Ik ben prima geholpen bij het uitzoeken�

Ik ben prima geholpen bij het uitzoeken van een overkapping. Zeer vriendelijk en behulpzaam

Paar weken geleden tuinhuis gekocht bij�

Paar weken geleden tuinhuis gekocht bij Fonteyn. Vriendelijk geholpen en geadviseerd door Joey. Een man die er verstand van heeft. Dat is nog fijn zaken doen. Bedankt Joey voor de goede adviezen en service. Dikke vijf sterren voor jou en Fonteyn.

Informatie tuinhuizen

Ontzettend goed geholpen door Joey. Zeer nuttige informatie! Komen snel weer langs.

Service???

We hebben op 16-09-19 een blokhut met veranda besteld. De levering kon zelfs nog iets eerder dan afgesproken, dus wij blij. Afgelopen zaterdag zijn we begonnen met de blokhut te bouwen en kwamen er achter dat de stuklijst en tekening niet overeen komen. Zatermiddag gebeld naar de Fonteyn dat er een balk ontbreekt. We zullen u vanmiddag terugbellen. Maandagmorgen nog maar eens gebeld en weer ; u wordt teruggebeld. Weer niets gehoord en dus maar weer gebeld en zowaar we kregen de verkoper aan de lijn. Volgens hem kloppen de stuklijst en de tekening niet en is die balk niet echt nodig maar omdat het op de tekening staat zal hij er 1 naar ons toesturen. Hij zou gaan kijken en dacht dat er nog zo'n balk in het magazijn ligt. We zouden door hem teruggebeld worden of maandagmiddag nog en anders dinsdagmorgen. Hij zou proberen de balk dinsdag te kunnen laten bezorgen. Helaas dinsdagmiddag maar weer een gebeld. Desbetreffende heer was niet aanwezig en ook niet 1 van zij collega' s. Er wordt weer een terugbel verzoek neergelegd, maar die zal wel onder op de stapel terecht komen. Dus dat duurt voorlopig nog wel wel voor we teruggebeld gaan worden. De telefoniste gaf wel aan dat ik, morgen weer mag bellen. Want dan is desbreffende verkoper er wel. Jammer dat het zo moet, maar de Fonteyn heeft het geld dus service is helaas gestopt.

Waardeloze service en coomunicatie

Augustus een tuinhuis bestelt. Na levering bleken we te weinig houten planken te hebben voor het dak. Zeker 6 keer (!!!!!) moeten bellen en mailen alvorens echt geholpen te worden. Uiteindelijk bezorgt, bleek het weer niet te kloppen. En het hele riedeltje opnieuw. Uiteindelijk een maand vertraging opgelopen vanwege 3 a 4 missende planken. ik ga hier nooit meer iets bestellen. Ze zouden het schaamrood op het gezicht moeten krijgen.

Tuinhuis twee maanden geleden besteld... nog niet bekend wanneer ze kunnen leveren.

Tuinhuis twee maanden geleden besteld, was toen niet leverbaar. Kan gebeuren. Ik zou twee weken later horen wanneer geleverd zou worden (de order lag immers al bij fabrikant). Twee maanden later nog geen idee wanneer leverdatum is (of zou kunnen zijn). Op telefoon reageren ze nauwelijks, als je ze te pakken krijgt hoor je alleen maar het excuus dat ze het dossier voor iemand anders oppakken en ook niets voor je kunnen doen.... Edit: geef je je gegevens door nav reactie hieronder, hoor je nog niets van ze.... typisch

Op 9-7-2019 een tuinhuisje Annemarie 3�

Op 9-7-2019 een tuinhuisje Annemarie 3 besteld + uitbreiding set verkoper Stijn was zeer vriendelijk en had er vertrouwen in helaas werd dit gauw beschaamd zou tweed week van september geleverd worden niet dus de uitbreiding set was nog niet binnen en het de eerste week van oktober geleverd worden maar wederom geen tuinhuis Op terugbelverzoeken en mail wordt helaas niet gereageerd als wij dit doen bij onze klanten zitten ze morgen bij de conerent snap niet dat ze nog bestaans recht hebben Willem

Tuinhuis met overkapping

Tuinhuis met overkapping gekocht. Kwaliteit van het hout valt heel erg tegen. Heel veel kromme en getordeerde planken, waardoor het een uitdaging was het tuinhuis te monteren. Een plank van de achterwand van de overkapping was zo krom, dat er ruimte was in het midden. Planken bevatten ook veel verkleuringen door langdurige opslag. Transparant beitsen heeft dus geen zin, je blijft de verkleuring zien. De planken voor de afwerking van het dak zijn verschillend van breedte. Het liefst wilde ik alles terugsturen, maar dat was met een tuinhuis dat al in elkaar zit geen optie. Ik moest dus veel improviseren. Ik zou heel goed na moeten denken of ik een tweede keer bij Fonteyn een tuinhuis zou kopen. Een tegemoetkoming voor al dit extra werk en ongemak lijkt me op zijn plaats. WE HEBBEN WEL DEGELIJK CONTACT GEHAD!!!! ER IS TOEGEZEGD DAT JULLIE ZOUDEN KOMEN EN HET ZOUDEN OPLOSSEN. DAT IS NOG STEEDS NIET GEBEURD!!!! WE HOREN NIKS MEER VAN FONTEYN. Uiteindelijk is er een afspraak gemaakt, deze werd een kwartier vantevoren afgebeld vanwege ziekte van de monteur, nieuwe afspraak werd weer afgebeld, drie kwartier vantevoren, weer ziekte van monteur... We zouden diezelfde dag terug gebeld worden. En nu al een paar dagen in afwachting van dat telefoontje voor weer een nieuwe afspraak. We hebben het inmiddels helemaal gehad met Fonteyn. Totale minachting van de klant, onbegrijpelijk hoe de Trustpilot waardering zo hoog kan zijn met zoveel 1-ster reviews.

Voor de derde keer op rij hebben wij na�

Voor de derde keer op rij hebben wij na verhuizing weer een Infrarood cabine gekocht bij Fonteyn, waarom bij Fonteyn, omdat het fijn shoppen is in Uddel gewoon een dagvullend uitje. Na vriendelijk geholpen te zijn door Rita van de sauna afdeling kwamen wij terecht bij Ruben voor informatie over een Veranda. Ook hier was de klantvriendelijkheid uitstekend en Ruben hielp ons goed om een keuze te maken voor een veranda met schuifwanden, gewoon een tuinkamer erbij. Bij de aflevering van de beide aankopen zijn er wel logistieke problemen geweest, hartje zomer en vakantie tijd, noem maar op. Maar hier is op een klantvriendelijke wijze oplossend mee omgegaan. EIND GOED AL GOED Ton & Ellen Penders Roermond

Zoals afgesproken update 25 september�Arrogantie ten top!! deel 2

Ons laatste advies: Ga niet akkoord met vooruitbetaling! Neem het zekere voor het onzekere. Fonteyn is bij geen enkele organisatie of geschillen commissie aangesloten. Ze besteden de werkzaamheden uit aan ZZP'ers dus ze kunnen overal onderuit komen. Als ze failliet gaan of er gebeurd wat met dit bedrijf dan ben je gewoon je geld kwijt. En laten we wel zijn het zijn geen kleine orders die hier geplaatst worden. Check de voorwaarden van dit bedrijf! Fonteyn zou eerst eens het vertrouwen moeten gaan terug verdienen bij hun klanten voordat ze vooruitbetaling kunnen eisen. Het is al jaren zo aan de gang en ze leren niet. Wat ons betreft was dit het laatste wat wij hier over melden. Maar we blijven het volgen. De rest hebben wij uitbesteed. Ja ja........ afgelopen zaterdag ben ik gebeld door de klantenservice van Fonteyn........nadat wij al een een aantal weken eerder een mail hadden gestuurd en ze 5 dagen de tijd hadden gegeven om te reageren ook omdat wij verder moeten. Leuk gesprek gehad en er werd ook gezegd dat deze hele afdeling onder de loep wordt genomen ook heb ik duidelijk aangegeven dat Fonteyn niets meer voor ons kan beteken omdat wij elders de aanschaf hebben gedaan. Ik heb nog wel even gevraagd waarom wij onze negatieve uitlatingen van het internet moesten verwijderen en ik kreeg daarop als antwoord dat dit te maken had met Privacy van de medewerkers. Ik heb daarop geantwoord en gezegd zo stond het niet in de mail vermeld en ik heb aangegeven dat als de Privacy zo hoog in het vaandel staat de medewerkers op de website dan ook niet genoemd moeten worden met naam en toenaam en foto. Vandaag dacht ik even een keurige update te geven maar tot mijn grote verbazing zijn wij met onze reactie op trustpilot in onderzoek gegooid????? Hoezo.... mogen wij dan niet melden wat wij hebben meegemaakt?? Moeten wij alles onder het vloerkleed vegen. Anyway wij zijn compleet klaar met dit bedrijf ....dat wij in onderzoek gegooid zijn is een grote schande dit is nog niet eens fatsoenlijk aan ons medegedeeld. Is Fonteyn boos omdat wij hebben aangegeven dat wij deze zaak uit handen hebben gegeven? Oh ondertussen heb ik de namen verwijderd .......ik ben benieuwd of het weer terug geplaatst wordt op de site. Ik kan niet wachten. Met vriendelijke groet mevr. u weet wel...... PS. ja hoor het is weer terug geplaatst op de site. Zoals afgesproken update 25 september 2019. Eerst zal ik het laatste voorstel van Fonteyn plaatsen en daarna volgt de brief die wij verstuurd hebben en waar wij tot op heden nog geen enkele reactie op hebben ontvangen. Stil aan de overkant zullen wij maar zeggen. Wij gaan nu verdere stappen ondernemen. Want het heeft ons twee dagen gekost en daarnaast hebben wij onze overkapping verwijderd waardoor wij nu zonder zitten door nalatigheid van Fonteyn. Voorstel van Fonteyn; Goedemiddag, Bedankt voor jullie email, Fonteyn wilt jullie graag de overkapping plaatsen en leveren echter wijkt zij onder geen omstandigheden af van haar betalingscondities, Dat houdt in dat er 2 opties zijn. - Volledige betaling voorafgaand - 95% vooraf, 5% op moment van plaatsing. Het voorstel dat Fonteyn graag wenst te realiseren bij u op locatie gaat gepaard met dat u uw negatieve uitlatingen op trustpilot en eventuele derden review sites verwijderd. Graag zie ik uw reactie tegemoet zodat er een montage moment gepland kan worden samen met u. Met vriendelijke groet, Onze laatste brief gestuurd aan Fonteyn n.a.v. het bovenstaande; Beste, Hartelijk dank voor uw reactie op ons voorstel. Allereerst waren wij behoorlijk verbaast dat Fonteyn niet met ons voorstel akkoord is gegaan. Wij vonden ons tegenvoorstel, "achteraf betalen bij plaatsing naar volledige tevredenheid", helemaal niet zo vreemd. Zeker gezien het feit dat Fonteyn bij geen enkele instantie of geschillencommissie is aangesloten. Omdat Fonteyn al 2x zijn belofte niet is nagekomen en wat ons twee vakantie dagen heeft gekost en wij op dit moment zonder overkapping zitten door nalatigheid van de kant van Fonteyn hadden wij toch wat meer begrip verwacht. Ik begrijp de opties van Fonteyn hier onder genoemd ook niet helemaal. We krijgen een keuze? Of volledig betalen vooraf? Of 95% vooraf en 5% bij plaatsing? Wat ons helemaal verbaasde was de laatste opmerking van Fonteyn dat wij onze opmerkingen en negatieve uitlatingen die wij over Fonteyn hebben geschreven moeten verwijderen? Wat denkt Fonteyn zelf? Wij zijn gewoon kritische en eerlijke consumenten en wij vertellen ons verhaal hoe het gegaan is. Dit voorstel ruikt overigens naar chantage en is een hele gevaarlijke uitlating van Fonteyn. Als Fonteyn slim is trekken zij lering uit onze klacht en zou Fonteyn zichzelf daar een voordeel mee kunnen doen. Wij gaan dus niets verwijderen en wij gaan ons verhaal ook zeker niet aanpassen. Wel zijn wij bereid om als alles naar volledige tevredenheid is opgelost en ons voorstel wordt geaccepteerd "betaling achteraf bij plaatsing van volledige tevredenheid", dit mede te delen op de verschillende sites. Want zo zijn wij dan ook wel weer. In dat geval hebben wij allemaal een win win situatie. Dus kort samengevat: Fonteijn gaat plaatsen volgens het voorstel met een bedrag van 2100,00 euro. Wij betalen dit achteraf direct na plaatsing van volle tevredenheid. Dan plaatsen wij een positieve reactie op alle sites dat het naar tevredenheid is opgelost. Dat is ook fatsoenlijk. Wij zijn nog steeds van mening dat er niks mis is met ons eerste tegenvoorstel. Gaat Fonteyn hier niet mee akkoord dan ontvangen wij graag als compensatie 375,80 van Fonteyn voor de opgenomen vakantiedagen en omdat wij door nalatigheid van Fonteyn op dit moment zonder overkapping zitten en onze tuinmeubelen nu in de regen staan. Want zoals eerder vermeld wij hadden wel alles goed gepland. Graag vernemen wij binnen 5 dagen een reactie van u. Want ook wij moeten verder. Met vriendelijke groet, Fam. K Update...23 september 2019. Dit om onze volgers even op de hoogte te houden. Wij hebben vorige week een tegenvoorstel ontvangen op ons tegenvoorstel van Fonteyn. Naar aanleiding van het laatste voorstel van Fonteyn hebben hebben wij Fonteyn 5 dagen geleden weer een keurige mail gestuurd omdat de voorwaarden die Fonteyn heeft genoemd in hun tegenvoorstel nergens op slaan. Wij hebben Fonteyn dan nog 1x een laatste voorstel van onze kant gestuurd en hebben ze 5 dagen de tijd gegeven om te reageren op onze mail. En geloof ons ....zo slecht was ons tegenvoorstel niet. Vandaag is de laatste dag. Dus volgers.... morgen zullen jullie het eindverhaal horen. Oh en overigens is ons inderdaad ook opgevallen dat alle positieve berichten ongeveer op hetzelfde tijdsmoment geplaatst worden op trustpilot. Dus ik denk net zoals een andere schrijver dit al eerder vermelde dat de positieve reacties gekocht worden. Toeval bestaat niet. Wordt vervolgd.

Slechte ervaring met Fonteyn

Over de firma Fonteyn: UITERMATE SLECHT IN SERVICE!! In april zijn wij in aanraking gekomen met de firma Fonteyn en waren zeer onder de indruk van de showroom. Leuke verkopers en goede adviezen gegeven ten aanzien van de vormgeving. Na de aanschaf ging het echter totaal verkeerd. Afspraken niet nagekomen qua levering, geen advies inzake de fundering en niet thuis als er contact gezocht wordt. Of de persoon was op vakantie of in vergadering en bij een terugbel verzoek gewoonweg niet teruggebeld worden. Toen ik belde onder een andere naam en postcode kreeg ik de persoon in kwestie wel te pakken (heel vreemd). Wel tussendoor een aanmaning gekregen dat er nog niet volledig betaald zou zijn terwijl alles betaald was bij oplevering. Naderhand zelf een externe partij ingeschakeld om het tuinhuis solide neer te zetten. Na het in de hand nemen van een advocaat beroept Fonteyn zich op het feit dat zij uitsluitend advies geven over tuinhuizen en niet over de plaatsing. Erg triest dus. Mijn advies: NOOIT EEN TUINHUIS BIJ FONTEYN KOPEN

Zeer fijn geholpen door Christiaan

Zeer fijn geholpen door Christiaan. Super blij met onze nieuwe veranda.

Fantastisch geholpen door Christiaan!

Fantastisch geholpen door Christiaan van de veranda�s Had een probleem met mijn verlichting van veranda De volgende dag een nieuwe dim set ontvangen en alles functioneerde prima. Top gedaan

Ik kwam hier voor een tuinhuis

Ik kwam hier voor een tuinhuis. Ben heel goex geholpen, zeer vriendelijk personeel.

Top bedrijf

Top bedrijf. Vooral de tuinhuizenafdeling levert goed werk!

Top bedrijf

Laatst voor een overkapping naar fonteyn geweest. Wij zijn geweldig geholpen door christiaan! Prachtig bedrijf zeker een aanrader!

Chapeau Fonteyn

Uitstekend advies gehad bij de afdeling Tuinhuizen. Wat een geweldige showroom en wat een sublieme beleving. Fonteyn, van begin tot het eind fijn!

Prima service , Wij hadden onze terrasheather kapot onder de overkapping, in de garantie er werd direct een nieuwe opgestuurd , later na 2 jaar ging de 2e kapot, inmiddels buiten de fabrieksgarantie we werden netjes te woord gestaan door Esme de medewerkster van Fonteyn , zij regelde een korting van 30 % op een nieuwe heather ter compensatie toen bleek dat alles correct was aangesloten door een erkend installateur. Chapeau Esme en Fonteyn

Christiaan was geweldig

Christiaan was geweldig Heel goed geholpen met mijn nieuwe overkapping

1 ster is nog te veel!!!

Zal het kort houden, wil niet te veel tijd meer aan dit bedrijf kwijt zijn. Juni blokhut besteld. Op voorraad. Augustus leveren. Op de dag van leveren door vervoerder gemeld dat er niets geleverd wordt. Fonteyn zegt dat er een systeemfout was. Dan check je toch even alles? Veel gebeld , het bekende kastje en de muur. Met een kleine korting opnieuw besteld. Weer 4 weken wachten. Vanavond gehoord dat er geen voorraad meer is en dat de leverancier ook niet meer bestaat. Heel bijzonder. Kortom, koop niks bij Fonteyn!!! Slechte systemen, geen begrip, slechte communicatie en ga zo maar door. Gelukkig tonen TROS Radar, Opgelicht en de Consumentenbond wel interesse in mijn verhaal! �������������������� Ik ben inderdaad gebeld en er is inderdaad een voicemail ingesproken. Of ik een mail wil sturen??!! Ik heb maar even teruggebeld. Doorverbinden naar de juiste persoon lukte niet. Een terug bel verzoek achter gelaten , maar tot op heden geen belletje gehad. Het meest bijzondere vind ik dat mijn schuurtje met overkapping nog steeds te bestellen is via de site van Fonteyn. Terwijl ik te horen heb gekregen dat ze er niet meer zijn! Vanmiddag maar zelf even langs rijden bij Fonteyn.

Wat is dit voor een amateur bedrijf

Wat is dit voor een amateur bedrijf! Ik kan een hele opsomming geven wat er allemaal mis gaat met simpele bestelling van een blokhut en overkapping, korte samenvatting: - order kunnen ze niet terugvinden, nieuwe geplaatst; - teveel betaalde na 2 maand nog niet terug betaald; - levertijd zou 5 weken geleden zijn, 0,5 dag van te voren afgezegd (had hele week vrij genomen met hulp voor de opbouw); - bestelling zou deze week geleverd worden. Diverse malen gebeld en zou teruggebeld worden wanneer geleverd gaat worden -> niets gehoord. Mails worden ook niet beantwoord; Kortom teveel betaald, geen geld terug, nog niet geleverd. Ik zou graag de bestelling willen annuleren maar dat zal dan ook weer wachten worden op het geld...�. (wel een dossier aangelegd)

Een super bedrijf !

Een super bedrijf !! Zeer klantgericht, klantvriendelijk, meedenkend en vooral snel doorpakkend medewerkster Nikkie Bourgonje. Voor mij een zeer dikke 10 voor de goede en snelle en correcte service Nikkie Bourgonje . Zouden meer bedrijven een heel groot voorbeeld aan kunnen nemen.Had een klein probleempje met de parasol... maar zo opgelost. Ondertussen ook een kapschuur en tuinhuisje gekocht. kwaliteit voor een zeer lage prijs. En een supermooie winkel .

Top service.

Top service. Bij aankoop van ons huis waren de scharnieren van het tuinhuis gebroken en verroest. Na een telefoontje en een email met foto werd er gelijk positief gereageerd en worden er nieuwe scharnieren opgestuurd. Mocht er ooit een nieuwe schuur nodig zijn dan komen wij zeker weer bij Fonteyn terecht.

Wat een fantastische zaak en wat een�

Wat een fantastische zaak en wat een enorme keus in Tuinhuizen, Veranda's, BBQ's, bubbelbaden enzovoorts. Ik zou een BBQ gaan halen die een uiterst vriendelijke dame, Esme, voor mij had gereserveerd, echter daar aangekomen was de keus zo enorm, echt honderden BBQ's in alle maten en soorten dat ik niet kon beslissen. Uiteindelijk na lang rondsnuffelen en meten heb ik nog niets gekocht, de ideeen die ik er opgedaan heb zullen uiteindelijk resulteren dat ik zelf een buiten keuken ga maken en de BBQ en Smoker hiervoor bij Fonteyn zal aanschaffen. Het is zeer de moeite waard om hier eens een kijkje te gaan nemen als je plannen hebt met uw tuin, overigens is het ook een heel mooi Tuincentrum. R.Visser Mijdrecht

Super service geleverd

Super service geleverd! Hoekbank gekocht die te groot was in onze veranda! Gebeld en we mochten hem retour doen of een ander uitzoeken vertelde Gosia. Uiteindelijk met Jelmer een ander uitgekozen en wij zijn weer super blij! Wat een service.. geweldig!! Een echte aanrader.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.