Zoals veel valt te lezen is terugbellen�

Zoals veel valt te lezen is terugbellen en reageren op mail niet hun ding. Gelukkig mag je na levering betalen. Uiteindelijk tuinhuisje geleverd en tevreden mee.

Nadat we eerder in de geweldige�

Nadat we eerder in de geweldige showroom zijn geweest en een bestelling hadden geplaatst, gebeurde dat waar we al bang voor waren. Geen levering en geen terugbellen. Uiteindelijk zelf maar eens weer gebeld rn werden nu wel eens doorverbonden, nu met Alexander die ons geduldig te woord stond en aangaf het erg vervelend te vinden dat we zo vaak zelf erachter aan moesten vragen. Hij zou het gelijk nakijken en de levering moest door een fout in de orderbevestiging opnieuw ingepland worden. Gelukkig wist hij samen met Floor nog een gaatje te vinden bij de transporteur, zodat het sneller geleverd kon worden dan nog een keer 3 weken wachten. Vandaag hebben we de laatste hand gelegd aan het tuinhuisje en hij staat fantastisch. Wel iets moeilijker dan het vooraf beloofde: net zo makkelijk als Ikea-kastje, maar dat kan ook aan ons technisch inzicht liggen. Binnenkort gaan we terug en kijken voor een jacuzzi nu we toch niet op vakantie kunnen. Floor en Alexander, dank jullie wel!

Fijne ervaring bij Fonteyn

In de fantastische showroom van Fonteyn zijn wij goed geholpen door medewerker Niels van den Heuvel, adviseur tuinhuizen nam fijn de tijd voor ons als klant en wij hebben samen een mooi tuinhuis uitgezocht. Deze was gelukkig op voorraad vandaar snel leverbaar, wij zijn heel blij en tevreden! Dank en tot snel!

Enthousiasme en kennis van Alexander maakte het verschil

Uitstekend en deskundig advies van Alexander, top! Daarom direct besloten om de veranda + tuinhuis op maat te kopen. Dank Alexander, je hebt ons op positieve manier over de streep getrokken.

Tuinhuis

Tuinhuis uitgezocht en goed geholpen door Bas de Weerd. Tevreden over de service!

Gastvrije ontvangst in een prachtige zaak.

Bij binnenkomst ons meteen gemeld bij de info balie en laten weten waarvoor we kwamen. Namelijk aanschaf van een tuinhuis. Binnen half uur liet men ons weten dat er een verkoopster beschikbaar was, Naomi Dijkstra. We waren er samen met onze buren om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Naomi nam alle tijd voor ons en kregen alle nodige info die we nodig hadden. Ook werden we goed verzorgd met koffie, frisdrank chocolade en nougat. Dank zij deze gastvrije jonge dame hebben we besloten om tot de koop van een tuinhuis over te gaan. Super!!

Uitstekend geholpen met eventuele aanpassingen aanbouw

Wij zijn een 2-tal keer bij Fonteyn geweest om ons eerst te ori�nteren over de mogelijkheden om onze overkapping aan te passen met zonwering en zij- en voorwanden. Beide keren zijn wij meer dan uitstekend geholpen door Lars Kalter. Hij zag direct de eventuele problemen en kwam met een pasklare en goede oplossing. Wij zijn dan ook uitermate tevreden over ons contact met Lars en kijken uit naar de aanpassingen die te zijner tijd worden verricht. Groet, Familie Janssen Cuijk

Goede verkopers

Goede verkopers. Pakket schuur en veranda gekocht. Waardeloos pakket. Scheve balken en planken. 2 dagen opgebouwd. Drama. Staat helemaal scheef. Gebeld en gemaild met foto's. Commentaar van fonteyn: scheef opgebouwd opnieuw doen. Of wij doen het voor 1295 euro. Slechtste service ooit. Niet eens gebeld. Pakket van bijna 5000 euro. Sommige planken zijn 4.cm gedraaid zo kun je nooit recht opbouwen. Niet bestellen hier. Als er geen oplossing komt advocaat inschakelen .

Klantenservice begrijpt maar lost niet op!

Tuinhuis Nienke besteld, op de dag van levering geen levering. Tuinhuis bleek niet op voorraad. Netjes een upgrade variant gekregen, we moesten vanwege andere maten wel de betegeling aanpassen. 2 weken later werd het netjes geleverd. Meteen aan het bouwen gegaan, blijken er hele verkeerde kozijnen bij te zitten. Inmiddels staat ons huisje al 2 maanden zonder kozijnen en deuren word er geen passende oplossing geboden, waardeloze klantenservice! Een mooi gelikte site, hard werkend personeel achter de telefoon maar als het erop aan komt geen gepaste actieve oplossing van bovenaf. Jammer!

Lekker bezig @Naomi!

Wij zijn top geholpen door Naomi met het advies bij de aankoop van ons tuinhuisje. We hadden wensen om een aantal onderdelen toe te voegen waardoor het een "op maat projectje" werd, dit was geen enkel probleem en is alles mooi naar behoren gemaakt.

Medewerker neemt de tijd om goed te informeren.

Pluspunten: Fonteyn heeft goede corona-maatregelen getroffen voor bezoekers. Medewerker gaf veel informatie over product maar ook over evt. alternatieve producten. (Wij zijn geholpen door Bas.) Minpunt: Tijdens het opbouwen van het tuinhuis ontdekten we dat de bijgeleverde slotbouten niet de juiste lengte hadden en dat er een aantal schroeven (met een bepaalde afmeting) ontbrak. Zelf even gehaald bij een bouwmarkt.

Erg fijne zaak, goede producten

Erg fijne zaak. Door drukte was het Even lastig Iemand telefonisch te spreken. Maar toen ik eenmaal contact had met Bas ben ik perfect geholpen. Het bestelde tuinhuis is perfect. Alleen jammer dat het hang- en sluitwerk wat goedkoop is uitgevoerd.

zeer tevreden over onze aanschaf�

zeer tevreden over onze aanschaf (tuinhuis met overkapping). n.a.v. de voorjaarstorm contact gehad met Fonteyn (Damian) over een nieuw tuinhuis. zeer goed en snel geholpen.

Verablokhut met overkapping

Verablokhut met overkapping was gemakkelijk zelf in elkaar te zetten degelijk hang en sluitwerk was er bij geleverd en we zijn door Ewart Bronkhorst netjes en correct geholpen.

Dankzij het uitstekende advies van�

Dankzij het uitstekende advies van Folkert hebben we nu eindelijk precies de veranda die we willen!

Erg goed geholpen in de showroom door�

Erg goed geholpen in de showroom door Alexander. Wij hadden vooraf een gedachte over hoe we het wilde en hij wist ons hier goed mee te helpen en ons goed te voorzien van het juiste advies. In goede afwachting van de overkapping!

Super goed geholpen door medewerker�

Super goed geholpen door medewerker Thomasz, een aantal keer telefonisch en via de mail onze tekening van de blokhut laten aanpassen. Thomasz bleef steeds vriendelijk en behulpzaam en reageerde zelfs soms om 20.00 uur nog op onze vragen terug. Topper!

Dit kun je geen bedrijf meer noemen zo�

Dit kun je geen bedrijf meer noemen zo slecht. 10 februari een tuinhuisje besteld. Alleen maar ellende. Geen contact mee te krijgen. Alleen maar receptionisten gesproken die verwijzen naar een verkoper. Of deze wel bestaat is de vraag want die krijg je niet te spreken. Tuinhuisje met een optionele zijwand. De zijwand zou later komen. Je raadt het al. Dit duurt weken en er is geen contact te krijgen met de waardeloze firma. De zijwand wordt in mei geleverd. 4 maanden later dus. Wat denk je: de verkeerde wand. Deze past er niet in. Bellen had geen zin want je wordt toch niet te woord gestaan dus gemaild dat de zijwa d verkeerd is en dat ik mijn ggeld terug wil. Geen reactie natuurlijk. Dan gaat na een week de deurbel. Er staat een vrachtauto voor de deur en komt de zijwand ophalen. Totaal geen communicatie in dit bedrijf. Behalve als je een slechte recensie schrijft dan hangen ze aan de telefoon. Op hun website geen enkele negatieve review. Op trustpilot des te meer. Waardeloze club.

NEVER NOOIT NIET KOPEN HIER

onlangs hebben mijn broer en schoobzus een flink bouwpakket gekocht voor een mooie overkapping met schuur. de specialist zei dat het erg makkelijk was dat als je een ikeakast in elkaar kan zetten je dit ook kan. helaas is alles minder waar en is dit absoluut geen bouwpakket voor iemand die er geen verstand van heeft. jammer genoeg werd het bouwpakket niet compleet geleverd en waren ze vergeten dingen zoals planken erbij te leveren.kleur was zwart maar zaten ook 2 blanke bouwplannen tussen wat er dus niet uit ziet nota bene aan de voorkant. ze wilden de spullen naleveren. war zou betekenen dat ik dus minstens een week moet wachten om verder te kunnen. ik had er vrij voor genomen en omdat het dus niet te doen was heb ik alsnog mensen moeten inhuren die het kwamen maken. die stelde voor de planken zelf te kopen zodat ze verder konden. jullie zeiden al dit dat te vergoeden. de spuitbus om de 2 lichte planken zwart te spuiten word opgestuurd . na een rit bouwmarkt helaas 1.5 u verder en kon het huisje niet afgemaakt worden en moeten de mannen terug komen het af te maken dus het bellen regelen en spullen halen was er aardig wat tijd verloren. even gemaild dat is met een overkapping van bijna 2200 wel verwacht dat het passend qua kleur en compleet is en ik wel een financi�le tegemoetkoming zou willen aangezien het niet realistisch is dat iemand zonder verstand van timmerwerk dit zo even in elkaar zet dus verkeerd geadviseerd,daarnaast de vrije tijd die ik van werk heb moeten krijgen de mannen die ik moest inschakelen en nu terug moeten komen ander moment door de gebreken. daar werd bot op gereageerd; uw keuze om het zelf te willen doen en de planken worden vergoed en daar blijft het bij. wow.... nette service op zo n kostenplaatje alle verloren tijd en extra kosten is volgens hun mijn eigen schuld... bedenk goed of je hier je spullen wilt kopen!ik zeg SPIJT dat ik vertrouwen had in dit bedrijf ,advies en empathie is ver te zoeken! Zoals te lezen ben ik niet de enigste staat vol met slechte recenties!

Ons tuinhuis heeft niet de verwachte kwaliteit

Een hogedruk geimpregneerd tuinhuis met overkapping uitgezocht en gekocht. We hadden er alle vertrouwen in. Wat een mooi bedrijf! Totdat het pakket bezorgd werd. De sloten waren verroest, vloerplaten verrot, daksingels braken af als je ze beetpakte en bovendien was het hout niet geimpregneerd. Gelukkig werd het pakket na een aantal telefoontjes omgeruild. Door 2 mannen waarvan er 1 knap sjacharijnig was dat ie moest gaan sjouwen. Maar goed, daarna kon de opbouw beginnen. Helaas klopte de gebruiksaanwijzing niet. Op de site stond gelukkig n�g een gebruiksaanwijzing. Maar helaas... ook deze klopte niet. Maar geen nood, dachten we. Want bij het omruilen was de 'oude' gebruiksaanwijzing blijven liggen. Helaas... ook deze klopte niet. 3 verschillende voor 1 en hetzelfde huis!! En geen 1 die klopte. Inmiddels staat het tuinhuis maar vraag niet hoe: sommige planken en platen zijn scheef, kromgetrokken, en hebben vochtplekken, er liggen 2 soorten daksingels op (want deze waren meegeleverd en we konden vanwege het te verwachten weer niet eerst gaan omruilen). Het huis zit vol met kieren. We hebben ergens anders nog extra planken bijgekocht om het huis te verstevigen. Fonteyn heeft geen kwaliteit geleverd. Hadden we maar eerst de reviews gelezen! We raden iedereen af om bij Fonteyn te kopen. Ons vorige tuinhuis heeft 20 jaar gestaan, maar dat gaat bij deze zeker niet lukken, dat zie je nu al.

Slechte service en onjuiste informatie

Slechte service en onjuiste informatie, 2 maanden geleden tuinhuis besteld, na 5 x uiteindelijk de juiste order ontvangen met toezegging levering tussen halverwege en eind mei. Bij navraag blijkt nu ineens dat de levering pas eind juli plaats zal vinden.

Slechte klantenservice na afronden bestelling

Ze maken tijd voor je als je iets wilt kopen (overkapping), maar zodra er een bedrag is betaald dan is de service ver te zoeken. Afspraken niet nakomen, kapotte onderdelen leveren, niet bereikbaar zijn. Onvriendelijke klantenservice. De 'manager' van de klantenservice wilde de klacht die over hem ging zelf afhandelen, hij stelde voor dat we onze klacht naar hem mailde. Echt serieus? We zijn uiteindelijk wel in bezwaar gegaan, aangetekende brief naar directie. Omdat ze nergens bij aangesloten zijn doen ze daar niets mee. Blijkt ook wel in de vele slechte recenties. Wat een slechte service. Sommige verkopers moeten echt een ander vak kiezen. Vakkennis ontbreekt. Telefonisch, via mail en persoonlijk meerdere malen verteld dat ons telefoonnummer niet klopt. Ze weigeren dit in het systeem aan te passen ondanks toezeggingen en naar elkaar wijzen. We kregen telkens te horen dat wij niet bereikbaar waren. Zucht. We hebben het los gelaten. We kopen daar nooit meer iets dat thuis afgeleverd moet worden. Geen vertrouwen in een goede afloop. Beste Teyn, beste Fonteyn. Ik had een reactie verwacht op mijn formele schrijftelijke aangetekende klacht. Daarin worden wij al maanden genegeerd. Dus waarom nu na een openbare review pas moeite doen? Dat had in 2019 al moeten gebeuren. Wel voorspelbaar, dat er nu ineens wel wordt gereageerd. De brief en alle mailwisselingen zijn in uw bezit. Wij hebben geen vertrouwen in uw zaak dus bestellen nooit meer iets dat bezorgd moet worden. Maar wil graag andere mogelijke kopers waarschuwen over de onprofessionele klantenservice. Een formele klacht mag je indienen, maar reken niet op een excuse of klantvriendelijke reactie van Fonteyn. De oplossing is altijd in belang van Fonteyn en niet in het belang van de koper. Jammer. Aanvulling ok20 Bovenaan deze review staat dat er contact is geweest vanuit Fonteyn. Dat klopt niet. Er is nooit contact met mij opgenomen na de aangetekende brief met klachten over de service ( of eigenlijk het ontbreken hieraan). Alleen dit bericht omdat ik een review heb geschreven. Dus vooral reactief handelen.

Tuinhuisje retour naar Fonteyn

Enige tijd geleden een tuinhuisje besteld bij Fonteyn. Door priveomstandigheden was deze "overbodig" geworden. En wat nu? Na een telefoontje met Fonteyn was het al opgelost, Minus de reourvrachtkosten krijgen we het complete factuurbedrag retour! Wat een service, heel erg bedankt Alexander Hulleman!!! De volgende bestelling voor tuin dingen komt zeker weer bij jullie terecht!!! Met vriendelijke groeten, Martin

Afgelopen zaterdag wezen kijken naar�

Afgelopen zaterdag wezen kijken naar een veranda. Geholpen/gesproken door een lange gozer met blond haar die alleen maar oog had voor een vriendin die ook in de winkel liep. Bij a bij alle vragen antwoorden hij. Mail me maar Wij hebben hierdoor onze veranda elders aangeschaft. �----------------------- Vandaag terug gebeld door een hele aardige dame. Excuses gehad. Super. Bedankt voor je telefoontje. Super

Zeer slechte service en levering.

Ik heb afgelopen januari tuinhuis henriette besteld. Hier heb ik bijna 4000 euro voor betaald. Het huisje is half april geleverd, maar alleen het tuinhuis deel en niet de overkapping. Na veel (VEEL) over en weer bellen (9/10 keer wordt er niet opgenomen) bleek dat de overkapping later geleverd zou worden. We zijn nu een maand, veel mailtjes en nog meer telefoontjes verder en de overkapping is nog steeds niet geleverd. Er komt geen medewerking vanuit hun kant en de service is meer dan slecht. Normaliter ben ik niet van het achterlaten van slechte reviews, maar dit zit me echt tot daar. Hier ga ik in ieder geval nooit meer een huisje bestellen. Ik mag hopen dat we de overkapping in ieder geval dit jaar nog zullen krijgen. Helemaal klaar met dit bedrijf.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.