Zeer tevreden over onze aankoop. We hebben de loungebank Sicilie gekocht. De bank zit prima en staat gezellig in ons tuinhuis. Alles keurig geregeld door verkoopster Petra Zoons.
Zijn erg tevreden met onze sauna maken er regelmatig gebruik van zijn ook goed geholpen door rico van leeuwen en zijn ook zeer tevreden over hem Verder is het jammer dat fonteyn niet makkelijk te bereiken is als er iets niet in orde is Dit neem ik de verkoper ook niet kwalijk We hebben ook een tuinhuis gekocht en daar hebben we heel veel moeite moeten doen om alles te regelen ivm schade bij levering werden nooit terug gebeld en het heeft 2maanden geduurd voor er eens iets geregeld werd over de sauna zijn we tevreden maar tuinhuis wordt aangeprezen dat deze onder hogedruk wordt ge�mpregneerd maar als je hem in de bruine houtkleur besteld is dat alleen in de impregneer gespoten en d�t word dan pas gedaan als zelfs het glas er al in zit ik vind dat schandalig
Ik heb een terrasoverkapping bij Fonteyn gekocht. De BOVA terrasoverkapping. Via internet gevonden, offerte opgevraagd, naar de showroom in Uddel geweest en daarna direct besteld. Korte tijd daarna heb ik de overkapping opgehaald om de kosten te beperken. Een kleine week later heb ik de terrasoverkapping samen met mijn handige vader opgebouwd en gemonteerd. Wij zijn daar ongeveer een middag mee bezig geweest. Goed de handleiding volgen, dan is het prima te doen. Ik ben er heel blij mee. Mijn contactpersoon is Perry Toepoel van Fonteyn, zeer prettige ervaring mee. Ik kan U aanraden om bij Fonteyn te kopen.
Ik heb een tuinhuis gekocht tezamen met een 10 liter emmer beits. De beits is apart opgestuurd met UPS. Tijdens dit transport is er gegooid met de doos want ik opende de doos en trof een grote verfbende aan. Een mailtje met foto's aan Alexander gestuurd hoe ik het ontvangen heb. Alexander heeft een nieuwe emmer gestuurd in een betere doos met stikkers ' breekbaar' erop. Na 3 dgn had ik de nieuwe emmer in huis. Bedankt voor de goede service !
Wij hebben een Terrasoverkapping bij Fonteyn Uddel gekocht en zijn daarbij fantastisch geholpen door Lars K. Ik ben zelf al +10 jaar leidinggevende in de klantenservice en de service door Lars geboden is ook een 10+! Door zijn professionaliteit, kennis en geduld hebben wij deze koop als zeer prettig ervaren. Zijn manier van communiceren gaf een een vertrouwelijk gevoel en duidelijke richtlijnen, top service!
Geweldig goed geholpen door Naomi Dijkstra (vriendelijk en deskundig) bij de configuratie van ons Biohort tuinhuis. Ook de aanvullende bestellingen zijn snel geleverd. De retourzending van overtollige regenpijpen was vlot geregeld, ook financieel. Levertijden waren precies volgens opgave.
Nadat we bij een concurrent slecht op de hoogte werden gehouden van het leveren van een tuinhuis, levering om onduidelijke reden steeds uitgesteld werd, zijn wij bij Fonteyn beland. Werden door Irma goed geholpen bij het uitzoeken van een tuinhuis, voorzien van advies en tips. Helaas een fout met het formaat van het tuinhuis. Met 1 mailtje werd dit prettig opgelost door haar collega Alexander. Goed gevoel en we kijken uit naar de levering van ons tuinhuis in het vroege voorjaar!!
Wij hebben voor onze overkapping bij Fonteyn een mooie Heater gekocht. De service is buitengewoon top!!, wij werden geholpen door Esme Heerink. Wij hebben zelf een delicatessenwinkel en dan weet je wel hoe je met klanten om moet gaan, nou dat hebben ze goed voor elkaar bij deze winkel. Wij hebben hier dan ook 135 kilometer voor gereden en dat wil wel iets zeggen. Wilt u goed advies en prettig geholpen worden, dan zit u goed bij de firma Fonteyn.
Alexander van Fonteyn heeft ons heel goed geholpen met het uitzoeken en bestellen van ons tuinhuis. Vorige week is ons tuinhuis ook zeer vakkundig gemonteerd door Simon. Fluitend heeft Simon de klus geklaard en geeft de klant het gevoel koning te zijn! Dankjewel!
Ik heb een terrasoverkapping bij Fonteyn besteld, de adviseur Perry Toepoel van Fonteyn, deze adviseur is vriendelijk en correct, kreeg een behoorlijke korting op mijn terrasoverkapping, en de plaatsing gaat binnenkort gebeuren, dus goede service, ik Leon Lorenzini kan U aanraden om bij Fonteyn een terrasoverkapping te kopen. Deze zaak krijgt van mijn 5 sterren dank je wel voor de service.
top bedrijf met een mega showroom. 4 dagen na aankoop van het tuinhuis toch besloten voor een ander tuinhuis te kiezen was geen enkel probleem. Top service !!
Wat een ramp .... heb een blokhut besteld maar 2 onderdelen ontbreekt. Na 4 weken zijn steeds niet geleverd .... 4 weken van emailen, vragen, excuuses en vreemde verhalen vanuit Fonteyn. Waardeloos klantendienst ....
Plaatsen tuinhuis met overkapping: Afgelopen maandag 7 december was het dan zover. Ons bestelde tuinhuis werd geplaatst. Wij hadden alles uit handen gegeven aan Fonteyn. Van levering tot plaatsing. Dat was een heerlijk gevoel. Alexander heeft alles perfect voor ons geregeld. Het weer was verre van optimaal van de mannen van de montage. Wat een regen. Het tuinhuis stond wel aan het einde van de dag. Op dinsdag kwamen de mannen terug om de laatste items te maken en aan de afwerking te werken. Wat een fantastische klus hebben zij geklaard! Alle communicatie is goed verlopen. Alexander reageert snel op e-mail en stuurt ook zaken snel door naar een andere afdeling. Nog een paar puntjes moeten op de i gezet worden maar gelet op het traject komt dit goed. Een super mooi resultaat waar wij veel plezier van gaan hebben!
Goedendag, Denk goed na voordat u iets koopt bij Fonteyn. De eerste indruk is geweldig. Een fantastisch mooie winkel waar u prima een paar uurtjes zou kunnen rondneuzen. Na wat in de winkel te hebben gekeken, besloten wij tuinhuis Marie te kopen. Wij werden keurig ontvangen door Alexander die tuinhuis Marie voor ons heeft besteld. De datum dat wij het tuinhuis bestelde is 15 augustus. Afgesproken dat het tuinhuis in week 43 zou worden geleverd. Daarna werd het angstvallig stil rond de bestelling. Twee weken voor de afgesproken leverdatum maar eens een mail gestuurd naar Alexander hoe het met de bestelling stond en of hij al kon zeggen welke dag de bestelling geleverd zou kunnen worden. Hierop kregen we twee dagen later het volgende antwoord: er zijn wat leveringsproblemen en we weten niet wanneer uw bestelling er wel is. Hier moet je het dan mee doen. De volgende dag gebeld met Fonteyn en na bijna een uur in de wacht te hebben gestaan, eindelijk iemand van de receptie aan de lijn. Deze dame vraagt om het bestelnummer en zegt ook niets te weten over het leveren van de bestelling. Dit is om 10:15 uur en ik vraag haar of ik misschien kan worden doorverbonden met Alexander, dat is tenslotte onze contactpersoon. Helaas is het erg druk zegt de dame maar ze zal een terugbel verzoek maken voor Alexander. Na twee dagen nog geen telefoontje of enige andere vorm van reactie van Alexander. Uiteindelijk weer telefonisch contact opgenomen met Fonteyn. Na weer een behoorlijke tijd in de wacht, krijg ik weer eerst een dame van de receptie aan de lijn. Wederom wordt eerst om het bestelnummer gevraagd en wordt er gezegd dat er over de levering niks bekend is. Ik geef aan dat dit al bekend was, maar dat ik graag iemand zou willen spreken die hier meer over zou kunnen vertellen. Tenslotte is het erg prettig om te weten wanneer je bestelling wordt geleverd, er op tijd vrij voor (moet)nemen en op locatie aanwezig kunt zijn. Hierop kreeg ik de reactie dat ze een terugbel verzoek zal maken. Hier had ik inmiddels geen vertrouwen meer in en vraag of ik iemand kan spreken. Ik wordt uiteindelijk doorverbonden met Jos. Hij zoekt onze bestelling op in het systeem en zegt: geen idee wanneer uw bestelling binnen komt, maar zoals het er nu naar uitziet week 48. Hierop volgen nog een aantal telefoontjes met Jos, die overigens ondanks afspraken en verzoeken ingediend geen enkele keer terug belt. Een bijzondere reactie die wij te horen krijgen is dat als het ons niet bevalt, wij maar moeten annuleren. Ondanks dat de communicatie niet soepeltjes verloopt, besluiten wij om de bestelling toch door te laten gaan en af te wachten wanneer het tuinhuis geleverd wordt. Dan krijgen we uiteindelijk het bericht dat op 1 december ons tuinhuis wordt geleverd. En deze wordt ook keurig netjes op 1 december geleverd door Marcel van gebr. van Velthuizen. Op 5 december gaan wij ons tuinhuis opbouwen. En dat is best ingewikkeld als je een Poolse beschrijving erbij geleverd krijgt. Maar lange leve internet! Zodra de fundering staat, gaat het allemaal best snel en goed totdat we de sponningen van de deuren erin moet maken en de bovenste sponning 6 cm open blijft staan?!Maar weer eens bellen met Fonteyn, is alweer een tijd geleden dat ik daar iemand heb gesproken. Ik krijg Fernand aan de telefoon. Probleem uitgelegd en zoals telefonisch afgesproken, stuur ik foto�s van het probleem toe waar wij tegenaan lopen. Fernand belt keurig terug. Hij verteld, naar aanleiding van de foto�s, dat dit nog gaat inkrimpen. Het is �vers� hout en dat krimpt 2,5 mm per plank nog terug. Al zou dit het geval zijn dan zit de plank tegen de sponning en niet,zoals het hoort, in de sponning. Dat zou betekenen dat alles totaal 11 cm terug zou moeten krimpen! Ik geef het op met de firma Fonteyn en ga bij de plaatselijke houthandel langs en kijken hoe ik dit probleem zelf oplos. Voor iedereen die bij Fonteyn iets zou willen aanschaffen, denk goed na waar je aan begint. Ik wens niemand de ellende die wij hebben gehad met Fonteyn toe. Familie Laterveer
Keurig geholpen en geadviseerd door Alexander. Schuur uitgekozen en wordt op de afgesproken dag geleverd. Volgende schuur komt weer bij Fonteyn vandaan!
Update Na onderstaande hebben we nogmaals contact gehad met hen, Alexander dit keer en die heeft ervoor gezorgd dat de ontbrekende items alsnog geleverd zijn. Ons advies aan mensen die iets hebben besteld of willen bestellen: kijk heel goed bij levering of je alles hebt ontvangen anders kan het een hoop energie kosten. Advies wat we aan Fonteyn hebben gegeven: geef aan uit hoeveel pakketten een zending bestaat, je kunt niet alles uitpakken want dat staat de chauffeur te lang te wachten. Verder wil ik nog wel zeggen dat het een mooi tuinhuis is voor een goede prijs. Oorspronkelijk bericht Voorafgaand aan de bestelling van een tuinhuis met accessoires hebben we duidelijk gevraagd of deze te leveren was in week 45, dat was geen probleem. Na bestelling ontvingen we vrij snel de opdrachtbevestiging waarin doodleuk stond leverdatum 27 november (week 48). Navraag levert alleen de reactie op "hij komt niet eerder binnen vanaf de fabriek dus eerder leveren is niet mogelijk". Maar ja dan heb je al besteld h�? Vervolgens wordt in de week van 27 november het tuinhuis geleverd op (op 23 november). De chauffeur netjes uitgelegd hoe hij bij de achtertuin kan komen en daar wordt een groot pakket met wat losse items erop neergezet en vervolgens moet je gelijk tekenen en pinnen. Dat begrijp ik, die chauffeur moet door. Maar als dan vervolgens een paar dagen later blijkt dat we geen regengootset en geen verstelbarepaalhouders hebben gekregen begint het helemaal droevig te worden. Eerst duurt het vreselijk lang voordat je iemand aan de lijn krijgt, vervolgens wordt de klacht opgenomen. Ik zou worden teruggebeld. Dit gebeurd ook, ongeveer een uur later met de melding dat volgens de expeditie alles geleverd is, ik moet nog maar eens goed kijken. Duidelijk aangeven dat we dit niet hebben gekregen, ze gaan nog verder kijken en ik hoor nog van ze. Dan krijg ik deze mail: "Ik ben naar de logistiek gegaan om uit te zoeken wat er met uw order is gebeurt. Volgens alle afschriften en bevestiging van mijn collega�s is alles mee gegaan. Ik heb vervolgens het vervoersdocument van van Veldhuizen aangevraagd en daar staat in dat alles geleverd is met handtekening van u. U gaf aan dat u het pakket van uw tuinhuis een maar dagen op de parkeerplaats achter uw huis heeft gestaan, misschien is het pakket meegenomen? U kunt natuurlijk bij ons nieuwe onderdelen bestellen maar omdat wij volgens onze documenten alles geleverd hebben kunnen wij geen nalevering doen van een product dat al geleverd is." Het pakket heeft inderdaad net buiten mijn tuin (met zicht erop) een paar dagen gestaan omdat het 27 november geleverd zou worden en niet 23 november. Alle losse items hebben we wel direct bij levering opgeslagen binnen en het pakket was nog geheel ingepakt met plastic en spanbanden en zo hebben we het ook die paar dagen erna opengemaakt. Deze reactie heb ik ook teruggestuurd en ik heb al 3x gebeld maar er wordt gezegd dat er niemand beschikbaar in momenteel of ik word doorverbonden en vervolgens opgehangen. Wij voelden ons niet serieus genomen.
Wij wilden (vanuit Julianadorp) een tuinhuis kantoor bestellen, maar de levertijd was langer dan verwacht, Fernand van de Fonteyn heeft toen super goed geholpen met de het meedenken voor een oplossing. Dit is uiteraard gelukt. Top!
Een tuinhuisje besteld en laten plaatsen door de medewerkers van Fonteyn. De mailwisseling die hierover is geweest met Alexander heeft ervoor gezorgd dat er nu een prima tuinhuisje staat. Alexander reageert erg vlot op de mail en door zijn medewerking is alles goed verlopen.
Wij hebben voor onze veranda een Heater gezocht. En gingen daarvoor naar Fonteyn. Daar hebben we hem uiteindelijk ook gekocht. Vooral de persoonlijke uitleg vonden wij heel fijn. We kregen de professionele uitleg van Esmee, ze weet zo veel, dat was echt praktisch. Zo overtuigde ze ons en stelde ons zeer tevree. Ja, deze service is gewoon fantastisch!
Blokhut Boukje besteld, na intensief contact met Alexander knoop doorgehakt en blokhut besteld liep nog tegen wat dingen aan monteur geregeld door Alexander. kortom goede service en goede prijs
Na overleg met 2 van de veranda experts van Fonteyn om een probleem op te lossen, heb ik 4 handvatten kunnen meenemen en kreeg ook nog een fles bubbels erbij. Goede service bij een goed bedrijf en wij hebben een mooie veranda.
Netje en vriendelijk geholpen door Alexander in de winkel. Toen het tuinhuis geleverd was zaten er geen bouwtekeningen bij. Mail gestuurd met vragen hierover en binnen 5 minuten alle tekening op me mail binnen gekregen.
Ik ben nog steeds niet wild enthusiast over de verkoop afdeling van Fonteyn en het feit dat je zelf overal achteraan moet zitten, maar wil toch nog wel even iets kwijt over de service afdeling. Ons tuinhuisje was geleverd en niet al het werk kon afgemaakt worden omdat het slecht weer was en er onderdelen misten. Een afspraak werd gemaakt met de service afdeling om heea af te maken, hetgeen gebeurde. Door een miscommunicatie intern vanuit de verkoop afdeling bleek echter het in te schatten werk meer als geplanned. Na overleg met Frank van de service afdeling werd er wat geschoven waardoor WIllem en collega het werk toch af konden maken. Het bleek echter dat het plaatsen van de waterafvoer niet helemaal naar tevredenheid afgerond was van beide partijen en toen ik hierover contact opnam met Frank van de Service afdeling bleek dat Willem dit al intern aangegeven had en werd mij gemeld dat Willem hiervoor terug zou komen om heea naar volle tevredenheid af te ronden, hetgeen gebeurde! Voor mij toonde dit zowel de service gerichtheid van de service afdeling als ook de verantwoordelijkheid en het met hart en ziel afleveren van werk. Dus een compliment voor zowel Frank voor het regelen en Willem voor het uitvoeren, afronden van het werk. Bedankt Mannen!
Snelle service en er wordt goed mee gedacht over oplossingen. Er staat nu eindelijk een mooie overkapping in de tuin.
Hi , Ik had bij Fonteyn een tuinhuis gekocht maar door onvoorziene omstandigheden moest ik deze retour sturen. Het retourneren ging niet heel soepel, afspraken met transporteur verliepen moeizaam en werden niet nagekomen. Maar Alexander heeft nooit opgegeven en nu is alles opgelost. Hij reageerde altijd, snel en adequaat op al mijn mails (en dat zijn er een flink aantal geweest). Daardoor bleef ik hoop houden op een goede afloop. Heel fijn en blij dat ik hem als contactpersoon heb gehad.
Meervelderweg 52
3888 NK Uddel
Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.