Na gebeld te hebben om een Nederlandse handleiding had ik die binnen een uur binnen.Dat vond ik helemaal geweldig daar ik dezelfde dag wou beginnen met de opbouw van mijn overkapping grote klasse

Ontbrekende plank bij geleverd schuur�

Ontbrekende plank bij geleverd schuur tuinhuisje de module. Hierbij zijn we ontzettend goed geholpen en hebben wij het ontbrekende onderdeel alsnog gekregen waardoor we de schuur in elkaar konden zetten. Kennis van medewerker is ontzettend goed. Al bij het zien van het plankje wist ze dat het om de module ging.

Fijn en goed geholpen door Remco!

Afgelopen weekend voor het eerst bij Fonteyn geweest. Heel goed geholpen en een warm ontvangst. Wij kwamen daar voor een veranda en uiteindelijk zijn wij geholpen door Remco. Hij kon ons erg goed adviseren hierover en had er veel kennis van. Met een fijn gevoel weg gegaan. Komen zeker terug.

Kapschuur

Twee uur gereisd naar Fonteyn, het bezoek is/was de moeite zeker waard. We kwamen echter voor een tuinhuis model kapschuur. Als zelfbouwer mijn lijst vragen kunnen afvinken samen met toegewezen adviseur Irma. Daarnaast extra enkele praktische en technische tips meegekregen, dank daarvoor Irma.

Bestel daar niks!!

Ik heb serieus nog nooit zo�n slechte zaak meegemaakt. Offerte opgevraagd voor een veranda. We wonen niet naast de dus wilden graag eerst wat antwoorden op onze vragen alvorens wij langs zouden rijden een veranda kopen, maar wij moesten continue contact opnemen, want van hun hoorden we niks terug. Als we een keer contact hadden (enkele keer telefonisch en een keer via mail, die een week later eens beantwoord werd) werden er dingen beloofd maar niet nagekomen. Als ik doorverbonden wilden worden naar de afdeling was de bestraffende dame altijd onbereikbaar (en blijkt ook nog de manager te zijn), maar terug bellen ho maar. Ik zal werkelijk niemand adviseren hier ook maar iets te kopen, want als het al zo loopt voordat je wat besteld hebt�hoe moet de rest dan verlopen?! Ze kwamen in vergelijking met andere wel wat goedkoper uit, maar is alle ellende echt niet waard. Werkelijk nog nooit zoiets slechts meegemaakt. De vele slechte reviews kan ik alleen maar beamen.

Nog liever niets dan bij dit bedrijf kopen. ********** zijn het

Order nummer 3354123 Tuinhuisje gekocht wat geimprigneerd zou maar dat is niet het geval. Door hout expert laten bekijken. Tevens heb ik de toebehoren die bij mijn 2 water tonnen horen niet ontvangen. Zoals de bok waar hij op moet staan en de aansluiting naar de afvoerpijp van het regenwater. Heel veel gemaild en gebeld waar je werd afgescheept met ze bellen terug of ze zijn er niet. Helaas heb ik verzuimd om eerst op Google hun reviews te bekijken alvorens ik vol vertrouwen ben gaan kopen. Maar zodra ik in de buurt ben zal ik in de zaa stampij gaan maken bij deze ********** bende. Gewoon walgelijk dit bedrijf met zijn medewerkers. DUS BEZINT EER GE BEGINT MET DEZE FIRMA ELLENDE!!!?????? Wij zijn in middels een maand (26 juni) verder, maar nog steeds niet afgehandeld. Dus hun bericht van wij gaan aan de slag ermee heeft geen waarde. Dus nogmaals bedenk voordat je met dit bedrijf in zee gaat.

Onbetrouwbaar bedrijf

Na het bestellen en betalen van een carport met een levertijd van 3-5 weken blijkt nu dat er 8 weken vertraging is. Op mijn reactie hoe dit is ontstaan zegt de medewerker; je moet de levertijden op onze site niet zo letterlijk nemen. Hoezo? Dit is puur klant******! Na een paar krachttermen de telefoon uitgeschakeld en een mail gestuurd om de order te cancelen. Na 5 dagen nog een mail gestuurd en nog steeds geen reactie. Ze hebben intussen de levertijd op de site van 3-5 naar 8-10 weken aangepast. Vandaag telefonisch contact opgenomen, want ik wil die carport niet meer hebben en mijn geld terug. Volgens de overigens vriendelijke dame wordt het geld binnen 5 werkdagen teruggestort. Hopelijk gaat dit ook gebeuren maar dit neemt niet weg dat de klant door dit bedrijf niet serieus wordt genomen.

We zijn door Rick op een zeer prettige wijze te woord gestaan en deskundig geadviseerd.

Wij zijn op een zeer prettige wijze geholpen door Rick bij de bestelling van een overkapping bij ons chalet. Hij gaf ons goede adviezen en wij hebben er mede daardoor alle vertrouwen in dat de levering en plaatsing op correcte wijze zal plaats vinden.

Aankoop tuinhuis

Op 4 mei jl een tuinhuis gekocht na een professionele gesprek met Mahesh, deze had duidelijke antwoorden op mijn vragen en heeft mij in het geheel een positief indruk achtergelaten

Prima zolang je nog niet besteld hebt. Daarna wordt het oorverdovend stil.

In de aanloop naar onze keuze voor een overkapping zijn we prima geholpen en geadviseerd. Na de betaling (heel grote vergissing!) is de overpakking door Fonteyn besteld, en vanaf dat moment wordt het oorverdovend stil (totaal geen communicatie of inzicht in de stand van zaken van je order via een portal o.i.d.) en wordt je als je contact zoekt verwezen naar de berichtgeving vanuit de transporteur om te weten wanneer je spullen afgeleverd worden. Alsof je de hele dag niets te doen hebt (mijn agenda is een maand vooraf min of meer bepaald). En je wilt er bij zijn als de spullen worden afgeleverd en zeker wanneer de overkapping geplaatst wordt. Ik heb mijn overkapping bij Fonteyn besteld, niet bij een transporteur! Over de kwaliteit van het product en de montage kan ik nu nog niet zeggen.

Tuinhuis

Bij de aankoop van ons tuinhuis zijn we perfect geholpen. We hebben goede adviezen gekregen over welke fundering en dakbedekking het beste bij ons past. Het tuinhuis is geleverd binnen de beloofde 2 weken en was zeer gemakkelijk te monteren. Blij met de aankoop!

Overkapping

Rick heeft me deskundig en goed geholpen. Erg vriendelijk en op zijn tijd een grapje is ook leuk. Aanrader!

Deskundig advies

Wilde in eerste instantie kijken naar een houten tuinoverkapping. Dacht dat aluminium te koud zou zijn. Verkoper Rick wist mij echter enthousiast te maken voor een alluminium overkapping. Deskundig advies en prettige persoonlijkheid. Bovendien prima service met goede koffie. Mariska Vork

Rick is een super vrolijke en�

Rick is een super vrolijke en enthousiaste hulp geweest met het meezoeken naar de juiste overkapping! Een aanrader om door Rick geholpen te worden. Dikke 5 sterren!

Tuinhuisje

Geholpen door Jesse. Prima uitleg en hij nam de tijd voor ons! Helemaal goed

Zeer slechte aftersales service bij zelf te monteren overkapping.

Op afroep besteld met toezegging levering binnen 2 weken werd na telefonisch aandringen nagekomen (dank aan Manesj). Twee onderdelen op pallet beschadigd afgeleverd pas na talloze mailtjes en telefoontjes uiteindelijk 20 dagen later vervanging geleverd. De aan de pallet door Fonteyn toegevoegde onderdelen passen niet (paalhouders te hoog) of krijgen geen gebruiksaanwijzing mee (hoe breng je EPDM en stormankers aan ?). Telefonische toelichting na 3 dagen; dan blijkt dat ik 4 rollen meegeleverd bitumen moet weggooien. Bellen naar Fonteyn heeft geen zin; de afdeling tuinhuizen is niet bereikbaar en het steevaste antwoord is dat ik het maar op de mail moet zetten. Op mails wordt echter niet gereageerd. Balkdragers passen niet, dus maar zelf aangeschaft en restitutieformulier ingevuld, Messing en groef delen lopen niet gelijk tussen schuur en overkapping. In de overkapping blijft een kier van 15 cm openstaan; maar weer zelf opgelost door aan de buitenkant een plank erop te schroeven. Bijgeleverd slot werkt niet Kortom: weken bezig met een klus die eigenlijk in max 2 dagen te doen zou moeten zijn.

Op tweede paasdag via E-mail contact�

Op tweede paasdag via E-mail contact gezocht met Alexander van de afdeling tuinhuisjes, de zelfde dag een antwoord gekregen en een prima oplossing door hem aangedragen. Twee dagen na dit antwoord zoals aangeboden de kapotte onderdelen van dit huisje gratis toegezonden gekregen. Dat is nog eens een prima service

Uitstekende service en een gezellige middag

We zijn bij Fonteyn ontzettend goed geholpen door Mahesh. We hebben drie mooie tuinhuizen gekocht. Hij dacht met ons mee, gaf advies en blij van een ruime kennis van zaken. Daarnaast was het ook nog eens erg gezellig! We kijken uit naar de levering.

Orkaanschade tuinhuis super opgelost

Begin dit jaar hebben we een mooi tuinhuisje gekocht bij Fonteyn. Het was 4 dagen echt prachtig. Toen kwam helaas orkaan Eunice langs en raakte ons huisje ernstig beschadigd. Onze verzekeraar liet ons tot ons verdriet volledig in de steek. Fonteyn heeft gelukkig geweldig goed mee gedacht om de schade te herstellen. De onvoorziene kosten door materiaal en arbeid hebben we samen gedeeld. En als bonus nog extra voorzorgmaatregelen gekregen zodat we toekomstige orkanen zeker zullen doorstaan. Super! Ontzettend bedankt! Maret Zonneveld

Vriendelijk geholpen door adviseur�

Vriendelijk geholpen door adviseur Mahesh. Goed advies gehad ivm plaatsen van zonnepanelen op de tuinoverkapping. Erg fijn om alles te kunnen zien in deze mega grote showroom!

Heel fijn geholpen door Rowan

Heel fijn geholpen door Rowan, heel blij met onze overkapping. Zouden hier zeker nog een keer wat kopen en dan geholpen willen worden door Rowan!!

Hartstikke fijn geholpen door Rick met

Hartstikke fijn geholpen door Rick met De informatie die wij nodig hebben Om binnenkort een keuze te maken Voor een terras overkapping rondleidingen gehad bij de keuze mogelijkheden goede uitleg over Wat er kan! Fijne vriendelijke geholpen R.Vermeulen

Slechte planning voor Tuinhuis montage

We hebben bij Fonteyn een tuinhuis besteld. Na lang wachten werd die opeens de volgende week geleverd zonder vooraankondiging. Wij hadden montage erbij gekocht dus gingen ervan uit dat het tuinhuis meteen opgebouwd zou worden. Na levering bleek dit niet het geval en zaten wij met een ENORM pakket die op een openbare plek moest staan. Na het bellen van de klantenservice bleek de persoon van de planning in gesprek dus zou die zo terugbellen. 5 uur later nog niks gehoord dus maar weer gebeld en bleek de desbetreffende persoon al naar huis... Na wat boze emails naar Alexander van de planning bleek dat montage pas achteraf gepland kan worden en de eerste mogelijkheid over 5 weken was.... Inmiddels na lang zeuren kon het toch opeens eerder. Het vervelendste is de klachten behandeling aangezien wij meerdere keren hebben aangegeven dat de service niet te wensen viel. Vanuit Fonteyn is geen excuses of sorry gekomen alleen zakelijk over de levering. Hoe simpel is een korte sorry meneer dat het zo gelopen is. Nooit meer hier bestellen!

Eind vorig jaar een tuinhuis Julia�

Eind vorig jaar een tuinhuis Julia gekocht bij Fonteyn waar we eerst zijn gaan kijken daarna via internet besteld. Telefonisch contact gehad met Alexander die het voor de rest allemaal perfect heeft geregeld. Heeft verstand van zaken en denkt ook mee. Ik wilde bij het tuinhuis andere dakbedekking composiet balken en een dakgotenset. Afgelopen weekend opgehaald en alles was kompleet. Meteen opgebouwd. Erg tevreden over het geheel. Zeer aan te bevelen. Ren� v A. Uden.

Bijzonder

Bijzonder hoe het hier gaat, het is in ieder geval al heel prettig om daar rond te lopen niet gelijk medewerkers die op je af vliegen , maar op het moment dat je hulp nodig hebt hoef je het alleen maar aan te geven en dan staat er binnen 5 minuten iemand op de plaats van bestemming om je verder te helpen. echt allemaal even behulpzaam en vriendelijk. na aankoop van een veranda kregen we nog wat lekkers en een bos bloemen . ik was echt zo verbaast hoe mooi en makkelijk alles ging helemaal super. ik kan iedereen aanraden om in iedergeval een keert te gaan kijken want ze hebben echt alles! Rick Bedankt voor de vriendelijke service

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.