In April 2017 een composieten tuinhuis gekocht met overkapping. Levertijd was niet zoals we hadden gehoopt. Maar uiteindelijk goedgekomen, en de extra zaken als service die Fonteyn heeft geregeld zijn uitmuntend te noemen. Dus kan een ieder aanbevelen bij Fonteyn.
Zeer goed en prettig geholpen door gerard van stelten ook na de aankoop van onze terrasoverkapping een perfecte service .werd zeer snel door hem opgelost perfecte zaak met een heel fijne en snelle nazorg een echte aanrader top zaak en top personeel
Hieronder nog maar weer is mijn klacht!!!!! Tim, wanneer kan ik een reactie van je verwachten? Tycho 2 beoordelingen Gepubliceerd zondag 27 augustus 2017 Bijgewerkt zondag 3 september 2017 Lekkage Rosalien blokhut In het voorjaar de Rosalien blokhuis gekocht. Alles werd netjes bezorgd en was goed inelkaar te zetten. Na een paar goeie regenbuien kwam er door de zijkanten water naar binnen gelopen (via de knoetsten). Ik heb dit aangegeven bij Fonteyn op 24 juli en gevraagd met wat ik dit euvel kon oplossen. Kreeg direct reactie dat het naar de betreffende afdeling werd doorgestuurd. 1/8 heb ik zelf nogmaals gevraagd hoe het er voor stond. Zou weer doorgestuurd worden. 12/8 maar weer is aan de bel getrokken. Tot op heden nog steeds niks vernomen van Fonteyn. Aftersale ervaar ik dus als bijzonder slecht houdt u daar rekening mee. Tim was snel met een reactie hIer op de site zoals u hieronder ziet. Direct heb ik Tim een mail gestuurd met het ordernummer. Echter tot op heden niks vernomen is inmiddels weer een week verder. Nuttig Fonteyn Outdoor Living Mall Antwoord van Fonteyn Outdoor Living Mall Gepubliceerd maandag 28 augustus 2017 Beste Tycho, Zou u uw ordernummer willen mailen naar Timfonteyn.nl? Dan ga ik kijken wat ik voor u kan betekenen! Met vriendelijke groet, Tim van Fonteyn.
Terrasoverkapping gekocht bij fonteyn werden correct en netjes geholpen door Gerard van stelten, in overleg met Gerard is alles snel geleverd Na montage bleek de bijgekochte verlichting niet compleet te zijn dat heeft Gerard pefect opgelost , later bleek er in de dakplaat een klein gaatje te zitten ook dit is zeer snel opgelost door 1 mailtje naar Gerard te sturen . Echt GEWELDIGE SERVICE een aanrader voor iedereen Gerard bedankt ??
Vriendelijk geholpen door Fernand en een mooi tuinhuis gekocht. Daarna heel fijn geholpen door Nikkie, tuintafel (voor kantoor Eyes for Organizing en Pukkiekleding.nl :D) inclusief stoelen. Gingen zelfs weg met een bos bloemen. Wat een PRACHTIGE zaak! (niet snel onder de indruk maar deze middag zeer zeker wel)
De lounge set staat perfect in onze veranda. Zit heerlijk. Bedankt Astrid
Wederom prima service en snelle levering, geheel volgens afspraak. Enkele maanden geleden ons nieuwe tuinhuis en nu de lounche set om de boel af te maken, super blij met het resultaat!
Wil even mijn verhaal hier kwijt. In april een blokhut met overkapping uitgezocht. Hij was op voorraad. Allerlei maatregelen in de tuin genomen, zodat de blokhut geplaatst kon worden. Begin mei de bestelling geplaatst. Eind mei zou hij komen. Toen een mail, het werd juli, toen een mail, het werd eind juli, toen een mail, het werd begin september en toen een mail, hij wordt geleverd 26 september!!! De zomer was ondertussen al voorbij..... De 26ste kwam de vervoerder. En wat bleek, het pakket was incompleet. Er was een huisje en 1 achterwand van de overkapping! Met de chauffeur voor mijn neus contact gezocht met jullie. De betreffende persoon was in gesprek met een klant... of ik teruggebeld kon worden??. Ik dacht dat ik op dat moment iets belangrijker was! Maar ik zou worden teruggebeld. Uiteindelijk heb ik het pakket weer een teruggeven aan de vervoerder. En....... ik moet nu nog teruggebeld worden............ Jullie kunnen het hele spul houden. Blij dat ik geen aanbetaling heb gedaan!!!
Prieel Sevilla is een sieraad in onze tuin! Het monteren was goed te doen. De materialen en hout zijn van goede kwaliteit. Alleen de binnenbalken waren iets te kort onder het dak. Dat hebben wij toen zelf bijgewerkt met ander materiaal. Prieel Sevilla heeft als basis voor ons gediend en wij hebben het verder opgebouwd naar eigen idee: het is een Chinees theehuis geworden! Dank Fonteyn voor de goede service en snelle reacties op vragen per mail. Enne.... wij genieten nu ook in de herfst van het prieel: er hangt een verwarming in en er staat verlichting!
Prachtige showroom, veel modellen zijn opgebouwd te zien. Ralf heeft mij keurig geholpen en de levering verliep soepel en spoedig. Tuinhuis Leonie is een prachtig en solide tuinhuis. Tuinhuis is zelf in elkaar te zetten maar de tekening zou op sommige punten nog iets duidelijker kunnen. Vwb de dakbedekking heb ik gekozen voor Onduvilla dakpanplaten. De begeleidende informatie voor de dakpanplaten is wat summier. Er is een uitgebreidere folder waarvan ik Fonteyn zou aanraden om deze erbij te leveren. Op Youtube is wel e.e.a. terug te vinden. Ook de windveren van Onduvilla en het foam zijn extra mogelijkheden welke nu (nog niet) leverbaar zijn bij Fonteyn. Nazorg door Ralf weer keurig. Al met al zeker een hele goede beoordeling waard.
Tuinhuis Jos besteld, geleverd zoals afgesproken, zeer goede kwaliteit, 2e tuinhuis van fonteyn, volgende komt ook weer bij ze vandaan
Waar kies je voor om je geld uit te geven aan een bedrijf ? prijs, kwaliteit, goede service en snel handelen is voor mij belangrijk. Complimenten aan de medewerkers hoe elke vraag snel en vakkundig wordt beantwoord. Naast een eerlijk en betrouwbaar advies kun je hier rekenen op snelheid en een nette scherpe prijs met zelfs nog een kleine korting. Mijn speciale dank aan Nick die mij heeft geholpen en nu gaan genieten van ons prachtige tuinhuis met overkapping ''Renske". Kortom is Fonteyn een sterke aanrader voor iedereen !!! Gr. M.Meeuwsen
Goede service en prachtig tuinhuis. Maakt onze tuin compleet. De persoonlijke benadering en verdere afhandeling door Diederick verdient een pluim.
Tuinhuis besteld bij Fonteijn. Netjes en op tijd geleverd. We zijn er blij mee!
Hele grote winkel met allerlei tuin producten van BBQ tot tuinhuisjes. We werden verwend met koffie, verse jus d'orange en hapjes. Een concept waarmee Fonteyn zich onderscheidt van andere tuinwinkels. We werden geholpen door Ernette. Ze gaf duidelijke informatie over de voor en nadelen van het product. Toen we het product gekocht hadden, kregen we nog een fles wijn en bos bloemen mee! Een beschadigd element werd een paar dagen later vervangen. Top service!
Onze terrasoverkapping werd door een monteur van Fonteyn persoonlijk gebracht en geplaatst. Binnen een dag hadden wij een mooie stevige oplossing voor die momenten dat de weergoden ons even in de steek laten. En ook was het geen probleem om een klein probleempje later alsnog recht te zetten. -pluspunten: mooi stevig en robuust -minpunt: de wat lange wachttijd voor er een monteur beschikbaar was.
We hebben in het voorjaar een prachtigge Kapschuur met daar aav vast een binnen stuk gekocht model Marion. Wat ben ik bli dat we naar Fonteyn zijn gegaan. Goede voorlichting, ze nemen echt de tijd voor je. Het pakket wat we tuis bezorcht kregen was keurig en zonder beschadiging geleverd. Er zat een hele duidelijke beschrijving bij voor her zelf opbouwen van de kapschuur. Mijn zoon en schoonzoon hebben het in elkaar gezet. Alles paste perfekt en het is daarom ook heel leuk om het zelf te bouwen. Zelf kon ik helaas niet helpen omdat ik in een rolstoel zit. Van al de dingen die ik er extra bij had genomen dakpan platen, dakgoten en regen pijpen voldoede mee gegeleverd op een stukje dakgoot na. Dat werd na een telefoon gesprek met Philippe Hiligenga keurig na bezorgt. Ik kan het iedereen aan raden on bij Fonteyn te kopen. De kapschuur is een sieraat in onze tuin. Het hout is ook onder hoge druk geimpregneerd, 34 mm dik en prachtig afgewerkt.
Een prachtige showroom waar je wel een dag kunt doorbrengen. Natuurlijk erg druk met klanten, maar alles wordt in goede banen geleid. Bestelling, bezorging en klantenservice was prima. Het eindresultaat is voor ons een prachtig tuinhuisje. Een enorme verrijking van onze tuin.
Op 28 april een tuinhuis met overkapping Thamar besteld bij Philippe, van 10 bij 3,5 meter, en alvast gekeken naar een sauna om die eind van het jaar aan te schaffen. Het zou wel enkele maanden duren voor het tuinhuis geleverd zou worden maar eind juli, week 30, zou het zover zijn. Vervolgens krijgen we beriicht dat het niet week 30 wordt maar week 31. Goed, kan gebeuren, wij de mensen die we hadden ingehuurd verzet naar een week later. Krijgen we 2 dagen van tevoren een telefoontje, wordt niet week 31 maar week 32. Dat ging niet, want toen gingen we op vakantie. Met tegenzin alles geregeld dat op 22 augustus het tuinhuis geleverd zou worden. Installateurs weer verzet, extra dagen vakantie opgenomen zodat we het tuinhuis konden installeren. In onze vakantie, 5 dagen voor de levering zou zijn krijgen we een email, nog niet eens een telefoontje. Helaas, een collega van mij heeft uw tuinhuis aan iemand anders uitgeleverd, we zullen een nieuwe moeten bestellen en houden u op de hoogte wanneer het geleverd zal worden. Met stomheid geslagen door deze mededeling, waar nog niet eens een indicatie van een levering in staat, schrijf ik dat we dit niet accepteren, dat we willen dat er gewoon volgens afspraak geleverd wordt op de afgesproken datum, of iets later maar dat zij het tuinhuis zetten (ik ga niet weer extra vrij nemen, installateurs op laten draven etc.) of dat we anders de order maar geannuleerd moet worden. Tot mijn grote verbazing en ergernis kiest Fonteyn voor optie 3 - en schrijven ze me snel terug dat ze de order zullen annuleren. Hiermee laten ze ons na al 4 maanden wachten, bestrating aanpassen aan het tuinhuis etc, dus volledig in de kou staan. Ik wil hierover praten want ik wil gewoon mijn tuinhuis geleverd krijgen zoals besteld en besproken, dus vanuit ons vakantieadres in Noorwegen 3x gebeld en een terugbelnotitie voor Philippe neer laten leggen, want ik krijg hem niet te pakken, hij is steeds ergens anders mee bezig. De gehele dag geen enkel telefoontje meer gehad. Uiteindelijk door communicatie met eigenaar/directeur, bedrijfsleider en Philippe is er afgesproken dat week 40 dan uiteindelijk toch echt het hele ding gezet zou worden. UPDATE: Zo een slechte ervaring dat we hadden met de communicatie over de uiteindelijke leverdatum van het tuinhuis en de overkapping, zo een goede hebben we met de montage. Neal, onze monteur, heeft super werk geleverd, allerlei tips gegeven over onderhoud etc, was ontzettend beleefd en heeft een negatieve ervaring toch om weten te bouwen in een positieve. Elke keer als ik nu naar buiten kijk zie ik een pracht van een tuinhuis met overkapping staan (het ding is 10 meter breed dus er staat echt iets massiefs in je tuin) en ben er toch erg blij mee. Bedankt Neal!!!
In februari module met overkapping besteld met bezorg datum eind mei. Uiteindelijk half juni bezorgd maar verkeerde overkapping. Gebeld en nog eens gebeld. De overkapping zou weggehaald worden. Na 6 weken was de overkapping die op openbaar terrein lag redelijk geplunderd en uiteindelijk door de gemeente weggehaald. Inmiddels ook geen nieuwe gekregen. Na veel discussie uiteindelijk vorige week geleverd. Dus eindelijk kon het geheel afgemaakt worden en nu blijkt dat er niet genoeg planken zijn voor de daktrim. Zelf maar een oplossing gecre�erd want als ik ga bellen gaat het weer weken duren en ik wil het nu af hebben. Advies: KOOP HIER NIET.
Mooie producten maar service of klantgericht? Ho maar... Begin april via de website een bericht gestuurd met wat vragen over een tuinhuis dat Fonteyn verkoopt. Twee weken later nog steeds geen reactie. Toen maar eens langsgegaan bij Fonteyn omdat we toevallig toch in de buurt waren. Daar na lang wachten eindelijk geholpen en wat antwoorden op onze vragen gekregen... Maar meedenken of bepaalde beperkingen van een product melden gebeurt uiteraard niet, daar moet je later zelf maar achter komen... Uiteindelijk wel het tuinhuis besteld, hij kon binnen een paar weken geleverd worden. Top! Maar een paar weken later zelf maar eens navraag gaan doen en toen bleek de voorraad niet te kloppen. De levering liep 10 weken!!! vertraging op. Naja, moest maar... Vervolgens 9 weken later weer mail van Fonteyn... heel verrassend: geen tuinhuis leverbaar. De levering liep wederom een kleine vertraging op... "slechts" 2 a 3 maanden!!! Geen uitleg, geen tegemoetkoming... niets. Alleen de melding dat hij paar maanden later komt, waarvoor excuses (dat dan nog net wel). Daarna per mail geprobeerd een oplossing te vinden, bijvoorbeeld de andere variant van het tuinhuis. Reactietijd op mails bedroeg gemiddeld zo'n 1,5 a 2 weken!! Meedenken zat er nog steeds niet in. Ze kunnen je wel melden dat er iets niet leverbaar is, maar dan alvast melden wat de levertijd van dat artikel is, is dan ook te moeilijk. Dat moet je daarna zelf weer vragen (waarna het wachten weer opnieuw begint). Dan maar weer eens een belletje er aan wagen. Gevraagd naar de manager/leidinggevende die erover gaat. Hij zou ons hierover terug bellen. Je raadt het al... je kunt wachten en wachten maar terugbellen gebeurt niet. Inmiddels zijn we 4 maanden onderweg, hebben we nog steeds geen tuinhuis en dat gaat nog wel zo'n 1 a 2 maanden duren blijkbaar. Al zou het me niks verbazen als we tegen die tijd weer dezelfde mail krijgen met nogmaals een paar maanden vertraging. Gelukkig nog geen cent betaald voor het tuinhuis. E�n ding is in de afgelopen maanden wel duidelijk geworden. Zoek je personeel dat meedenkt en klantgericht is en weet wat het woord Service betekent, dan moet je niet bij Fonteyn zijn!
Fonteyn heeft een groot assortiment tuinhuisjes en scherp geprijsd. Helaas kwamen we na de bestelling er achter waarom ze alles goedkoop kunnen aanleveren. Ze hebben, mijn aanname, goedkoop personeel welke totaal geen interesse hebben in klanten. Op de afgesproken afleverdatum is ons tuinhuisje niet geleverd, toen wij contact opnamen met Fonteyn kregen we te horen dat we nog van plan waren om ons te bellen..... lekker hoor, speciaal een vrije dag opgenomen om de levering te kunnen ontvangen. We kregen te horen dat het tuinhuisje niet geleverd was door de fabrikant.... maar wacht eens even, het tuinhuisje was op voorraad toen wij het verkochten. Fonteyn neemt geen verantwoordelijkheid en schuift alle schuld door naar de fabrikant. Na meerdere nieuwe aflevermomenten (heeft ruim 2 maanden geduurd) hebben we dan nu eindelijk het tuinhuisje. Helaas met te weinig daksingles. Tijdens het ophalen ben ik bijna een half uur medewerkers aan het aanspreken geweest omdat niemand mij wilde helpen. Dit duidelijk maken bij de werknemers heeft geen enkel nut. Niemand voelt zich verantwoordelijk om problemen op te lossen bij Fonteyn. Ik hou mijn hart dan ook vast als ik ooit de klantenservice van Fonteyn nodig ga hebben. Ben nog nooit een bedrijf tegen gekomen waar medewerkers zo weinig interesse tonen voor klanten.... te bizar voor woorden. Owja, beloven ze u terug te bellen? Ik geef je 1 garantie: Dat doen ze niet...... Wat een belabberd personeel.....
Voor het eerst bij Fonteyn geweest. Eerst voor overkapping. 20 minuten wachten op een verkoper (op dinsdag begin juni). Goed geholpen. Levering in 4 weken. Daarna wachten op verkoper voor tuinstoelen. Weer 20 minuten wachten. 4 tuinstoelen met kussens gekocht. Waren voldoende op voorraad. Zouden met 10 minuten achter het pand klaar liggen. Eerst maar even koffie drinken. Daarna nog 30 minuten buiten gewacht. Bij inladen bleken de stoelen erg vies en beschadigd te zijn. Weer wachten of er in voorraad andere waren. Helaas, allemaal zelfde probleem. Dus 1,5 uur later de betaling van de stoelen weer ongedaan maken. En deze week zou overkapping geleverd worden. Geen enkele reactie gehad, dus maar gebeld. Blijkt nog 2 maanden te duren! Dit was dus het eerste en laatste bezoek bij Fonteyn.
Kapschuur gekocht bij Fonteyn. Ben er erg tevreden mee. Persoonlijke benadering. Wensen worden aangepast aan wat je als koper wilt. Heb ook bij Hornbach een tuinhuisje gekocht, dat was ��n en al ellende. Levering was snel en kwaliteitsproduct tegen een goede prijs. Zou hier zo weer kopen!
Meervelderweg 52
3888 NK Uddel
Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.