Uiterste tevreden! Veel keus en goede service.

In de grote showroom rustig een mooie passende tuinset uitgezocht. Erg veel keus, dus viel nog niet mee. Vriendelijke personeel dat alle tijd voor de klant neemt. Na snelle bezorging bleek 1 deel beschadigd. Werd binnen een week omgeruild. Zeer tevreden. Aan te raden voor tuinsets, tuinhuisjes en buitenkeukens.

Keurig werk

Gisteren is door Dennis en zijn maat, wiens naam ik helaas vergeten ben, de Sigrid Feria 550x300 geplaatst in slecht 2,5 uur. Ik kreeg smorgens een SMS je met hun vermoedelijke aankomsttijd en keurig op tijd zijn de mannen aan de slag gegaan. In 1 van de polycarbonaat platen werd een klein deukje geconstateerd en die gaat nog vervangen worden. Heel eerlijk, ik had het zelf niet eens gezien denk ik. Heel erg netjes dat het toch gemeld wordt. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik uiterst tevreden ben over de kwaliteit van het werk wat geleverd is en over het uiterlijk van de terrasoverkapping. Met veel dank aan het Fonteyn team

Over goede service gesproken. Hier volgt mijn verhaal Op 14-08-2013 een blokhut gekocht bij de firma Fonteyn. Kort geleden ging het slot van de schuur kapot. Dus ik naar de Gamma om een nieuwe te kopen. Ze hadden niet de maat die ik nodig had. Toen dus naar de firma Fonteyn gebeld om te vragen waar ik dat slot zou kunnen bestellen en gesproken met Philippe. Ze keken het voor me na. Wat denk je in plaats van een firma waar ik het kon bestellen, kreeg ik de mededeling dat zij het voor mij verder zouden regelen. Het heeft even geduurd maar toen kreeg ik netjes een pakketje thuis met een complete hang en sluit set van de schuur. Alle kosten zijn door de Firma Fonteyn gedekt. Kijk dat noem ik nu een goede service.

SUPER SLECHT

Geachte Dames/heren, Wij hebben begin dit jaar een tuinhuisje bij u gekocht, Annebeth met plat dak hoog ge�mpregneerd en een formaat van 600 x 200 mm. De levertijd die u ons opgaf was 25 mei, helaas waren wij op vakantie en waren terug week 24 en hebben met uw medewerker 15 juni afgesproken, dan waren jullie toch in de buurt. Tot zover geen probleem, ik kan mensen regelen voor de fundering en opbouw van het tuinhuis. Op 13 juni worden we gebeld dat het iets later zou worden nl. 22 juni, is ook geen probleem kan de fundering goed uitharden en de aannemer had verder ook geen bezwaar en zou geen extra geld gaan kosten. Dan worden we gebeld dat het ook niet de 22 juni maar de 29 juni gaat worden, daar kan ik geen genoegen mee nemen, ik moest weer de aannemer weg sturen en nu gaat het me wel geld kosten. De discussie die hierover ontstaat is niet prettig, Er komt weer een nieuwe man aan de telefoon en zegt dat er voor de zekerheid een datum van 6 juli wordt aangehouden. Het wordt hoe langer hoe gekker, maar men begrijp alles alleen kan het niet anders. Men begrijpt helemaal niets, ik heb inmiddels al 2x de aannemer weg moeten sturen, die gaan nu met vakantie en kunnen pas eind augustus het tuinhuis opzetten. Na veel heen en weer gepraat komen we overeen dat men gaat proberen om 29 juni te leveren, de huisjes komen week 25 binnen dus dat zou moeten kunnen. Ik heb weer afspraken met de aannemer gemaakt dat hij 30 juni het huisje gaat opzetten. Dan krijg ik een telefoontje dat het niet haalbaar is en dat het 6 juli wordt, dit is voor mij volkomen onbegrijpelijk, maar bij Fonteyn begreep alles.!!!!! Als je nu denkt dat het verhaal afgelopen is, jammer , 1 juli een telefoontje dat het wat later wordt , nu wordt het 13 juli. Nu 8 juli een telefoontje dat het geen 13 juli wordt maar eind juli?????? Ik ben sprakeloos , ik vraag me af met wat voor een bedrijf heb ik zaken gedaan, in ieder geval een bedrijf die zich niets om zijn klanten geeft en gewoon maar aanrommelt En een bedrijf dat zich totaal niet kan inleven dat met deze manier van werken ze de klant in de grootste problemen kan brengen. In slechtste geval gaat het me een aantal honderden euro�s meer kosten. Ik vind het een zeer slechte zaak dat men zo met zijn klanten omgaat, ik had een aantal mensen bij mij in de buurt die ook graag een tuinhuis bij Fonteyn hadden gekocht, maar met de super slechte ervaring die ik nu heb wordt dat twijfelachtig. Met vriendelijke groeten Peter Sloof

Prima levering, geen extra advies en beroerde bouwinstructie.

Nadat we een kortingscode hadden aangevraagd werden we telefonisch benaderd of we de blokhut nog wilde bestellen. Dit ging heel snel en gemakkelijk. Achteraf had hier enig advies over extra funderingsbalken (tegen houtrot) wel op zijn plaats geweest. De opbouw van de blokhut is goed beschreven voor de wanden, het deurkozijn en de ramen. Maar in ons geval was het piramide dak een grotere uitdaging. Over de constructie van de draagbalken en de montage van de dakplaten staan twee beroerde plaatjes in de beschrijving die weinig extra uitleg geven. Gelukkig zijn we zelf redelijk technisch. Toch bleek dit de meest pittige uitdaging. Over het monteren van de dakshingles wordt bij telefonisch navragen verwezen naar de plaatjes op de verpakking. (montage voor een recht dak) Van een concurrent heb ik een video teruggevonden op youtube die meer uitleg gaf. Ook voor de montage van de deur en het deurbeslag is geen enkele uitleg meegeleverd. In het bovengenoemde telefoongesprek heb ik aangegeven dat ik de beschrijving wel heel summier vond. In eerste instantie werd hier ontkennend op gereageerd. Later in het gesprek werd toegegeven dat er al meer klachten waren geweest en dat hieraan word gewerkt. De foto's die als voorbeeld moeten dienen voor het monteren van de dakshingles op de top van het piramide dak moeten nog in mijn mailbox komen... Al met al zijn de 3 sterren dus vooral voor de kwaliteit van de blokhut.

geweldige service

ik heb bij fonteyn de blokhut Hannah en de spa refresh gekocht, ze namen alle tijd voor mij voor vragen en antwoorden. zelfs de levering van de blokhut en spa was netjes op de afgesproken dagen. de blokhut hebben we zelf opgebouwd, de spa is netjes aangesloten geplaatst met duidelijke uitleg. ik kom er zeker nog terug.

Uiterst Klantonvriendelijk - later wel opgelost

Aanvulling op onderstaande: Na uitgebreide klachten is Fonteyn ons tegemoet gekomen voor het ongemak. Dat is dan wel weer netjes. Oorspronkelijk commentaar: Zeer slechte ervaringen met Fonteyn. En gezien de reviews op bijvoorbeeld Google heb ik sterk de indruk dat de score hier gemanipuleerd wordt door Fonteyn zelf. Inhoudelijke klachten: Door herhaaldelijk foutieve of onvolledige levering moeten we 3 keer iets regelen met werk om goederen in ontvangst te nemen. Tot vier keer toe wordt er niet terug gebeld of gemaild terwijl dat wel afgesproken was (1 keer zelfs als reactie op de klacht dat ze zich niet aan de afspraken houden). Telefonische bereikbaarheid is slecht. Zelden wordt direct opgenomen en ik moet vaak eerst een paar minuten in de wacht. Slechte afspraken met de transporteur. We hebben een keer om kwart voor zeven in de ochtend een chauffeur aan de deur gehad en pallets werden niet mee terug genomen door de transporteur. Onze schuur heeft een paar dagen vol gestaan met spullen die te veel geleverd zijn omdat het anders nat zou regenen. Een bedankje daarvoor is blijkbaar te veel gevraagd. Uiteindelijk zijn we 3 weken druk geweest voordat we compleet binnen hebben wat bij aankoop op voorraad zou zijn.

geweldige service

geweldige service, heb de blokhut Hannah en de spa refresh gekocht bij fonteyn. ze nemen alle tijd voor je om alles uit te leggen. echt de moeite waard om een dag langs te gaan bij fonteyn.

Overkapping!

Overkapping gekocht bij Fonteyn, waar we erg goed en fijn zijn geholpen door Christiaan en ook zeer tevreden over de monteurs die de overkapping hebben geplaatst. Fijn en mooi bedrijf met een goede service!

Klantvriendelijkheid ten top.....

Een goed product (houten tuinhuis Rosalien), stevige kwaliteit en makkelijk op te bouwen. Erg vriendelijk en goed klantcontact en bereid om leren van de klantreviews. Top!

top service

Heb een tuinhuis gekocht bij fonteyn. Via de site kwam ik er niet helemaal uit. Telefonisch geholpen en besteld. Optijd geleverd. Alleen hadden we singels te kort. Na telefonisch contact 2 pak singels nog geleverd gekregen. Top service

De aankoop van een garage

Wij hebben via Internet een garage gekocht en veel per telefoon geregeld met uw verkoper wouter veel gebeld en altijd vriendelijk en correct geholpen daarom zou ik hem graag de hoogste cijfer geven die er is gr w Hilverts

Sibe is een topper!

Prachtige veranda met glazen schuifdeuren maakt onze tuin compleet. Maar 1 mailtje naar Sibe en de deurknoppen werden gratis nageleverd!

erg teleurgesteld door lange levertijd

Wij hebben op 15 april 2 tuinhuisjes met een overkapping van 6 meter besteld. Bij aankoop werd ons mondeling een levertijd van 4 - 6 weken toegezegd. Dat zou dus uiterlijk eind mei zijn. Vorige week hebben wij daarom Fonteyn gebeld met de vraag of ze al wisten wat de definitieve leverdatum zou zijn. We kregen doodleuk te horen dat de planning verschoven was naar week 25!! Dat betekent eind juni en daarmee een levertijd van 10 weken in plaats van de toegezegde 4-6 weken. De levering in week 25 kan bovendien niet gegarandeerd worden. Dus zijn het geplande tuinfeest (ivm verjaardag) en de ingeschakelde hulp voor de montage van de tuinhuisjes door ons inmiddels afgezegd. De oude schuurtjes hebben we al laten afbreken (op die plek moeten immers de nieuwe komen) dus alle tuinspullen staan buiten. De medewerker van Fonteyn heeft wel aangeboden om de aanbetaling terug te storten en de bestelling eventueel te annuleren maar dat helpt ons natuurlijk ook niet. Als wij vooraf waren geinformeerd dat de levertijd zo zou kunnen uitlopen, hadden wij de huisjes waarschijnlijk niet besteld.

Snelle service

Bij de montage van het tuinhuisje ging een onderdeel direct kapot. Na een telefoontje ontving ik drie dagen later het betreffende onderdeel per post. Geweldig, zo'n snelle service.

top service

Top service van fonteyn bij vragen bijna meteen antwoord via de mail Overkapping geplaats binnen een paar uur De volgende bestelling van de tuinhuis is al geplaatst Goed matriaal voor een nette prijs

Droom werd waarheid met ons TwinSkin tuinhuis

In Juli afgelopen jaar, na lang plannen en zoeken bestelden we via Fonteyn het TwinSkin 5353 tuinhuis. Aanvankelijk was er wat vertraging bij de levering, en ook door mijn reizen voor mijn werk kon het pakket op pas 6 november geleverd worden. Ik zie enorme vrachtwagen met de lange pallets n�g achteruit(!) over het smalle slingerende bospad aanrijden. Super chauffeur! De verdere afhandeling is echt heel goed verlopen. Diverse keren nog advies gevraagd; bouwtekeningen ontvangen, en konden dan uiteindelijk aan de slag. Het meeste werk bleek toch de fundering met de basisvloerconstructie. We plaatsten het huisje op 20 betonnen blokken die in de grond vast gestort zijn. Met daarop een balkenkonstructie met daarop de vloer, waarop dan het huisje gebouwd werd. Veel pas- en meetwerk. Vervolgens ging de bouw voorspoedig. Super dat het hele pakket compleet was. Een kleine onjuistheid in de bovenbalken van de ramen. Maar dat kon makkelijk bijgewerkt worden. We hebben besloten zowel vloer, muren als dak te isoleren. Inmiddels staat het huisje, met keuken (die we konden ophalen bij een broer) en een douche/WC cabine. Er is water, afvoer en electriciteit. Het hout, de inrichting, de sfeer voelt echt geweldig goed. Diverse bezoekers konden er de nacht doorbrengen. Ondanks de kou van de afgelopen tijd, is door de isolatie het huisje heel behaaglijk, en goed op te warmen met een klein electrisch kacheltje. Voor ons werd het het huisje van onze dromen! Heel hartelijk dank hiervoor ook aan het team van Fonteyn, dat er altijd was ons met raad en daad bij te staan! Jan Huijs, Renkum 03-05-2016

Tuinhuis in Spanje

Wij waren op zoek naar een groot tuinhuis. In Spanje zijn deze nagenoeg niet te koop. Tevens is de kwaliteit slecht. Via internet contact opgenomen met Fonteyn en bestelling geplaatst bij Thom. Levering van Nederland naar Spanje zonder vertraging. Thom van Fonteyn zocht voor ons de juiste en goedkoopste transporteur. Tuinhuis, met behulp van een duidelijke tekening, zelf geplaatst. Geen problemen. Het resultaat is een prachtig tuinhuis van 7.20 x 3.60m. We hebben nog enkele foto's naar Thom gestuurd en de reacties waren geweldig. Alle lof voor Fonteyn en vooral aan Thom Sijbel ??

Wat een ballentent

Laat u niet inponeren door de grote winkel. Wij hebben in november een vaste overkapping gekocht. In Januari is het dak geplaatst. Daarna is onze tuin gedaan (door een ander bedrijf) Eind februari zijn de zijwanden en de deuren en zonnescherm ingemeten nadat wij een seintje hadden gegeven dat het klaar was. Ze geven aan dat de levertijd 3 tot 6 weken is. Na 5 weken gaan mailen om te vragen hoe het ervoor staat qua planning. Geen reactie, een week later gebeld, met de zogenaamde manager (die helemaal geen manager bleek te zijn) de verkoopster klaagt over problemen thuis als excuse en beheerst de nederlandse taal ook niet. Nu blijkt vandaag dat het zonnescherm pas van de week is besteld!! We zijn nu 6 weken verder na inmeten en had dus eigenlijk al geplaatst moeten zijn..... Verkopers zijn slecht bereikbaar en mail blijft onbeantwoord. Wat hebben wij een spijt dat we met Fonteijn in zee zijn gegaan. En dan hebben we het nog niet over het aanleveren en weer ophalen van producten, omdat het niet in orde was. Afgelopen dinsdag stond er opeens een vrachtwagen voor de deur met een lading (een vracht van 4 meter lang op een dubbele pallet!)voor ons van Fonteijn zonder dat wij dat wisten... De plaatsing van de zijwanden stond voor volgende week maandag..... Maar wordt nu toch weer verzet omdat de zijwanden toch niet compleet zijn..... Wat een drama..... Ben benieuwd of het deze zomer nog klaar komt....

Erg goed!

Zowel een veranda via (nick teeuwen) als een Jacuzzi via (Martijn) laten plaatsen. Fantastisch!! verkoop plaatsing en service van ongekende top kwaliteit. Veranda (Aalt), zo precies heb ik het nog nooit gezien en ben zelf bouwkundig. De nieuwe showroom speelt in op het hoge segment erg mooie design spullen. Een aanrader.

Waanzinnig bedrijf

Op 2e paasdag voor het eerst een kijkje genomen bij Fonteyn in Uddel. 1,5 uur heen en 1,5 uur terug maar het was zeker de moeite waard! Wat een fantastisch bedrijf, medewerkers en producten. We hebben erg veel inspiratie op gedaan. Er is z�veel keus, ontzettend veel tuinhuizen, tuinmeubelen en de spa's. Echt geweldig, wij komen zeker terug!

prijs verschil op site

wij hebben een fonteyn blokhut besteld met 2 overkappingen en wilde er later toch nog 2 zijwanden bij bestellen op de pagina waar de blokhut op staat kosten de zij wanden 249 euro en op een andere pagina bleek 299 Hoe kan dit?? Na dit misverstand is alles weer helemaal goed gekomen helemaal TOP Joost en Bets

lekkage aan het dak van onze schuur + veranda

vorig jaar in maart bij fonteyn een schuur gekocht genaamd petra maar nu sinds kort lekkage van het dak netjes gebeld kreeg te horen dat ik foto,s moest maken en op sturen netjes gedaan maar na 1,5 week nog steeds geen antwoord van fonteyn dus morgen maar weer eens een belletje wagen misschien dat ik nu wel wordt geholpen. maar ik lees hier dat het wel vaker voor komt een spijtige zaak voor zo grote leverancier van tuin artikelen. Zo ff een update naar 12 dagen krijg je reaktie vervolgens wordt je gebeld dat ze het kunnen verhelpen maar dat het wel �187,50 euro gaat kosten heel apart wat ik heb garantie dus ik zeg ga ik niet mee akkoord zegt de beste man maar dan krijg je een top dak die 40 jaar mee gaat dus ik zeg waarom dan niet gelijk zo dak krijg je ook geen gezeur maar daar kon hij geen antwoord op geven. Dus nu krijg ik een soort zelfde dak wat hij er niet uit vind zien ?? Maar goed ik zeg als hij maar water dicht is en zo niet ga ik weer bellen en mailen naar fonteyn, zegt hij ja maar dan is de garantie voorbij dus ik zeg tegen hem als jullie iets maken heb ik weer een jaar garantie maar goed ik zou bericht krijgen wanneer ze het kwamen doen ben onder tussen al weer 4 dagen verder maar nog steeds niks gehoord. Dus ik heb me twijfels over dat de klant koning is bij fonteyn

heel fijn geholpen, en zeer goede service

we hebben een showroom veranda gekocht, en moesten hem zelf afbreken. alles werd voor ons klaar gezet of gehaald niets dan lof.

Update afhandeling reparatie

Kleine update van mijn eerdere negatieve ervaring met de blokhut en behandeling door een monteur die niet kwam opdagen. Nieuwe monteur(s) zijn langs geweest met nieuw dakmateriaal. Zo te zien is de klacht nu verholpen en gelukkig kwamen deze heren de afspraken na. Even wachten op de eerste regenbuien, maar dakbedekking ziet er nu solide uit. Tip voor de Fonteyn: verkoop/informeer de klanten over het orginele dakmateriaal, met de keuze om een betere versie te laten aanbrengen. Ook al kost dat iets meer geld. Een blokhut waterdicht (geen daklekkage) neerzetten is toch wel handig. Dat scheelt de zaak veel geld/reparaties en de klant ergenis. Top: efficiente werkwijze van de monteurs. Dank voor de afhandeling!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.