Bij aankomst een hartelijke ontvangst�

Bij aankomst een hartelijke ontvangst met hapjes op de BBQ. Daarna uit een ruim assortiment tuinstoelen kunnen kiezen en iets moois gevonden. Met een kop koffie, door een aardige verkoopster verder geholpen. De aflevering door een transportbedrijf is uitstekend gegaan. Op ons telefonisch verzoek heeft de chauffeur de producten in onze garage gezet.

In alles goed geholpen

In alles goed geholpen Mooi en goed tuinhuis klopte perfect paste goed en snel in elkaar gezet Transport was Heel goed geregeld en vriendelijke chauffeur Het was fijn dat alles werd nagekomen wat er beloofd was En kan het iedereen aanraden

TOP geregeld!

Gesproken met Don. Wat een goede service zeg. Wij hebben een hele mooie loungeset besteld die begin juni wordt afgeleverd. Zo zitten wij niet in de winter met een volle schuur. Bedankt !

genereus aanbod

Ruim een jaar geleden een Blokhut (Renske) besteld, die netjes afgeleverd is op de afgesproken plek en tijd. We zijn onlangs pas toegekomen aan het opbouwen. Het staat er nu mooi bij en ziet er goed uit. Bij installatie van de dakgoot bleken we 10 cm tekort te komen. Heb contact gezocht met Fonteyn. Er blijkt een verkeerde lengtemaat meegestuurd te zijn. Na kort overleg bood Fonteyn aan een nieuwe en juiste maat te sturen, zelfs een jaar na aanschaf. Oude hoeven we niet te retourneren. Goede service!

Kromme planken, lekkend dak en openvliegende deuren.

Ondanks alle alarmbellen die afgingen bij het lezen van de reviews, toch vorig jaar mei de schuur Karina gekocht. Na aantal weken van getracht te bellen en te mailen, mocht ik eindelijk mijn bestelling doen. De bezorging liet nogal op zich wachten. De wachttijden zijn abominabel hoog en de terugbelverzoeken worden niet tot nauwelijks nageleefd. Toch, afgelopen juni werd ons pakket geleverd. Deze bleek niet geheel compleet. Een week later was het compleet. Al snel bleken de planken zo krom als een hoepel. De bijgeleverde (en dik betaalde) funderingsbalken waren zo krom als een hoepel. Het was ook net allemaal anders krom, waardoor het lastig was om in elkaar te zetten. Maar goed de schuur was er. Toen kwam de dakbedekking. Het was papier wat zo makkelijk brak. Nu is het januari en in december begon de ellende met het dak. Zo lek als een mandje. Vandaag gemaild en waarempel ik werd binnen 10 minuten teruggebeld. De 1 jaarsgarantie die in de voorwaarden staan? Die staan er in omdat ze wettelijk 1 jaar garantie moeten geven. Maar, zo leert de praktijk, deze standaard dakbedekking haalt vrijwel NOOIT het jaar. Beste Fonteyn, waarom verkopen jullie zooi? Als jullie al weten dat deze dakbedekking snel gaat lekken, dan verkoop je het toch niet? Jullie willen toch goede materialen afleveren? Of gaat het om de aantallen en niet om de kwaliteit? Het verhaal wat de verkoper mij vertelde was tenenkrommend slecht. Ik werd erop gewezen dat op de website wordt vermeld, dat je beter kan kiezen voor een ander soort dakbedekking als je langer van je tuinhuis wil genieten. Kortom, na een half jaar staat mijn tuinhuis bol van de kromme planken, heb ik een lekkend dak en vliegen mijn deuren open als de wind verkeerd staat en hier betaal je dan bijna 1800 euro voor. "Goedkoop is dus echt duurkoop".

erg tevreden over onze aankoop..

Een tijdje geleden zagen we een erg mooie steigerhouten hoekbank bij de outlet staan. Jelmer Visser nam ruim de tijd om met ons mee te denken en onze vragen te beantwoorden. Bij de bank was helaas geen salontafel meer ( vandaar ook outlet). Jelmer dacht en zocht met ons mee en zo hebben we ook nog een bijpassend tafeltje erbij gevonden. Echt super!! De hele set staat prachtig onder onze veranda en we zijn zeer tevreden. Bedankt voor de service en we raden de Fonteyn zeker aan bij anderen. Gr Sebastiaan en Karin

Zwembad besteld

Zwembad besteld. (oktober 2018) Levering was 8 weken na onze aanbetaling. (december 2018) Na het ontvangen van onze aanbetaling bleek dat de levering pas in Maart kon zijn. Wij hadden reeds een overkapping geboekt die ze gingen leveren en monteren in februari. Dit was niet meer te verplaatsen waardoor wij het zwembad moesten annuleren en een andere leverancier moesten zoeken. Geen probleem. Ze gingen ons voorschot terugbetalen (November 2018) Na vele telefoons zeiden ze ons elke maal het voorschot terug betaald te hebben. Dit hebben ze voor meer dan een maand volgehouden! dit gaat over een bedrag van 4300euro die ze achterhouden. Meeste keren niemand te bereiken en willen ze u niet doorschakelen met de persoon die dit behandeld. Ze zijn steeds te druk bezig.... ?Vandaag is mijn man dan maar in de auto gestapt om 2u te gaan rijden richting de showroom. Eerst konden ze hem niet helpen want....... natuurlijk was de contactpersoon in vergadering. Mijn man zei, geen probleem ik blijf wachten en bel ondertussen even de politie op om hier een pv van te maken. Wat blijkt... contact was opeens bereikbaar en nam mijn man apart mee in zijn kantoor om vervolgens het voorschot cash terug te geven. Dit toont aan dat ze wel heel angstig zijn voor een "scene". Gelukkig hebben we nu 3 maand na de bestelling ons geld terug en kan dit voorval van ons maag. Heel onprofessioneel bedrijf! Ik nam alle negatieve reviews met een korreltje zout maar zo te zien zijn deze zeer terecht!

Kiezen en bestellen van blokhut Amina�

Kiezen en bestellen van blokhut Amina werkte voortreffelijk dankzij Jacco. Top!

Tuinhuisje keurig geleverd

Tuinhuisje keurig geleverd en was eenvoudig zelf te plaatsen. Ik heb het alleen gedaan mbv de tekening en even op op de site filmpje bekeken. Twee dagen werk voor ��n persoon. Bij het meegeleverde slot zaten de verkeerde sleutels maar na een belletje direct nieuw slot opgestuurd gekregen. In Uddel was de ontvangst top en vriendelijk personeel. Ik zou het iedereen aanbevelen om hier eens langs te gaan als je een klus in de tuin of op de camping wil gaan oppakken

tuinhuisje Anna 300

Wij hebben recent een tuinhuisje aangeschaft! De wijze waarop alles is geregeld ging perfect! Huisje werd prima op tijd geleverd zodat deze nog voor de kerstdagen kon worden opgebouwd! Mede door het goede advies staat er nu een prachtig tuinhuisje in onze tuin! Zal iedereen die een tuinhuis zoekt bij Fonteyn aanbevelen!

tuinhuiservaring

Het tuinhuis was volgens afspraak geleverd en op de juiste plaats gelegd met de heftruck. Het dakleer heb ik direct vervangen door een spijkerlaag en een groene brandlaag. De bijgeleverde dakbedekking kan men beter achterwege laten omdat het niet in levensduurverhouding staat met het houtwerk van 4,4 cm dikte. Voorts heb ik als onderbalken lateien gebruikt gekocht bij Hornbach e.e.a. zal ik per foto's U toesturen. Ook de sluiting van de dubbele deur kan verbeterd worden. Door het werken van het hout past het palletje al snel niet meer in het voorgeboorde gat. Een slobgat was hier op zijn plaats ook in het metalen plaatje natuurlijk.

Hoe fijn kan het zijn bij Fonteyn!!

Hoe fijn kan het zijn bij Fonteyn!!! Door de verkoop van ons huis, waarbij we onze sauna hebben meeverkocht, waren we "genoodzaakt" om een nieuwe sauna uit te zoeken. Geen twijfel mogelijk... die moest net zoals de eerste weer van Fonteyn zijn. Door de duidelijke uitleg op internet nam het niet veel tijd om onze keuze te maken. Maar omdat we een bezoek aan Fonteyn in Uddel een echt uitje vinden door de gastvrije ontvangst, besloten we een ritje Hoge Veluwe te maken. De ontvangst met koffie en allerlei lekkers gecombineerd met de goede uitleg en onvermoeibare hulp van medewerkster Gerda met assistent, maakte ook dit bezoek weer tot een waar feest. Net zoals onze eerdere ervaringen bij de aankoop van een tuinhuis, sauna en diverse tuinmeubelen. Een prachtige fleece deken werd in mijn armen geduwd in plaats van het aangeboden saunageurtje waar ik geen gebruik van maak. En het is weliswaar Kerstmis, maar zoveel verwennerij als we ook nog bij het afrekenen hebben ervaren is ongekend. Ik mocht als felicitatie voor de nieuwe sauna een schitterend kerststuk uitzoeken. Het maakt blij! We hebben al gekeken naar onze volgende aanschaf: een kweekkas die beslist bij Fonteyn wordt aangeschaft. Fonteyn is voor ons SUPERFIJN!!!

WAARSCHUWING voor mensen die zelf een�

WAARSCHUWING voor mensen die zelf een blokhut van Fonteyn gaan neerzetten. Ik kocht een blokhut Laura. Er werd mij dringend aanbevolen er een plak dakbedekking bij te nemen van 147,00 Euro. Er zat wel een jaar garantie op het bijgeleverde dak maar een plakdak zou het leven van het huisje aanmerkelijk verlengen. Wij plakten het dunne foliedak op het huisje en spijkerde daar het standaard bijgeleverde asfaltpapier op. Binnen een half jaar was het asfaltpapier helemaal opgebold en lag het losgelaten zand in hoopjes op het dak. Bij de naden bobbelde het. Dus een rotgezicht en er bleef water op staan. Het antwoord van Fonteyn op mijn klacht was: U had het asfalt papieren dak niet mogen gebruiken. U had dat direct weg moeten gooien. U heeft geen garantie want het betreft geen lekkage. U kunt het asfalt verwijderen als u dat stoort. Op mijn opmerking dat de spijkertjes het folie dak doorboord hadden en dat het dan dus zou gaan lekken kwam geen afdoende antwoord. Ik heb het gevoel dat er iets niet klopt in de voorlichting en de afhandeling van mijn klacht. Waarom het inferieure asfalt papier geleverd als je het bij ontvangst gelijk weg moet gooien? Waarom niet nadrukkelijk gezegd dat een dun foliedak afdoende is? Conclusie is dat Fontein ons op geen enkele manier tegemoet komt en de klacht wijt aan onze onkunde. Zijn er mensen met een soortgelijke ervaring? Of zijn wij de enige die dit niet hebben begrepen? In ieder geval: gebruik het bijgeleverde asfaltpapier NIET als u een plakdak is aangepraat of 'dringend geadviseerd' om de woorden van Fonteyn te gebruiken. Enkele dagen later gebeld door Gerhard en een goed gesprek gehad. Misverstanden over de voorlichting en klachtbehandeling zijn uit de weg geruimd en er ligt de toezegging dat er kosteloos een nieuw plakdak geleverd zal worden. Deze communicatie met Gerhard verliep naar alle tevredenheid. Blijft wel het extra werk om het dak te vervangen maar ook de toezegging dat bij problemen er nu een goed aanspreekpunt is. .

Prima kwaliteit overkapping.

Prima kwaliteit overkapping. Wij zijn goed geholpen door Ruben Reijndorp, het pakket was bij levering niet helemaal compleet maar dit is prima opgelost.

Prachtig tuinhuis!!

Prachtig tuinhuis besteld, opgebouwd naar wens en goede communicatie. Prijs kwaliteit verhouding is prima!!

Uitstekende verkoopmedewerker

Uitstekende verkoopmedewerker. Deskundig en klantgericht. Het maatwerk tuinhuis voldoet aan al mijn wensen. Het tuinhuis vakkundig in elkaar gezet. En problemen worden direct opgepakt en zeer vlot opgelost bij Fonteyn. De nazorg is perfect.

Goeie service

Alles perfect verlopen goeie service en snelle levering tuinhuisje netjes geplaats

Zeer slechte service

Er word nu actie ondernomen, januari is het als het goed is opgelost. Dan kijken we weer naar de waardering. Vorig jaar blokhut met overkapping gekocht, laten plaatsen voor een hoop geld. Na een half jaar grote kieren en deur sluit niet meer. Na aantal telefoontjes en mails kwam er een monteur. Deze kwam met een gewone personenauto met 2 koffertjes gereedschap. Hij heeft het geprobeerd te repareren, maar heeft het alleen maar erger gemaakt en hele stukken hout afgebroken en nu grote kieren bij de deuren. Het enige wat hij kon zeggen: je tuin is scheef en als ik een werkbus bij me had, had ik het anders op kunnen lossen. Ja duhh het was ruim 1,5 uur rijden, klachten en foto's waren bekend bij Fonteyn, dus raar dat de monteur met een personen auto komt. Hierna zijn ze niet meer bereikbaar of je word terug gebeld, wat niet gebeurt. Qua service zeer slecht!

Een blokhut kopen is best makkelijk

Ik kreeg steeds een snelle response op mijn mails en dingen die niet goed waren werden snel en goed opgelost. Aan te bevelen dus!

Beste Sander,

Beste Sander, Fijn dat je bent blijven proberen collega's te bewegen contact met ons op te nemen. Het is je uiteindelijk gelukt. Na vele mails, telefoontjes, meldingen op trustpilot en een aangetekende brief kwam er vandaag een aardige en vakkundige meneer die in opdracht van Fonteyn naar onze schuur kwam kijken. Hij heeft de sponningen rond het raam weggehaald en het dak opgetild, latten geplaatst enz. en de schuur zit nu goed in elkaar. Uiteindelijk is het dus opgelost en zijn we tevreden met het resultaat. Met vriendelijke groet, Ronald Vervoort en Lenette van Wingerden

Erg tevreden met het resultaat

Na een zoektocht op internet naar kapschuren kwamen we bij Fonteyn terecht met een ruime keuze aan betaalbare kapschuren. Via internet konden we niet aangeven dat we de kapschuur ook wilden laten monteren dus hebben we de kapschuur telefonisch besteld. De tijd van levering bleef tot op de dag van bezorging onbekend maar de monteur heeft in 1 dag de kapschuur in elkaar gezet (in z'n eentje!). Tot op heden zijn we erg tevreden met het resultaat!

Bestelling en levering van ons tuinhuis�

Bestelling en levering van ons tuinhuis verliep 100% Na een belletje over een vraag tijdens het opbouw, werd ik netjes te woord gestaan. en kreeg gelijk de oplossing. Ik beveel zeker Fonteyn aan voor een blokhut of veranda.

Hartstikke goed geholpen en we konden�

Hartstikke goed geholpen en we konden snel beslissen. Mooie bloemen gekregen. Wat een slimme zet vind ik dit! Loungeset staat goed in onze blokhut. Jammer dat jullie, voor ons, zover wegzitten. Anders kwamen we echt vaker kijken wat er allemaal te koop is. Ordernr 3158017. Een erg aardige medewerkster heeft ons goed geholpen. Jammer dat ik haar naam niet meer weet. Wens jullie verl succes met jullie zaak!! Gr Marleen

Leuke zaak

Leuke zaak, het is wel een eindje rijden, maar zeer goed geholpen door Michiel bij aankoop van een tuinhuisje, ook de koffie smaakte best. Zeker de moeite waard. Krielen Zevenbergen

Intussen contact gehad met Fonteyn �

Intussen contact gehad met Fonteyn over de klacht en zijn wij samen tot een goede oplossing gekomen dacht ik???? Ik kreeg een bos bloemen met excusses voor het ongemak! Deel al opgelost en het andere gedeelte over kleur verschil aan de tuinhuis wordt opgepakt als het mooi weer is om te schilderen.. ben intussen bijna 2 jaar verder!!! Dus zal ik nog even geduld moeten hebben en dan hoop ik dat ik kan zeggen dat het netjes is afgehandeld!!! Dus niet !!! In maart 2020 2 jaar aan het wachten op een schilder van fonteyn die nog contact moet opnemen om te komen schilderen. Heb intussen verf opgestuurd gekregen en roosters. Ik snap hun klantafhandeling niet!! Niemand die zich druk maakt om de klant die zoveel geld uitgeeft. Zij hebben wel aan ons verdiend. Fonteyn service tot aan de deur. De directeur die hier niks aan doet dussss of hij leest geen reviews hoe zijn mederwerkers service verlenen.......jammer Hier wil je toch nooit meer kopen. Dus mensen denk er goed overna voordat je koopt bij fonteyn. Wees gewaarschuwd , want als er wat is........ Ik heb spijt dat ik niet de eerst reviews heb gelezen voordat ik tot koop over ben gegaan. Voor mij een lesje voor altijd.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.