelijk naar je toe maar laten je eerst even rustig kijken, dat gaf mij het gevoel alsof ik thuis liep. Ik vind het een aanrader voor iedereen

Bij Fonteyn ben je �cht klant!

Vanuit Limburg zijn we naar Uddel gegaan omdat we een goed advies wilden over ons aan te kopen tuinhuis. Dat is echt waar gemaakt! Warner Wielink, adviseur, nam ruim de tijd voor ons. Na een "intake" over wat we graag wilden kwam hij met gerichte voorstellen en adviezen. Na ruim 2 uur hadden we precies wat ons hartje begeerde en gingen we weer op pad nadat Warner ons nog met een grote bos bloemen verraste. Voordat we de winkel verlieten hebben we nog een leuk woonaccessoire gekocht, een hangkandelaar voor ons Grieks zitje in de tuin. In april kwam het tuinhuis volgens afspraak en kon het bouwen beginnen. Goede kwaliteit zoals toegezegd en een pracht van een aanwinst voor onze tuin.

de foteyn laat geen water door

de vrachtwagen chauffeur melden zich en vroeg waar hij het pakket neer moest plaatsen,hij moest een eind lopen maar was geen bezwaar,want hij had eenkooiaap bij zicht,en wij konden met pinpas betalen,het was keurig af geleverd de blokhut was gouw in elkaargezet een goede beschrijving h gr jan,

Tuinhuisje prima; handleiding minder goed

Het tuinhuisje werd op de afgesproken datum en tijdsvak geleverd. Fijn dat mobiel pinnen bij aflevering mogelijk was. Navraag leerde dat het door Fonteyn in elkaar zetten van het tuinhuisje � 675,- was. Vonden wij erg hoog in vergelijking tot de prijs van het huisje van � 915,-. Gebruiksaanwijzing voor het in elkaar zetten vonden wij wat onduidelijk; dus handigheid en inzicht is wel vereist. Nu dat het staat zijn wij er erg tevreden mee!

Zeer tevreden over de aanschaf van onze nieuwe schuur "Martje"

Onlangs kochten we een nieuwe houten schuur voor onze gerenoveerde tuin bij Fonteyn. We zijn zeer te spreken over: 1) het advies- en koopproces, 2) de kwaliteit van de schuur, 3) de betrouwbaarheid van afleveren (vlgs afspraak, zelfs iets vroeger, 4) de vriendelijkheid en deskundigheid van de Fonteyn medewerkers en transporteur. Het enige verbeterpunt dat we kunnen verzinnen is de duidelijkheid / leesbaarheid van de montagehandleiding. Op sommige punten spraken de online handleiding en de meegeleverde (papieren) handleiding elkaar tegen. Dat is echter voor ons geen reden om geen 5 sterren te geven aan deze transactie. Aanrader dus, zowel "Martje" als Fonteyn. Rob H. / Weesp

De fonteyn heeft onze droom werkelijkheid gemaakt!

Beste Fonteyn, Wij zijn ontzettend blij met onze blokhut en overkapping, we werden hartelijk ontvangen met koffie en heerlijke bonbons en hadden een fijn persoonlijk gesprek over onze wensen. We hebben onze bestelling geplaats en werden altijd vriendelijk terug gebeld of gemaild om onze vragen te beantwoorden. Het plaatsen van de overkapping is naar grote tevredenheid gebeurd, we hadden twee zeer vriendelijke hard werkende mannen die onze wens in twee dagen in vervulling lieten gaan. Nu genieten we onder onze overkapping van heerlijke lange avonden met ons gezin en vrienden en zijn we moe omdat iedereen zo gezellig zit en het dus voor we het weten midden in de nacht is!. Het is mooier geworden dan we hadden gehoopt en willen jullie daarom bedanken voor de goede service en adviezen die we van jullie mochten ontvangen. P.s omdat de koffie en wijn altijd goed smaken zouden we t toch wel erg leuk vinden als we als klap op de vuurpijl ook de cheque zouden winnen want een buitenkeuken is nog onze laatse wens!

Geweldig aanbod met super service.

Ik heb een tuinhuisje besteld en ik kan niet anders concluderen dan dat dit allemaal super geregeld is. Van bestelling tot levering en zefs nog achteraf vragen of alles goed gelukt is. Een echte aanrader. Gr Bart

prima product perfecte levering

Een metalen tuinhuisje besteld, duidelijke website en ook het telefonisch beantwoorden van mijn vragen was uitstekend. Vooraf bepalen van de bezorg datum was uitstekend. Ook de aflevering was prima het pakket werd tot in mijn tuin bezorgt en ook op tijd. Totaal plaatje prima perfect.

"Staat als een tuinhuis"

We kwamen kijken voor een simpele bergruimte (kast) in de tuin. Bij binnenkomst waren we meteen verkocht door het gigantische aanbod aan tuinhuisjes. Na een goed advies, waarvoor ruimschoots de tijd werd genomen door adviseur Thijs, besloten we een BioHort tuinhuis te kopen. Na enkele weken keurig afgeleverd en zeer goed en vakkundig in elkaar gezet door monteurs van Fonteyn.

aanbevelingswaardig

Wij hebben ongedwongen samen met de verkoper onze keus kunnen bepalen,en het gekochte is in goede staat afgeleverd. het in elkaar zetten vraagt wel wat kennes van zaken, maar dat hadden we gelukkig in huis, wij hopen nog lang plezier te hebben van onze blokhut.

Alles klopt, gew�ldig !!!

Vanaf de dag dat ik binnenliep bij Fonteyn Outdoor, de goede en professionele uitleg van verkoper Maarten Jansen van de Berg, tot aan de dag van levering, zoals beloofd, en de dag dat ik onder mijn veranda, droog zit te genieten van mijn tuin, kan ik zeggen ; w�t een geweldige Firma, Fonteyn Outdoor !

Prima winkel, veel aanbod en goed advies

De adviseur nam alle tijd en ruimte om mee te denken wat precies de behoefte was en welke oplossingen daarbij pasten. Uiteindelijk gekozen voor een metalen schuurtje. De montage was prima te doen. Uiteindelijk geen gebruik gemaakt van de optionele uitbreidingsset en ook deze weer inruilen was geen enkel probleem. Prima zaak!

Aangenaam buiten chillen op de loungeset in het tuinhuis van Fonteyn Outdoor, ook bij regen zit je droog en bij zonneschijn;is het extra fijn!

Wij hebben eind mei bij Fonteyn Outdoor een loungeset en tuinhuis met veranda aangeschaft. De loungeset kon eerder geleverd worden dan het tuinhuis. We zijn keurig en vriendelijke geholpen door een dame voor de loungeset en een heer voor het tuinhuis. De levering is goed verlopen, het tuinhuis kwam een paar dagen later dan eerst was aangegeven. Het pakket met het tuinhuis en het was goed te bouwen. Een klein minpuntje, de stelpoot voor de hoekpaal van de veranda had de verkeerde maat. Gelukkig konden we dat zelf oplossen door het vierkant af te slijpen, waardoor we snel met de bouw verder konden. Nu is het tuinhuis helemaal af, voorzien van elektra, dakgoot en zelfs wifi. Kortom zeer tevreden over her geheel en heel blij met het resultaat, al werkt het weer van augustus niet echt mee. maar, ondanks de vele regen blijven de kussens op de bank droog.en kunnen wij loungen als de zon er weer even doorpiept.

Wil je buiten op je terras droog zijn neem dan een veranda bij Fonteyn

De plaatsing van de veranda ging uiterst snel en vakkundig door Willen en Wouter. De koffie ging er goed in als doping, ook was er tijd voor een grap en een grol. De verkoper Niek heeft ons prima advies gegeven en ook was hij een goed gastheer.

Kunststof tuinhuis met dubbelwandig glas winter en zomer te gebruiken.

Het model tuinhuis stond ons direct aan,maar we vonden de prijs aan de hoge kant.Een maand later zijn we weer gegaan en hebben het tuinhuis toch gekocht en geen moment spijt van gehad.We hebben het door Fonteyn laten plaatsen. Gerritjan heeft ons goed advies gegeven en verder alles perfect geregeld. We maken er alle dagen gebruik van.Je hebt er echt een kamer bij met heel veel licht en zon en uitzicht.Je zit heel dicht bij de natuur. Alie en Alex Prinsen

piko bello, niets op aan te merken.

We hebben een blokhut Heleen besteld, keurig op tijd geleverd. Alles in een dag in elkaar gezet, is prima zonder hulp door ��n persoon te doen. Bij aflevering zag ik dat de verkeerde kleur dakplaten geleverd waren, maar dat was na 1 telefoontje ook weer opgelost. Kortom: goede kwaliteit, prima service. Toch nog een puntje van kritiek, de handleiding mag duidelijker. Krijg je bij een simpele Ikea kast als gauw 10 pagina's, bij de blokhut kreeg ik slechts 2 A 4-tjes met zeer onduidelijke tekeningen/instructies. Vergrootglas en/of goede leesbril is daarbij vereist.

netjes behandeld en goede kwaliteit van het tuinhuis

het materiaal is op de afgesproken datum geleverd. Bij de start van de opbouw bleek er een lat verkeerd ingekeept te zijn. Na telefonisch contact kregen we gelijk een oplossing. De opbouw is keurig omschreven op de bijgeleverde tekeningen. kwaliteit en uitstraling zoals op de site is weergegeven.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.