Tuinhuis

Wij hebben begin juni 2019 een Lugarde tuinhuis laten plaatsen door monteurs van Fonteyn. Onze ervaring met Fonteyn begon in de winkel (Living Mall) in Uddel, waar wij zeer vriendelijk en professioneel geholpen werden bij onze keuze. Wat daarbij helpt is dat er heel wat tuinhuizen staan opgesteld, waardoor wij, ondanks dat ons tuinhuis min of meer op maat gemaakt werd, een goede indruk kregen van het uiteindelijke resultaat en de materialen die gebruikt zijn. Ons tuinhuis is door 2 monteurs in 1 dag geplaatst en wij zijn blij en tevreden.

We hebben een schuur gekocht bij de�

We hebben een schuur gekocht bij de fonteyn, alles is goed verlopen en netjes op tijd.

Geen prettige service

Aangepaste review: 4 onderdelen ontbraken. Daar kwamen we achter toen we het hele tuinhuis in elkaar hadden gezet en de laatste onderdelen erin moesten plaatsen. 20 telefoontjes, 10 mails en weken later 3 van de 4 onderdelen geleverd. Bij toeval waren we thuis toen het geleverd werd. Nooit gecheckt of het nu wel allemaal in orde was. Nav deze review heeft Fonteyn contact met ons opgenomen en zijn ze ons tegemoet gekomen, dat was prettig.

Eindelijk een afspraak nagekomen

Eind goed al goed. Ik had op 25 April een tuinhuisje besteld, helaas was deze niet compleet geleverd. Na toch wel wat heen en weer gemaild en gebeld is door Fernand een goede oplossing gevonden. Hoop dat het de volgende keer wat sneller afgehandeld kan worden.

Slechte service. Prachtig tuinhuis

Prachtig tuinhuis gekocht, helaas niet compleet. Kan gebeuren toch? Gelijk ontbrekende delen besteld, na veel telefoontjes en mailtjes van onze kant ( er steeds achteraan moeten dus, afspraken niet nakomen) Op het moment dat het aanwezig was tot 4x toe een leverdata afgesproken dus ook 4x thuis gebleven van werk, maar helaas pas de 5e keer is het echt geleverd nadat ik had aangegeven een slechte review te zullen plaatsen. Veel frustratie en tijd verder hebben we nu een mooi tuinhuis staan. Aan de kwaliteit ligt het dus niet maar wel aan de service. Overigens de dames aan de telefoon waren uiterst correct en vriendelijk. Echt jammer betere service dan was het een 10 geweest.

Tuinhuis super service

Super service! Tuinhuisje gekocht en bij het in elkaar zetten bleken 2 planken dusdanig krom dat ze niet te gebruiken zijn. Op zaterdag gebeld en ik kon direct langskomen om 2 nieuwe planken op te halen. Daarnaast kreeg ik een km vergoeding (niet om gevraagd). Hier heb je dus wat aan als klant. Super geholpen.

Fonteyn Outdoor

Fonteyn Outdoor is een top bedrijf kan niet ander zeggen. Bij aankomst wordt je zeer goed ontvangen en een deskundig advies gegeven, de kids werden zelfs door een mevrouw gebracht naar een kraampje waar ze poffertjes kregen.Na de bestelling werd alles netjes afgeleverd op de afgesproken tijd en plaats, na 1,5 jaar een mailtje gestuurd met een vraag over de sleutel en binnen een uur een reactie met een betere oplossing als ik had kunnen bedenken. De mannen van de afdeling service tuinhuizen zijn top. Dit bedrijf verdient nog meer dan vijf sterren als je het mij vraagt. Familie van Duyn

Slechtste service die je maar kunt�

Fonteyn, slechtste service die je je maar kunt bedenken, 3 jaar wachten en nog zijn jullie niet geweest voor een echte oplossing. Graag dure schuren en veranda's verkopen, en daarna nooit meer van jullie laten horen, daar is dit bedrijf heel goed in. Enige dat je aan Fontyen overhoud is 3 bloemetjes, en daarna hoor je niks meer. Nou, nog maar eens een update over het bedrijf met de beste service die je je maar kunt voorstellen, we hebben nog steeds een schuur waarvan de deur 3 dagen per jaar in het kozijn valt (sterk afhankelijk van het weer), nadat de de monteur van Fonteyn met een koevoet het kozijn opgeschoven en vooral ook beschadigd heeft ging de deur dicht, dus samen met Fonteyn afgesproken dat zij contact op zouden nemen met Lugarde om te kijken wat een passende oplossing zou kunnen zijn, leuk bedacht van ze, maar ik wacht nu al weer 5 maanden op een antwoord, dus waarschijnlijk is er helemaal niks gedaan, of het bedrijf Lugarde behoort ook tot de bedrijven die graag wat willen verkopen, maar vooral geen service willen leveren als er zaken niet kloppen. Mijn advies aan iedereen die iets degelijks willen kopen; zoek een bedrijf dat degelijke schuren verkoopt en die wel de juiste service leveren met vooral de juiste vakmensen Nou Teyn, Ik weet niet hoe je aan die wijsheid komt, waarschijnlijk sta je op straat als je iets anders zegt dan dat jullie ten alle tijden voor een juiste service gaan, maar wij wachten nu al zo'n 6 maanden op een antwoord, ik vind het ongelooflijk asociaal hoe jullie bedrijf omgaat met klanten En dan ook nog in de reactie vermelden dat je contact opgenomen hebt en wij niet gereageerd zouden hebben, wat een triest bedrijf is dit zeg

Prima service!

Het tuinhuisje werd compleet geleverd met slot en sleutels. De sleutels pasten echter niet bij het slot. E�n telefoontje was genoeg. Nieuw slot met sleutels wordt opgestuurd.

Outdoor Bank en tuinhuis/kapschuur

Outdoor Banken in de outlet gekocht. De voetjes waren aan vervanging toe. In overleg met Melissa, konden nieuwe voetjes nageleverd worden. Kon ff duren, maar na 90 dagen heb ik alsnog 5 nieuwe voetjes nageleverd gekregen. Ook het tuinhuis dat we zelf hebben opgebouwd vanuit de showroom is top!

Wat een slechte service achteraf wij�

Wat een slechte service achteraf wij hebben een tuinhuis met overkapping maar omdat er 1 balk bij is geleverd die gedraaid is kunnen we al meer als een week niet verder. Hebben ons al vele malen beloofd teruggebeld te worden maar helemaal niets. Volgens de medewerkster is de direktie met vakantie( lachertje) dan woensdag maar zelf naar het bedrijf rijden en daar persoonlijk de zaak oplossen!!!

Afwimpelservice

Fonteyn tuinhuis Eline pyramide 380 - Hogedruk Geimpregneerd besteld ,netjes afgeleverd ,probleem met kapconstructie. Door team service niet echt serieus genomen.Vraag of alle maten wel correct zijn aangehouden. Als iets te kort is is het te kort en past het simpel gezegd niet.Na 2 mails met dit soort antwoorden er een punt achter gezet met corresponderen. los het zelf wel op.

Super slecht

Zo wat een slechte service, na aanraden van iemand een tuinhuis bij jullie besteld telefonisch besteld super netjes werd dit gedaan. Maar wanneer er besteld is gaat de service per direct sterk achteruit. De dag van levering gelijk geconstateerd dat er onderdelen missen en beschadigd zijn we werden terug gebeld. dat telefoontje moet nu nog komen. wel ben ik zelf inmiddels zeker 10 telefoontjes verder met naar jullie bellen en mailen. de standaard tekst van de servicebalie is "heeft u een momentje" ja hoor ( muziekje een minuut) "ow ik kan op dit moment niemand bereiken mogen wij u later terug bellen" . jammer we worden niet terug gebeld. als je dan iemand aan de lijn hebt en die gaat dit mee nemen en belooft dat het terug te betalen bedrag eind van de week op me rekening zou staan dit weer niet is gebeurd dan ben ik er wel echt klaar mee. DOE IETS AAN JE SERVICE EN STOP ANDERS MET VERKOPEN VAN SPULLEN!!!!!!

Ik kom uit belgie en liet mijn oog�

Ik kom uit belgie en liet mijn oog vallen op het tuinhuis silvia. na wat bellen en mailen was er een akkoord. 10 dagen later werd alles netjes gelevers. De leverdag zelf had een probleem omdat ik geen mailtje had ontvangen. de chauffeur zei dat dit wel meer voorkomt en waarschijnlijk in mijn spam zat. Miss is een smsje hier beter. Het tuinhuis zelf zat vlotjes in elkaar... het dak ging trager. Enkel het fonteyn embleem vooraan het tuinhuis hebben ze omgekeerd gedrukt, hierdoor was er wat verwarring tijdens het ineen steken. Verder tevreden!

Overkapping gekocht en�..

We hebben een overkapping gekocht en hier waren delen door transport beschadigd. Er wordt aan gewerkt om dit in orde te maken. Wij hebben dankzij bemiddeling van Gerhard nu na een paar klachten een goed gevoel over gehouden aan Fonteyn. Een volgende keer weer bestellen zouden wij dan ook beslist doen. Als we het hout ontvangen hebben gaan wij zeker voor de 5 sterren en heeft fonteyn onze klachten gehoord. En ook voor 100 % tevreden opgelost. Het genieten van onze mooie overkapping geeft nu nog meer rust.

Geen enkele service!! Fontyn tuinhuis gekocht waarvan�

Fonteyn tuinhuis gekocht waarvan meerdere onderdelen beschadigd waren. Ik ben nu 4 weken verder, 5 email klachten ingediendt 4 x (proberen) iemand aan de lijn te krijgen waarvan 2 x beloofd terug te worden gebeld en nu nog geen enkele reactie gekregen!! IK KOOP NOOIT MEER BIJ FONTEYN super slecht en ronduit asociaal.

Vorige week een tuinhuis met veranda�

Vorige week een tuinhuis met veranda afgeleverd bij ons. Gisteravond hebben onze timmermannen het pakket de tuin ingesleept, en bleek dat er een aantal items ontbraken. De composieten funderingsbalken zijn er bijvoorbeeld niet bij, en daar moeten we mee beginnen. Vanochtend gebeld en kreeg ik een formulier toegemaild waarin ik moest aangeven wat er miste. Daarna kreeg ik een automatisch mail waarin stond dat er binnen 48 uur contact wordt opgenomen. Nu hebben wij vanaf vrijdag twee timmermannen ingehuurd, en moet de spullen dus voor vrijdag hebben. Vind het slordig dat het niet meteen opgelost kan worden, en ik nu loop te stressen wanneer ze terugbellen Net contact gehad met de Fonteyn. Alles netjes opgelost, super geregeld, dank je wel

Winkelen bij De Fonteyn is een feestje, maar de aftersales geeft een kater

Winkelen bij De Fonteyn is een feestje. We hebben voor 10.000 euro een blokhut gekocht. daarboven op nog 2400 euro voor de montage. Maar na de montage in maart waren er nog zaken die niet goed waren en daar gaat het mis bij de Fonteyn. Je kan mailen en bellen maar de afdeling service geeft niet thuis. Af en toe krijg je een standaard mail terug, of men probeert er onderuit te komen door je zelf aan de klus te zetten (hiervoor heb ik geen bovenmodaal inkomen uitgegeven voor de montage). 1 keer zijn ze na lang aandringen en een boos telefoontje langs geweest en er is 1 ding verholpen. Voor de rest heb ik al weer meerdere mails verstuurd en weer wordt hierbij de struisvogelpolitiek aangehouden. Ik vind het erg jammer, omdat de eerste indruk van dit bedrijf zeer goed was maar de leiding moet nu echt wat gaan doen aan het falende after-sales beleid.

Wat een topbedrijf zeg

Wat een topbedrijf zeg! Volop keus vakkundige uitleg en hulp met de keuze. Bart van de barbeque afdeling is geweldig bezig. Ik had een buitenkeuken en een prieel gekocht en daar waren helaas een paar gebreken aan. Ik gaf het aan en zonder vragen kreeg ik gewoon een nieuwe buitenkeuken thuis bezorgd. Je wordt er top geholpen en iedereen is vriendelijk. Kunnen een hoop mensen en bedrijven een voorbeeld aan nemen. Is zeker niet de laatste keer dat ik daar geweest ben. En de gratis bos bloemen kon op veel waardering rekenen van mijn vrouw!

zeer slechte logistieke processen

Tuinhuis met veranda gekocht. Werden goed geholpen. Echter op de dag van plaatsing kwam om 07.20 uur een sms. dat het die dag niet zo lukken omdat de monteur met autopech stond. Een andere auto regelen bleek niet mogelijk te zijn en pas om 15.30 uur kon men een nieuwe datum voor plaatsing geven. Op de nieuwe datum kwamen 2 zeer bekwame monteurs, maar zij hadden het verkeerde tuinhuis meegekregen. Opnieuw moeite moeten doen om iemand van het bedrijf te spreken te krijgen en pas 6 dagen later kon het juiste tuinhuis geplaatst worden

Prima ervaring!

Recentelijk hebben wij bij Fonteyn een vrijstaande tuinkamer/veranda besteld. In het aankoop- en realisatieproces zijn wij op een prettige en professionele wijze door Ruben begeleid. Zo was Ruben telkens beschikbaar om aanvullende vragen te beantwoorden of om mee te denken met een gewijzigde situatie. Ook de montage verliep snel en adequaat. Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat en zij blij dat we de komende zomer kunnen genieten van onze nieuwe aanwinst!

Klantenservice is een ramp

Ik heb vorig jaar een blokhut besteld en geleverd) Ik ben helaas slecht bereikbaar op mijn werk. Maar bereikbaar zijn en consumenten helpen is dan ook niet mijn vakgebied. Daarover gesproken, gezien Fonteyn niet reageren op mail en bellen Ik heb vorig jaar een tuinhuis besteld en geleverd gehad van Fonteyn, dit ging er fout; Het pakket werd geleverd maar moest op een bestrate plek staan en moest dus de afmetingen van een schuine kant weten. Dit konden ze mij met geen mogelijkheid vertellen. Al zei de stratenmaker dat zoiets standaard is (maar dat is nog tot daar aan toe) Eindelijk het tuinhuis opbouwen; Handleiding in het Pools! (Geen NL wat verplicht is volgens de wet) En maten klopten vaak niet. Hout was super krom De hoofdbalk was te lang en stond +- 30 cm uit het lood (dus ook krom) De tekening was zeer onduidelijk (die bij het pakket zat) Die op Internet was een compleet andere tekening. En volgens de klantenservice kon ik tekening bij het pakket het beste gebruiken. De onderdelen die volgens de tekening nog in elkaar gezet moesten worden, waren al in elkaar gezet maar pasten voor geen meter! De deuren waren beschadigd en verkeerd gezaagd waardoor ze krom trokken. (Sterker nog heb hem nu bijna een jaar en door warme weer van vandaag vallen de deuren uit elkaar --> spleten van een cm tussen de latten in onderste deel) De hoekpaal zat met 4 spijkertjes vast en viel bij het in elkaar zetten al uit elkaar. Veel verbindingen beginnen door het werken van het hout ook te splijten. Goed gedroogd hout wat er na onder hoge druk ge�mpregneerd is hoort dat zeker niet in deze extremen mate te doen! De dakplaten pasten niet (te groot of te klein) De raampinnen heb ik nog niet eens aangebracht en zitten nog in het zakje en zijn al aan het roesten. Er zat geen instructie bij voor het leggen van de IKO dakshingles en ik had nog een tekort ook. (De klantenservice van IKO heeft mij super goed geholpen!!) Er zaten te weinig asfalt nagels bij. Schroeven heb ik erbij gekocht was ook geen overbodige luxe. Ik heb verschillende keren gebeld en gemaild. Van de kapotte deuren heb ik een melding gemaakt via de telefoon. Ik moest ze mailen met foto's. Verkeerde tekening ook heb ik ook melding van gemaakt en moest die bij het pakket aanhouden. Dat heb ik gedaan. Eerste reactie; bijlage is te groot (hun server max. Aantal mb's overschreden --> 4 simpele foto's met mijn telefoon, standaard camera instellingen) Dit gemeld; geen reactie Apart gemaild; nog geen reactie. Ik ben met mijn vader (die uit de bouw komt, bijna een jaar aan het bouwen geweest) Ik heb de hoop inmiddels opgegeven en koop hier nooit meer wat en raad het ook mensen af! Bij veel andere tuinhuisjes op hun site wordt er melding van gemaakt dat bepaalde spullen apart besteld moeten worden. Bij dit tuinhuis niet dus ging er vanuit dat dat er bij zat (niet dus, maar dat is nog tot daar aan toe) Mocht je er al 1 besteld hebben en bezig zijn; Dit heb je nog extra nodig: aanslag hout met groef om de planken aan te slaan. Rubber hamer Lijm (ze raden sticks aan maar potten Rectavit roofing coil zijn veel goedkoper in verhouding) Kwasten voor lijm Rubberen moker Schroeven Stanleymes. Goede handschoenen waarmee je wel kan lijmen, die niet stuk gaan, maar ook een asfaltnagel vast kunt houden en goed er in kunt slaan Een afdekzijl (dakplaten zijn niet water en vocht bestendig) Ik heb IKO armourbase pro eronder gelegd en ook langere asfalt nagels gebruikt, dit maakt het dak beter waterdicht (zonder shingles al) Als lijm voor de shingles kun je heel goed Rectavit roofing coil gebruiken. Het is koudlijm en in verhouding goedkoep, Let wel op na openen is dit dun maar doordat er zuurstof bij komt wordt het zeer dik. (Na +-3 uur) Evt. (Aangezien de dakplaten te kort en te lang waren) Daktrimmen (van bijvoorbeeld een alliminium u profiel) Ik denk dat alles bij elkaar ik wel zo'n 500 euro (als het niet meer is) er extra aan verspijkerd heb en nu zit ik alsnog met die deuren. Let op; ik heb uiteindelijk na veel zoeken een filmpje van dakshingles leggen van Fonteyn gevonden op een schuin recht dak. Ze gebruiken 1 rij shingles op de onderste rij, terwijl IKO zelf 2 rijen shingles op elkaar gebruikt en de onderste rij omdraait en afsnijdt. Zoek op IKO dakshingles op YouTube. Het is wel in andere taal, maar ook de nok enz. Staat er ook op. Als nok afdekking heb ik trouwens ebs easyflex zelfklevende loodvervanger gebruikt (was een tip van de loodgieter) Ik denk dat alles bij elkaar ik wel zo'n 500 euro (als het niet meer is) er extra aan verspijkerd heb en nu zit ik alsnog met die deuren. Veel Suc6 als je er al 1 aan het opzetten bent.

Geen raad meer

DE KLACHT Wij waren heel blij en enthousiast tot de levering.... slecht geregeld enorme bouwpakket wat nergens paste. Dan kwam hel, tijdens het bouwen van het huisje ontdekt dat meerdere onderdelen defect waren of gewoon niet geleverd, na veel contact via mail, telefoon, website chat en +2 weken later nog niet de vervangende onderdelen ontvangen. Levering zou vandaag zijn (was aan mij beloofd en bevestigd via e-mail) na dat vandaag en nog niet geleverd was weer contact gezocht, bleek een van de werknemers Fernand een fout hebben gemaakt waardoor het niet opgehaald is en ik het nu pas "donderdag" krijg eh dromen is gratis maar mijn gevoel zeg dat donderdag toch weer iets fouts ga gebeuren........... TO BE CONTINUED 18-4 The Adventure continues vandaag vervagende plank geleverd, SURPRISE SURPRISE verkeerd gelverd is helemaal niet de plank dat wij moesten ontvangen nieuwe levertijd MAANDAG of DINSDAG dus weer een week verder. Tuinhuis was op 13 MAART gelverd.........

Fantastische service!

Vorig jaar de loungeset Alicante XL halfmoon antraciet en heater gekocht voor onder onze overkapping. Ontzettend mooi met die grote hoek. Helaas was binnen korte tijd al 1 kussenhoes kapot door een nieuwe kat in de straat die op buurtbezoek kwam, onder de beschermhoes kroop en zijn nagels flink in de hoes zette. Daarom maar een kattenverjager geplaatst. Na een telefoontje naar Melissa Kok van Fonteyn om een nieuwe hoes te bestellen kregen we deze hoes zonder kosten opgestuurd als we een review zouden plaatsen. We zijn erg tevreden over het contact met Melissa en deze superservice!! Zeer klantvriendelijk bedrijf. Het is voor ons een aardig stukje rijden naar Uddel, maar komen hier zeker nog eens terug voor onze volgende aankopen. Het is een prachtige grote winkel en ondanks drukte word je super geholpen. We kregen zelfs een mooie bos bloemen mee naar huis. De levering is ook prima gegaan. Kortom zeer tevreden. Voor ons een betrouwbaar adres.

uiteindelijk super tevreden ....... Angela van de pr topper meid

Voor mijn oude dove moeder een tuinhuis besteld, Na contact te hebben gehad en afgesproken dat het achter het huis zou worden afgeleverd Werd het bezorgd maar voor de deur en toen mijn moeder vroeg om het aub graag naar achter neer te zetten werd dit haar geweigerd . Na wat heen en weer gebel hadden ze begrip voor de situatie,en gaven aan dat de levering niet via hun liep maar via een ander bedrijf . En dat ze het zo erg vonden en mijn moeder een waardebon van 100 euro ter compensatie van het ongemak zouden toesturen. Dus al met al super tevreden

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.