Lamellenoverkapping

Het personeel was vriendelijk, constructief en behulpzaam

Superservice!!!! Een aanrader!!!

Door weersomstandigheden enkele stukjes van ons composieten tuinhuis verdwenen. Via mail enorm geholpen geweest en 3 dagen later de vervangende stukjes gratis aan de deur afgeleverd. Wat een service na verkoop! Supercontent!!!!

Had de tuinhuis besteld

Had de tuinhuis besteld, alleen die zal niet meer binnenkomen. Darrian uitstekend geholpen voor een alternatief. Uitstekende zaak met verstand van zaken

Ik ben super tevreden, echt niks dan lof. Wilde een tuinhuis, heb lang getwijfeld welke ik nou moest nemen. Paar keer gemaild en gebeld met Alexander. Samen een mooi tuinhuis uitgekozen, levering en montage kon binnen 2 weken. Monteur Melvin was ook top! Was keurig op tijd. Vriendelijk en vooral kundig. Heb nu een super mooi tuinhuis, mooier dan verwacht! Kwaliteit van huisje is top voor een goeie prijs. Ik heb ook veel gezocht op andere sites en daar zijn vergelijkbare tuinhuizen echt duurder.

Niks kopen van tuinhuizen of�

Niks kopen van tuinhuizen of overkappingen. Ze leveren slechte kwaliteit en de monteurs zijn niet kundig genoeg. En zeker niet vooruit betalen want daarmee ga je het schip in als ze slechte kwaliteit leveren. SimonR

Zeer slechte bereikbaarheid en zeer slechte service

Hadden begin maart 2020 schuur Marlissa besteld. Meteen betaald. Zou begin mei geleverd worden. Werd uitgesteld en uitgesteld. Toen ik in augustus belde, kreeg ik te horen: " die hebben we al geleverd." Tuurlijk! Uiteindelijk toch geleverd in september. Zegt de chauffeur: zullen we even afrekenen? Hallo! Ik had in maart al betaald!!! Eenmaal in elkaar gezet bleek er een onderdeel te missen. Na heel veel bellen en mailen nog steeds niets ontvangen. Toen ik uiteindelijk meldde dat ik rechtsbijstand in zou schakelen, werd het wel geleverd, in november! En wat bleek, ondanks foto's en productnummers, hadden ze het verkeerde onderdeel geleverd. Was er zo ontzettend klaar mee! Bovendien is de schuur niet om over naar huis te schrijven. Gammel en tochtig, deuren trekken krom. Trek zelf uw conclusie...

Na 2 jaar nog goede service van Fonteyn en een professionele monteur.�

Na 2 jaar is mijn schuur wat uit verband geraakt, de deur kon niet meer dicht en op slot. Na contact met Lugarde en Fonteyn is er een monteur gekomen om dit te verhelpen. Ben heel blij met de professionele benadering en uitvoering van Willem, de monteur. Gaan we fiksen verklaarde hij. Nette en vriendelijke vakbekwame man. Daar mogen er meer van zijn!

Koop geen tuinhuizen bij FOnteyn!!

Helaas kan ik geen 0 sterren geven. Als je op zoek bent naar een tuinhuis, koop het neit bij Fonteyn zij zijn een tussenhandelaar. Als iet niet goed is zeggen ze eerst kijk naar de algemene voorwaarden wij zijn nergens voor aansprakelijk. En vervolgens helpen ze je ook niet. Slechtste service ooit!!! Nooit daar iet kopen

Dikke pluim voor Irma Tieleman�

Ik vond uw verkoopster Irma Tieleman echt geweldig. Ze heeft me enorm goed geholpen door echt mee te denken over de aanschaf van ons tuinhuis. Een dikke pluim! Niets was haar te veel, ze heeft echt hart voor de zaak. Dit soort medewerkers kom je niet veel meer tegen.

Geld klotst hier tegen de plinten!?

Ik ben nu 2 dagen bezig om een afspraak te plannen voor het bezichtigen van een terrasoverkapping. Als je belt dan ben je snel 15 minuten verder voordat je de receptie te spreken krijgt. Ik heb nu in 2 dagen tijd 6 keer gebeld en ben ook 6 keer afgescheept dat de commerci�le collega�s allemaal telefonisch in gesprek zijn en dat ik terug gebeld wordt. Als je vraagt wanneer dan? - en ja daar komtie: - Wij streven er naar om u binnen 48 uur terug te bellen. Klaarblijkelijk klotst het geld tegen de plinten aan want er is geen enkele commerci�le activiteit te bespeuren. Het is onmogelijk gebleken om een afspraak te plannen, laat staan iets te bestellen. Nu 5 dagen verder. Nog niets mogen vernemen.

Slecht !!

Gebeld met Fonteyn om een afspraak te maken, hierop kregen wij te horen van de meneer aan de telefoon dat wij via internet een overkapping konden uitzoeken en dat we dat model moesten aangeven bij het maken van een afspraak. Op de desbetreffende dag van de afspraak zouden wij dan naar die uitgezochte overkapping mogen kijken en verder niet ... hiervoor hadden wij een kwartier de tijd. Wij wonen op 2 uur rijden van Fonteyn, maar vanwege de goede ervaringen van vrienden en kennissen waren wij hiertoe bereid (voor een uurtje rondlopen ook al best veel toch?). Een overkapping is veel geld en die zoek je niet uit via internet om er vervolgens even aan te mogen ruiken, vooral niet teveel vragen stellen want dat moesten we dan maar vooraf via de chat doen ... Coronatijd is lastig, voor iedereen .. maar dit vinden wij een ronduit slechte service en wij hebben onze overkapping dus elders gekocht waar we wel prima en correct werden geholpen en in ieder geval een half uurtje mochten rondlopen.

Contact opgenomen met Fonteyn voor een Veranda

Contact opgenomen met Fonteyn voor een Veranda. Gevraagd om te mogen kijken in de showroom. Verkoper stelde voor om video gesprek te doen en vroeg meteen of ik bereid was dan direct te bestellen. Gezegd dat ik de spullen eerst in het echt wil zijn voor ik een groot bedrag uitgeef. Toen werd gevraagd of ik bereid was een aanbetaling te doen, zelfs voordat de offerte uitgebracht was, als de offerte niet goed was zou het geld dan teruggestort worden. Een vreemd gevoel bekroop mij. Letter werd gezegd: Hier spelen we een beetje mee. Afgesproken dat ik om kwart over acht 's avonds gebeld zou worden voor een videogesprek, wel zitten wachten, nooit meer iets gehoord.

goede hulp via de chat

Vanmiddag een kapschuur/veranda besteld. We kwamen er niet helemaal uit, maar door de geweldige hulp van Alexander via de chat en mail is het gelukt.

Met dank aan Jos die ondanks dat ik�

Met dank aan Jos die ondanks dat ik mijn blokhut jaren geleden heb besteld mij een gratis pak dakshingels gegeven heeft. Wat een uitstekende service!! Voor mij 100% de place to be voor outdoor living spullen.

Ondanks drukte zeer goed geholpen door Alexander

Aluminium tuindeur en raam gekocht voor tuinhuisje na deze online te hebben gezien. Alexander heeft ons hierin zeer goed bijgestaan en communicatie verliep zeer snel en goed. Daarom was de keuze snel gemaakt. Helaas was Alexander op de dag dat we het gingen ophalen vrij. Hij kwam er gelijk de volgende dag op terug en op enkele vragen die ik nog had. Top medewerker. Zorgt ervoor dat je je als klant gewaardeerd voelt.

Blokhut Baukje 246X246 Top Product.

Wij hebben een blokhut besteld, via de website van Fonteyn. Door mis communicatie intern, kon de blokhut pas vele malen later geleverd worden. Dat was voor ons natuurlijk een domper. Wij zouden namelijk graag binnen een week een blokhut in de tuin willen bouwen. Na wat e-mailen heen en weer met intern verkoper Alexander, heeft Fonteyn/Alexander een passen de oplossing voor ons geregeld. Wij konden tegen een bijbetaling een zelfde soort type blokhut kopen. Wij hebben hem vandaag zelf opgehaald met een van onze vrachtwagens. Wij willen Alexander/Fonteyn harstikke bedanken voor de top service. Groetjes Gupa Transport Almere

U wilt advies bij Fonteyn, zorg dat Egbert u dan helpt!

Wij zijn zonet meer dan uitstekend geholpen door Egbert van Essen. Door miscommunicatie (niet door hem veroorzaakt) zelfs ruim na sluitingstijd bij het kiezen van de juiste veranda met tuinhuis ons goed van dienst geweest. Werkelijk een fantastische, behulpzame, zeer klantvriendelijke, dienstverlenende en meedenkende jongeman. U als bedrijf mag blij zijn met een collega zoals hij!

Darrian

Darrian, heeft ons super geholpen. We gingen kijken naar een tuinhuisje maar deze was op dat moment niet leverbaar. Hij heeft ons rustig en duidelijk andere opties laten zien waar wij uiteindelijk een keuze uit hebben gemaakt. Hij heeft echt verstand van zaken. Leuke gast die ook netjes zijn afspraken nakomt. Aanwinst voor het bedrijf.

Superservice Fonteyn

Wij zijn zeer tevreden over de service van Uw bedrijf, wij zijn heel goed telefonisch geholpen door medewerkers die wisten waar ze over praten, wij hebben de tuinoverkapping afgehaald echter er ontbrak verbindingsmateriaal na een mailtje hebben wij dit binnen 2 uur dezelfde dag nog ontvangen.

Goede snelle service

Heel goed geholpen door Alexander omdat het tuinhuis wat ik wilde niet op voorraad was . Hij reageerde super snel zodat ik nu toch een ander heb kunnen uitkiezen die veel sneller geleverd gaat worden .

Top service! ????

Begin 2015 een overkapping met glazen schuifdeuren besteld bij en laten plaatsen door Fonteyn. Naar alle tevredenheid overigens. Nu, zes jaar na plaatsing zijn de wieltjes onder de schuifdeuren niet helemaal 100% meer. Waarschijnlijk vanwege stuifzand in de vloerrails omdat wij aan de kust wonen. Via de mail contact opgenomen met Fonteyn, een foto meegestuurd van het oude wieltje met de vraag of het mogelijk was om voor alle deuren nieuwe wieltjes te bestellen zoals op de foto. Kort hierna kreeg ik bericht van Fonteyn via de mail, dat er voor alle glasplaten nieuwe wieltjes besteld waren en deze opgestuurd zouden worden. Daar er niets over de kosten geschreven werd nog maar eens een mail gestuurd met de vraag wat de kosten zouden zijn, omdat het al zes jaar na plaatsing was en er dus geen garantie meer op zou zitten. Het antwoord daarop was, �liever een tevreden klant dan een factuur van �80-, in rekening brengen�. Fonteyn, de glazen deuren rollen weer als nieuw, super blij met de top service die jullie, zoveel jaar na plaatsing alsnog aan mij verleend hebben. Top service! ????????

Helmond Tuinhuis was a thumbs up

We ordered Helmond Tuinhuis and added several extras such as the foundation beams, rubber roof material, gutter system, wooden floor kit, etc. The product was as expected and of good quality. The purchasing process was easy and clear. I would like to mention that Jos B, my customer service rep did a very good job answering my questions and establishing a quote/offer. SimonR, 'The Wizard' was a very skilled carpenter / installer. He worked well. He provided very good solutions to build and place the Tuinhuis.

• Would you recommend us? Yes

In verband met een storing met de verlichting

In verband met een storing in de verlichting van de veranda heb ik contact gelegd met Fonteyn. Via de telefoon en mail ben ik snel op weg geholpen. Uiteraard in verband met Corona op afstand het probleem geanalyseerd en oplossingen aangedragen. Middels beeldbellen is meegekeken naar de situatie en is advies gegeven. Uitermate behulpzaam personeel en klasse aftersales.

Dank aan de planning, dank aan Alexander.

Nadat we op zeer prettige wijze met Addink distributie een afspraak hadden gemaakt voor aflevering van de bij Fonteyn bestelde blokhut, heeft Alexander van Fonteyn ervoor gezorgd dat de montage bijna direct daarna kon worden ingepland. Hij heeft ervoor gezorgd dat er geen onnodige tijd verloren is gegaan. Erg tevreden over zijn snelle handelen en wijze van communiceren!!

Lars je bent een topper!

Ik had een aantal vragen waar ik een beetje mee zat en wist er geen raad mee ik heb de Fonteyn gebeld en werd doorverbonden met Lars. Hij heeft me met zoveel geduld zo netjes geholpen echt een top verkoper of beter gezegd adviseur want hij gaf namelijk adviezen zonder te pushen naar een koop ik heb nu alle informatie die ik nodig heb om binnenkort bij hem een veranda aan te schaffen! Tot snel Lars en nogmaals bedankt:)

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.