Tuinhuis gekocht bij Fonteyn

Tuinhuis gekocht bij Fonteyn. Zou vandaag geleverd worden. Gewacht tot laat in de middag. Geen tuinhuis. Gebeld met Fonteyn. Tuinhuis bleek niet voorradig. Totaal geen communicatie hierover. Weten ook niet of en wanneer er wel geleverd kan worden. Zeer teleurstellend allemaal. Denk na voor je hier gaat bestellen.

NIETS KOPEN HIER !!

NIETS KOPEN HIER !! De manier van zaken doen (die er niet is) heb ik nog NOOIT in mijn leven meegemaakt. Ik zal de details hier verder niet bespreken want het is een herhaling van alle slechte reviews zoals hier al te lezen zijn. Als bedrijf zou je je toch moeten schamen met zulke reviews. Maar het hele bedrijf kiest ervoor om zich in stilzwijgen te hullen zodra zich een probleem voordoet. Ik ga mijn probleem zelf oplossen, ben er klaar mee... kost me teveel tijd en energie. MAAR U BENT DUS GEWAARSCHUWD!! Zojuist gebeld door de �klantenservice�.... clowns zijn het Ik zal het onderstaande commentaar van de zgn klantenservice even toelichten.... het gaat hier niet om een bbq of tuinstoel maar om een composiet tuinhuis van 3 jaar oud waarvan er aan de zonzijde van de panelen zijn gaan scheuren na 3 jaar. Na een maand geprobeerd te hebben om contact te leggen mails gaan sturen maar helaas zonder resultaat. Foto�s gestuurd maar niemand die er naar wil komen kijken. Wij hebben toen zelf maar actie ondernomen en panelen geplaatst zodat er geen water naar binnen kan lopen. Voor � 400 materiaal gekocht en ook kosten moeten maken om de panelen te laten plaatsen. Wij zijn inmiddels dik anderhalve maand en 20 mails verder en wat denk je ..... kan ik een waardebon krijgen van Fonteyn twv � 100. Daar heb ik voor bedankt. Ik vind het schandalig dat je voor veel geld een onderhoudsvrij tuinhuis koop en als het na 3 jaar gaat scheuren je als bedrijf je verantwoording niet neemt.

Van zeer negatief naar niet meer gebuisd...

Ik had eerst een zeer negatieve review over Fonteyn geschreven. Wij hadden een tuinhuis besteld dat de dag van levering niet is aangekomen waarna we te horen kregen dat er zelf geen stock was, ondanks de chauffeur onderweg zou zijn met het tuinhuis. De communicatie liep toen echt volledig stroef. Inmiddels hebben wij, na wel nog steeds een niet zo goede communicatie, toch een alternatief tuinhuis aangeboden en geleverd gekregen. Ook hebben wij de leverkost zoals beloofd terugbetaald gekregen. Bij de plaatsing van ons tuinhuis hadden we helaas wel enkele kromme planken en deuren. De planken hebben wij kunnen recht krijgen maar voor de deuren wachten we nog even op het vervolg... Als alles goed loopt en er geen beschadigingen zijn is het volgens mij een goed bedrijf. Maar eens er enkele zaken fout gaan lopen ze toch enorm stroef met communicatie... Daar is dus zeker nog werk aan de winkel. Van een dikke buis is het nu dus toch een iets positiever verhaal geworden bij Fonteyn. Maar of ik er meteen nog iets zou kopen, daar moet ik toch nog eens over nadenken.

Zelfs geen enkel excuus!

Eind vorige maand gaf ik hier al aan dat ik zeer ontevreden was over hoe je door Fonteyn als klant behandeld wordt. Ik zat nog steeds weken te wachten op mijn tuinhuis dat ik bij dit bedrijf besteld had. Op alle telefoontjes en e-mails hebben ze nooit geantwoord. Schandalig! Twee weken geleden heb ik daarom de directie een aangetekende brief moeten sturen met een in gebrekestelling. Het bedrijf heeft vervolgens nog twee weken om te reageren. En wat denk je? Ook nu weer geen enkele reactie natuurlijk. Nu twee weken later stuurde ik ze een email aangevende dat ze niet aan hun verplichting hebben voldaan en dat ik mijn geld terug wil hebben en dat ik anders genoodzaakt ben naar de rechter te stappen. Binnen 5 minuten kwam er een reactie van de verkoper dat het geld direct teruggestort zal worden. Ik ben benieuwd, anders gaan we de volgende fase in. Al bij al dus een zeer teleurstellende ervaring. Bij de verkoper Fonteyn kon er ook geen enkel excuus van af en dat geeft maar weer eens aan hoe ze met klanten omgaan. Dus wees gewaarschuwd. Fonteyn behoort tot de categorie bedrijven die iedereen massaal zou moeten mijden. Ze deugen echt niet!

Nog nooit zo'n klantonvriendelijk bedrijf meegemaakt

Na een aantal maanden bellen en mailen zijn we helaas nog geen streep verder. De levering van ons in oktober 2019 bestelde tuinhuis staat nu gepland voor tweede helft augustus 2020. De klantenservice dacht mij gister dolgelukkig te maken met deze mededeling. Ik kan echter niet meer dankbaar zijn, ik vertrouw deze belofte niet. Dat was wel de eerste keer dat ik terug werd gebeld door het bedrijf, de afgelopen maanden moest ik keer op keer zelf contact zoeken en zijn gedane beloftes niet nagekomen. Ik mis excuses voor de vertraging, mis excuses voor het uitblijven van een reactie op de vele mails en telefoontjes, ik mis een tegemoetkoming vanwege het uitblijven van normale klantvriendelijkheid. Ik ben verbijsterd over de manier waarop je volkomen genegeerd wordt als klant. Dat onze aanbetaling straks ook al bijna een jaar in het bezit van Fonteyn is, daar hoor je werkelijk niemand over. Dikke spijt dat ik met dit bedrijf in zee ben gegaan! Update: direct na de reactie van Fonteyn mijn contactgegevens gemaild, ik ben razend benieuwd wanneer er contact zal worden opgenomen zodat dit netjes kan worden opgelost!

Slechte afhandeling bestellingen

Enige tijd geleden 2 bergingen en een veranda gekocht bij Fonteyn. Bij de levering van de bergingen continue problemen: incomplete leveringen, dubbele leveringen, uitgestelde leveringen. Wij hebben kosten moeten maken voor het niet beschikbaar hebben van de spullen voor plaatsing van de bergingen (afzeggen aannemer).dagelijks contact opgenomen met Fonteyn met telkens de belofte om teruggebeld te worden hetgeen vervolgens NOOIT gebeurt. Klachtenbrief verzonden naar de directie, maar daar ook geen antwoord op ontvangen. Wat een waardeloze service, koop niet bij Fonteyn, de klantvriendelijkheid eindigt zodra je betaald hebt

Wat een absoluut prutsbedrijf .. binnen als koning en daarna als hond behandelen - HET VERVOLG

Ik heb werkelijk nog nooit zo�n waardeloos bedrijf meegemaakt. Je wordt binnengehaald als een koning. Zodra je deur uit loopt zakt het service niveau naar het vriespunt. Veel geld uitgeven aan een tuinhuis en sauna en niets dan kommer en kwel. Afspraken niet nakomen, niet terugbellen, bezorgen op oude adres, afspraken over maximale aanbetaling niet nakomen, plaatsen en dan aan het einde het niet afmaken. De openslaande deuren zijn uiteindelijk door een andere bedrijf gezet omdat Fonteyn simpelweg zijn werk niet afmaakte. En dat terwijl ik 4200 euro heb betaald voor plaatsing. Sauna door fonteyn gezet als eerste rangs amateurs (Schots en scheef, afgebroken hout, niet sluitende planken, los zittende rubber. En dan beloven te komen om het op te lossen. Niet komen opdagen, en dan weer bellen (ben de 40x gepasseerd) en doodleuk niet terug bellen. Zit al 3 weken te wachten op reactie op telefoontjes , mailtjes.. een grove schande Follow Up: zowaar kregen we na deze recensie een telefoontje .. En even leek het erop dat het wel fatsoenlijk zou worden opgelost. In het gesprek kwam de belofte dat ze eerst de acute problemen zouden oplossen en dat er daarna gekeken kon worden wat er nog meer zou kunnen. Er is iemand geweest voor de sauna en die heeft nog wat kleine zaken kunnen aanpassen maar de slechte plaatsing niet meer kunnen veranderen ..Maar er is niemand gekomen voor het tuinhuis, de kosten van de aannemer die heeft afgemaakt wat de Fonteyn niet heeft afgerond zijn betaald maar dan ook geen cent meer. De Fonteyn heeft tot op vandaag geen excuses aangeboden en ook geen financieel gebaar gemaakt voor de ondermaatse kwaliteit die ze geleverd hebben. 4200 Euro voor de plaatsing van een tuinhuis , en dan komt er 1 persoon die er drie dagen aan werkt (we hebben het dan over een uurtarief van 175 euro per uur , en dat is boven de Balkenende-norm op jaarbasis) , dan verwacht je dat ze zorgen dat alles op detail af is. Om zomaar een voorbeeld te noemen , voor de sauna heb ik het verkeerde voetenbankje zelf vertimmerd maar nooit een nieuwe geleverd gekregen maar wel voor betaald. Oh ja ik kreeg nog wel een doos toegezonden met daarin handelen en zeepjes ed.. de prijsjes er nog aan, vergeelde stickers van oude prijsje (vermoedelijk uit de koopjeshoek).. verder geen brief of toelichting .. wij moesten uit het verzendlogo van de bezorgdienst lezen dat het van de Fonteyn kwam.. ik ben tot op het bod beledigd .. De formele brief komt eraan met klacht en eis wegens wanprestatie ..

Foute bestelling : Na een zorgvuldige online bestelling�

Na een zorgvuldige online bestelling van een metalen tuinhuisje wordt een even zorgvuldige orderbevestiging gestuurd. Voorafgaand aan de levering moet de volledige betaling worden gedaan. Op het afgesproken tijdstip wordt een verkeerd (te klein) tuinhuisje bezorgd. Met veel moeite en weinig klantvriendelijkheid wordt een week te laat het juiste pakket alsnog geleverd. Het schuurtje staat inmiddels. De fout is hersteld , maar de klantenservice laat zeer te wensen over. Piet Swart

De kwaliteit van de overkapping c.q

De kwaliteit van de overkapping c.q. het hout is niet van grote kwaliteit maar gezien de prijs acceptabel. De bestel website zou beter mogen, als je aan geeft een andere dakbedekking te willen geeft de site aan dat je 4 rollen nodig hebt maar je moet ze nog wel zelf invullen. Het zelfde met de onderbalken. Bij het bestellen komen de evt. extra materialen wel te voorschijn maar b.v. de stelpoot wordt niet genoemd. Verder was de levering zoals gemaild correct verlopen met tussentijds aanpassing van de bezorgtijd, en een telefoontje vooraf van de chauffeur dat hij over ca. 30 min zou arriveren

Service naar aanleiding van mijn fout.

Na een snelle beslissing om een grote schuur te kopen is er door mij iets fout gegaan met de online bestelling. Gebeld en direct iemand aan de telefoon gekregen die mij prettig te woord stond en begreep waar de fout lag Deze heer regelde dat mijn foute bestelling werd geannuleerd en dat mijn nieuwe bestelling direct werd opgenomen. Aangezien er financieel gezien verschil zat tussen de 2 bestellingen beloofde deze heer dat hij het met de financiele afdeling zou opnemen wat de beste oplossing was, het betaalde bedrag terugstorten en de nieuwe factuur betalen of dat er een verrekening zou komen. Reeds de volgende morgen kreeg ik een mail waarin stond dat er een kleine verrekening kon plaatsvinden en dat dat betaald kon worden bij aflevering van de schuur. Eerlijke en prima service van deze medewerker van Fonteyn. Heel hartelijk bedankt Fonteyn dat je zulke werknemers in dienst hebt.

Waardeloos bedrijf met mega slechte service!!

Had ik deze recensies en degene op Facebook maar gelezen. Ik heb sterk het vermoeden dat veel goede recensies op hun eigen site, gewoon niet waar zijn. Wat hebben wij slechte ervaring met Fonteyn zeg!!!! Hier ruim 2 maanden geleden een overkapping en spa gekocht (spa aparte recensie voor geschreven, want hier ook wat probleempjes mee gehad, maar is door de adviseurs wel goed opgelost). We hadden de spullen besteld en toen begon de ellende. Eerst kregen we het al niet voor elkaar om een leverdatum voor de overkapping af te spreken. Na 2 weken bellen/mailen was de levering eindelijk geregeld. De levering, 99,- leveringskosten, werd neergezet op de stoep, 4 huizen verderop. We zijn uren bezig geweest met hout sjouwen en de paletten zagen en naar de werf brengen. We kwamen er beetje bij beetje achter dat er een aantal dingen misten, 1 vd 3 achterwanden, sorry hoor, maar die staan wel afgetekend werd ons gezegd. Heb na het 3e telefoontje foto�s gemaild en toen werd eindelijk gezien dat het idd niet klopte. De bevestigingsclips (alsnog bij nalevering de verkeerde ontvangen, waardoor het veel lastiger werd de vloer te leggen) en randprofielen van de vloer ontbraken ook, men wist niet wat ik bedoelde, dus ook hier foto�s van gemaakt. De verf zou met de post komen, want met de vrachtwagen ging dit altijd fout, werd gezegd. Alles was er uiteindelijk, behalve de verf. Na weer een aantal x niet verder te zijn gekomen dan de telefoniste en geen reacties op mijn mails te hebben ontvangen, werden we eindelijk wel geholpen. Er werd ons gezegd dat de verf nog niet eens gemengd was, zij ging dit regelen. 5 dagen later kwam dus de verf, teveel antraciet, halve emmer over, te weinig wit, 4 liter tekort. Dus weer 170,- uitgegeven bij een winkel in de buurt. De meeste planken van de achterwanden zijn zo krom als een hoepel, we hebben met 2 personen ertegenaan moeten staan om de wand tegen te houden bij het plaatsen, toen de schroeven erin zaten en wij los lieten, sprong de wand er gewoon uit door de druk, dus veel extra spijkers moeten gebruiken, zodat deze blijft zitten, dit probleem hadden we dus bij alledrie de wanden. Zelf heb ik een chronische aandoening, dus pijnlijk! Ik weet dat de telefonistes hier niets aan kunnen doen maar ik belde met de zoveelste klacht (lekkage spa, is in dezelfde week een monteur geweest) en het was net half 5 geweest, dus dacht kan nog bellen, ze zijn nog open. Telefoniste meldde mij letterlijk dat ik niet doorverbonden mocht worden vanwege drukte in de winkel en ze mocht mij ook niet vertellen wanneer ik wel teruggebeld zou worden, toen was ik witheet, na al het gezeur, dit antwoord. Meermaals gevraagd of mijn klachten serieus genomen worden maar krijg gewoon geen reactie! Ik heb uiteindelijk om een flinke vergoeding gevraagd (een derde van het bedrag of een Kamado bbq), kreeg uiteindelijk een reactie hierop, na nog een paar x mailen. Dit was niet mogelijk, maar er zou besproken worden of er compensatie gegeven kon worden, wat niet de normale gang van zaken is. Deze slechte service en spullen ook niet mag ik toch hopen? Ik zou gisteren een mail ontvangen met de uitkomst hiervan.....wat denkt u, heb ik een mail ontvangen gisteren? Sorry, maar ben ook echt niet meer aardig tegen ze, erg jammer Fonteyn!!!

7 weken wachten....

7 weken geleden een blokhut besteld, verwachte levertijd 4 weken. Na 5 weken een mailtje gestuurd en kreeg de melding dat men vergeten is de bestelling te plaatsen bij hun leverancier. 2 weken niets meer vernomen (ook geen bevestiging van de bestelling bij de leverancier). Ik heb ze weer een mailtje gestuurd met de vraag wat de status is van mijn bestelling maar ik krijg geen antwoord. Het lijkt me heel simpel , ik plaats een bestelling, ik betaal ervoor en als tegenprestaties levert Fonteyn het bestelde..zo moeilijk kan het toch niet zijn? Zelfs niet te moeite nemen om mij op de hoogte te houden of een oplossing te zoeken als bijvoorbeeld een spoedlevering, klantenservice is waardeloos !!!!

Waardeloze service

Waardeloze service, ben al weken aan het bellen en mailen om missende en defecte onderdelen/spullen te krijgen voor mijn tuinhuis. Je krijgt nooit de goede persoon aan de lijn en ze bellen altijd terug, niet dus. Allemaal verschillende redenen/excuses over waar de spullen zijn of wat wel en niet lukt. Mijn advies is betaal pas als je alles hebt staan/uitgepakt en je zeker van je zaak bent. Het is letterlijk service tot de deur en niet verder.

Winkel is enorm groot en goede service

Winkel is enorm groot. Je kan daar gerust een dag in doorbrengen. We hebben er er prachtige overkapping gekocht en was het een en ander niet van aanwezig bij levering, maar de monteur Willem( hij mag wel eens met name genoemd worden)heeft er alles aan gedaan om er ondanks alles een prachtig stuk van te maken, ik mag wel zeggen boven verwachting!!! Zo! ....En dat mag ook wel eens gezegd worden over Fonteynen en al die negatieve feedback hier op de site heb ik maar 1 raad. Bel Fonteynen op een vriendelijke manier op ( want waar mensen werken worden fouten gemaakt, dat is overal zo) maar dan zullen ze ook echt alles doen om ook jou te helpen!!!

PAS OP MET DIT BEDRIJF !!!

PAS OP MET DIT BEDRIJF !!! Bij Fonteyn is het duidelijk een grote puinhoop. Er is hier iets goed mis en niemand binnen het bedrijf voelt zich verantwoordelijk om de ellende op te lossen. Die arme telefonistes krijgen kwade klanten zoals ons aan de telefoon en je hoort ze bijna huilen want ze zeggen dat zij ons niet kunnen helpen en doorverbinden lukt ook niet. Je zou verwachten dat iemand van de Fonteyn directie het voortouw neemt en deze problemen gaat oplossen. Wat is hier aan de hand? Is Fonteyn bijna failliet? Zijn wij ons geld kwijt? Afgesproken was dat Fonteyn afgelopen vrijdag ons nieuwe tuinhuis zou komen plaatsen nadat wij alle voorbereidingen hadden gedaan. Niemand is op komen dagen en geen enkel bericht vanaf hun kant. Nu zijn we al vijf dagen bezig met bellen en mails sturen maar nog steeds voelt niemand zich geroepen om contact met ons op te nemen. Alleen de financi�le afdeling van Fonteyn stuurt mails met het antwoord dat ze al ons geld hebben ontvangen. Maar het is hun verboden om contact op te nemen met verkoop en logistiek. Als wij morgen nog geen reactie hebben moeten we een aangetekende brief sturen en hun in gebreke stellen voordat we naar de rechter kunnen stappen. Dat kost ook weer twee weken. We hebben geen zin in al die ****. We willen gewoon ons tuinhuis hebben die we in maart gekocht hebben. Zijn er andere mensen met dezelfde slechte ervaringen met Fonteyn? Dan horen wij graag hun ervaringen.

ACHTUNG KEINE KAUFEMPFEHLUNG!!!!

Geht garnicht!!!! Super Beratung bis zum Kauf, danach eine einzige Katastrophe. Absolut KEINE Kaufempfehlung. Kein Kundenservice! Unm�gliche Antworten nach Reklamation eines 4 Monate alten Whirlpools. Warten warten warten ohne konkrete Antworten. Unter diesen Umst�nden nie wieder. UPDATE VON NOVEMBER 2019: Whirlpool wurde komplett getauscht, kleiner Defekt wurde zur Zufriedenheit behoben/gel�st. NACHTRAG: KATASTROPHAL!!!!!! KEINE KAUFEMPFEHLUNG! Wir haben letztes Jahr 2019 im M�rz einen Whirlpool Delight von Fonteyn geliefert bekommen. Nach gerade 4 Monaten mussten wir ihn wegen Blasenbildung in der Acrylwanne reklamieren. Nach unz�hligen E-mails und unversch�mten Antworten wurde er im Oktober 2019 gegen einen neuen Whirlpool getauscht. Daraufhin haben wir auch unsere Bewertung hier auf Trustpilot zu Fonteyn Living Mall angepasst. Weitere 3 Monate sp�ter hat der neu getauschte Whirlpool wieder den selben Schaden an den gleichen Stellen nur wesentlich ausgepr�gter. Auf unsere Reklamation Anfang Februar hin meint Fonteyn den Whirlpool erneut tauschen zu wollen. Es ist absoluter Wahnsinn. Wir k�nnen nicht alle 4 Monate unseren Garten au�einander reissen um wieder einen neuen Whirlpool zu erhalten. Der Whirlpool steht eingebaut in unseren von au�en nicht zug�nglichen Garten. Von Fonteyn erh�lt man nur die Antwort das sie tauschen k�nnen was wir aber auf Grund des enormen Aufwands nicht erneut m�chten. Wir m�chten definitiv das der Kauf R�ckabgewickelt wird. Da der Schaden auch bei einem dritten Whirlpool nicht ausgeschlossen werden kann. Seit dem 04.03.2020 erhalten wir einfach gar keine Antwort mehr von Fonteyn. Auch in Zeiten von Corona ist es m�glich eine laufende Reklamation zu bearbeiten bzw. Kunden ggf. �ber eine E-Mail zu informieren das derzeit evtl. der Gesch�ftsbetrieb nur eingeschr�nkt l�uft oder vor�bergehend geschlossen ist. Es ist eine absolute Unversch�mtheit wie man hier mit Kunden umgeht. Wir k�nnen definitiv nur jedem davon abraten bei Fonteyn zu kaufen. Der Kunde wird mit defekter Ware im Stich gelassen und ignoriert. Wir haben heute erneut eine Mail an Fonteyn gerichtet mit dem ausdr�cklichen Wunsch den Kauf r�ckabzuwickeln. Bleibt abzuwarten wie es weiter geht. NACHTRAG 01.04.2020 Wie wir soeben festgestellt haben, ist bei Fonteyn definitiv jemand telefonisch erreichbar, was darauf schlie�en l�sst das auch E-Mails eingehen. Eine Beantwortung unserer E-Mail geschweige den ein Hinweis auf eingeschr�nkte Bearbeitung erfolgt leider auch nicht. Das hat definitiv auch in schwierigen Zeiten rein garnichts mit Kundenservice zu tun. Ein echtes No go!!!!! FORTSETZUNG FOLGT...... NACHTRAG 26.04.2020 Immer noch keinerlei Antwort von Fonteyn. Kunden werden hier im Regen stehen gelassen. Seid dem 04.03.2020 wird uns nun noch nichteinmal der Austausch des defekten Whirlpools angeboten und das obwohl wir nach wie vor Garantie haben!!!!! FORTSETZUNG FOLGT........ Am 27.04.2020 bekamen wir die Info das der Spa erneut getauscht werden kann und man viel in die Zusammenarbeit mit uns investiert. Man hofft das wir das zu sch�tzen wissen? Am 05.05.2020 teilte man uns mit das der Garantie Auftrag weitergeleitet wurde und ein Kollege sich bzgl. des Liefertermins f�r den 2ten Tausch bei uns meldet. Bis heute 20.05.2020 trotz mehrmaliger Nachfrage ohne Ergebnis. Der Spa ist wegen Abbau und Versand fertig machen nicht mehr nutzbar und blockiert nun unsere Garageneinfahrt. Ein echter Alptraum....ich hoffe doch sehr das sich nach erneuter Anfrage von heute endlich jemand meldet der den Austausch Termin mitteilt. FORTSETZUNG FOLGT...

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Wat een slechte zaak is dit geen�

Wat een slechte zaak is dit geen service.Een blokhut met aanbouw besteld na vele weken wachten word er iets geleverd blijk maar de helft van de bestelling te zijn gebeld moet je mailen gemaild krijg geen antwoord weer gebeld moet naar een ander mailen denken zeker dat ik niets anders te doen heb.Weer gebeld heel boos geworden eindelijk iemand gesproken echt het in orde te maken en de volgende dag te bellen.U raad het al niet terug gebeld of gemaild.Dan maar vast het gedeelte wat er wel is in elkaar laten zetten blijkt het een gebruikte blokhut te `zijn en alles is krom dus niet in elkaar te zetten.Wel betaald voor een nieuwe blokhut.Weer gebeld en wat denk je niemand kan je te woord staan.Ben er klaar mee ga er morgen naartoe en flinke stennis maken zo moet het dan maar.

Wat een slecht bedrijf waar ze ktv niet kennen

Wat een slecht bedrijf waar ze klanttevredenheid niet in de bedrijfscultuur kennen. Vorig jaar een tuinhuis besteld en tot vorige week niks van ze gehoord. Toen ik toevallig in de winkel stond de bestelling niet meer in het systeem en het tuinhuis was al lang aanwezig. In gesprek gegaan over levering en plaatsing van het tuinhuis. Harde eis van Fonteyn is 100% vooruit betaling en omdat ik een terras heb geplaatst waar het tuinhuis moet komen moet ik een contract tekenen om af te zien van garantie in de toekomst. Er is geen enkele suggestie gedaan om mee te denken naar een oplossing en alles moet zoals hun processen zijn. Mee denken met de klant kennen ze niet en dat is aan hun reviews ook wel te zien. Ze hebben mooie spullen maar de bedrijfscultuur is niet van deze tijd! Ik ben afgehaakt en ga opzoek naar een andere partij die wel wil meedenken.

Het opsturen van het impregneer ijdel

Goede contacten gehad de Fonteyn .De heer Tieleman Ik ben erg tevreden over de blokhut gekocht in 2013 en het ontvangen van de flesjes impregneer middel

Scharnier tuinhuis

Wij zijn erg tevreden over de service van Fonteyn. Nadat wij een tuinhuis van Fonteyn van iemand over hadden genomen bleek een van de scharnieren van de deur niet meer zo soepel te lopen. Na een belletje en een mailtjes hebben wij een nieuwe scharnier kostenloos per post ontvangen. Daar zijn wij erg blij mee, nu kan de deur weer soepel open en dicht! Nogmaals bedankt.... overigens hebben wij ook al jaren een mooie bbq en fijne tuinstoelen van Fonteyn, waar wij elke zomer weer volop van genieten!

Hugo, onze redder in nood!

We hebben een Hugo, ons tuinhuisje besteld, en dat werd erg vlot, midden in de winter, op de camping bezorgd. Goed ingepakt zodat ie daar ook kon blijven liggen tot het plaatsen, afgelopen week. De delen waren praktisch, en erg handig in elkaar te zetten. Het enige wat bij ons verbetering verdient is een slot, het huidige is niet van zo'n kwaliteit dat we dat vertrouwen. Erg tevreden dus!

Na de prettige ervaring omtrent het tuinhuis Julia

Na de prettige ervaring omtrent de aankoop van een tuinhuis Julia bleek later de after sales ook prima in orde! Door wat onhandigheid het deurbeslag om zeep geholpen maar dit is door Fonteyn uitstekend opgelost, erg blij.

Leuke producten en waardeloze service

Leuke producten en waardeloze service. Als je een tuinhuis voor meer dan 5000 Euro koopt verwacht je dat mensen zorgvuldig met je om gaan. Dat is hier niet het geval. Pedante verkopertjes hebben geen tijd meer voor je nadat de koop is gesloten. Ik heb in totaal nu 7 keer gevraagd om terugbellen en mails in bijna 3 maanden tijd, alle keren onbeantwoord. En ik wilde alleen maar informatie opvragen. Uiteindelijk wordt je aanschaf zonder enige vooraankondiging incompleet op je oprit gekwakt en mag je even nu snel het bedrag overmaken via een betaallink. Zeer onprofessioneel en klantonvriendelijk. Nee, haal hier je spullen alleen als je zelf precies weet wat je nodig hebt en verwacht geen enkele service.

Super slechte communicatie met dit bedrijf

Tuinhuisje besteld bij Fonteyn. Netjes betaald en toen was het stil vanuit Fonteyn. Toen heb ik maar eens gebeld wanneer het tuinhuisje geleverd zou worden. �O, meneer we gaan het gelijk inplannen�. De boodschap was dat we samen een week uitkiezen en dat de levering op vrijdag zou zijn. Ik zou de woensdag of de donderdag ervoor telefoonkrijgen wanneer de levering exact zou zijn. De levering gebeurt via een ander transportbedrijf. De datum was bindend zei men met klem. Helaas geen telefoontje gehad op de woensdag of donderdag. Betreffende week kreeg ik telefoon van de chauffeur. �Ik ben er over een half uurtje�. Oftewel goede communicatie ontbreekt. Een gedeelte zou na geleverd worden aangezien dit niet op voorraad was. Ik kon het huisje niet opzetten omdat het betreffende onderdeel essentieel was voor de rest van het huisje. Na 2X te hebben gemaild zonder respons ben ik gaan bellen. Zojuist voor de 3e keer gebeld maar degene die er over gaat is in gesprek of heeft het erg druk. In de leveringsvoorwaarden staat dat ik binnen 2 weken moet aangeven als er zaken ontbreken. Dat kan ik dus niet doen, omdat Fonteyn geen gehoor geeft. Wat een slechte communicatie bij dit bedrijf. Hier koop ik nooit meer iets en adviseer dit aan iedereen die het wil horen.

Ik heb een tuinhuis Vera gekocht bij Fonteyn achterwand helemaal krom

Ik heb een tuinhuis Vera gekocht bij Fonteyn met een overkapping , lekker aan het bouwen tuinhuis geen aanmerkingen maar de achterwand van de overkapping allemaal kromme planken op 5 na , dit kan ik niet verhelpen om onder spanning te zetten . Ik heb op 25 maart gebeld , ze adviseerde mij om een mail met foto,s te sturen ,na dit gedaan te hebben geen reactie . Ik heb nu denk ik al 6 keer gebeld tot vandaag 28 maart , en iedere keer is de betreffende persoon Fernand venema of met een klant bezig of mail aan het beantwoorden, de communicatie van dit bedrijf ligt zwaar onder pijl . Helaas ze hebben de buit al binnen en ik kan met de problemen blijven zitten . Ik koop hier nooit meer wat . Ik heb een maand op mijn achterwand moeten wachten Ik heb ze aansprakelijk gesteld . na het dreigen van een jurist . Kreeg ik uiteindelijk mijn planken , maar hoe ik heb ze zelf nog moeten inkorten en ze waren 1 cm hoger zodat ik moest passen en meten om op de goede hoogte te komen . En in de impregnatie zat ook kleurverschil in . Heb ze nog een keer gemaild of ze me niet tegemoet konden komen in impregneer middel om het tuinhuis overnieuw te doen . Je kunt bijna het antwoord raden ! Dit komt zeggen ze dat het op een ander moment is ge�mpregneerd en ze hier niks aan kunnen doen . Na 21 telefoontjes en 12 mailtjes ben ik met dit bedrijf nooit meer goed uitgekomen . Zelf een antwoord op een brief aan de directie zit ik nu al weken te wachten . DUS MENSEN WEES GEWAARSCHUWD . KOOP HIER NIKS WANT JE KOOPT EEN KAT IN DE ZAK .

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.