Wat een top service!

Na de vorstperiode bleek dat onze scharnieren van ons tuinhuis niet meer draaiden. Hierdoor moest ik op zoek naar nieuwe scharnieren. Ik kwam terecht bij Fonteyn. Via de chat contact gelegd met Alexander. Hij ging meteen op zoek naar de juiste scharnieren. Reageerde met de mededeling dat hij de scharnieren had gevonden en kosteloos zou opsturen. Ik heb de scharnieren mogen ontvangen binnen de afgesproken tijd. Helemaal TOP! Al met al een prima service , ik zou zeker iedereen Fonteyn aanraden! En Alexander verdient zeker een groot compliment, KLASSE!

Goede snelle service�

Heb aan Alexander gevraagd wat meetwerk te dien aan het door mij bestelde tuinhuis. Reageerde binnen een half uur met de gevraagde maten. Klasse.

Meten is weten en klasse dat de deuren passen

In ons tuinhuis moesten de houten deuren worden vervangen en de keuze viel op de aluminium versie van kozijn met deuren. Echter toen de die geleverd werden, kregen wij de indruk dat die van afmeting groter was dan het kozijn dat er in zat. Wij zagen het dan ook niet zitten dat het kozijn er in zou komen, maar goed afspraak gemaakt en Willem en Frank waren de monteurs die het zouden komen doen. Ook zij hadden ook hun bedenkingen en er moest nogal gemeten worden en gekeken waar er ruimte gemaakt moest worden om het kozijn toch te kunnen plaatsen. Ook de hoogte was afwijkend, zelfs lager en iedereen snapt dan dat je dan een gat in je hut krijgt.. Willem en Frank waren niet voor ��n gat te vangen. Eerst de originele tekening en offerte van destijds er bij gezocht voor het juiste type of model van het kozijn en dat kwam overeen, alleen de maten niet. Bijkomend was dat ook nog eens de dikte van de balken van ons tuinhuis dikker waren dan waar het kozijn voor gemaakt was. Je kunt je voorstellen dat wij er niet veel gunstigs in zagen. Toch gingen de mannen meten en zoeken naar een oplossing. EN DIE VONDEN ZE!! Er moest wel gezaagd worden in het tuinhuis om in de breedte te passen, maar dan zou het van buiten er prachtig uitzien. Dan moest er aan de bovenzijde een stuk hout of deel van een balk worden geplaatst om het gat te dichten dat nu ontstaan zou doordat het kozijn lager was en tenslotte moest het probleem van de dikte van de balken worden opgelost. Om een lang verhaal kort te maken: Het kozijn paste naadloos in de breedte in het nieuwe "gat" en aan de bovenzijde hebben Willem en Frank het gat opgevuld met een nieuwe op maat gemaakte balk en er voor gezorgd dat ondanks onze dikkere balken en kozijn in dikte er nu zo uitzien alsof het zo hoort en de deuren passen. We zijn er heel erg tevreden over en het is een prachtig nieuw aanzicht aan onze "hut" zoals Willem het noemde.

Fantastische zaak en Christiaan is een topper!

Fantastische zaak! 5-plus ster wat ons betreft. Vandaag op zeer accuraat deskundige wijze geholpen door Christiaan Dinklo van Fonteyn. Duidelijk een deskundig adviseur met twee goede oren. Op zeer vriendelijke wijze denkt Christiaan mee en vraagt onze behoeften netjes uit. Het advies is eerlijk en zo�n vriendelijk gesprekspartner is een visitekaartje voor een bedrijf. Fonteyn is h�t adres voor terrasoverkappingen en heeft een zeer ruim assortiment, billijke prijzen en kwalitatief hoogwaardige producten om in ieders wens te voorzien. Christiaan nogmaals grote dank voor het prettige gesprek!!! Hartelijke groet, familie Woudenberg uit Didam

Darrian bedankt!!!

Wij hebben zo'n beetje onze hele tuin via Fonteyn gekocht in het verleden (jacuzzi, tuinhuis, houthok, BBQ-s etc) Wij hebben nu een nieuw huis gekocht en voor onze nieuwe overkapping uiteraard weer Fonteyn in de arm genomen. Met hulp en advies van Darrian een hele mooie aangeschaft. We laten de schutting ook plaatsen door Fonteyn en ook dat heeft Darrian goed begeleid. Over 2 weken zal onze overkapping worden geplaatst, nu wachten op een een warme zomer! Darrian en Fonteyn, bedankt weer!

Zeer fijn geholpen door Irma

Zeer fijn geholpen door Irma, waardoor we echt het tuinhuis naar onze wens kregen. En ook de aftersales komt ze snel teug op de vragen die we hadden. Onze eerste ervaring met Fonteyn was echt minder maar Irma heeft ons het vertrouwen terug gegeven. Huisje hebben we zelf in elkaar gezet. Alles was perfect in orde

Tuinhuisje besteld ( Johanna 626 met�

Tuinhuisje besteld ( Johanna 626 met veranda) bij Fonteyn , is geleverd na uitpakken was 1 plank beschadigd na e-mail aan fonteyn, word gelijk actie ondernomen ,plank wordt binnen 1 week nageleverd Kortom goede service van Alexander ( medewerker Fonteyn)

Na betaling geen reacties meer...

Goed geholpen bij het bestellen. Factuur was binnen no time gestuurd. Ik heb direct de aanbetaling gedaan en een dag later kreeg ik netjes de bevestiging van ontvangst van betaling. Ik zou nu graag willen weten of mijn tuinhuis besteld is bij de leverancier en wat de levertijd is, maar na 3x bellen en 2 mailtjes nog niks wijzer. Kom niet verder dan de telefoniste die zegt dat degene die erover gaat niet te bereiken is en mails worden ook niet beantwoord. Ben bang dat wij geen tuinhuis meer gaan ontvangen van Fonteyn of in ieder geval niet voor de zomer. Waardeloos.

Vandaag een tuinhuisje besteld bij Fonteyn.

Vandaag een tuinhuisje besteld bij Fonteyn in Uddel. Bijzonder vriendelijk en attent geholpen door Irma Tieleman. Zij is terzake kundig en denkt mee. Zij gaf ook een installatie toelichting en het advies shingles voor het dak erbij te nemen. Naar mijn zin geholpen! Zeker een aanrader!

Een hele goede ervaring gehad bij�

Een hele goede ervaring gehad bij Fomteyn! Er was bij de bestelling van ons tuinhuisje iets niet helemaal goed gegaan. Irma heeft ons heel vriendelijk te woord gestaan en het probleem heel snel en naar volle tevredemheid opgelost. Bedankt!

Afbouw tuinhuisje

Vandaag 17-02-2021 hebben twee monteurs, Dennie en Jamie er voor gezorgd dat ons tuinhuisje na bijna drie maanden eindelijk netjes in elkaar is gezet en alles op de juiste manier is gemonteerd.

Bestelling blokhut

Ik had op de website van Fonteyn een blokhut besteld. Een week later belde ik om te vragen of Fonteyn de blokhut voor mij kon monteren. Ik sprak met Darrian van Fonteyn. Het was zeker mogelijk om de blokhut te monteren, waarna wij keken wanneer de blokhut ongeveer geleverd zou worden. Darrian gaf aan dat dit in April zou zijn. Ik schrok hiervan, omdat ik dacht dat de levertijd 2 weken zou zijn en hier eigenlijk ook op had gerekend. Darrian gaf gelijk aan dat wij dan konden kijken voor een alternatief. Uiteindelijk kwamen we bij een blokhut van gelijke afmetingen. Deze bestelden wij gelijk. Darrian gaf verder advies wat ik verder bij moest bestellen aan accessoires. Deze hebben we gelijk bij de order gezet. Als tegemoetkoming kreeg ik ook een beetje korting op de blokhut. Heel fijn. Mijn eerste ervaring met Fonteyn is best positief. Het zou alleen nog een ideetje zijn wanneer men een bestelling plaatst, dat de klant dan kan zien wanneer een product ongeveer geleverd wordt.

Wij hebben heel positieve ervaringen� planning aflevering

Wij hebben heel positieve ervaringen met Fonteyn. Hun brede assortiment, deskundig advies/ondersteuning en klantgerichtheid bevelen wij aan. Onze laatste aankoop bij Fonteyn is een tuinhuis. Op onze verzoeken tot wijziging van de planning met betrekking tot de aflevering van het tuinhuis is snel, vriendelijk en flexibel gereageerd. Met dank aan Alexander, die ons uitstekend heeft geholpen!

Alexander heeft mij erg goed geholpen�

Alexander heeft mij erg goed geholpen met het feit dat het door mij bestelde tuinhuis niet op tijd leverbaar was. Alexander heeft mij toen een voorstel gedaan om een andere te kiezen die wel op tijd geleverd kon worden. Dus ik ben erg tevreden hoe Alexander de zaken heeft afgehandeld.

Zeer slechte en onbekwame klantenservice welke onjuiste informatie geven

Ik wou een tuinhuis kopen en had hier wat vragen over Eerst in het kort: Er werd mij verteld dat het huisje een vloer had wat niet zo is. Er werd mij verteld dat ik een bepaalde maat kreeg wat totaal niet waar was. Ik zou een korting krijgen waarna ze het duurder maakten. . Ik had deze via de chat gesteld en werd geholpen door een "Vrouw". Mijn vragen werden echter niet echt behandeld en er werd overheen gepraat. De vragen die behandeld waren was zit er een vloer in het tuinhuis waar als antwoord ja op kwam. Daarnaast bleef de persoon maar pushen op het verkopen en ik kon nog wel korting krijgen. Ik naar lang overwegen besloten te gaan bestellen. Was mijn korting prijs hoger dan dat ik hem op de website zou bestellen. Ik kreeg het basis pakket + 2 uitbreiding pakketten welke hetzelfde zou zijn als het pakket wat ik zou willen. Ik geef aan dat het op de site goedkoper is en ze halen er 1 uitbreiding pakket uit want de maten waren dan hetzelfde als ik wou bestellen. Na nog even wachten werd ik door hun gebeld door een man. Ik was dus met een man aan het chatten welke een compleet andere naam had dan in de chat aangegeven. Deze beweerde dat de maten klopten en gaf me nog aan een collega wat dit ook bevestigde. Ik heb daarna dezelfde vraag nog een keer via de mail gesteld en weer werd gezegd dat de maat klopten. Na zelf wat te hebben uitgezocht klopt de maat totaal niet en bevat deze helemaal geen vloer. Ik vind het dan ook zeker niet netjes dat er via de chat, telefoon en mail gewoon glashard gelogen word over producten.

Tuinhuis Biohort showroom model

Gisteren een showroom model tuinhuis opgehaald. Uitstekend geholpen door Rebecca, vanaf het eerste contact tot en met het vertrek bij Fonteyn. Vriendelijke ontvangst en ook de goede verzorging met koffie en meer en de service tijdens het demonteren waren top. Bedankt, Rebecca!

Meneer Cor en Irma Tieleman

Meneer Cor, een betrokken vader van de werkgevers van Fonteyn, een beste man van 81 jaren met een oersterk gestel, verdient een lintje. Wat een held, op die leeftijd in zijn eentje een compleet tuinhuis leveren, bijna twee uur naar ons adres rijden en vervolgens klimmend op de aanhanger de spullen laden. Zoiets bijzonders heb ik nog niet eerder meegemaakt. Irma Tieleman heeft alles in het werk gesteld om het tuinhuis geleverd te krijgen ondanks een misverstand in de oorspronkelijke planning. Een dag later stond alles in onze tuin. Harde werkers met hart voor de zaak! MS

9 maanden geleden een veranda gekocht�

9 maanden geleden een veranda gekocht op aanraden van Rico van Leeuwen. Het koopproces en levering zijn allemaal prima verlopen. De degelijke kwaliteit van het geleverde bevalt meer dan 100%. Zeker in deze tijd is overkapt buiten in de tuin zitten met pelletkachel en infrarood heater een waar genoegen en een aanrader voor zowel binnen- als buitenmensen.

Ook een perfecte 'aftersales' service!

Eind vorig jaar een kapschuur gekocht waarbij we perfect zijn geholpen door Alexander??. De levering was sneller dan verwacht maar helaas werden er verkeerde dakplaten geleverd. Ook dat is met een simpel berichtje aan Alexander snel en naar volle tevredenheid opgelost. Dezelfde schuur had ik ook elders kunnen kopen maar dezelfde service waarschijnlijk niet!

Tuinhuis gekocht

Tuinhuis gekocht. Mails werden snel beantwoord en telefonisch ook goed bereikbaar. Vriendelijk geholpen. Ook ervaring met aftersales. Ontbrekend onderdeel werd snel en kosteloos geleverd. Website is traag en onvolledig qua losse onderdelen.

De installateur Dennis heeft de�

De installateur Dennis heeft de afrondende werkzaamheden prima opgelost. Plaatsen dakgoot op de veranda ziet er keurig uit.

Dennis heeft het dak van mijn�

Dennis heeft het dak van mijn tuinhuisje naar tevredenheid gerepareerd. Hij is klantvriendelijk, geeft goed advies en bezit voldoende vakkennis.

Afwerken tuinhuis

Jamie en Dennis hebben alles keurig afgewerkt, weer zijn heel tevreden. Fam. Beijers

Tuinhuis Aafke gekocht en zeer tevreden Fonteyn, zeker over medewerker Jos Breden!!

Tuinhuis Aafke gekocht. Keurig volgens afspraak geleverd. Bij het in elkaar zetten stuitte ik op een 7-tal kromme, getorste planken. Dit telefonisch gemeld en opdracht gekregen dit via de mail kenbaar te maken met bijbehorende foto's. Geholpen door Jos Breden die aangaf zsm nieuwe planken te leveren. Binnen 3 dagen keurig nette rechte planken thuisbezorgd gekregen. Grote klasse en bijzonder goed en professioneel geholpen door JOS BREDEN!!!!

Snel en deskundig geholpen

Aangegeven aan Rebecca wat voor tuinhuis we wilden. Zij is.voor ons gaan zoeken en al snel een huisje met overkapping gevonden die aan onze eisen voldeed voor een mooie prijs. Zeer tevreden!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.