Het deurscharnier van mijn schuur is�

Het deurscharnier van mijn schuur is gebroken. Omdat het scharnier nogal een afwijkend model is heb ik een beroep gedaan op Fonteyn om mij te helpen. Fernand Venema heeft het opgepikt en stuurde mij de volgende dag al gratis 6 nieuwe scharnieren. Waarvoor hartelijk dank en dank voor de geweldige service. Groet Henk van Schravendijk

Ik heb helaas dezelfde ervaring als�

Ik heb helaas dezelfde ervaring als Wiljan Doorneweerd. Je wordt niet teruggebeld, communicatie is eenzijdig. Mijn tuinhuisje met overkapping + zijwand heb ik vorig jaar juni besteld, en het was al een hele crime om dat goed geregeld te krijgen. Een deel was maar op voorraad en de rest zou ergens augustus/september geleverd kunnen worden. Ik heb toen zelf de levering uitgesteld tot vorige week, daar ik in het najaar geen tijd had om het te bouwen. De zending is door de transporteur afgeleverd en bij het uitpakken ontbrak de zijwand. De bouwtekeningen zijn zeer onduidelijk en er worden materialen meegeleverd waar je niets aan hebt. Het opbouwen van het tuinhuisje gaf geen probleem, wel de vraag hoe ik de overkapping aan het tuinhuisje moet monteren. Navraag leverde de belofte op dat ik teruggebeld zou worden (wat uiteraard niet gebeurde) en zijn we toch maar even van Arnhem naar Uddel gereden voor uitleg. Het eerste contact daar was met een "tuinhuis specialist", die bij de eerste technische vraag al afhaakte. Nr 2. was zeer laconiek in zijn antwoorden dat het later leveren van de zijwand kan voorkomen en dat deze volgende week bij hun zou binnenkomen (nogmaals, bestelling juni 2019!)en we een nieuwe orderbevestiging zouden krijgen met een leverdatum. Ook waarom er materialen bijzitten waar we niets mee hoeven te doen werd laconiek afgedaan zo van dat dit ook kan voorkomen. Gefrustreerd zijn we maar weggegaan. Zo'n tuinhuisje bouwen zou leuk werk moeten zijn, maar door de klantonvriendelijkheid gaat de lol er wel vanaf. De aankoop van het tuinhuisje met overkapping was onze eerste aankoop bij Fonteyn, en tevens ook onze laatste aankoop! Nu maar afwachten of we de bevestiging krijgen van de levering van de zijwand en wanneer deze geleverd gaat worden. We wachten weer af......

Bijzonder stroeve communicatie, geen reactie op terugbelverzoeken en geen enkele bevestiging. Plaatsing uiteindelijk wel goed en afgehandeld

28 februari een tuinhuis besteld en afgesproken zo snel mogelijk contact te leggen voor de levering indicatie voor plaatsing was 4 weken, vervolgens is het contact als volgt verlopen: - Maandag 2 maart gelijk gebeld zou terug worden gebeld. - Niets vernomen - Dinsdag 3 maart weer gebeld, medewerker was voorgaande dag vrij, zou deze dag terug bellen - Niets vernomen - Woensdag 4 maart weer gebeld, zou terug worden gebeld. 's middags weer gebeld en toevallig was de medewerker beschikbaar en verteld mij dat ze gaan kijken in de planning en dat ze hier z.s.m. op terug bellen, je raad het al, einde dag nog steeds niets. - Donderdag 5 maart, weer gebeld medewerker weer vrij, is gemaild voor contact. - Vrijdag 5 maart, 's morgens gebeld, weer een terugbel verzoek. Einde dag nog niets gehoord, weer gebeld en de medewerker te spreken gekregen. Vervolgens geeft hij mij een indicatie van 7 weken!! voor plaatsing, 23 April wordt gepland wordt aangegeven. De agenda zou spontaan volgelopen zijn de afgelopen week, terwijl ik al de hele week een datum probeer te krijgen. Maar goed, is even niet anders, bij neer gelegd en bevestiging afgewacht. - Klacht ingediend via de mail, geen respons tot op heden. - Donderdag 12 maart, nog altijd geen bevestiging gezien, betaalverzoek of enige vorm van communicatie, de medewerker een mail gestuurd met zowel support als info in het aan veld. - Tot op heden geen respons. - Donderdag 19 maart, het bellen maar weer opgepakt en een andere medewerker van de afdeling gesproken verteld mij dat de plaatsing niet in de planning blijkt te staan, behulpzaam en meewerkend heeft hij contact gezocht met collega's, belde 's middags ook netjes terug en einde van de middag gesproken en daarbij werd mij een plaatsing beloofd van 30/31 maart. Wij super blij en gelijk gevraagd of hij dit ook even wil bevestigen zodat we wat om handen hebben. Helaas maandag 23 nog niets gezien, gebeld maar de medewerker welke donderdag behulpzaam was vrij, dan de volgende dag maar. Dinsdag 24 maart was hij helaas ziek, heb ik begrip voor dus gevraagd of 1 van zijn collega's wil bellen gezien de plaatsing over een week plaats zou vinden en ik nog niet eens een bevestiging of betalingsverzoek heb, geen reacie, 's middags weer gebeld, weer geen reactie op de terugbelverzoeken. Vandaag 25 maart weer gebeld, nog steeds niet teruggebeld. Als met al begin ik te twijfelen of Fonteyn nog gaat leveren, ik snap dat het momenteel drukke en moeilijke tijden zijn, echter ging het contact al enorm stroef vanaf het begin af aan, ook voor de crisistijd. Ik betreur de huidige gang van zaken enorm en zou graag via deze weg nog een kans geven om hier een positieve draai aan te geven. Geen tuinhuis hebben is misschien een luxe probleem en heb nog niet eens kunnen betalen dus ben nog niet benadeeld, maar ik zou graag mijn tuinhuis willen hebben. Ik heb er ook begrip voor als er verklaringen zijn voor de problemen en als ik een serieuze uitleg zou krijgen. Maar tot noch toe hebben 17 telefoontjes, en 2 e-mails, diverse terugbelverzoeken vanuit de telefoontjes niet meer dan 4 contactmomenten met de tuinhuis adviseurs opgeleverd, een onzekere datum zonder enige vorm van bevestiging en nog maar de vraag of mijn tuinhuis ooit nog geplaatst en/of volledig geleverd gaat worden gezien de bijbestelde achterwand nog niet binnen schijnt te zijn, wat overigens geen probleem was voor de levering en gewoon kosteloos nageleverd zou worden. Ik hoop dat via deze weg communicatie zoeken nog wat teweeg gaat brengen. Update: uiteindelijk is Fonteyn inderdaad komen plaatsen eind maart. Na een hele rij met communicatie problemen zoals hier boven beschreven is er uiteindelijk netjes geleverd en is het ook zonder kosten ingekort zodat hij precies past en ook de achterwand is uiteindelijk geleverd en geplaatst. Hiermeee maak ik van mijn 1 sterren review een 3 sterren gezien het uiteindelijk goed is afgehandeld maar er enorm veel moeite gedaan moest worden om wat duidelijkheid te krijgen en ik mij in het gehele traject niet serieus genomen voelde tot de uiteindelijke plaatsing. Tot nu toe al veel plezier gehad van het tuinhuis en ik hoop dat als er zich nog problemen voor doen dat dit beter wordt opgepakt dan de initi�le afstemming en communicatie.

Levertijden

Wij hebben in oktober( en in november betaald) een tuinhuis besteld. De geschatte levertijd zou ongeveer begin maart zijn. Inmiddels de gehele tuin leeggehaald en dus op dit moment geen tuinhuis.... Na een paar keer gebeld te hebben, zouden we terug gebeld, wat steeds niet gelijk gedaan werd. Nu nog steeds zonder datum. De communicatie is niet goed. Update 020620 Nog steeds geen huisje. Wederom moeilijk contact... Eerste levering geweest 190520, maar de vloer zou niet waterpas zijn, dus geen garantie. Vervolgens konden ze niet zagen/monteren ivm de constructie . Dus het hele zaakje retour. Wel daarvoor de kosten a �300 in rekening brengen. Wij zijn er wel een beetje klaar met met kris Tieleman en anderen. Er moet op de een of andere manier nu snel een oplossing gezocht worden, anders consumenten bond of radar snel geraadpleegd

Goed geholpen door het personeel.

Goed geholpen door het personeel. Bij het ophalen van het tuinhuisje ging het niet helemaal goed, maar dit is verder prima opgelost. Klantvriendelijk personeel.

Goede klantenservice

Goede klantenservice, duidelijke communicatie en snelle levering. Zeer tevreden over het tuinhuis Bauke, makkelijk in elkaar te zetten, al zou de uitleg soms wel wat duidelijker mogen.

Hamar XL type 4 met zwarte wanden.

Alleen heel jammer dat op jullie website en in de showroom niet staat vermeld dat de kozijnen en deuren van vurenhout zijn. Dit lazen wij bij toeval in de catalogus van Tuindeco. Er staat op jullie site en in de showroom dat de Hamar van lariks/Douglas is! Dan is de verwachting dat het hele tuinhuis van Lariks/Douglas is. Wel belangrijk om dit goed te communiceren.

Bergruimte op mijn volkstuin.

Voor mijn volkstuin was ik op zoek naar een oplossing om gereedschap e.d. op te kunnen ruimen. Mijn oog was gevallen op de metalen tuinhuisjes die door Fonteyn via de website worden aangeboden voor een prijs waar je geen houten tuinkast voor kunt bouwen. Na een bezoek aan de showroom en bijgestaan door deskundig en vriendelijk personeel was de koop snel rond. De bijgeleverde handleiding was zo duidelijk dat het voor iedereen te doen is om het huisje zonder problemen netjes op te bouwen. Vriendelijke groet, Dolf Groenendijk

Defect deurslot

We hadden een defect deurslot van ons tuinhuisje. Na contact hierover met Fonteyn (Ross Thomson) werd er kosteloos een nieuwe opgestuurd. Topservice!

Zaterdag jl naar een overkapping�

Zaterdag jl naar een overkapping gekeken. Het was gezellig druk goed om je te ori�nteren maar te druk om een offerte te maken omdat ik dat liever in alle rust wil doen. Maandag terug geweest en geholpen door Perry. Wat een topper in adviseren, hij bespreekt in alle rust de voor en na delen en laat je rustig kiesen. Volgende dag nog iets kunnen veranderen en werd direct door zijn collega Christiaan afgehandeld. Prettig vind ik dat bij de aanbetaling na veertien dagen nog iemand komt kijken of er juist gemeten is. Vijf sterren dubbel en dwars waard.

Een mooie winkel /showroom met genoeg�

Een mooie winkel /showroom met genoeg keuze. Prettig geholpen en goede uitleg door Fernand tijdens ons bezoek. Een correcte bezorging bij ons thuis. Het is goed te doen om het tuinhuis zelf op te bouwen.

Ben zeer tevreden met het advies van�

Ben zeer tevreden met het advies van jullie collega Perry en met de aankoop van onze nieuwe veranda. Goed geadviseerd en met een positief gevoel jullie prachtige winkel verlaten.

Tuinhuis met overkapping Lugarde

Onlangs een blokhut met overkapping bij Fonteyn aangeschaft. Over het algemeen verliep het voortraject voorspoedig, Verkoper Joey dacht goed met ons mee om zodoende tot een optimaal resultaat te komen. Persoonlijk overleg en communicatie verliep goed echter communicatie via de mail werkte veelal vertragend en opvolging per mail behoeft wat meer aandacht. Wat wel erg jammer is is het feit dat we zo lang moeten wachten (3 maanden!!) voordat onze prachtige blokhut geleverd en geplaatst zal worden.

Onlangs een loungeset gekocht bij�

Onlangs een loungeset gekocht bij Fonteyn, verkoopster Laura die met passie en enthousiasme de verkoop heeft gedaan, aanpakken, gezellige lach en een deal maken, helemaal goed gevoel bij. Helaas bij aflevering bleek een leuning beschadigd, natuurlijk teleurstelling echter ��n telefoontje naar Uddel en de oplossing was daar, binnen twee dagen stond de nieuwe bij ons onder de overkapping. Super bedrijf, kom je graag terug!!!! Martin

Super mooie kapschuur

Super mooie kapschuur alles past perfect echt top

Top Service Fonteyn, Bedankt!!

Iets minder dan een jaar geleden een Treager Timberline 850 (BBQ) gekocht bij Fonteyn en ben er sindsdien super blij mee geweest. Na een periode opgeslagen in de schuur te hebben gestaan, ging de BBQ niet meer aan. Contact opgenomen met Fonteyn (Esme). Wat heeft zij mij goed geholpen!! Zij heeft direct mij melding opgepakt, en met verschillende leveranciers contact genomen(binnen en buitenland) om zsm het probleem op te lossen, Omdat het probleem gelinkt was op een bekende productie fout, is ipv alleen de controller vervangen, de hele BBQ omgeruild, en dat precies voor het week end waneer ik de BBQ nodig had. Ik kan niet anders zegen dat mijn erivaring met Fonteyn/ Esme een dikke 10 verdiend heeft.

Terrasoverkapping

Ben bij het uitzoeken van de terrasoverkapping telefonisch zeer professioneel begeleidt door een medewerker van Fonteyn dat de koop binnen 20 minuten was gesloten, Perry bedank voor je geweldige uitleg en advies .

Nog geen klant maar al wel Koning!

Bij een bezoek aan Fonteyn heb ik mijn jas beschadigd buiten mijn toedoen. Alle kosten die ik heb gemaakt zijn direct vergoed door Fonteyn. Wat een service en wat een attent personeel! Mijn ouders hebben hier om deze reden afgelopen week hun tuinhuis gekocht.

in eerste instantie correcte afhandeling van mijn klacht maar toch geannuleerd

Deze week schreef ik onderstaande review: vandaag werd ik gebeld door de klantenservice. Toen werd uitleg gegeven waarom het niet lukte om tijdig te reageren. Door de stormen van de afgelopen weken was het erg druk met schadegevallen. Hiervoor alle begrip maar ik heb wel geadviseerd dit te communiceren naar mensen die in de wacht staan. Hierna werd ik doorverbonden met een medewerker: hij heeft mij prima geholpen en geadviseerd en heb ik mijn bestelling geplaatst. Fonteyn heeft er weer een tevreden klant bij die in afwachting is van zijn order. In november 2019 zijn wij vanuit Zuid Limburg naar Fonteyn gereden om ons te ori�nteren op een tuinhuis of veranda. Mooie toonzaal, veel keuze maar heel lang moeten wachten voordat wij een adviseur konden spreken. Op grond van dit bezoek en na verder zoeken op de site willen wij een veranda bestellen maar hebben nog een aantal vragen. Een week geleden het formulier opgestuurd maar tot heden niets gehoord. Inmiddels nog driemaal gebeld maar geen reactie. Ik werd een keer gebeld en vroeg toen om na 5 minuten terug te bellen zodat ik mee kon kijken aan de computer maar niets meer. Ik lees deze ervaring vaker tussen de reviews staan, als ik eigenaar / leidinggevende van dit bedrijf was, zou ik mij zorgen maken over dit gedrag van mijn medewerkers. Blijkbaar is de omzet dusdanig dat er geen urgentie is om klanten te houden of te werven. Zee teleurstellend en zeer klantonvriendelijk.

Ook ik heb een tuinhuis besteld begin�Men beld je gwoon niet terug; zeer slechte communicatie; Bah

Ook ik heb een tuinhuis besteld begin Dec 2019 en direct betaald. Levering zou in Jan 2020 plaatsvinden. Is niet gebeurd. Ik probeer al een week de verkoopadviseur aan de lijn te krijgen. Lukt niet. Ik word niet teruggebeld. Ik heb ook per email verzocht contact te krijgen. Ook die worden gewoon niet beantwoord. Wat een slechte omgang met cli�nten is dit. Ik ben bijzonder ontstemd. De z.g. klanttevredenheid (die met zegt hoog in het vaandel te hebben staan) is ver te zoeken. Eigenlijk te triest voor woorden.

Tuinhuis besteld met krom hout en�

Tuinhuis besteld met krom hout en ontbrekende stukken. De firma laat je gewoon stikken! Zelf 200 euro aan materiaal moeten aanschaffen m de boel te corrigeren. Koop hier niets!

GA NOOIT MET FONTEYN OUTDOOR IN ZEE!!

Fonteyn Outdoor Living Mall is werkelijk het allerslechtste bedrijf dat wij ooit hebben meegemaakt!! Hoe zij met klanten omgaan is met geen pen te beschrijven. Wij hebben ze ruimschoots de gelegenheid gegeven om in actie te komen, maar wij zij het nu MEER DAN ZAT!!!! In november 2018 wilden wij een composiet overkapping/tuinhuis bestellen (Gretha). Ons werd aangeraden de bestelling in januari 2019 te plaatsen omdat we dan in ieder geval vanaf het voorjaar van onze nieuwe tuin en overkapping met tuinhuis zouden kunnen genieten. De problemen begonnen al met de levering. Het composiet bleek moeilijk (lees: niet!) te leveren vanuit China. Keer op keer werd ons beloofd (na vele pogingen iemand te spreken te krijgen, want terugbellen doen ze niet) dat onze overkapping/tuinhuis in de 'volgende container' zou zitten. Lang verhaal kort: in september (!!!) is ons tuinhuis dan eindelijk geleverd. Toen begon de ellende pas echt! De monteur die ons het eea kwam installeren bleek achteraf totaal geen ervaring te hebben met een dergelijk tuinhuis en heeft 'gewoon'. gaten geboord in palen en planken. De eerste dag liet hij (naar eigen zeggen) een paal vallen en zou de volgende dag terugkomen met een nieuwe paal om het werk af te maken. Deze monteur hebben wij nooit meer gezien. Eerste dag voor niks vrij genomen. De maandag erop zou een nieuwe monteur komen. Niemand gezien!! Ons gewoon laten zitten. Geen afmelding niks! Tweede dag voor niks vrij genomen. In totaal is dit vier (!) keer gebeurd. Vier dagen voor niks thuis zitten wachten. Geen excuses van Fonteyn. Helemaal niks. Uiteindelijk heeft een monteur de boel afgemaakt. In november(!) stond onze overkapping/tuinhuis dan eindelijk. De zomer allang voorbij. Maar....we zijn er nog niet. We hebben vele beschadigingen geconstateerd en als klap op de vuurpijl blijkt het dak lek en is het plafond aan de binnenkant volledig beschimmeld door de vocht. We hebben foto's gestuurd van alle aandachtspunten. Wij hebben inmiddels ruim EUR 4.000,--(!) betaald aan Fonteyn, behalve de montagekosten. Keer op keer mailt Fonteyn (wel!) over de nog verschuldigde montagekosten en boden aan EUR 200,-- in mindering te brengen 'voor het ongemak' want 'we snappen natuurlijk wel dat ze niet alle montagekosten kwijt kunnen schelden' (woorden van gelijke strekking). We hebben inmiddels al heel veel fatsoenlijke mailtjes gestuurd met het verzoek om terugbericht te worden. Ze laten he-le-maal NIKS horen. Nog geen berichtje dat ze er spoedig op terug zullen komen. Het is echt ongehoord hoe Fonteyn met hun klanten omgaat. Dit hebben wij echt nog nooit meegemaakt. Het is inderdaad zo dat als je op de vestiging in de watten gelegd wordt. Ze maken een zeer betrouwbare indruk en doen er alles aan om je binnen te krijgen. Ben je binnen: ben je als klant niks meer waard!!! De mensen die hier reageren met een positief bericht, krijgen een alleraardigst berichtje terug van de klantenservice. Mensen met klachten horen niks. Het zou Fonteyn sieren contact met ons op te nemen en eea fatsoenlijk op te lossen. Tegen beter weten in, wachten wij de berichten maar weer af. Fam Maatman Almere Update 20/04//2020: Het is inmiddels alweer twee(!) maanden geleden dat wij contact hadden met Fonteyn. Ze zouden erin duiken en alles zo snel mogelijk netjes voor ons oplossen. Het gedane voorstel (vervallen van montagekosten) is door ons niet geaccepteerd. Daarna is het - je verwacht het niet - weer stil gebleven.

Sceptisch op voorhand maar toch alles goed gekomen

Sceptisch of alles wel goed gaat. Tijdens de bestelling van ons Tuinhuis alle lof. Je voelt je echt klant en begrepen. Nu liep het echter tegen de leveringsdatum aan en werd er niet meer gereageerd op mail over de leverdatum. De originele verkoper was niet meer werkzaam en verschillende keren bellen en uitleggen hielp niet. Het bleek achteraf niet mogelijk een dag voor levering af te spreken. Blijkbaar was er gekozen voor een inflexibele transporteur die alleen een week kan garanderen. Uiteindelijk is - dankzij verkoper Fernand - de schuur netjes persoonlijk geleverd en werd er geholpen met de schuur in delen naar achter te brengen. Mooi voorbeeld van levering op maat. Keurig opgelost.

Had ik hier maar eerder gelezen

Had ik hier maar eerder gelezen. Tuinhuis gekocht met helaas afwijkende planken, en enkele planken te veel/te weinig. Je kan bellen wat je wilt, maar verder dan de telefoniste kom je niet. "Degene die er over gaat is niet bereikbaar" en "u wordt teruggebeld". Mailen werkt ook niet. Gelukkig kreeg ik bij direct contact met de leverancier wel bijval en erkenden zij het probleem waarvan Fonteyn aangeeft: "Echter geven hun ( resp. Leverancier) aan hier verder niks aan te kunnen doen." Mijn advies, pas achteraf betalen. Want het lijkt er op dat ze beleid hebben om klanten niet meer te woord te staan. Edit 15-6-20: Enigzins verlaat (ongeveer 6 maanden na opbouwen) toch een oplossing gevonden, mede dankzij de review hier. Fonteyn maakt nu duidelijk werk van serieuze klachten, hoewel enig geduld nodig is. Dit geeft wel vertrouwen voor een veilige koop.

Lugarde tuinhuis, een aanrader

Beste lezer, Wij hebben gekozen voor een Lugarde tuinhuis van 5000mm x 2500mm met een �plat� dak (minimaal afschot), gebaseerd op het model Renske IMP. Een deel (2200 x 2500mm) is een schuur met dubbele deur, het andere deel (2800 x 2500mm) is een luifel met extra zijwand. Door een wandverhoging (135mm) te kiezen is de totale hoogte 2785mm. Het ge�mpregneerd hout is 44mm dik, voorzien van diamantkoppen. Het dak bestaat uit forse draagbalken op korte afstand van elkaar en degelijke planken. Het dak is voorzien van stevige EPDM dakbedekking met een goede aansluiting op een meegeleverde hemelwaterafvoer die in de achterste overstek is geplaatst. De dakbedekking is netjes afgewerkt met een aluminium hoeklijn op de randen van de overstekken. Voor het plaatsen van het tuinhuis zijn eerst (door derden) prefab fundatiebalken geplaatst, waardoor de monteur van Fonteyn meteen met het opbouwen kon beginnen. Op aanraden van Fonteyn had ik composietbalken in de bestelling opgenomen, maar de monteur heeft me afgeraden die te gebruiken, omdat die super glad zijn (het tuinhuis zou kunnen schuiven). Maar ook omdat er door Lugarde standaard stelregels zijn meegeleverd. En bovendien is de bovenkant van de fundatiebalken (waar de ge�mpregneerde stelregels op rusten), 25mm boven de omliggende bestrating. Ik heb zijn advies in dank aanvaard en de monteur heeft de composietbalken mee teruggenomen, en de kosten zijn keurig verrekend met de laatste termijn. De monteur (Simon, een soort Superman) is 2 dagen bezig geweest om het tuinhuis te plaatsen. Omdat er ook andere activiteiten plaatsvonden in de bouwperiode (bouw van een serre en het aanleggen bestrating rondom het huis), was het even afstemmen mb.t. levering en plaatsing, maar dat is allemaal perfect gelopen. Voor een vergoeding van �99,- (depotkosten) heeft Fonteyn de pakketten een paar maanden op het terrein opgeslagen, en uiteindelijk heeft de monteur de pakketten meegenomen. Ook fijn dat hij als extra de regenwaterafvoerpijp heeft geplaatst, want dat was geen onderdeel van de Lugarde levering. Toen hij alles gemonteerd had viel op dat de deur van de schuur niet netjes sloot. Kennelijk was de (dikke) plasticverpakking van een pakket beschadigd, waardoor er waterschade is ontstaan en de deur is kromgetrokken. De monteur wees ons op het probleem en raadde aan dit op het evaluatieformulier te zetten, zodat Fonteyn actie kon nemen. De volgende dag had ik al een bevestiging dat (als de deur niet binnen een paar dagen-weken recht zou trekken) de deur zou worden vervangen. De deur is inmiddels vervangen en het solide 3-punts sluitwerk sluit nu als een kluis. Bovendien is de opening boven de deur (ventilatie opening?) dichtgemaakt en de slotplaat in het vaste deel van de deur op de juiste manier gemonteerd (foutjes hersteld). Prima service! We zijn heel blij met onze aanwinst, en erg onder de indruk van de solide bouw en uitstraling van het geheel. Het besluit om de 44mm dikke planken te nemen en een extra wandverhoging te plaatsen heeft ook erg goed uitgepakt. Ik kan nu legplanken onder het dak monteren zonder in te leveren op loopruimte in de schuur en onder het luifel. Die forse planken zorgen voor strakke wanden waar je echt wat mee kunt en maken het geheel helemaal af. Conclusie: een aanrader. Mvg Rob V

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.