Uitstekende kwaliteit buitengewoon goede service.

Ik heb bij Fonteyn Outdoor, twee hogedruk ge�mpregneerde blokhutten gekocht. De kwaliteit van deze hutten is uitstekend. De service is zeer zorgvuldig. Een zeer positieve ervaring. Ik wil graag Fonteyn Outdoor aanbevelen. Vijf sterren meer dan waard. Wim Bakker, Wilhelminadorp.

veranda

Mooie veranda geplaatst. We zijn er zeer blij mee. Vooral de monteur ter plekke was zeer goed met het adviseren. Door deze goede adviezen hebben we nog meer plezier van onze veranda. Vakwerk jongens... bedankt

Diede Blokhut

Alles op tijd en compleet geleverd. Goede beschrijving en makkelijk te bouwen. Helemaal toppie. Ben dik tevreden.

"Never ending story" Nordic tuinkamer

In december 2015 is bij ons een Nordic tuinkamer geplaatst door Fonteyn. Vanaf dat moment lijkt het wel of we in een "never ending story" zijn beland. * Fonteyn bellen en niet teruggebeld worden. * Benodigde materialen die bij Fonteyn binnen zijn gekomen, maar die er dan uiteindelijk toch weer niet blijken te zijn. * Afspraken met de monteur die niet nagekomen worden. En telkens begon dit verhaal weer opnieuw! Bovendien bleek de kunststof die in de tuinkamer verwerkt is niet bestand te zijn tegen hoge temperaturen die op een zonnige dag in de tuinkamer kunnen ontstaan. Er zitten overal grote kieren tussen de kunststof profielen. Ten einde raad hebben we in november 2016 een brief geschreven aan de directeur van Fonteyn. Tot op heden (maart 2016) hebben we geen reactie van hem ontvangen. We wachten nu nog steeds op een kunststof profiel en er is ook nog steeds geen oplossing voor de grote kieren die tussen de profielen zijn ontstaan. Communicatie met Fonteyn (telefonisch, mail, brief) is een probleem. Nu, na 1 jaar en 4 maanden, hopen we nog steeds op een goede oplossing voor de problemen. Ons geduld wordt hierbij wel erg op de proef gesteld!

Vandaag voor de eerste keer bij Fontein geweest. Wat een geweldig bedrijf en gastvrij. Bij binnenkomst overal de mogelijkheid om een gratis kopje koffie te drinken. Iedereen even vriendelijk en behulpzaam. Ook heel leuk de gratis massage bij Christa. Wat een vriendelijke en gezellige vrouw. Echt een aanrader!!!!!! Ga zo door. Wij komen zeker terug om ons tuinhuisje uit te zoeken. Bart en Erika

Tuinhuis

Geweldig door Nick geholpen Top

Bij Fonteyn werken mensen en geen computers

Persoonlijke service, waar vind je dat nog? Bij Fonteyn Outdoor. In oktober waren we er en kochten in de aanbieding een bouwpakket voor een tuinhuisje. Zonder aanbetaling, pas bij aflevering betalen. In februari pas konden we het laten komen en bouwen. Geen enkel probleem. Nu staat het huisje. En het bouwen verliep soepel. Zo te zien, alles meer dan in orde. De eerste regen al gehad en morgen storm. Ik ga er blindelings van uit dat het huisje het goed doorstaat. Zo niet, dan ziet u mij hier terug.

Geweldig bedrijf met goede service.

Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf, hebben een mooi tuinhuis gekocht Janinck plat hg, en iedereen die hem ziet is er van onder de indruk hoe stevig en mooi deze is. Ook de service van dit bedrijf is top, we worden goed behandeld en alle vragen kunnen we aan de heer Kris Tieleman stellen. Dus Kris bedankt voor alles tot nu toe, MVG Nico Hilgers

Topservice na rattenravage!

Om de vogels de winter door te helpen werd er rijkelijk vogelvoer gestrooid. De familie rat had dat ook door en verschanste zich heimelijk onder de ingepakte buiten-loungebank. Daar legden ze een voorraadschuur aan en nestelden zich in de bank. Vervolgens vraten ze de bank en een kussen aan. Totdat wij tot de conclusie kwamen dat het vogelvoer wel heel snel verdween: een ravage. Wat te doen? Een telefoontje naar Fonteyn en Don de Ruyter en zijn team (Mandy, Diede, Helene en Stephanie) stonden klaar voor een oplossing. Het aangevreten kussen gratis vervangen en een nieuwe bank tegen een sterk gereduceerde prijs te leveren. Wij kunnen de komende lente en zomer weer volop genieten van onze loungebank door de geweldige inzet van Don, Mandy, Diede, Helene en Stephanie. Wat een service! Onze grote dank aan de de firma Fonteyn. Zeer, zeer, aan te bevelen!!!

Goede after service

Bij Fonteyn een tuinhuisje besteld. Goed advies gekregen van Nick. Hij dacht ook mee in de prijs waardoor ze mij een goed aanbod deden. Bij levering bleek dat het geen besteld in verwachting afweek van het geen geleverd. Na overleg besloot Fonteyn de verwachting in te vullen door op hun kosten de ontbrekende delen toch na te leveren. Ondanks dat de levering al het plaatsgevonden en betaald zorgde Fonteyn dus voor een keurige nazorg en bewijst daarmee een betrouwbare professionele partij te zijn met een goede prijs / kwaliteit en een sterk team qua verkoop, nazorg en advisering

Perfecte service door Nick Teeuwen!

Perfecte service door Nick Teeuwen! Wij hebben een tuinhuis en overkapping gekocht en van de overkapping ontbrak helaas de dakbedekking. Nick heeft dit uitstekend voor ons opgelost. Wij willen hem voor deze goede service bedanken. Het tuinhuis en overkapping zijn van goede en stevige kwaliteit (ook volgens de tuinman). Nogmaals onze complimenten en in het bijzonder voor Nick. Zoals hij het zelf zegt: "Service staat bij mij heel hoog in het vaandel". En daar sluiten wij ons bij aan!

Nooit, maar dan ook nooit weer!!!

Helaas helaas, wij hebben indertijd zaken gedaan met Fonteyn, het verhaal gaat een tijdje terug (vanaf september 2015!!!), maar het heeft echt een jaar geduurd (eind 2016!!!) voordat wij al ons geld (en het ging om tientallen duizenden euro�s!!!) terug hadden en de zaak was ontbonden!!!!. Een jaar met veel, heel veel ellende door dit bedrijf, een jaar lang ergernis, ellende en onzekerheid over ons geld van duizenden euro�s want we moesten alles van te voren aanbetalen, maar hadden ondertussen dus helemaal niets� Een dikke ordner vol met bewijsstukken, foto's van het ongeval, alle mails etc. Nu, precies ��n jaar later, hebben wij uiteindelijk middels onze advocaat en een rechtszaak (waarvan de inhoud van de rechtszaak voor de rechter duidelijk en helder genoeg was) de koopovereenkomst met Fonteyn in september 2016 (ontbinding precies een jaar na aankoop�.!!!!!!), van een glazen tuinhuis Oxfordshire kunnen ontbinden. Het geld hebben wij middels tussenkomst van een deurwaarder en ook nog door het laten leggen van bankbeslag omdat er niet vrijwillig werd betaald, na geruime tijd pas terug. Hadden we maar van het bestaan van de negatieve reacties geweten. Dan hadden we deze zaak nooit bezocht. Ze komen de afspraken niet na, er wordt niet teruggebeld, ze nemen de klant niet serieus, geen enkele vorm van excuses, er werken alleen maar heel jonge mensen daar en het personeel komt en gaat weer, waardeloos bedrijf! Daarom ons verhaal, als goed voornemen van dit jaar, om anderen te waarschuwen!

Wijn zijn SUPER tevereden over Fonteyn! een pluim voor service!

Bij een bezoekje om tuinhuisjes te bekijken (wel 1,5 uur rijden vanuit Nrd. Holland) liet mijn vrouw (bij de ook al gratis! Koffie), per ongeluk, haar hoedje en handschoenen liggen (handgemaakte Schotse wol). Een telefoontje naar de servicedesk was genoeg: alles was inderdaad al gevonden en apart gelegd. De dame vroeg keurig of wij wilden afhalen of opgestuurd wilde hebben. Wij kozen voor opsturen vanwege de afstand. Dit werd gewoon gratis geregeld en de volgende dag werd keurig een doosje bezorgd met hoedje en handschoenen! Werkelijk heel keurig afgehandeld! Complimenten en nog bedankt!

vriendelijk en grote collectie

Beste mensen van Fonteyn. Jullie zijn allen vriendelijk en behulpzaam geweest bij het uitzoeken van een aluminium prieel, dat wij gebruiken konden. Verder is het afleveren en plaatsen naar onze volle tevredenheid verlopen. Ook dat jullie het oude vermolmde prieel wilde afvoeren, waren we heel blij mee. Wij zullen verder vertellen dat jullie bedrijf een aanrader is waar iedereen zal slagen. We zouden jullie graag foto's willen sturen, maar wij hebben de apparatuur hiervoor niet. Met vriendelijke groet en tot ziens, Fam. van der Burght uit Almere.

Net bij Philip een Karibu aanbouwschuur besteld. Prima informatie en een zeer gezellig gesprek!!

Uitstekend ge�nformeerd en meegedacht door Philip. Uiteindelijk een andere schuur/aanbouw besteld, die voldoet! En dit voor een scherpe prijs!

Vriendelijk behandeld en afspraken worden nagekomen

Bij het zoeken naar een blokhut on line al snel bij Fonteyn terecht gekomen. Precies wat ik zocht. En vriendelijk behandeld door Thom Sijbel, Ook toen het niet precies ging zoals ieder had verwacht werd direct oplossingsgericht en vriendelijk gehandeld. En eind goed al goed. Blokhut staat in de tuin: echt heel goed. Bedankt!

Goede service!

Uitstekend geholpen door Warner Wielink bij de aanschaf van een tuinhuisje. Zelf buiten de reguliere reclamatieperiode uitstekende service. Wij hebben ons tuinhuisje niet direct opgebouwd en later bleek er een plank te ontbreken. Deze is zonder problemen opgestuuurd naar ons huisadres, ookal was de termijn al verstreken om gebrokene door te kunnen geven.

Prima geholpen bij de aanschaf van een tuin huis door medewerker Philppe. Bezorging was snel, helaas verkeerde tuinhuis. Na een aantal telefoontjes kreeg Philippe het voor elkaar dat 2 dagen later het goede tuinhuis alsnog bezorgd werd en wij als gepland kunnen gaan bouwen. Topservice met grote dank aan medewerker Philippe!

Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop bij fonteyn en met hoe we geholpen zijn door de verkoper Pilippe Hilgenga. Top:-) Hij dacht o.a mee bij hoe we een zelfgemaakte poort in de achterwand van de blokhut konden maken en plaatsen. Zeer aan te bevelen bedrijf????

Zeer tevreden!

Afgelopen zomer kochten wij bij Fonteyn Outdoor Living een tuinhuisje van Biohort. Het huisje is prachtig en voldoet aan al onze verwachtingen! De vriendelijke medewerkers van Fonteyn hebben ons goed geadviseerd en zorgden ervoor dat het huisje pijlsnel werd geleverd. Ook toen er enkele onderdelen moesten worden nageleverd was de service uitstekend! Compliment!

Een organisatorische puinhoop

Bij Fonteyn kreeg ik te maken met een aantal partijen; Fonteyn, producent, vervoerder en de monteur. Over Fonteyn kan ik kort zijn; een organisatorische puinhoop, gerund door jonge medewerkers die maar wat zeggen en waarbij geen enkele afspraak werd nagekomen. Het tuinhuis staat uiteindelijk maar vraag niet hoeveel door mij ge�nvesteerde uren van planning en controle hier aan vooraf zijn gegaan. De producent heeft een prachtig product gemaakt, de vervoerder heeft het uitstekend afgeleverd en de last minute ingehuurde en door mij afgedwongen monteur was ronduit fantastisch. Maar Fonteyn zelf...........nee helaas, of je moet over veel tijd en geduld bezitten.

perfect

de veranda werd eerder geleverd dan de planning, contact op genomen met Jurgen bij wie we de veranda besteld hebben , die heeft er voor gezorgd dat de plaatsing meteen de volgende dag werd gedaan, wat heel netjes en correct is uit gevoerd, echt top. voor iedereen een aanrader .

perfecte nazorg en service

Na aanschaf van blokhut Eline, contact gezocht met Warner Wielink voor een extra raam. Bij wijze van uitzondering heeft hij de fabrikant bereid gevonden deze te leveren. Tegen inkoopsprijs! Top! Warner bedankt! ( we hebben vrienden geadviseerd ook een blokhut bij Fonteyn te kopen , en ook zij zijn erg tevreden ) prima bedrijf Hulde !

Perfecte (extra) service

Ruim 3 jaar geleden een blokhut besteld, waar nu 2 gevellijsten van vervangen dienen te worden. Vanuit Fonteyn (Thijs) worden deze nu kosteloos besteld en bezorgd! Dit noem ik nou nog een SERVICE!

Bij Fonteyn een tuinhuis besteld. Erg goed geholpen. Standaard levertijd was 6-8 weken wij hadden er haast mee en de medewerker van Fonteyn heeft met de leverancier gebeld om te proberen het naar voren te halen wat was gelukt. Werd met elke vraag netjes binnen korte tijd terug gebeld. Denk wel dat het afhankelijk is door wie je wordt geholpen wij door Nick, dus tip ;).

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.