Super klant vriendelijk bedrijf met een top service

Super Tof bedrijf, we hadden er 9 jaar geleden naar alle tevredenheid een schuurtje /blokhut Julia gekocht. En helaas op 1 raampje van de deur hadden we wat houtrot gekregen , heb ze een @ en foto's gestuurd en kreeg opeens kosteloos twee hele raam frames opgestuurd , die ik zo kan vervangen ,en nog eentje extra als reserve gekregen. Dat is pas Top service daar wordt je blij van !!! Frank

Opnieuw in de prachtige showroom�

Opnieuw in de prachtige showroom geweest van fonteyn, er is genoeg te zien en te beleven! We zijn erg vriendelijk geholpen door Roos en zijn tevreden naar huis gegaan met het reserveonderdeel voor onze lamellen overkapping! Goede service fonteyn, dankjewel!

Fijne ruime zaak met heel veel aanbod

Fijne ruime zaak met heel veel aanbod. We werden geholpen door Guido bij de aanschaf van een tuinhuis, een bijzonder vriendelijke medewerker, zeer service- en klantgericht en met veel kennis van zaken.

Bedankt Guido van de tuinhuizen

Ik kwam voor informatie over een maatwerk tuinhuis, uiteindelijk door het enorme aanbod van verscheidene producten ben ik met veel meer idee�n de showroom weer uit gegaan. Super vriendelijk en gastvrij personeel! Bedankt Guido voor de goede hulp.

Bezoek Fonteyn voor een zwembad�

Afgelopen week bij Fonteyn geweest voor een zwembad. Had natuurlijk al op de site gekeken en was onder de indruk wat er te vinden zou zijn.. De showroom is nog groter dan gedacht. Bij de ingang al een mooi zwembad met witte lamellen en verderop in de showroom nog mooiere voorbeelden met apparatuur. Wat staan er ook veel barbeque's, jacuzzi's/ spa's zoals ze heten en tuinhuizen.. We zijn ontzettend leuk en enthousiast ontvangen door Rico, die uitgebreid de tijd nam om de zwembaden te laten zien, de apparatuur te demonstreren plus de info van alle werkzaamheden bij een zwembad weergegeven met verschillende foto's. Wat mij het meest aansprak is het erbij betrekken van mijn vrouw en kinderen en daarnaast de communicatie en begeleiding rond de plaatsing van een bad. Het viel ons reuze mee, dat we binnen een paar maanden nog kunnen zwemmen in ons zwembad. Rico bedankt voor je professionele en enthousiaste uitleg! We staan al te watertrappelen om ons zwembad in te springen. Jean Pierre

Tuinhuizen

Ik ben een tijdje geleden geholpen bij mijn aankoop van mijn nieuwe tuinhuis, wat een prachtding is het nu. we hebben er al zo veel dagen ( vooral avonden met een lekker wijntje) van genoten! Als je ergens inspiratie op wil doen voor je tuin wat het ook maar is dat raadt ik je ten alle tijden de Fonteyn aan! ik heb daar mijn ogen uitgekeken, het lijkt wel een dagje uit! verder hadden we een klein probleempje met de levering die tevens snel was opgelost dus die valt helemaal weg bij de rest van de goede service. bedankt Timo!

IK ben supergoed geholpen door Irma van�

IK ben supergoed geholpen door Irma van afdeling tuinhuizen. Zij wist mij messcherp door het uitgebreide assortiment te loodsen om zo een perfecte keuze te kunnen maken. Het gekozen tuinhuis kan heel snel geleverd worden omdat het op voorraad is en gaat kundig worden gemonteerd door zelfstandige vakkrachten die via Fonteyn geboekt kunnen worden. Al met al een superbedrijf waar je in heel veel verschillende specialiteiten inspiratie kunt opdoen Ik ga zeker weer terug.

Monteur Willem is een topper

Afgelopen week is monteur Willem langgewenst, ondanks het snikhete weer. Hij heeft ons tuinhuis weer netjes gesteld. Ik heb gelijk een hoop tips van hem gekregen. Top vakman. Hij is 6 sturen waard, maar dat kan ik helaas niet geven......

Bezint eer ge aan Fonteyn begint.

Bezint eer ge begint. In februari 2022 een tuinhuis besteld met overdekte veranda. Kon op afroep in mei 2022 geleverd worden (�Uw bestelling staat hier bij ons klaar voor levering!�) Na heel wat heen en weer gebel werd het tuinhuis uiteindelijk geleverd. De pakbon gaf aan dat wat ik besteld had ook geleverd zou zijn. Echter, de balken van de overdekte veranda bleken veel te kort. Gebeld, weer gebeld en blijven bellen. Altijd was de betreffende afdeling niet beschikbaar. Rechtsbijstand ingeschakeld. Eerste bericht was dat de balken besteld waren maar pas eind 2022 geleverd kunnen worden. Ter compensatie werd � 750 geboden maar dat heb ik geweigerd. Onlangs kreeg ik bericht dat de balken niet meer te leveren zijn. Kort daarop een telefoontje met de mededeling dat Fonteyn het tuinhuis op kwam halen, de koop ontbonden werd (juli 2022) en ik mijn geld terug zou krijgen; de easy way out voor Fonteyn. Ook weer geweigerd. Fonteyn moet leveren wat ik gekocht heb en niet de weg van de minste weerstand zoeken. Voor het tuinhuis is een fundament gebouwd en daar past niet zomaar een vervangend tuinhuis op. Het blijft nu oorverdovend stil ondanks het feit dat de rechtsbijstand er bij betrokken is. Mijn advies; mooie showroom, vlot babbelende verkopers. Maar��..after sales is een drama. Ik heb mijn huis verbouwd en zit nu door nalatigheid van Fonteyn zonder schuur. Bezint eer ge aan een koop bij Fonteyn begint.

Wat een ongelofelijk grote winkel

Wat een ongelofelijk grote winkel. Zeker de moeite om hier een kijkje te nemen en ook om inspiratie op te doen hoe je de tuin mooi kunt inrichten. Je bent hier in 1 winkel klaar, want je kunt hier alles krijgen voor in je tuin, van borden en bestek, tuinmeubelen, barbecues en sauzen tot aan zwembad, tuinhuis of een Spa. Genoeg informatie dat wij hebben gekregen van de vriendelijke Ahmed over de spa�s die er staan. Om het helemaal zeker te weten, hebben wij een afspraak gemaakt voor het testen van de Spa. Hoe fijn is dat, dat je het hier gewoon kunt uit proberen hoe de Spa is. Al met al een hele goede eerste indruk en wij zijn erg benieuwd naar het testen en uiteindelijk het plaatsen van de order. Tot snel Fonteyn en Ahmed!

Kapschuur

We hebben een mooie kapschuur neer laten zetten. Goede kwaliteit hout. Mooi ontwerp. Waar we meer dan tevreden over waren, zijn de mannen die hem in elkaar hebben gezet, Jaimy en Wouter, van Veluwe Service Diensten. 10 dagen lang van vroeg tot laat in de weer om de klus af te maken, omdat we ook een zwembad van Fonteyn zouden laten plaatsen en ze ons niet wilden laten zitten met een halve schuur. Dat konden we erg waarderen! Waar de communicatie van de afdeling veranda�s soms moeizaam ging, hebben ze met het opbouwen van de schuur alles goed gemaakt.

Half maart een aardig geprijst metalen�

Half maart een aardig geprijst metalen tuinhuisje besteld met ordernummer 3355583, zou 2e helft april geleverd worden ......, dus niet, en inderdaad bellen, en in de ellelange wachtrij wachten, personeel op afdeling niet bereikbaar, zou teruggebeld worden, maar niet heus !!! Weer bellen, weer wachtrij........, weer wachten,........., weer te druk op afdeling !! U wordt terug gebeld, en ja dat gebeurde ! Schip lag in het midden oosten en zou eind mei gaan varen ??? Per mail hebben ze dit bevestigd aan mij . Gisteren 11-07-2022 denk schip en transport in Nederland moet na ruim 40 dagen toch wel binnen zijn !!! Ik bellen, en wachten, en wachten, en personeel niet aanwezig op afdeling, dus zou terug gebeld worden ...... Vandaag de 12e, ik toch weer bellen, en wachten, en wachten, en Maria aan de lijn die weet mij te melden dat het terugbellen altijd binnen 48 uur gebeurd, dit ivm 400 !!! Terugbel verzoeken die er dagelijks binnen komen......., ik vraag haar naar de stand van zaken omdat mij lijkt dat de spullen toch wel binnen moeten zijn, zij neemt contact op met de afdeling wat ze kunnen veel aan de receptie, maar ze kunnen niet zien hoe het met mijn bestelling is ........, afdeling meld haar dat ivm een staking in het midden oosten de spullen bij hun de 20ste, van deze maand binnen komt ! Ik zeg, wordt vervolgt, voorlopig een echt negatieve review, het is aan u Fontyen omdat te veranderen !!! M.vr.gr. Ron de Bruijn Vandaag 13 july mail gehad, ons bestelde produkt komt a.s. dinsdag op voorraad, eind volgende week bellen ze mij om een afleverdatum te prikken !!! Ik hoop dat ik niet TE vroeg juich ..... Wordt vervolgt .... Inderdaad vandaag 22 july het tuinhuis is geleverd, eindelijk, blij !!! Bedankt

Fonteyn.. Wat een teleurstelling!

Wij hebben een lamellen overkapping besteld eind april 2022, binnen 6 weken zou het geleverd, wij zijn 9 weken verder en wij hebben nog geen overkapping ontvangen. Ook krijgen wij geen updates over de opleverdatum. Onze ervaring in de winkel was super! Wij zijn echt goed geholpen maar dit geldt letterlijk tot aan de voordeur. Telefonisch is het bijna onmogelijk om iemand te spreken. Krijg je iemand te pakken dan heeft de persoon die je spreekt geen mogelijkheid om de leverdatum op te geven. Je wordt dan teruggebeld, wat uiteindelijk niet gebeurt, wat voor meer irritatie zorgt. Na 3x opnieuw te bellen en mailen wordt er uiteindelijk teruggebeld, er worden beloftes gemaakt.. Op 1 juni wordt aangegeven dat de overkapping uiterlijk binnen 3 a 4 weken wordt geleverd, ik heb tot nu toe nog geen bericht ontvangen dat het geleverd gaat worden of wat dan ook, wij zijn nu 5 weken verder. Ik heb gevraagd om de bestelling te annuleren. De communicatie met Fonteyn is waardeloos. Klantvriendelijkheid is iets wat ze absoluut niet begrijpen. Wat een teleurstelling!

Levering is een drama, maar er gloort hoop

EInd maart 2022 heb ik een metalen tuinhuisje besteld, omdat dit aantrekkelijk was geprijsd. Eind april nog niets vernomen over de levering en dus opgebeld. De levering zou eind mei plaatsvinden. Dus niet en weer opgebeld. De betreffende afdeling was niet bereikbaar en ik zou worden teruggebeld. Dus niet. Weer gebeld en weer gebeld. Vandaag 23 juni, was de mededeling dat de levering half juli gaat plaatsvinden. Mijn verwachting is, dat dit dan weer wordt uitgesteld vanwege de zomervakantie. Ik heb mijn ongenoegen uitgesproken over de slechte service en betrouwbaarheid van de Fonteyn. Als klant verwacht je serieus te worden genomen. Op basis van mijn ervaring is dit niet het geval. Jammer voor zo'n mooi bedrijf. Update: inmiddels heeft de Fonteyn voor het eerst contact met mij gezocht (28 juni). Dit naar aanleiding van een mail van mij. Excuus is aangeboden met de belofte in de 2e helft van juli het tuinhuisje te leveren.

We dachten zeer goed geholpen te zijn�

We dachten zeer goed geholpen te zijn door verkoper, maar achteraf heel veel fout gegaan. Helaas na lang in de telefonisch wachtrij afdeling tuinhuis niet bereikbaar en word na meerdere terug bel verzoeken ook niet terug gebeld. Ik ga hier nooit meer wat kopen. Jammer want de winkel is heel mooi.

In april een tuinhuis gekocht

In april een tuinhuis gekocht, bij Fonteyn in Uddel, bij levering een aantal planken ( profielen kapot en verwrongen, contact gehad met klantenservice en met adviseur Darrian, wacht nog steeds op nieuwe profielen, keer op keer andere verhalen, darrian was ziek enz, wilde retourneren, wordt niets meegedaan, hoe gaan we dit oplossen Fonteyn, geduld raakt op, adviseur Darrian aartsen bood aan de extra kosten te betalen voor eventuele planken, die gemaakt moeten worden elders, ik vond uit eindelijk op marktplaats een tuinhuis met dezelfde maat planken, koste mij 185 euro, de dakplanken van ons tuinhuis waren krom, heb dakplaten gekocht, koste mij 100 euro, totaal zou Darrian er voor zorgen dat ik 285 euro terug kreeg, tot heden, niets, helemaal niets, geen reactie meer, darrian werkt daar niet meer, zo wordt je nou opgelicht door Fonteyn, ons tuinhuis karen staat er nu, zonder dat 2e handse tuinhuis stond hij nu nog niet.

Slechtere service bestaat niet

Wat een deceptie Na een prettig verkoop gesprek tuinhuis en jacuzzi besteld. Beide met aanbetaling en op afroep, afroepen en levering in week naar keuze is de toezegging. Onze keuze voor tuinhuis levering week 22, Deze keuze is per mail bevestigd. Mensen besproken om deze het aansluitende weekend in elkaar te zetten. Echter de donderdag telefoontje dat het na het weekend geleverd word, te laat om mensen kosteloos af te zeggen. Na 46 minuten in de want bij Fonteyn geen oplossing maar toezegging teruggebeld te worden op vrijdag of dinsdag. Dinsdag 7-6 tuinhuis geleverd. Wederom mensen besproken om deze op te bouwen. Echter wederom niet op te bouwen omdat levering niet compleet is. Wederom bijna een uur aan de telefoon geen oplossing. Mailadres van leidinggevende gekregen, na mailen afwezigheidsmelding terug ontvangen dus wederom geen oplossing. Wat een teleurstelling, zelden zulke slechte service meegemaakt

Vies tegengevallen!

In de winkel goed geholpen door Jesse! Daarna drama! Leveringen niet nagekomen( daarover in contact gaan heeft niets opgeleverd), geen fatsoenlijke gebruiksaanwijzing aanwezig voor het tuinhuis maar al helemaal niet als je een extra aankoop doet ( Epdm dakleer of een composieten rand) Mailtjes, telefoontjes etc..daar zijn we niet verder mee gekomen. Maanden later nog geen reactie. Maw ze geven niet thuis nadat er betaald is. Uiteindelijk staat het tuinhuis (Julia), maar niet door de hulp van Fonteyn! Ik schrijf niet snel een review maar het gaat vaak om best een behoorlijk bedrag, vandaar dat ik de ellende bij de ander hoop te voorkomen.

Schuur met overkapping besteld

In mei schuur met overkapping besteld. Aanbetaling van 10% en nu wacht ik al weken op een antwoord voor het plaatsen van dit geheel. Planner komt morgen, is er morgen. Maakt vandaag de planning, u krijgt een datum, maar krijg nog steeds geen data wanneer die planning dan de plaatsing van mijn aankoop betreft. Dan mag ik straks 2 weken van te voren het geld overmaken en is het dan zeker, dat ze dan ook gaan plaatsen? Ik ben er wel klaar mee. Wij gaan deze order dus annuleren, we hebben het per slot van rekening niet over 4 tientjes maar over een paar duizend euro.

Douglas overkapping

Als mensen ontevreden zijn is dat het eerste dat hoort. Echter als zij tevreden zijn mag dat ook gezegd worden. Wij zijn erg blij met de levering, afspraken en kwaliteit die we van Fonteyn hebben mogen ontvangen. De overkapping is erg mooi geworden en voldoet ruimschoots aan de verwachtingen die we hadden. Van de materialen tot aan de handleiding was alles duidelijk, en makkelijk te plaatsen. Volgende week komt het terras eronder geplaatst en kunnen we ervan gaan genieten. Alexander en Manon, dank voor de ondersteuning voor jullie en het gehele team !!

Slechte levertijd

Ik heb een schuur besteld in april. Ze beloofde eerst begin mei toen eind mei en nu eind juni voordat die binnenkomt. Ik moet dus 3 maanden wachten op mijn schuur. Als die eind juni binnen komt.

Teleurgesteld in Fonteyn

Op 23 Maart besteld: Thamar Kapschuur 800 x 350 cm zou geleverd worden in de week van 20 mei. Hoorde niets dus maar gebeld: Verschil in de voorraad, komt bij ons binnen, laatste week van mei. Niets gehoord dus vandaag maar weer gebeld: komt pas over 2 weken bij ons binnen. Er zijn 2 zaken waar ik me zeer aan erger: 1. Ik moet steeds zelf bellen om erachter te komen dat gemaakte afspraken niet nagekomen worden. 2. Dit tuinhuis word door Fonteyn nog steeds aangeboden als voorraadmodel, terwijl ze het maanden niet kunnen leveren.

Pas gelden en blokhut besteld bij�

Pas gelden en blokhut besteld bij fonteyn en miste en onderdelen heb toen gebeld en kreeg Rowan aan de telefoon en die heeft het gelijk in orde gemaakt binnen 3 dagen had ik het binnen.

Wij waren opzoek naar een mooi tuinhuis�

Wij waren opzoek naar een mooi tuinhuis voor onze nieuwe tuin en kwamen er zelf niet uit. Maar dankzij het fijne advies van Irma hebben wij het perfecte tuinhuis gevonden. Super service!

Bij Fonteyn NOOIT MEER IETS KOPEN

Bij Fonteyn NOOIT MEER IETS KOPEN. Ons bestelnummer was 3354123. Leveren niet wat gekocht is en laten het verder ook afweten na herhaaldelijke mails en telefoontjes. Tuinhuisje zou ge�mpregneerd moeten zijn, maar dat is niet het geval.is gewoon onbewerkt hout. Twee water tonnen compleet gekocht, maar de onderdelen die erbij horen zoals de voet waar de ton op staan moet en de aansluitingen naar regenpijp was er voor beide tonnen niet bij. Je wordt afgescheept tijdens telefoontje dat er terug gebeld zou worden of dat ze er niet waren. Alles behalve enige service. Nooit meer daar kopen. Is ook bij radar geweest ivm hun praktijken van slechte service en afhandeling. DUs bezint eer ge begint

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.