Een nalevering van ons tuinhuis

Een nalevering van ons tuinhuis, heeft Alexander in een spoed tempo geleverd, waarbij afspraken correct zijn nagekomen en ook wat ik belangrijk vind is dat er snel door hem op onze mail uitwisseling wordt reageert.

Ben geholpen door Steve

Ben geholpen door Steve. Hij kon op een prima manier mijn vragen behandelen en heeft mij prima naar de aankoop van een terrasoverkapping geholpen. Conlimenten.

Steve, bedankt!

Bij Steve de scherp geprijsde overkapping Bova gekocht. Vriendelijk en goed geholpen. Alles netjes gecommuniceerd en de bestelling, volgens afspraak, vlot en netjes geleverd.

een Mandy tuinhuis

Vandaag telefonisch een Mandy tuinhuis besteld , en werd daar heel snel, netjes en duidelijk geholpen door Irma Tieleman. Mvg Tonnie

Ik ben geholpen door medewerkster�

Ik ben geholpen door medewerkster Rebecca bij de aankoop van een blokhut Heleen. Ondanks met kritische vragen was de support meer dan uitstekend en de communicatie uitstekend en zeer snel, waardoor wij heel tevreden zijn.

Schuur Hennie

Wij hebben de Hennie gekocht. Een mooie ruime schuur en makkelijk in elkaar te zetten. Bij het in elkaar zetten moet je goed opletten welke schroeven je gebruikt en hoe je de delen plaatst. Overigens kwam ik wel schroeven te kort en miste in beugels om de balken van het dak te bevestigen. Nu zit de Hornbach om de hoek dus die waren er zo bijgehaald. Service van Fonteyn is echt super. Even vriendelijk en geen vraag is teveel.

Deskundiheid en Contact zeer prettig

Informatie via Perry gekregen. Tijdens mijn zoektocht naar een Comfortline veranda, uitstekend ge�nformeerd en geholpen door Perry. Zodoende kwamen we uit op een hele mooie veranda naar wat wij wilden. De deskundigheid wordt als heel prettig ervaren en neemt alle twijfel direct weg en kan je snel tot een beslissing komen. Veranda dan ook binnen 24 uur besteld bij Fonteyn.

Alexander, een service gerichte medewerker.

Bij het bestellen van een tuinhuis geholpen door Alexander. Zeer adequate hulp. Reageert snel op e-mail en is oplossingsgericht. Ik was vergeten funderingsbalken te bestellen. Hier ben ik netjes op gewezen en dit kon moeiteloos alsnog toegevoegd worden aan mijn bestelling. Service als deze kom je tegenwoordig helaas niet veel tegen. Voor mij een reden om ook mijn volgende bestelling hier zeker te plaatsen. Tevens zal ik andere mensen aanraden hier hun aankoop te doen.

Bestelling tuinhuis Rosalien, alle lof voor Danielle

Ik heb op de website van Fonteyn een tuinhuis (Rosalien) gevonden, dat precies lijkt wat ik zoek voor mijn tuin. Helaas is de showroom van Fonteyn nu gesloten, i.v.m. de coronacrisis, dus moest het bestellen telefonisch. Vandaag bij Danielle van Wijnen het tuinhuis besteld. Het gesprek met Danielle verliep bijzonder prettig. Ze wist duidelijk waar ze het over had en kon me goed adviseren. Ik dacht trouwens dat ik een offerte zou krijgen van een collega van Danielle (de naam weet ik niet meer), die ik vrijdag had gesproken, maar die had geen actie ondernomen, bleek vandaag. Daarom extra blij met de snelle actie van Danielle, ik had met een paar minuten al een bevestigende email. Nu maar hopen dat de verdere afhandeling van mijn order (en de montage van het tuinhuis!) net zo soepel verloopt!

Prima geholpen door Rebecca

Blokhut Heleen gekocht en werd telefonisch prima geholpen door Rebecca. Een verkoopster met gevoel voor humor, snel en meedenkend. Ook het ophalen van het pakket verliep vlotjes. De heftruckchauffeur had het pakket ook zo op de aanhanger. Nu is het aan mij, om het bouwpakket om te toveren tot een juweeltje van een blokhut ;-)

Prima uitleg gekregen van Perry bij�

Prima uitleg gekregen van Perry bij aankoop van veranda. Niets op aan te merken. Ook hadden we een lounge set gekocht en kregen we goede uitleg van iemand wier naam ik niet meer weet. Het was allemaal ontspannen en leuk.

Supersnelle service.

Stormschade januari 2021. Tuinhuis/ kapschuur door wind gepakt. Stond op instorten. Fonteyn (leverancier) gebeld en dezelfde middag 2 servicemonteurs aan het werk. Weer als nieuw!!!

Overkappingsdeur

Aantal jaren geleden (7) een overkapping gekocht bij Fonteyn. De kogellagers van de hoofdschuifdeur zijn onlangs kapot gegaan. Contact gelegd en van Christiaan onder service nieuwe toe gestuurd gekregen. Topservice.

Tuinhuis

Goede levering en service

Bestelling Tuinhuisje

Bijzonder snel, accuraat en klantvriendelijk geholpen door Rebecca bij de bestelling van een Tuinhuisje. m.vr.gr B.Boere

Vervanging deuren

Via de klantenservice in contact gekomen met Rebecca voor een mogelijke vervanging van de toegangsdeuren van ons tuinkantoor. Prima advies gekregen en gekozen voor de "veilige"alu deuren. Volgende week worden ze al geleverd.

Tuinhuisje Hennie gekocht bij Rebecca

Tuinhuisje Hennie gekocht bij Rebecca. Levering was snel en netjes geregeld. Helaas ontbraken er vier beugels voor de dakbalken, eerst de verkeerder opgestuurd gekregen, maar dit is uiteindelijk ook netjes opgelost door Rebecca.

Heel goed geholpen bij aanschaf van de�

Heel goed geholpen bij aanschaf van de blokhut aantal jaar geleden. Maar... ook nu een tijd later super service gekregen en heel fijn geholpen door Irma. Betrouwbaar bedrijf, echt een aanrader.

Tuinhuis gekocht bij Rebecca alles�

Tuinhuis gekocht bij Rebecca alles netjes gelopen kreeg netjes een mail dat het tuinhuis binnen was dit omdat ik aangegeven had het zelf te willen afhalen. De volgende dag opgehaald en inmiddels staat hij ook al dit ging om tuinhuis Rosanne

Tuinhuis vera in 2019 geleverd�

Tuinhuis vera in 2019 geleverd gekregen, en in mei 2020 hebben wij gemaild over dat de deur van dit tuinhuis niet dicht ging. de eerste monteurs wisten eigenlijk niet wat ze kwamen doen. De deur en kozijn moesten worden vervangen. Alexander heeft aangegeven dat er een aluminium kozijn geplaatst zou worden. dit zou in juli/augustus bij hun binnen zijn. In september hebben ze twee aardige monteurs gestuurd welke het kozijn niet geplaatst kregen omdat er te weinig hout zou overblijven en dus geen steun zou hebben. Na enkele maanden mails ontvangen dat we gebeld zouden worden, hebben wij zelf gebeld. ik heb 7 verschillende mensen aan de telefoon gehad die dag. uiteindelijk heeft Alexander mij laten bellen door Frank. Frank heeft de casus overgenomen en samen met Alexander hebben zij de twee monteurs (Dennis en Marcel) gestuurd om de hele casus op te lossen. Dit is dan ook goed gelukt. Wij kregen nog enkele tips van de monteurs om het tuinhuis nog beter te maken, zoals een dakgoot en een deur aan de achterzijde. Deze hebben wij dan ook via Frank en alexander besteld. Bedankt voor de fijne afhandeling van onze casus. Wij kunnen nu echt gaan genieten van onze tuin.

fantastisch geholpen

Hierbij wil ik met genoegen een review schrijven naar Fonteyn . vorig jaar een tuinhuis gekocht en geweldig geholpen. Nu net voor de lockdown een terrasoverkapping bekeken en nu de bestelling geplaatst. Onze adviseur is Perry Toepoel . Een werkelijk fantastische Gast. Prettig in de omgang en schitterende begeleiding richting aankoop

Grote klasse en enorme keuze onder ��n dak.

Bij ons eerste bezoek aan de Fonteijn Outdoor Mall op 30 november waren wij zeer aangenaam verrast door de enorme keuze aan kwaliteitsproducten . Het was een genot om op je gemak je keuze te kunnen maken. Wij waren vooral onder de indruk van de professionele adviezen van met name Danielle. We verheugen ons op de levering van on tuinhuis en op het volgende bezoek voor een andere bestelling.

Foutje in ons voordeel�

Bij het bestellen van ons tuinhuis was er kennelijk iets onduidelijk gebleven waardoor er door Fonteyn een fout in de prijsstelling werd gemaakt. Foteyn deed daarover niet moeilijk en levert het bestelde nu tegen de afgesproken prijs wat ons een behoorlijk voordeel opleverde.

vlotte levering, super tevreden klant

Uit het grote assortiment tuinhuisjes bij Fonteyn had ik al snel mijn ideale tuinhuisje gevonden. Telefonisch werden snel al mijn vragen beantwoord en werd de bestelling geplaatst. Sneller dan verwacht werd het pakket geleverd. Fonteyn speelde daar direct op in door de opbouw ploeg meteen in te plannen. Het opbouwen is vakkundig en netjes gedaan, goede uitleg gekregen en alles is netjes opgeruimd Ben zeer tevreden over de afwerking en kwaliteit van het geleverde huisje en ik zal er nog jaren plezier van hebben Een echte aanrader, top-product, top-verkoper en niet te vergeten een top-team voor het opbouwen Wilbert

Fonteyn biedt zorg voor de klant

We zijn blij met de overkapping die we recent kochten. Een fraai product dat zich gemakkelijk liet construeren met de handleiding. De dakrand met de losse blokken vroeg enig improvisatie talent om het echt netjes genoeg te krijgen. Retourneren van een overbodig onderdeel ging gemakkelijk, evenals het verrekenen van een missend onderdeel. We zijn inhoudelijk prima geholpen door de heer Jos Breden, toevallig ook een tweede keer om te informeren naar een ander product. De diverse balie medewerkers als de collega die de producten terugnam waren vriendelijk en doelgericht. Fijne ervaring als dusdanig.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.