Tuinhuisje en sauna

Voor onze nieuwe tuin hadden we een wens voor een tuinhuis met sauna. Naast de sauna wilden we ook een schuur en daarbij 2 ruimtes waar we konden zitten. In onze buurt hadden we al wat zaken bekeken, maar er was nog niets waarbij we een goed gevoel kregen.Via internet rondgekeken om ons te ori�nteren. Ook Fonteyn kwam langs.Wij wonen in Zeeland en hadden een bezoek in Wezep op de planning staan. Dus Uddel was in de buurt. Eigenlijk wilden we alleen wat idee�n opdoen. Eenmaal aangekomen waren we aangenaam verrast over de hoeveelheid tuinhuizen die er opgesteld stonden. We raakten in gesprek met Nick die goed naar ons luisterde en onze wensen inventariseerde. Hij liet ons de zelfbouw producten van Fonteyn zien en hoe we daarmee konden maken wat we wilden. Voor de wensen van de sauna werden we doorverwezen naar Anton, die ons ook erg vriendelijk hielp ondanks de zeer drukke zaterdag. Nick en Anton overlegden samen hoe we ons idee vorm konden geven. Nick heeft ons daarna een tekening toegestuurd hoe het geheel er uit zou komen te zien. Ook Anton is naderhand nog een paar maal via de mail benaderd ivm de bekabeling voor de sauna. Elke keer kwamen er snel antwoorden op onze vragen. In Juli is onze sauna en tuinhuisjes met veranda's geleverd. Deze hebben we zelf in elkaar gezet. De bouwtekeningen waren duidelijk en de producten waren goed voorbehandeld, waardoor het in elkaar zetten soepel verliep. We zijn erg tevreden over het resultaat. Kortom goede en vriendelijk service, door deskundig personeel. En mooie producten voor een schappelijke prijs.

Tuinhuisjes Fonteyn Karina Platdak

Opzoek naar een tuinhuisje zijn we eerst bij ons in de buurt te velden gegaan, ook hebben we even op internet gekeken en kwamen zo bij Fonteyn in Uddel uit, een geweldig aanbod in tuinhuisjes, en er zat precies dat huisje bij dat wij zochten. Eerst hadden we twijfels of we de aankoop wel via internet zouden doen, omdat Uddel voor ons niet echt in de buurt was, en we zouden moeten beslissen via een afbeelding op de website van Fonteyn. Na een zeer prettig telefonisch contact met Thomas, toch maar besloten om het huisje bij Fonteyn te bestellen. Het huisje was op voorraad en kon direct geleverd worden. De afspraak werd gemaakt wanneer het huisje geleverd zou worden, we werden van te voren nog door de transporteur gebeld voor de tijd van levering op de afgesproken dag. Alles liep perfect volgens afspraak. Ook het opbouwen van het huisje liep geheel zonder problemen, tijdens het opbouwen kwam ik er achter dat de scharnieren voor de deurtjes niet aanwezig waren, heb contact opgenomen met Fonteyn, en door Thomas werd er direct werk van gemaakt dat ik zo snel mogelijk de scharnieren toegestuurd zou krijgen, en binnen twee dagen had ik deze in huis en kon ik de deurtjes afhangen. Wij zijn zeer tevreden over Fonteyn, zij hebben een zeer groot aanbod in tuinhuisjes, overzichtelijke site met voldoende informatie en goede kwaliteit en prijs. Je hoeft echt niet langs te gaan om een keuzen te maken, zeker als je wat verder weg woont. Zeer vriendelijk te woord gestaan via de telefoon en via de mail door Thomas. En een super after-market service. Zeker een aanrader.

Goede site heel overzichtelijk, goed advies en prima levering.

Wij hebben een Wolfskap schuur, annex tuinhuisje en veranda na veel zoeken gevonden bij Fonteyn. Afspraak gemaakt over levering en alles werd in drie pakketten geleverd. We hebben met 2/3 man in ��n week alles opgebouwd en nu staat er pronkstuk in onze tuin en zeggen anderen wat een perfecte schuur en wij er trots bij staan. Min puntje is dat het beslag van brons is wat wij (smaken verschillen) lelijk vinden staan op een grijs witte Wolfskap. Willem van Dam Willy Heuff

Nette ontvangst en goede service

De verkoper nam de tijd voor ons om ons te adviseren over de verschillende mogelijkheden.Ook tijdens het meenemen, wat niet direct paste, werden we goed geholpen. Het tuinhuisje staat nu prachtig bij ons huisje in Sauerland. Top!!

perfecte afhandeling bij aankoop blokhut

Bij de aankoop van blokhut Elise werd ik op prima wijze verwezen naar de deskundige verkoopmedewerker en perfect van advies voorzien. Ook na de aankoop werd ik geweldig geholpen bij het afhalen van het product. Ook bij een nalevering van een dakgootset was er volop medewerking. Kortom: Fonteyn is een groot bedrijf, maar maakt waar dat de 'klant koning is'! Hoge waardering voor de klantgerichtheid van het personeel aan de balie, de verkoop en de koffiecorner!

Prima resultaat!

Alles klopte bij de aanschaf van een nieuwe tuinhuis met luifel. De afspraken, de prijs en de montage liepen gesmeerd. Wij zijn zeer tevreden!

Snelle levering en goede service

De service is zeer goed vriendelijk en persoonlijk getint, de blokhut had een scherpe prijs en is van een zeer goede kwaliteit. De chauffeur die de blokhut afleverde was uitermate behulpzaam en vriendelijk. Dus een voorbeeld voor de vele andere bedrijven '' het kan dus wel " hulde voor de aftersales

Verliefd op Linda

Ook bij Fonteyn gaat er wel eens iets mis� Daar schrikken ze van en lossen het op. Mijn vrouw en ik waren op zoek naar een tuinhuisje. Via de website van Fonteyn werden wij verliefd op het �langs de Vecht-achtige� type Linda. Wij werden op een enthousiaste en hartelijke manier ontvangen door Wouter die ons echt het gevoel gaf dat wij het geluk hadden de enige juiste keuze te hebben gemaakt. Precies op de afgesproken dag en tijd werd Linda bij ons afgeleverd. Bij het uitsorteren van het pakket bleek al snel dat er kennelijk verschillende typen door elkaar waren geraakt. Na telefonische melding daarvan werd besloten snel opnieuw te leveren en dan het pakket vooraf uit te pakken en te controleren. Met een speciale kleine vrachtauto met twee uitermate vriendelijke en hulpvaardige mannen werd de �echte Linda� bezorgd en de foute levering mee retour genomen. De opbouw was dankzij een heldere instructie een mooie klus die een prachtig resultaat heeft opgeleverd. Wij zijn blij dat Wouter zijn gelijk heeft bewezen en kunnen iedereen dan ook aanraden om voor zaken die met het aangename leven rondom het huis te maken hebben zich in elk geval bij Fonteyn te orienteren. Wouter zorgt ervoor dat u het als een dagje uit ervaart! Frans en Marlene Fransen

Blokhut.

Prima service, goede leveringstijd van het bestelde. Even puzzelen met de gebruiksaanwijzing, maar dan ook echt wat moois neerzetten. Heerlijk om weer een bedrijf te treffen die doet wat het belooft!

In een woord PRACHTIG

Wij hebben gekozen voor een blokhut van 4 bij 8,5 meter met wolfskappen en hij is prachtig, niet alleen functioneel maar ook heel netjes afgewerkt. Wij werden door Edward zeer correct geholpen en begeleid. Dikke pluim!!!!

Helelmaal Top!

Deze week is er een prachtig tuinhuis geplaatst en ik ben daar heel tevreden over. Ook over de service bij de aankoop er van, maar ook de plaatsing zelf verliep vlekkeloos. Daarnaast heb ik een loungeset gekocht bij Fonteyn en deze staat fantastisch. Ik ben er super blij mee en heb al veel complimentjes gehad op facebook. Ik ben echt heel tevreden over Fonteyn. Top!

Vriendelijk geholpen, uitstekende service en mooi product.

Vriendelijke verkoper (Wouter) die mee wilde denken over onze specifieke wensen die gingen over het aanpassen van een standaard product (kapschuur) en dit prima heeft verzorgt. Levering op de afgesproken datum, een behulpzame chauffeur die het pakket zo dicht mogelijk bij heeft gelost. Een vergissing in de factuur werd ook direct verholpen en een tweede transport werd gratis verzorgt. Die onderdelen werden door de bezorgers achter in de tuin gebracht.

Het tuinhuisje

Naar 2x gekeken was er te veel te kiesen, maar naar advies van Warner zijn wij super geholpen en geadviseerd bij onze keuze van tuinhuisje. We zijn er naar 4 maanden nog steeds super blij mee met onze geadviseerde keuze van Warner.

Ik ben voorbeeldig en netjes te woord gestaan.

Na telefonisch contact ben snel en uitermate netjes voorgelicht over de bestelling. Ook een duidelijke beschrijving erbij top. Met een week had ik de terrasoverkapping in huis. Het is echt een aanrader en ook een stukje verlenging van je huis. Helaas kan ik geen foto plaatsen. Grote klasse.

TOPPER

In september heb ik door Fonteyn een terrasoverkapping laten plaatsen. Het is nog fijner dan ik me had voorgesteld. Ik kan lekker lang buiten zijn zelfs als de temperatuur nog goed is, maar als het regent. GENIETEN hoor! En over de monteurs ook niets dan lof. Vakwerk en heel netjes. Ik ben meer dan tevreden.

thuinhuis nodig? 1 Adres Fonteyn outdoor living. zelfs in Belgi�

zoektocht naar een tuinhuis is niet altijd even makkelijk. ofwel niet genoeg aanbod, ofwel te duur voor wat je krijgt. zoektocht kwam ten einde bij Fonteyn. zeer ruim aanbod, makkelijke website die zeer overzichtelijk hun aanbod en zelf debeschikbare opties toont. natuurlijk iedereen kan verkopen op internet, zonder klantendienst sta je nergens (mijn mening). Bestelde tuinhuis werd mooi gereserveerd totdat onze tuin er klaar voor was. duidelijk info van hun medewerkers. Nick Teeuwen heeft ons super geholpen, van keuze tot levering tot installatie, alles zeer correct & snel verlopen. Bedankt Nick - Fonteyn, niet twijfelen & doen.

"betrouwbaarheid komt je tegemoet wanneer je Fonteyn bezoekt".

Hallo aankomende klanten, Ik ben zo vrij om uiting te geven van mijn uitermate tevredenheid omtrent mijn aankoop bij "Fonteyn living Mall". In een paar woorden "perfect, perfect, perfect". Maaaaaaaaaaar , begrijpelijk dat potenti�le kopers hier geen genoegen mee nemen. Men wil een eerlijke waardering en geen schijnvertoning omdat men een zekere aankoopkorting heeft bedongen of op een andere manier is tegemoet gekomen. Ik ben Raymond uit Voorschoten en heb na lange tijd overwogen een overkapping in de tuin te plaatsen. Omdat de tuin aan grootonderhoud toe was ben in op allerlei manieren bezig geweest te bekijken hoe de tuin in te richten en hoe ik de overkapping zal plaatsen en wat de kosten hiervan zullen zijn. Verschillende bedrijven aangeschreven en bezocht, dit omdat een foto vaak een vertekend beeld kan geven. Vele offertes kwamen mij tegemoet, heb daarvan een keuze gemaakt en ook de bedrijven bezocht. Weliswaar een vermoeiende en tijdrovende zaak maar zeker de moeite waard om ervaring op te doen met bedrijven waar ik mee in zee wil gaan. Bij verschillende van deze bedrijven kon men niet aan mijn wensen voldoen en vielen dus af. Op bijna 100 km ver van huis kwam ik terecht bij Tuincentrum "Fonteyn" Living Mall. Ik dacht een doorsnee tuinbedrijf tegen te komen ware het niet dat "het" bij aankomst mijn verbazing wekte : " Wat een immens groot bedrijf". Ik stapte de zaak binnen .........aan de balie hele vriendelijk dames. Mijn vraag werden beantwoord en werd naar de koffiebar begeleid. Meteen daarna werd ik benaderd door een heer genaamd Gerritjan. Onder het genot van een kopje koffie mijn verhaal gedaan en de wensen op tafel gelegd. Op advies ben ik door de zaak heen gelopen en stond versteld van enorm grote sortering aan tuinartikelen en materialen die men in huis heeft. Ik dacht bij mijzelf: "als ik hier niet slaag dan slaag ik nergens anders". Ik ben zeker 7 bedrijven afgegaan en ben nergens anders zo een grote sortering aan tuinartikelen tegen gekomen. Deze uitermate geduldige heer Gerritjan, hield mij in de gaten. Volgens zijn zeggen is de klant koning en behandelde mij als zodanig. Waar mijn wensen niet in vervulling konden gaan, bood Fonteyn de uitkomst. Gerritjan: "een man van woorden, daden en kennis van zaken". De aankoop van de overkapping en glazenwand stond voor mijn echtgenote en mij zo vast als een huis. Deze is inmiddels naar volle tevredenheid tegen een zeer goed prijs geplaatst en staat vrij voor diegenen die hem willen bezichtigen. Aan de volgende feiten ontkomt men bij "Fonteyn living Mall" niet: � heerlijke koffie met zalige bonbons � buitengewoon vriendelijk, geduldig en klantvriendelijk personeel � geweldige uitgebreide informatie � absoluut geen opdringerigheid tot aankoop � uitvoerige informatie over maatvoeringen � wat wel mogelijk is, wat niet mogelijk is en wat de opties zijn. � welke mogelijkheden er zijn qua overkappingen. � zeer goede en gedegen materialen - en technische kennis � timing van order tot levering en plaatsing. � plaatsing door vakmensen die er de tijd voor nemen en ook adviseren. Zij zorgen ook voor waarborging van de garantie. Als iets niet kan doen zij dat ook niet. � Uitzonderlijk goede nazorg. Kortom "betrouwbaarheid komt je tegemoet wanneer je Fonteyn bezoekt".

Fonteyn is sterk in wat ze doen: goed advies, mooie aanbieding en op tijd leveren.

Ik moest bij de aanschaf van de blokhut compleet begeleid worden en Nick van Fonteyn heeft me supergoed geholpen. Het was spannend om een overkapping met een schuur aan te schaffen, niet voor mezelf maar voor de boswerkgroep op het wooncentrum voor gehandicapten. De vrijwilligers van de Rabobank hebben op de 'Rabo Doet dag 2015' het bouwpakket in elkaar gezet. Dus het moest echt op tijd geleverd worden. Alles klopte gewoon. Fonteyn is voor iedereen die er g��n verstand van heeft een uitkomst! En nu kan de bosgroep schuilen als het regent. Z� fijn is dat.

Perfect!

Hele klantvriendelijke personeel van Fonteyn! Duidelijke afspraken die tot de kleinste details worden nageleverd. Wij zijn super blij met onze Veranda. Alles is netjes afgewerkt. Paar kennissen hebben ook gelijk laten plaatsen nadat ze onze Veranda gezien hadden. Onze Complimentjes voor het bedrijf Fonteyn Tuincentrum! Familie Ak

zeer gedreven personeel

blokhut gekocht bij Fonteyn, zeer kundig en gedreven personeel.

Klantvriendelijkheid bij bestelling en plaatsing overkapping.Fonteyn Uddel

Beste Personeelsleden , Mijn ervaring is dat jullie zeer klantvriendelijk zijn . Altijd vrolijk aan de telefoon en wat heel belangrijk is dat jullie altijd oplossend meedenken met de klant . Jullie hebben van mij een dikke pluim verdient. vriendelijke groeten Afriane Jekel

Prima produkt en prima service

Na heel wat blokhutten gezien te hebben door heel Nederland, kwamen we uiteindelijk bij Fonteyn terecht. Wat een keuze. De ��n nog mooier dan de andere. We werden geweldig geholpen door Wouter. Kregen advies waar we wat aan hadden en niet de mooie verkooppraatjes, Dit zou u WEL kunnen doen en Dat zou u kunnen laten veranderen.Raad waar je iets mee kon. Uiteindelijk gekozen voor de geimpregneerde Katerina, blokhut met luifel. Werd keurig op de afgesproken datum geleverd. Snel aan de slag en was verbaast dat alles zo precies pastte.De scharnieren waren er niet bij, maar een belletje met Wouter en ook dat werdt keurig opgelost, na 2 dagen in huis. We zitten nu onder ons gezellige luifel en genieten volop. Firma Fonteyn, en speciaal Wouter, 5 sterren. Een echte aanrader, zeker een bezoekje waard.

Zo kan service dus ook, professioneel met humor !!!

Twee huisjes besteld bij Fonteyn ivm. transportkosten Vlotte service en snelle levering. Huisjes zijn netjes ter plaatse gelost zonder mijn aanwezigheid. Het zelf plaatsen van een tuinhuisje was voor een avontuur. Samen met mijn vrouw hebben wij ondanks beestachtig slecht weer de klus met bijzonder veel plezier geklaard. Alles paste netjes in elkaar en waren alle materialen, nodig voor de afwerking aanwezig. Het eindresultaat mag gezien worden en heeft al de nodige positieve reacties opgeleverd bij mensen die voorbij kwamen en komen. Nadat de dakplaten waren gelegd had ik uiteindelijk 6 pakken over. Na Email correspondentie met Thijs en een telefoontje van Thijs naar mij is ook dit voortreffelijk opgelost. Zeker een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbaar tuinhuisje of carport. Dank voor de service

aankoop blokhut

zeer goed geholpen en geadviseerd, snelle levering en goede service. kortom, erg tevreden.

Tevreden klant.

Wij zijn heel blij met onze tuinoverkapping. Wij zijn bij de koop keurig geholpen, kreeg zelfs nog een prachtig boeket bloemen. Het was voor ons de eerste keer dat wij bij de firma FONTIJN kwamen wij hebben ze gevonden via internet. We hebben onze ogen uitgekeken naar het assortiment, het is zeker nog een bezoek waard. De overkapping is ook netjes aan onze schuur in een uur tijd geplaatst. Dus daarom zijn wij een tevreden klant. Familie Blok uit Almere

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.