Terrasoverkapping, kopen en laten plaatsen

Wij hebben een terrasoverkapping laten plaatsen. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook het plaatsen ging soepel en volgens afspraak. Aardige vakmannen, die het plaatsen zoals jij het wil.

Had een prieel besteld.hoorde niks meer�

Had een prieel besteld.hoorde niks meer denk rij er even heen.hij was al een tijdje niet leverbaar het alternatief was in plaats van 800 een prieel van 2300 euro voor de rest zij de verkoper ja jammer dan. Prettige terug reis denk niet dat ik er nog wat ga halen of bestellen

Erbarmelijk slecht tuinhuis gekocht

Tuinhuis gekocht. Veel manco's. Veel extra werk en zelf dingen moeten kopen om het tuinhuis op tijd klaar te hebben. Op mail wordt niet gereageerd en bij telefonisch contact is er nooit iemand beschikbaar op dat moment!? Bij een terugbelverzoek wordt er niet teruggebeld.

5 sterren voor Fonteyn

De levering van mijn tuinhuis was door de zeer professionele mensen van Fonteyn, van A-Z geregeld. Er werd goed meegedacht in de samenstelling. De goederen werden keurig op tijd geleverd en de zeer professionele montage was echt het kersje op de taart. Grote complimenten naar Simon voor zijn vakmanschap.

Waardeloos

Wij hebben een schuur bij Fonteyn besteld. Bij de montage van de schuur bleek 1 plank te ontbreken. Na telefonisch overleg afgelopen zaterdag werd er beloofd dat de plank zsm gemaakt zou worden en opgestuurd. Dinsdag zelf gebeld, plank hoefde niet gemaakt te worden deze lag gewoon in het magazijn en zou door medewerker zelf opgestuurd worden naar DHL. Gister weer geen plank ontvangen. Wederom gebeld, medewerker kon niets vinden over een plank. Ik zou deze ochtend als eerste gebeld worden. Niet gebeld. Net maar weer zelf gebeld. Weer een andere medewerker meld dat de plank gemaakt is en bij logistiek ligt. Verschillende terugbel verzoeken en mails gestuurd en nergens antwoord op gekregen. Medewerkers lijken er niets om te geven, er wordt totaal geen begrip getoond. Er worden beloftes gedaan die niet nagekomen worden. Kortom, heel slecht bedrijf waar heel veel verkeerd gaat en niet gecommuniceerd wordt!! Ik ga in de toekomst ergens anders mijn producten bestellen!

Een tuinhuis besteld

Een tuinhuis besteld, betaald bij aflevering. Kregen wij een herinnering op 25 okt. Meteen gebeld en een bewijs van betaling meegestuurd. Vanmiddag een verkoper gesproken. Toevallig noemde ik de herinnering, bleek het nog steeds niet rechtgezet. Zou hij vanmiddag gelijk doen. Vanavond een 2e herinnering en dat het hierna naar een een incasso bureau gaat. Witheet gaan we morgen maar weer bellen. Het tuinhuis zou een deur van 1.84 hoog hebben. Deze is echter 1.71 m en net mijn 181 m moet ik dus bukken. De eerste reactie eerder deze week was, daar kunnen wij niets aan doen, helaas. Droeftoeter. Nu heb ik vanmiddag de verkoper het voorgelegd. Bericht volgt nog. De werkbeschrijving vam her huisje was algemeen, zoek het maar uit verder dus. De bol, die als afdekking op het dak moet, zou je daar op kunnen leggen. Een afdekplaat hiervoor ontbreekt. Het is duidelijk dat die bol eraf waait nu, het dak is niet waterdicht ook. Wij zijn erg ontevreden en excuus alleen zal niet worden geaccepteert. Een oplossing wel, maar die hebben we nog niet. Inmiddels via de rechtsbijstand contact gezocht. Een onbeschofte manager die zich alleen met Alexander bekend maakt (achternaam is ons echter bekend). Hij negeert gewoon de klacht, die van ons zeker juist is. Inmiddels een schamele vergoeding van fa list en ****** gehad. Alexander is daar zeker op zijn plaats. Hij heeft ervaring met niet fraaie praktijken. KOOP HIER NIET. Verkopen willen ze wel, maar garantie tot aan de voordeur. Bij klachten zijn ze niet thuis!

Een slechte koop en idem service

Een houten tuinhuis gekocht. Verschrikkelijke ervaring geweest, ongekend slechte klantenservice. Koop hier niet! Het begon al bij de levering. Fonteyn vertelde ons dat het transportbedrijf niet bereikbaar was, en insinueerde dat er misschien wel iets met het bedrijf aan de hand was. Het transport bedrijf reageerde echter direct toen we contact met hen opnamen, en gaf aan dat ze de verkeerde levering hadden gekregen van Fonteyn. Levering zou dus nooit op tijd gebeuren, maar Fonteyn nam niet de verantwoordelijkheid om dit tijdig te melden, en verschuilde zich achter het transportbedrijf. Uiteindelijk zijn we zelf het tuinhuis met een vrachtwagen gaan halen in Uddel omdat Fonteyn de vertraging totaal niet leek te deren, en we het tuinhuis echt dat weekend nodig hadden. Toen het pakket eenmaal in huis was bleek de deur verkeerd om open te gaan. Totaal anders dan hoe het huis werd afbeeld in de advertentie. We zijn vervolgens echt ontzettend slecht bijgestaan door de klantenservice. Fonteyn komt keer op keer afspraken niet na, belt niet terug, lost niet op en biedt geen alternatief. We werden eigenlijk geacht gewoon zelf de deur maar om te draaien. Dat betekent zagen in een houten deur, opnieuw verlijmen, slot omdraaien etc etc... Mocht dat misgaan kunnen ze geen nieuwe deur leveren, maar dat is dan maar ons probleem. Oh en de monteur kon wel komen, maar dat kost 400 euro. Nog nooit ben ik zo klaar geweest met een bedrijf..echt een bizarre situatie en een kansloze klantenservice. Jordi, Henri en Alexander van de tuinhuis afdeling: Zo ga je NIET met klanten om. Ik raad iedereen af om zaken te doen met�dit�bedrijf.

na 2 x winkelbezoek en 3 x telefonisch�

na 2 x winkelbezoek en 3 x telefonisch contact met ondeskundige verkopers lukte het blijkbaar niet om een fatsoenlijke prijsopgave te maken De door ons uitgekozen blokhut kost in de showroom � 6400.- op de website kost hij � 5800,- en op de offerte kost hij ruim � 7000,- hoe dit kan wist men niet te verklaren. wij wilden het laten bouwen door of via fonteyn volgens de website kost dat � 1250.- tijdens een bezoek kost het � 1350,- volgens de offerte kost het � 1495.- niemand kon mij het verschil verklaren en ze bleven bij het stadpunt dat de offerte klopte verder gesprek onmogelijk. mijn advies is nog geweest kijk in je eigen showroom welke prijs op het product staat en ze vervolgens bedankt met de boodchap dat ik op deze manier geen zaken wilde doen

Een tuinhuis met overkapping en een stapje meer�

Een tuinhuis gekocht top geregeld tuinhuis op tijd geleverd, tot zover ging alles normaal achteraf wilden wij toch graag de zijwand van de overkapping dichtmaken wat vanaf fabriek niet mogelijk was, maar dankzij Hendri ( die hemel en aarde bewogen heeft) is het achteraf toch gelukt, voor Fonteyn een 10, voor de service en dat stapje meer van Hendri een 11

Bestelling voor de helft geleverd en geen reactie

Wat er goed ging is de 1e kennismaking en bestelling. Daarna ging het fout, ik moest een paar keer bellen hoe laat de levering zal komen. Toen ze kwamen was de helft geleverd, het belangrijkste de overkapping zelf was NIET geleverd! Ik heb toen 5x moeten bellen en 3x moeten mailen en tenslotte ben ik naar Uden toe gereden om verhaal te halen. Eerst 1,5 uur moeten wachten voor een medewerker te spreken. De chauffeur had al gezegd dat het niet klopte, daar hebben jullie niets mee gedaan. Uiteindelijk bleek dus bij transport de helft mee gegeven te hebben. We hebben 5 dagen moeten wacht totdat het compleet geleverd was en toen pas kon het geplaatst worden. Terwijl we alles al hebben betaald, er zijn geen verontschuldigingen aangeboden, op de chauffeur na die het alsnog de overkapping gebracht had.

Ontzettende slechte service

Ontzettende slechte service. Na vele belletjes en vele beloftes nu wel opgelost. De overkapping werd in mei geplaatst de zijkanten werden er later ingezet. De ene helft duurde al lang maar de 2e zijkant heeft wel 3 maanden geduurd. Er werd gezegd dat de planken niet goed waren die in onze tuin lagen. Meerdere malen aangegeven dat de planken goed maar nee er moeten nieuwe planken besteld worden. Uiteindelijk wordt er aangegeven dat de planken binnen zijn en dat ze over 3 weken komen. Dit was afgelopen vrijdag ze zouden er de hele dag voor uittrekken om 3 of 4 planken erin te zetten. Maar ja ze komen pas om 1uur en ze hebben geen nieuwe planken bij zich dus de oude gaan erin. De monteur is gelukkig zaterdag nog gekomen en het is klaar. Terugbellen doet de fonteyn niet aan. Ik zou adviseren om hier niet te kopen

Incomplete overkapping

Wij hebben een outlet model overkapping gekocht. We merken dat het incompleet was en hebben een mailtje naar Fonteyn gestuurd. We kregen een snell vriendelijke reactie ontvangen van Hendri. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij over 3 weken de onderdelen die ontbreken zullen ontvangen. Dankjewel Hendri!

TOPPER

We zijn top geholpen. We wisten wat voor tuinhuis we wilden. Toch werden er tips en tops gegeven. Waardoor we samen tot een mooi resultaat zijn gekomen. We kregen zelfs een bos bloemen en een fles bubbels.

Uitstekend geholpen bij het maken van�

Uitstekend geholpen bij het maken van de keuzes uit schier oneindige voor veranda en schuur. Vrolijk, enthousiast en deskundig. Wij hadden ons goed voorge�nformeerd en hadden een aantal vragen. hulde !

Uitmuntende service

In eerste instantie had Fonteyn een verkeerd tuinhuis geleverd. Erg vervelend omdat de installatie al gepland was voor de dag erna. Maar met hulp van Alexander en zijn collega�s is het (tegen mijn verwachting in) gelukt om nog dezelfde dag deze fout te herstellen. Fouten kunnen gemaakt worden, maar wat telt is hoe je deze oplost. De service hiervoor was uitmuntend.

Tuinhuis

Goed advies gegeven bij het uitzoeken van een tuinhuis door Henri.

Prachtige showroom en duidelijk advies�

Prachtige showroom en duidelijk advies van Jordy bij de aankoop van onze veranda. Top!

Tuinhuisje montage en kleine reparatie

Montage en service van tuinhuisje is top!

Jordi heeft mij ontzettend goed�

Jordi heeft mij ontzettend goed geholpen met het realiseren van onze droom. Een prachtige blokhut hebben wij bij hem aangekocht en hij heeft gezorgd voor de scherpste prijs en het beste voor onze wensen. Kortom topper!!

Een zeer tevreden klant

We zijn van het eerste moment vriendelijke ontvangen,met een bakkie koffie door Jordy.na onze wensen doorgenomen te hebben,hebben we de blokhut in de showroom kunnen zien met uitleg van jordy,na de bestelling gingenwe zeer tevreden met een festijn naar huis. De levering werd exact gedaan . Dus vriendelijk Afspraak nakomen. We zijn zeer tevreden met deze aankoop Bedankt Jordy,top gedaan.

Defect keurig opgelost

Een poos geleden is bij ons de overkapping vakkundig geplaatst. Onlangs bleek er een klein defect te zijn ontstaan. Gemeld en er is direct een afspraak ingepland met een monteur. Vandaag ook weer keurig opgelost door Willem.

Netjes geholpen via mail en telefoon

Via de mail en telefoon vakkundig geholpen door Jordi. Er is diverse keren mailcontact geweest en alle vragen werden netjes beantwoordt. Uiteindelijk hebben we een leuke deal kunnen sluiten met medewerking van Alexander. De aflevering moet nog plaats vinden. Over het tuinhuis kunnen we dus nog niets zeggen.

Slechte service van Fonteyn

Bij Jordi tuinhuis Julia gekocht en tuinkast Veluwe. De werklieden kwamen deze op 1 augustus opbouwen. Bleek dat er 1 enkelglas ruit van de deur gebroken was en een plank kapot gereden door een vorkheftruck. Deze slim bovenin geplaatst om het tuinhuis nog op te lichten om deze makkelijk te vervangen. Ook geen passende dakbedekking mee zodat ik deze nog snel moest halen in Uddel vanuit Noord Holland. Nu op 1 oktober nog steeds geen teken van herstel. Diverse keren gemaild maar of geen reactie of een reactie dat het nog wachten is op het enkelglas raampje! Verder bleek na een paar dagen dat de dubbele deur niet open kan. Dit kan natuurlijk door werken van het hout komen maar is dus nu al maanden dat ik in het tuinhuisje niet goed de fietsen kan wegzetten. Zodra ze het geld binnen hebben is het service verhaal uitermate slecht. Helaas voor de best aardige verkoper Jordi kan hij hierin kennelijk ook geen potten breken en niets voor zijn klanten betekenen. Dit word werk voor een advocaat helaas om het bedrijf te dwingen om service te gaan verlenen en defecten te herstellen. Nadat een advocaat deze bijzonder slechte firma in gebreke had gesteld wed er na 14 dagen gereageerd dat de gebreken hersteld zouden worden. Uiteindelijk in december afgehandeld. Voor mijn veranda ga ik maar ergens anders naar toe...... Slechtste ervaring ooit!

Communiceren

In mei een metalen tuinhuisje (gereedschapsschuurtje) gekocht. Was op voorraad en op afroep beschikbaar. We konden er op dat moment nog even niets mee. Medio juli gebeld, wij willen graag dat het geleverd gaat worden. Geen probleem. We kunnen het 25 juli bij u afleveren. De avond ervoor zult u gebeld worden door de bode met een tijdstip. 24 juli geen telefoon, 25 juli wachten, naar buiten kijken of er een auto kwam. Maar nee. Uiteindelijk zelf rond half 11 naar Fonteyn gebeld. Daar kregen we te horen: degene die naar het magazijn ging om uw order te pakken kwam voor een leeg magazijn te staan. In ons systeem stond dat het er moest zijn maar het is er niet. We kunnen in het najaar weer leveren!!! Met stomheid geslagen zit je aan de telefoon. Wat een service. Op zijn minst hadden zij ons kunnen bellen en dit meedelen, maar nee je mag er zelf achteraan. Je geld terug: Fonteyn stuurt een app die moet je invullen en dan krijg je met een dag of 4 a 5 je geld terug. Ook hier zou je mogen verwachten dat zij het initiatief nemen en gewoon netjes snel terugstorten. Nee dus. Een groot bedrijf, vriendelijke mensen maar service... nee.

Een heel groot en fijn bedrijf

Een heel groot en fijn bedrijf. Enorm assortiment in alles wat met het buitenleven te maken heeft. Wij vonden precies waar we naar zochten. Heel deskundig en prettig geholpen door Jordi bij de aankoop. Duidelijke uitleg over de bestelling en de wachttijd. Gedurende de levertijd werden we keurig op de hoogte gehouden door Alexander. Wij hebben het bestelde tuinhuisje zelf opgehaald en ook dit proces verliep heel prettig. Zelfs het gratis uit de koelkast pakken van frisdrank paste hier bij!! Kortom: een heel mooi en prettig bedrijf met super vriendelijke medewerkers en dan met name Jordi en Alexander!!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.