Waardeloos bedrijf qua klantenservice�

Waardeloos bedrijf qua klantenservice en oplossen van problemen. Tuinhuis hier gekocht incl montage, montage werd gedaan door prutser, tuinhuis staat schots en scheef, maar Fonteyn geeft geen thuis om dit op te lossen.

lang verhaal kort.

Omdat het best een lang verhaal is geworden en een review niet altijd even eerlijk is heb ik besloten mijn laatste mail maar te posten, dit geeft een aardig beeld van mijn klacht. De fout geleverde onderdelen waren onder anderen zes dakbalken van +- 3,5 meter en die moet ik dus ook zelf afvoeren (C hout, dus duur). Mijn mail: Beste medewerker van Fonteyn, Hallo (*****) (***********). Zoal bekend zijn er problemen met de door mij bij u gekochte blokhut van Lugarde, hierover heb 3 maal gebeld, 20 appjes en ongeveer 15 e-mails over gestuurd en online op uw site een service verzoek gedaan uiteraard met de nodige foto's. Even teruggrijpend naar mijn eerste e-mail waar in ik schreef: Er kan altijd iets mis gaan maar laten we het goed oplossen, dit is iets waar ik veel waarde aan hecht en veel vertrouwen bij u in had en dat is nu ook de reden dat ik deze mail schrijf. Op 16 Juni heb ik een fout geconstateerd in het bouwpakket, deze heb ik gelijk per mail kenbaar gemaakt maar omdat dit op een Zondag was heb ik daar maandag nog even over gebeld, er is mij uitgelegd hoe ik de klacht kon indienen op de door u gewenste manier en heb dit ook netjes gedaan. Helaas werd dit ondanks de bovengenoemde hoeveelheid berichten geen oplossing geboden en in het laatste bericht vanuit Fonteyn stond dat ik de onderdelen die niet kloppen maar moest omdraaien, ik heb uiteindelijk zelf uw leverancier gebeld met de vraag: hoe nu verder? Ik werd hier zeer netjes geholpen en met twee foto's was het duidelijk dat er inderdaad verkeerde onderdelen en te weinig onderdelen waren geleverd. Uw Leverancier (Lugarde) heeft mij beloofd dat zij met spoed voor mij de juiste materialen gaan aanleveren (zeker twee weken levertijd), en er is zelfs iemand bij mij thuis langs gekomen! Ik hoop dat u zich kunt voorstellen dat ik mij door u niet serieus genomen voel en ik het werk heb moeten doen van uw serviceafdeling, dit lijkt mij in ieder geval geen juiste oplossing of gang van zaken. Mijn vraag is dan ook: hoe lossen wij dit op? Ik heb hier natuurlijk zelf ook over nagedacht en ik wil eigenlijk voorkomen dat er in de komende opbouw meer dingen niet goed kunnen gaan, zoals ik heb aangeven in mijn e-mails: ik heb dekzeilen gekocht om het resterende hout af te dekken maar ik sta niet garant voor kromtrekken van hout, daarom doe ik het voorstel dat u wanneer het materiaal hier binnen is de resterende werkzaamheden af te maken. Ik sta uiteraard voor alle soorten van oplossingen open en hoor daarom ook graag van u, zoals ik in een bericht van u kon vinden is dat een er een kans op een beloning is wanneer er een leuke foto of review wordt geplaatst er ook een kans is dat slechte reviews worden geplaatst, hierbij wil ik er aan toevoegen dat dit van uit mijn kant altijd eerlijk zal gebeuren en nogmaals: een fout kan maar laten we dit wel netjes en goed oplossen. Met vriendelijke groet, (***** *** *****) Hierop is een mail gekomen die wat minder vrolijk van aard was, en ik werd gebeld dat iemand met mij contact ging opnemen (een manager), dit is helaas nooit meer gebeurd dus vandaar deze review.

Zoektocht naar het ideale tuinhuis

Met onze zoektocht voor een tuinhuis hebben we gesproken met Jordy, hij kon ons duidelijke uitleg geven en kon onze wensen vertalen naar het ideale model. Top geregeld!

Verkeerde tuinhuis en te laat

Zeer slechte communicatie, verkeerde levering, onduidelijke berichtgeving, te laat het verkeerde huisje gekregen zonder enige melding dat het later zou worden. Daarna geen excuus. We mochten het best weer inpakken en terug brengen hoor....beseft men niet dat je een planning hebt als je een tuinhuis in onderdelen haalt?

Hopeloze zaak

Hopeloze zaak. Bestel een tuinhuis, waarvan naar zeggen nog enkele op voorraad zijn. Ik bestel en krijg een bevestiging dat er met 3 dagen geleverd wordt. Op basis daarvan slopen we het oude huisje, dat onderdeel uitmaakt van het hek om de tuin. Op de toegezegde datum wordt niks geleverd. Zonder enige vorm van excuus krijg ik, nadat ik zelf notabene een mail moet sturen, door dat het pas eind oktober wordt. Als ik de situatie uitleg, nog steeds geen excuus op wat voor manier dan ook. Als ik vervolgens mijn geld terug vraag, moet je niet denken dat je het binnen een paar dagen terug hebt. Vrijdag rekening nummer doorgeven, nu een week verder nog steeds niks. Mail gestuurd, wordt volgende week donderdag, want dat is de dag dat terug gestort wordt. Huh? Moet het dus 2 weken duren? Waarbij nog niet gezegd is dat ik het volgende week heb he�. Als ik een advies mag geven, hier zeker niks online kopen!

Hele slechte service set sneijder

Hele slechte service. Net 2 maanden na einde garantie met zomer klaar maken van loungeset zie ik dat er heel veel lasnaden gebroken zijn van de set. Ook waren de kussens al plat. Reactie van fonteyn was. Lijm smeren over de lasnaden zodat er geen water in loopt. (Loungeset staat altijd droog onder garantie) lijm dicht af en houd niet de gelaste constructie bij elkaar. Loungeset t.w.v. 2350 euro afgeschreven na 2 zomers. Gebroken lasnaden. Kussens allemaal doorgezeten (hele slechte kwaliteit kussen vullingen.) De zittingen van de loungeset hangen door. Hierdoor voel je de ijzers in je kont je zit niet lekker. Ook was het houtwerk al na een paar maanden rot en heb ik dit allemaal laten schuren en in de goede lak laten zetten. En als laatste. De pootjes van de loungeset komen uit de 3d printer en vallen allemaal uit elkaar. Hierdoor wiebeld de hele set. Ik koop hier nooit meer iets en hoop dat mensen deze recentie lezen voor ze er wat kopen! Ze zijn alleen uit op je portomonee service kennen ze niet.

Zeer bereikbare werknemers

Zeer bereikbare werknemers, wij hadden Jordi voor de aankoop van een tuinhuis. Klantafhandeling en advies was helemaal in orde. Winkel is aan te bevelen, zelfs als je fysiek niet kan langsgaan.

Tuinhuisje met overkapping

Wij waren op zoek naar een tuinhuisje met overkapping. Fonteyn biedt een groot assortiment en het was overzichtelijk er een te vinden. Het was verrassend wat er allemaal te koop is. Casper heeft goed begeleid in het maken van een keuze. We wisten binnen een half uur waar we aan toe waren en toen hebben we onze keuze ter plekke kunnen zien. Casper was vriendelijk, niet opdringerig en gaf ons een goed advies. Dank Casper je bent een topper.

Bedankt darrian voor het uitzoeken

Bedankt darrian voor het uitzoeken. Gr . Wij wachten de overkapping af.

Zeer goed geholpen en vakkundig en�

Zeer goed geholpen en vakkundig en eerlijk geadviseerd door Remco bij de keuze van een houten tuinhuisje. Tevens proffesioneel gemonteerd. Erg tevreden dus over het totale traject!

tuinset

ik heb een overkapping besteld en een tuinset en een tuinhuisje de overkapping en de tuin set waren heel snel binnen eerst kwam alleen de overkapping maar toen belde ik met de afdeling en toen maakte ze gelijk een afspraak voor de tuinset werd twee dagen daarna geleverd

Vandaag geholpen door Remco

Vandaag geholpen door Remco, kan er geen kwaad woord over zeggen. Wat ben ik geweldig geholpen!! Was zelf al bij meerdere bedrijven geweest voor een offerte. Echter ging het nergens zo soepel als hier. Vandaag voor het eerst geweest en heb meteen de veranda gekocht! Remco nog maal heel erg bedankt.

Onwijs goed voorzien van advies door�

Onwijs goed voorzien van advies door Remco Quartel voor onze prachtige veranda. Ook mijn complimenten naar de monteurs die goed werk hebben geleverd en onwijs vriendelijk waren!

Klantenservice ontbreekt volledig

Inmiddels al ruim 9 jaar geleden een overkapping bij Fonteyn gekocht. Deze hebben zij toen naar alle tevredenheid ook geplaatst. Daarna echter geen enkele goede ervaring meer gehad met Fonteyn. Ooit een keer een lampje kapot. Om daar een vervangende voor te kopen was er een bezoek aan de winkel, meerdere telefoontjes en emails voor nodig om vervolgens 4 maanden later eindelijk een lampje in huis te hebben. Vrij recent is de hele verlichting stuk gegaan. Ook nu weer bij de winkel langs gegaan, via de chat contact gehad en bijna 10 keer mail contact gezocht. Om 1 mail een reactie gehad, via de chat toezegging gehad dat ze contact zouden opnemen... en verder is het stil gebleven. Mijn advies aan een ieder, koop je spullen ergens waar ze service wel belangrijk vinden en je nog wel een gewaardeerde klant bent nadat je betaald heb.

1 groot drama!

1 groot drama.Onze verweerde glasplaten van de overkapping zijn pas 2 jaar na de aankoop vervangen.Fonteyn eens maar nooit meer !

1 ster is nog te veel

1 ster is nog te veel. Mooie winkel, met mooie spullen. Getrainde verkopers verkopen mooie spullen maar helaas ook mooie praatjes. Ja de spullen zijn mooi, daar betaal je goed voor. Leveren op afroep, geen probleem. Alles kan bij Fonteyn. Is het bijna zo ver, krijg je een mail dat de levering later is ingepland (wel 1,5 week later dan afgesproken). Want degene die de bestellingen deed was op vakantie... Zelfs dag er voor nog face to face in de winkel van diezelfde verkoper bevestigd gekregen dat alles goed zou komen. Meteen gebeld en kregen ene Alexander aan de telefoon. Hoe wij het wel niet in onze hoofd haalden om zonder bericht van Fonteyn een planning te maken voor de tuin. Zo'n denigrerende en belerende toon. Echt te bizar voor woorden die Alexander.. Alles stond zwart op wit op de mail, maar meneer had geen behoefte deze terug te lezen. Levering kon niet zoals afgesproken met verkoper en einde bericht. 0 capabel wat klantcontact betreft, beste man kan beter achter z'n computer zitten en een pak karnemelk drinken ipv bellen. Net zo zuur..... Toen zelf maar met de leverancier Trendhout gebeld en geregeld dat de levering wel in de juiste week plaats zou vinden. Was geen probleem.. Uiteindelijk dus HUN probleem wat ons proleem werd, zelf opgelost, maar met een hoop stress en frustratie. Denk je alles te hebben gehad, blijkt tijdens het plaatsen van de overkapping dat de boeidelen allemaal ongelijk zijn. De ene plank was 25 cm, andere 26 dan 1 van 26.5 cm enzovoort... Wederom met een onderbuik gevoel deze firma gebeld. We zouden teruggebeld worden door de medewerker welke de overkapping aan ons had verkocht.. Je raadt het al, we hoorden niks die dag.. Als we belden kregen we een getraind meisje aan de telefoon met de boodschap dat deze collega druk was... Ja verkopen kunnen ze wel. Uiteindelijk een vriendelijke meneer aan de lijn gekregen en hij gaf ons advies om de melding bij het service team neer te leggen. De bouw van de overkapping lag inmiddels al 2 dagen stil. Totaal niet wenselijk als je er een aannemer voor inhuurt... Inmiddels waren we weer 4 dagen verder, en nog niks vernomen van Fonteyn. Allemaal verloren tijd. Wederom zelf maar weer contact opgenomen met Trendhout, want ja, van Fonteyn hoor je toch niks. Van Trendhout kregen we een plausibel advies, alle planken terughalen naar 25 cm. Dit was de kortste klap en hoefde de klacht niet meer via Fonteyn te lopen want dan waren we zo dagen/weken verder... Ze zagen bij Trendhout de bui al hangen voor ons denk ik... Prima zo gezegd zo gedaan. Maargoed, die 16 planken op 25 cm zagen was een extra klus wat resulteert in extra kosten. Vervolgens contact opgenomen met Alexander om hierover te babbelen.. Hij was meteen vijandig en met een belerende denigrerende toon zei hij dat hij niks ging betalen of verhalen, omdat wij zelf contact hebben opgenomen met Trendhout. Ja wat denk je zelf pipo, van jullie horen we niks en we moeten verder met bouwen! Hij wou wederom 0 moeite doen.. Dus hij ging de case sluiten en de ballen ermee. 1 woord, kansloos!! Klantenservice om te janken en incapabele mensen die een slag in de rondte l**len. Zo aan de reviews te zijn zijn we niet de enige. Onze case ligt bij de rechtsbijstand. Voor ons GEEN Fonteyn meer. Wees gewaarschuwd!!

Overkapping niet leverbaar

In februari een douglas overkapping gekocht en betaald met de afspraak dat ie bezorgt zou worden op afroep. Drie weken terug gebeld, de week erop zou de transporteur bellen om een afspraak voor bezorging, maar niks gehoord. Fonteyn gebeld, krijg je te horen dat de overkapping van 7 bij 3 meter niet meer leverbaar is. Als alternatief boden ze overkappingen met compleet andere maten aan. Uiteraard niet akkoord gegaan en geld terug ge�ist. Twee weken later nog geen geld terug. Belletje gedaan en dreigen met rechtsbijstand. Eindelijk het geld teruggestort gekregen. Voor ons nooit meer Fonteyn.

Blokhut gekocht niet dus

Wat ging er mis vraag het je verkoper maar. 300 km gereden omdat je denkt ga naar een mooie zaak betrouwbaar om te zien wat we kopen. Mooie blokhut gekocht dachten we alles op papier ik bel u morgen over de levertijd. Je raad het al je word niet gebeld zelf maar gebeld krijg je de manager aan de lijn tis erg druk mooi voor jullie maar wanneer word onze blokhut geleverd oktober. Het zou 2 weken zijn onze blokhut is gisteravond door iemand online besteld dus nu niet meer leverbaar u heeft alleen een voorstel word er gezegt we wilde toch echt een blokhut kopen. Gevraagt of de verkoper ons wil terugbellen weet niet of dat vandaag lukt dat had hij beloofd word misschien maandag. Ben benieuwd maar die blokhut komt er maar niet bij Fonteyn vandaan service is dus Kwalitatief Uiterst Teleurstellend om het netjes te houden voluit geschreven.

Blijf weg bij Fonteyn. Geen flexibiliteit bij bezorging.

Tuinhuisje besteld voor bij onze nieuwbouwwoning. Na verloop van tijd bestelling omgezet naar ander tuinhuisje. Geen probleem. So far, so good. Telefonisch gewenste leverweek doorgegeven ivm oplevering huis. Hier werd wat ruimte geboden. Echter werd de leverdatum niet aangepast op order. Hierdoor zou tuinhuis te laat geleverd gaan worden. Toen maar zelf opgehaald. Op zaterdag om 10 uur gemeld bij expeditie achter de winkel. Vervolgens 3 (DRIE) kwartier staan wachten tot er een Dokus eindelijk kwam opdagen om ons tuinhuis op te laden. Reden: het was pauze. Klantvriendelijkheid ten TOP. Dan drink je je koffie maar 10 minuten later. Zoals al eerder aangegeven door andere klanten: zodra het geld binnen kan de klant stikken. Voortaan ga ik naar een ander. Advies: blijf er weg.

Hele slechte ervaring met Fonteyn.

Hele slechte ervaring met Fonteyn. Het ergste is dat ze niet of nauwelijks terugbellen. Overkapping besteld; veel beschadegingen, missende onderdelen en verkeerde onderdelen. Uiteindelijk wordt het deels opgelost, maar dan ben je wel weken verder.

Douglas veranda DHZ 500x300

hout niet eens geschuurd of behandeld, het duurde 10 weken om te leveren, geen instructies, geen schroeven of bevestigingsmiddelen, en dakleien ook niet voorgesneden!!!, mijn tweede bestelling werd ook geannuleerd na 6 weken wachten, ik zal Fonteyn nooit meer gebruiken. vreselijke dienst

Super service

Wij waren op zoek naar een overkapping en zagen door de bomen het bos niet meer. Bij Fonteyn werden we bij de voordeur ontvangen met koffie, en na een gessprek met Mitchel gingen we de deur uit met exact de overkapping die we wilden voor een prima prijs. Een vriendelijk en betrouwbaar bedrijf! De overkapping wordt eind aaugustus door Fonteyn gemonteerd, heel benieuwd!

Al een half jaar bezig om een offerte�

Al een half jaar bezig om een offerte te krijgen voor reparatie van een overkapping... 3 mailtjes, krijg je er eentje terug met halve of onduidelijke informatie.. ik ben echt zo klaar met ze.. de overkapping plaatsen duurde ook van koop tot finish bijna een jaar. Ik wou dat ik nooit wat gekocht had hier..

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf. Koop je een overkapping, krijg je verrotte dakdelen en lijm wat over de datum is. Bedrijf werkt niet mee, ook als je een aangetekend schrijven stuurt dat je juridische stappen onderneemt. Zit nu met een overkapping waar wij niks mee kunnen

Groot tuinhuis besteld

Groot tuinhuis besteld, helaas vanaf het begin meteen al slechte ervaring. Er werd geen advies gegeven bijv over de dakbedekking. Montage datum die wij wilden was geen probleem tot we de betaling hadden gedaan, toen wijzigde dit ineens. Eindelijk installatie datum nadat het enorme pakket al 3 weken in onze voortuin lag, zouden woensdag beginnen, kwamen pas donderdag. Donderdag van 9:00 tot 15:15 gewerkt. Vrijdag kwamen ze pas om 11:15 aan en gewerkt tot 16:30. Communicatie met Fonteyn is zeer moeilijk, worden elke keer �terug gebeld� maar dit gebeurt niet. We zijn nu op dinsdag beland, meerdere keren gebeld en gemaild, geen reactie en geen monteurs. Wij zitten nu met een half gebouwde schuur met overkapping die 4 dagen geleden al af had moeten zijn. Wij kopen hier NOOIT MEER. En ik adviseer iedereen goed na te denken voor je iets koopt.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.