Tuinhuis adviseur Jillis Brouwer heeft ons zeer professioneel en met veel geduld geholpen. Het is een vakman met een geweldig inzicht. Wij wilden een tuinhuis op maat met toch wel heel specifieke vragen. Jillis wist wat wij bedoelde en wist dit te vertalen in het ontwerp waarin het uiterst haalbare mbt grondbeslag werd benut. Handige tips en tricks aangaande de plaatsing kregen we op de kop toe. We "krijgen" nu een tuinhuis welke uniek is en volledig aan onze wensen voldoet. Als je iets aparts wil, vraag naar Jillis ! Jillis bedankt, en proost de Prosecco smaakte voortreffelijk, zeker met dit weer. Vriendelijke groet John & Mieke Hoogstraten
Update...23 september 2019. Dit om onze volgers even op de hoogte te houden. Wij hebben vorige week een tegenvoorstel ontvangen op ons tegenvoorstel van Fonteyn. Naar aanleiding van het laatste voorstel van Fonteyn hebben hebben wij Fonteyn 5 dagen geleden weer een keurige mail gestuurd omdat de voorwaarden die Fonteyn heeft genoemd in hun tegenvoorstel nergens op slaan. Wij hebben Fonteyn dan nog 1x een laatste voorstel van onze kant gestuurd en hebben ze 5 dagen de tijd gegeven om te reageren op onze mail. En geloof ons ....zo slecht was ons tegenvoorstel niet. Vandaag is de laatste dag. Dus volgers.... morgen zullen jullie het eindverhaal horen. Oh en overigens is ons inderdaad ook opgevallen dat alle positieve berichten ongeveer op hetzelfde tijdsmoment geplaatst worden op trustpilot. Dus ik denk net zoals een andere schrijver dit al eerder vermelde dat de positieve reacties gekocht worden. Toeval bestaat niet. Wordt vervolgd. Update... verrassend. Wij hebben zojuist vandaag 13/9 om 15.27 een nieuw voorstel ontvangen. Wij gaan er dit weekend mee aan de slag. Wordt vervolgd. Vrijdag 13/9 tussen twee en half 3. Update........... nog steeds geen antwoord.........wat ik al zei je wordt als een stuk vuil behandeld. Zelfs de prijsvragen van Facebook worden gewonnen door grote bloggers ....toeval bestaat niet... zelfs de mensen die recepten voor een bbq hadden ingestuurd waren bij voorbaat al kansloos. Het is echt een bedrijf van list en ******. En de standaard antwoorden in trustpilot .......lap ik ook aan mijn laars.........met wij willen dit oplossen....er wordt niets opgelost. Beste support, Nadat wij op trustpilot deze onderstaande reactie hebben geschreven heeft Philippe afgelopen vrijdag contact met mij opgenomen. Hij vond het diep droevig hoe alles verlopen is. Wij natuurlijk nog veel meer. Wij hebben telefonisch het hele voorval nog even doorgenomen. Vervolgens heeft hij mij toegezegt een voorstel te doen toekomen betreffende de overkapping die geplaatst zou moeten worden. Hij wilde dit in eerste instantie telefonisch afhandelen maar ik heb aangegeven dat ik alles op papier wil gezien het onderstaande. En dat ik daarna dan even met mijn man kon overleggen. Vandaag dinsdag 3 september nog geen reactie of mail ontvangen? Graag zou ik van jullie willen vernemen wanneer ik wel wat ga horen? Het hoeft toch allemaal niet zo lang te duren. Wij wachten uw reactie af. Met vriendelijke groeten, Fam. K Op 4 juli hebben wij een overkapping gekocht bij Fonteyn. Stijn was onze verkoper en hij heeft ons super goed geholpen. Offerte mooi opgesteld flesje Prosecco. Keurig. 1 minpunt is dat wij het volledige bedrag een week van te voren moesten overmaken. Dit omdat Fonteyn de monteurs vooraf moeten betalen?? Montage blokhut 664,00 euro. Verzendkosten werd 99,00 voor gerekend. Maar toch het hele bedrag van 2475,80 betaald. Dat is hun policy. Maar toen begon het. De overkapping zou geplaatst gaan worden op vrijdag 23 augustus. Dinsdag daarvoor nog telefonisch gecheckt of alles in orde was. Ja alles was in orde en ze zouden op 23 augustus tussen 7 en 9 uur smorgens komen. Om 9 uur maar even gebeld, er was nl. niemand op komen dagen. Nou ja even gebeld. We hingen eerst al een kwartier aan de lijn. Op een andere telefoon naar hun gebeld omdat we niet eeuwig in de hold wilden zitten. Er werd gezegt ze zijn onderweg. Top. Uddel is een uurtje rijden naar ons. Maar na een uur waren ze er nog niet dus maar weer gebeld. Wij kregen dood leuk te horen van Fernand dat de opdracht dinsdag al gecanceld was omdat de auto van de persoon die het zou komen plaatsen kapot was. Wij waren hier totaal niet van op de hoogte gebracht en gingen hier dan ook niet mee akkoord. Fernand zou ons terug bellen voor nieuwe afspraak. Wij waren behoorlijk ge�rriteerd, je neemt er toch weer een dag vrij voor. Wij hadden hem ook al aangegeven dat wij niet blij waren met de leugens die ons eerder op de dag verteld waren dat de monteur onderweg was. Dit was een keiharde leugen! Wij hebben aangegeven dat wij een vergoeding eisen voor de opgenomen vrije dag. Dit is per slot van rekening verwijtbaar volgens de wet. Ook hadden wij onze vorige overkapping al weg gehaald, busje gehuurd om alles af te voeren. Goed het was vrijdag dus wij dachten we gaan even een persoonlijk gesprek aan met Fernand. Want vrijdagavond koopavond. Dus in de auto gestapt en van ons huis naar Uddel gereden. En ja hoor daar was Fernand. Hij was verrast dat wij er waren een kwartier hiervoor had hij ons nl. telefonisch gesproken want ja hij zou ons nog steeds doorgeven wanneer ze wel langs zouden komen om alles te plaatsen. De datum werd woensdag 28 augustus tussen 9 en 10. Ja Fernand vond het heel vervelend etc. Wij konden merken aan hem dat het hem geen zak intereseerde. Maar hij wilde ons dan wel blij maken met een bbq of een heater want geld terug daar doen ze niet aan. Een arrogantie ten top! Totaal geen inlevingsvermogen. Wij gaven aan dat deze hele dag vrij wel meer kost dan waar hij mee kwam. Wij konden uiteindelijk een setje lampen gratis krijgen voor onder de overkapping maar plaatsen doen ze niet. Dus wij zeiden geef ons die set lampen maar mee. Nee dat ging niet. Policy!!! We gingen met een gevoel weg van...dit gaat het niet worden. Anyway op woensdag 28 augustus zouden ze weer komen. Fernand zou alle informatie en foto van onze tuin en offerte doorgeven aan de monteur. Dit was overigens een andere monteurr die beter zou zijn volgens Fernand. Deze goede man, de monteur dus, heeft geprobeerd ons een dag van te voren te bellen maar hij had een verkeerd telefoonnummer doorgekregen van Fernand. De offerte en foto had hij al helemaal niet ontvangen. Welnu vandaag 28 augustus D day. Weer een vrije dag genomen. Smorgens om 9.30 uur maar weer gebeld. Ja de monteur was onderweg...naar Fonteyn om eerst de spullen op te halen. Deze man,de monteur dus, heeft er 2uur over gedaan om de order bij elkaar te zoeken in het magazijn!!! Dit zou gewoon per klant klaar gezet moeten zijn!!! Het zou als pakket al klaar hebben moeten staan vanwege eerdere afspraak. Hij belde ons op toen hij bij Harderwijk was dit was om 11.30 uur en hij deelde ons mede dat hij het niet ging redden vandaag en dat er een extra dag voor nodig was om het te plaatsen. Dus dag 2 naar de ratsmodee! Wij hebben toen maar weer gebeld naar Fernand en hem een voorstel gedaan . We zeiden of je geeft ons 664,00 (montage kosten blokhut) korting. Of de deal is van de baan en wij sturen een rekening van twee dagen voor het opnemen van vrije dagen wegens verwijtbaar handelen. Hierop was het antwoord van Fernand ik bel de monteur op en laat hem terug komen en de order wordt gecanceld. Er zat geen enkele beweging in bij deze man wat voor ons de bevestiging was dat het hem totaal niet intereseerd. Hierop vroegen wil je dit even op de mail zetten en laat dan ook even weten waar wij onze factuur naar toe kan sturen. Over onze factuur daar ging hij niet over waarop wij zeiden dan nemen wij wel even contact op met dhr. Nieland. Maar aangezien ik deze man ook niet kan traceren dan maar even zo. Wij wachten nu nog even de mail af want wij willen weten wanneer wij ons geld terug krijgen. Gelukkig konden wij via de betaallink met Visa betalen dus die kunnen wij er ook nog opzetten om ons geld terug te krijgen. Wij zijn dan maar een kleine consument maar wat voelen wij ons als een stuk vuil door Fonteyn behandeld. Geen enkel excuus of wat dan ook. Wij zouden het fijn vinden om vandaag nog een reactie te ontvangen en te horen wanneer wij ons totale aankoop bedrag terug gaan krijgen en waar wij onze factuur naar toe kunnen sturen voor gederfde en verwijtbare kosten. Het is nu 17.15 uur en wij hebben nog geen enkele e-mail van Fernand ontvangen. Terwijl dit vandaag herhaaldelijk is toegezegd. Met vriendelijke groet, Fam. K Update: gisteren 10 minuten nadat deze mail gestuurd was door ons kregen wij bericht van Fernand dat wij een credit nota zouden ontvangen en dat de order is geannuleerd. Meer niet. Daar heeft deze man een hele middag over moeten doen. Deze bovenstaande mail hebben wij ook gestuurd naar Fernand zijn manager, Philippe, echter van hem ook geen enkele reactie ontvangen waar onze factuur, o.a. 2 dagen gederfde inkomsten misgelopen en wij zitten nu zonder overkapping in de tuin. Het volledige bedrag hebben wij vandaag al terug gestort gekregen. Eerlijk gezegd hadden wij dit niet verwacht maar wij denken dat ze zo snel mogelijk van ons af willen. Wij wachten nu nog 1 week en als wij geen reactie hebben ontvangen waar wij met onze rekening naar toe kunnen dan ondernemen wij vervolg stappen. Ook niet onbelangrijk ze zijn nergens bij aangesloten. Geen geschillen commissie en ze werken met ingehuurde zzp'ers zodat ze overal onderuit kunnen komen. P.s. let ook goed op de Algemene Voorwaarden. Quote Consuwijzer. "Is er een wettelijke garantietermijn? Veel consumenten denken dat zij standaard recht hebben op 2 jaar 'wettelijke garantie'. In de Europese regels staat inderdaad een wettelijke termijn van 2 jaar. Maar in Nederland spreken we niet van wettelijke garantie. In plaats daarvan staat in de wet dat een product moet bieden wat u ervan mag verwachten. Van veel producten mag u verwachten dat ze langer meegaan dan 2 jaar. Daarom hebt u bij deze producten ook na 2 jaar nog recht op een gratis reparatie of een nieuw product." Staat zo niet vermeld in de Algemene Voorwaarden van Fonteyn. Fam. K
We zijn uitstekend geholpen bij Fonteyn voor de aankoop van een Bjarne terras overkapping voor onze woning in zuid frankrijk. De verkoper dacht prima met ons mee over de afstand en de handleiding voor zelf-montage die inderdaad uitstekend bleek zoals besproken. De verkoper belde enige tijd later nog eens om zich te informeren hoe het gegaan was, dat is werkelijk een compliment waardig.
wederom weer geen contact gehad met fonteyn . Beloven doen ze alles maar liegen dat is hun ding. Als je in april een veranda bestel en in september gaat nog alles fout dat is al een ding. Maar geen contact of in gesprek of een woord van sorry dat is voor ons nog erger .Onbezorgd buiten genieten. dat roepen ze. Nou wij zitten huilend onder aan de trap en hebben meer stress dan we ooit in ons leven hebben gehad
Tuinhuis gekocht, direct na levering bleek dat de tekening niet correct was en niet alles was compleet geleverd. In de periode van december 2018 tot februari 2019 vier verschillende bouw tekeningen ontvangen plus de tekening die geleverd werd bij aflevering (5 stuks) waarvan en geen een tekening correct was. verschillende keren contact gehad en ik moet maar kijken hoe ik hem ging plaatsen en of ik de fouten wilde doorgeven, dit in het begin gedaan maar deze werden niet veranderd in de nieuwe tekeningen. Het contact met Fonteyn is erg slecht, niemand bereikbaar, wordt teruggebeld althans dat beloven ze. Als nieuwe klant denk je een mooie zaak, vriendelijk personeel ect maar nadat je heb besteld en betaald is er van de klant vriendelijkheid niets meer over. Garantie kan je vergeten en ze komen hun eigen voorwaarde niet na. Er is een belofte gedaan en schriftelijk overeenkomst overeen gekomen dat de gemaakte kosten ondertussen al 25% van de aanschaf waarde wordt vergoed. Wie geloof dit, ik niet, als antwoord krijg je dan dat dit wel weken kan gaan duren 4 tot zeer lang. m.a.w ook hier worden de klanten aan het lijntje gehouden. Voor klanten die daar eens een kijkje willen gaan nemen GOOGLE eerst even voordat je er naar toe gaat. Daar staat voldoende te lezen wat je kan verwachten wat er gebeurt na de bestelling/betaling
De Fonteyn blokhut met aangebouwde modules besteld en keurig geleverd gekregen. Een enorm pakket en helemaal compleet. Er was een deur die wat krom was. Gebeld en kort daarop meteen kosteloos een nieuwe deur geleverd gekregen(!) Het hele bouwsel met behulp van een specialist opgebouwd en het is helemaal perfect! Mooi dik hout, door en door ge�mpregneerd en het staat prachtig. Zeer zeker een aanrader. Jammer dat ik geen foto's kan plaatsen ... we hebben nog nooit zoveel buiten gezeten ..... Groet Peter B
Tuinhuis na 1,5 jaar nog steeds niet leverbaar. Het verzoek om mij te contacteren zodra het leverbaar zou zijn , dat is blijkbaar teveel moeite. Ik moest zelf maar over enkele maanden contact opnemen. Na dit herhaaldelijk te hebben gedaan , met steeds de mededeling dat het nog niet leverbaar is , zou het uiteindelijk Juni/Juli worden verwacht wordt. Na telefonisch contact blijkt het nog steeds niet leverbaar , en word het nu pas begin komend jaar verwacht. Als je dan aangeeft dat je al een jaar aan het wachten bent , en dat er nu zomaar weer een half jaar bij komt (Weinig vertouwen dat het gaat lukken), dan blijft het een beetje stil aan de andere kant van de lijn. Een firma met een beetje fatsoen zou wellicht excusses voor het wachten en onjuiste informatie op de website hebben aangeboden. Niet echt klantvriendelijk.
Wij hebben een veranda gekocht bij Remco en de communicatie nadien verliep vlekkeloos. Wij hadden een voorkeur week mbt installatie en ook dit was geen enkel probleem. Installatie gerealisseerd door Nico en ook dit verliep vlekkeloos. Kortom Ik zal Fonteyn aan iedereen aanbevelen!!!
Er werd goed meegedacht met welke onderdelen ik nodig had voor het plaatsen/aansluiten van de bestelde buitenhaard in mijn tuin-overkapping. Bij de initi�le levering ontbrak een onderdeel, maar na goed overleg werd dit zelfs bijna 2 maanden later nog kosteloos en snel nageleverd. Bedankt Esme! :-)
Op zoek naar een blokhut via internet terecht gekomen op de site van Fonteyn. Dit zag er prima uit en ik ben over gegaan tot bestellen. De levering werd in de voorgaande week veranderd van vrijdag naar maandag en heb ik vrij genomen. Op de dag van levering gebeurt er niets, behalve dat de track and trace veranderd van leveren tussen 12-14 uur naar "afgemeld". Een telefoontje naar de vervoerder leert me dat de bestelling nooit is meegegeven door Fonteyn. Ik bel met Fonteyn en wordt van het kastje naar de muur gestuurd en wordt ondanks een toezegging, niet teruggebeld. Zelf bel ik 3 keer, maar de verkoper is druk en kan niet gestoord worden. Dinsdag bel ik weer en zal worden teruggebeld.....niet dus. Later krijg ik hem toch aan de lijn en zegt dat het vervelend is dat ik vrij heb genomen maar dat hij daar niets mee kan. De levering zal nu donderdag worden gebracht en een bevestiging zal worden gemaild, zodat ik niet nog een dag op hoef te nemen zonder levering. Geen bevestiging. Als ik bel is meneer naar huis dus bel ik woensdagochtend weer. Nu is hij te druk maar wordt dan toch doorverbonden naar zijn mobiel en zegt de bevestiging wederom toe. De rest van de dag gebeurt er niets. Donderdag komt er een aardige chauffeur met een aanhanger en na een kopje koffie pakken we samen de pallet uit en halen we de bestelling van de kar. Binnengekomen kijk ik naar de pakbon en bouwtekening en zie dat deze deels in het Pools en deels in het Engels is. Onmogelijk om alle losse planken in de achtertuin te controleren, dus ik hoop maar op het beste. Vandaag wordt er aangebeld en staan er 2 jongens met 40m2 dakshingles voor de deur. ze komen deze leggen op mijn blokhut(2,5x2m). Na een telefoontje met het bedrijf komen ze erachter dat ze het verkeerde adres hebben gekregen en laden alles weer in op zoek naar de juiste blokhut. De materialen zien er prima uit en morgen start ik met de bouw. Een compliment aan de geduldige telefonistes, voor het aanhoren van mijn gemopper. Een tip voor Fonteyn: zorg ervoor als er iets mis gaat, dat er een senior verkoper aanwezig is om zaken in goede banen te leiden. Nu is de klant overgeleverd aan een junior die niet weet om te gaan met onverwachte wendingen en niet communiceert. Ook zou het een goed gebaar zijn om iets van de vrije dag te compenseren als de fout bij het bedrijf ligt en niet bij de klant. Niet 100% in geld, maar een teken van begrip. Ook adviseer is om een Nederlandstalige handleiding mee te sturen.
Ik heb een tuinhuis gekocht. Het duurde even maar inmiddels staat het. Het model Laura is stevig en staat als een huis. Fonteyn is een hele mooie uitgebreide winkel. De service voor de verkoop is hele perfect met koffie, goed afsprakensysteem en gebakjes. Maar eenmaal na aankoop wordt het allemaal toch wat minder aangenaam en vriendelijk. Allereerst is het echt onhandig dat je geen bezorgmoment kan kiezen. Nu zomaar gezegd dat het maandag wordt geleverd. En daar moet je het dan mee doen. Verder was de handleiding op een aantal punten onduidelijk. Hierdoor ging het tijdens het bouwen op een aantal punten moeizaam. Telefonisch was de ondersteuning matig. Verder was Fonteyn vergeten de bestelde vloer te leveren. Die werd wel nageleverd. Maar dan mag je wel weer een dag vrij nemen. Dan is er niet eens iemand zijn excuus aanbied maar alleen zegt dat het weer op een niet besproken moment wordt geleverd. Wel hebben ze bij de nalevering ook direct de kromme planken nageleverd.
Mooie shop, maar slechte service. Wij zijn gezien de webshop en de fysieke winkel met geld in de zak naar Uddel gereden met de gedachte daar die dag een nieuw tuinhuis te kopen. De winkel is mooi en inspireert echt! De service daarentegen is zeer matig tot slecht te noemen. Alleen algemene vragen worden beantwoord met waar je soortgelijke voorbeelden in de winkel kunt zien. Gezien ik niet iedere dag een tuinhuis koop wil ik graag ge�nformeerd worden over mijn aankoop, deze service werd (op dat moment) niet geboden. Eenmaal thuis toch nog informatie in proberen te winnen via de online formulieren. Ik kreeg antwoord op 1 van mijn vragen. Vervolgens nog maar eens een formulier met mijn overige vragen toegestuurd, maar hier na meer dan twee weken nog steeds geen antwoord op gehad. Jammer. Wij kijken verder.
Heb een tuinhuis besteld met luifel, blijkt de bevestiging zonder luifel te zijn. Klantenservice gebeld, bezet, zou teruggebeld worden. E-mail ontvangen dat de gewenste combinatie volgend jaar geleverd kan worden ??? Waarom wordt er dan mee geadverteerd beste mensen........ Haal het product dan van de site en als een klant een vraag stelt, zou het netjes zijn als hij die zelfde dag teruggebeld of gemaild wordt. Waardeloze sales adviseurs als het zo moet. Ik heb mijn order geannuleerd en ga mijn tuinhuis elders bestellen, wordt volgende week al geleverd.
Wij hebben op een zonnige dag deze mooie showroom bezocht. Op zoek naar een leuk tuinhuis zijn wij met goede uitleg van een medewerker tot aankoop over gegaan van een tuinhuis met een veranda hekje en shutters voor de privacy. Het tuinhuis zou 2 weken later bezorgd worden. Tevens kochten we een barbeque die we direct mee konden nemen. We moesten deze aan de kassa betalen en vervolgens aan de andere kant van het gebouw ophalen. Wel mensen BEGIN ER NIET AAN!!! Op deze locatie staan heel veel mensen te wachten op het door hun aangekochte product en als je geluk hebt, en dat hadden we!! dan heb je het binnen een uur. Echter zaten er mensen al meer dan 2 uur te wachten (Fonteijn ga eens kijken naar je logistiek). Het tuinhuis: De bewuste vrijdag is ons tuinhuis geleverd m.u.v de shutters. Deze waren niet op voorraad? (Op moment van bestelling wel!) Vervolgens horen we niets meer. 3 x gebeld en afgewimpeld door de telefoniste met de melding dat ze het doorgeven en er contact met ons opgenomen wordt. (Alle 3 de keren geen enkele reactie). 2x een mail gestuurd en wederom geen reactie. Inmiddels 6 weken verder en ons half afgemaakte tuinhuis maar afgewerkt met wat andere oplossingen. Het feit dat er geen enkele reactie op telefoon en mail komt doet mij zich afvragen hoe klantvriendelijk dit bedrijf uiteindelijk is. Buiten de slechte service van niet goed reageren zit ik hier nu met onderdelen van het tuinhuis waar ik niets aan heb doordat de shutters niet geleverd zijn. Deze zijn wel betaald. Ook op mijn mail hierover naar de Fonteijn geen enkele reactie. Ik zou zeggen laat dit bedrijf links liggen want ze zijn duidelijk alleen maar gericht op hun portemonnee.
Advies. Controleer bij de aflevering of alle onderdelen aanwezig vooral bij een bouwpakket voordat je gaat betalen. Laat de bezorger gewoon wachten. Want als er iets mis is, is fonteyn niet in staat om het snel en goed op te lossen. Zie de reviews hierover. Tijdens het opbouwen van een tuinhuis kom ik erachter dat er onderdelen missen waardoor we niet verder kunnen. Ook zijn er planken stuk of te krom om te kunnen gebruiken. Na wat heen en weer gebel en mailen krijg ik iemand van serviceafdeling die me een oplossing biedt. De resterende onderdelen zullen worden geleverd. Ik krijg een ordernummer en een leverdatum en -tijd. Op de leverdatum niets gekregen. Dan blijkt tot mijn verbazing de order te zijn geannuleerd zonder opgave van reden en zonder me in te lichten want er wordt geen mail gestuurd. Inmiddels al twee keer gebeld zou worden terug gebeld. Tot nu toe nog niet gebeurd. Update. 2-8-2019 Ik heb zelf maar weer gebeld. Het was fonteyn ook een raadsel waarom het geannuleerd is. Ik krijg een nieuwe leverdatum. Na bijna de hele dag te hebben gewacht ( het zou in de ochtend worden geleverd) de bezorger gebeld. Die kon me vertellen dat ze het bij fonteyn niet hebben mee gegeven. Fonteyn gebeld: ja snappen we ook niet. Inmiddels aangegeven dat ik mijn geld terug wil en dat ze het half afgebouwde tuinhuis kunnen komen ophalen. Wordt vervolgd Inmiddels is er zonder enig overleg opnieuw een leverdatum ingepland.?? Fonteyn heeft gebeld met de mededeling dat ze druk bezig zijn om de kwaliteit te monitoren. Update 6-8-219 Deze keer wel geleverd, genoeg planken, die ik overigens zelf moet impregneren, om de kromme te kunnen vervangen. Maar dingen ik ook nodig heb zoals de scharnieren voor de deuren zitten er niet bij. Overigens wat ze aan bevestigingsmateriaal hebben gestuurd lijkt meer op doe maar alle zakjes die we over hebben. Geen spijkers om het dak te kunnen legggen. Gelukkig wel voldoende schroeven. Twee verschillende sloten om de tweede deur vast te zetten. Bouten die ook nodig zijn heb ik niet gezien.
Waardeloze zaak. Na 5 jaar geleden hier een jacuzzi gekocht te hebben nu er heen voor een polypropyleen zwembad...Een zwembad verkopen doen ze graag aan je maar zodra de overeenkomst gesloten is komt er van service niets meer terecht. Op email wordt niet gereageerd,telefonisch krijg je geen verkoper te pakken en terug bellen doen ze al helemaal niet. Na veel bellen en mailen eindelijk een bezorgdatum gekregen,komt het bad niet kompleet aan. Zandfilter was op nalevering wat inderdaad dezelfde week nog verzonden werd maar de ontbrekende delen van de skimmer hebben we nog steeds niet,zelfs niet na dagelijks al 2 weken erover te bellen. Als je toch ruim EU20000 wilt uitgeven aan een zwembad,doe het dan niet bij Fonteyn maar zoek een zaak die je als klant niet keihard laat vallen zodra de poen binnen is! De zwembadoverkapping en sauna gaan we volgendjaar maar ergens anders halen want hier NOOIT meer!!!
We kenden een valse start: de loungeset, die we op de website uitgezocht hadden, stond niet in de winkel. Hij was wel in het magazijn voorradig. Toen we aangaven dat we geen set wilden kopen die we niet gezien hadden en waarin we niet gezeten hadden, heeft Melissa Kok haar schouders eronder gezet. Bij een tweede bezoek heeft zij een stoel van de set uit het magazijn laten halen, zodat we in ieder geval een indruk konden krijgen. Toen was de koop snel beklonken. De loungeset prijkt nu in de veranda in onze tuin: oogt goed en zit prima. Melissa, bedankt!; met jouw tussenkomst is alles op zijn pootjes terecht gekomen.
Goed advies gekregen in de winkel. Mooie veranda gekocht. Zelf gemonteerd. Is een topbouw pakket!
Bij het bouwen van ons tuinhuis bleken er 2 onderdelen te missen, Na het sturen van een email waren de onderdelen binnen 2 dagen binnen. Waarvoor dank.
Vriendelijk geholpen, volgende komen wij terug voor een tuinhuisje! Erg tevreden op de service heel klantgericht en neemt de tijd voor je
Mooie showroom veel keuze was opzoek naar een klein tuinhuisje en ben uitstekend geholpen door stijn vierhout Ik kom zeker weer
Vanmiddag in de showroom langsgeweeet voor een nieuw huisje bij ons in de achtertuin. Stijn heeft me erg goed geadviseerd zeker een fijne man!
Super service! Erg leuk om zo elk tuinhuisje en zwembaden te kunnen zien, en ook direct informatie over te kunnen krijgen.
Uitstekend geholpen bij de aanschaf van mijn tuinhuis door dhr. Hilgenga. Tuinhuis blijft erg mooi.
Enige tijd geleden hebben mij man en ik een Overkapping aan huis laten bouwen door Fonteyn. Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. en Kunnen nu Vollop genieten van onze Tuin
Meervelderweg 52
3888 NK Uddel
Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.