Al twee jaar bezig om een defect�

Al twee jaar bezig om een defect bezorgde deur te laten vervangen. Ik heb een tuinhuis bij Fonteyn besteld. Door problemen met de levering, kwam deze zes maanden later dan toegezegd, incompleet en met een defect raam. Op dit moment al ruim een jaar bezig om een nieuwe deur met heel raam te ontvangen. Grootste probleem is echter dat Fonteyn je nooit kan helpen als je de klantenservice belt, uitsluitend toezegt terug te bellen, dat nooit doet, herhaaldelijk opnieuw geinformeerd moet worden wat de klacht is en de klant niet centraal stelt. Deze partij is de meest tegenvallende partij die ik ooit tegen ben gekomen als consument. Sinds ik een aankoop bij Fonteyn heb gedaan, heb ik begrip voor klanten die zich niet meer kunnen beheersen. Hieronder geef ik een datum van mijn ervaring, maar feitelijk is het al twee jaar kommer en kwel.

Opgelost

Na haperende aflevering en niet nagekomen afspraak toch alles vakkundig opgelost door Veluwe servicediensten Willem en Pascal bedankt Zijn blij met ons tuinhuis

Tuinschuur met vijfhoekig veranda geintegreerd

We hadden al jaren plannen om onze tuin te veranderen en twijfelden tussen wel of geen veranda. In eerste instantie dachten we Hillhout en Trendhout te kunnen combineren tot een tuinschuur met vijfhoekige veranda. De veranda van Hillhout en de schuur van Trendhout. Tijdens een tweede bezoek aan Fonteyn werden we geholpen door een zeer enthousiaste en kundige adviseur/verkoper. Samen met hem hebben we de opties doorlopen. Hij heeft daarbij goede idee�n aangedragen en toonde veel initiatief met betrekking tot het voorleggen van het idee aan Trendhout om onze idee�n in een opmaat gemaakte oplossing om te zetten. Fonteyn heeft met ons meegedacht, geadviseerd en uiteindelijk samen met Trendhout een heel erg mooi product voor ons besteld. Fonteyn heeft voor ons wat dat betreft de stap extra gezet. Bij elk bezoek aan de zaak werden we door vrolijke en behulpzame medewerkers ontvangen.

Prachtige winkel met een zeer ruim�

Prachtige winkel met een zeer ruim aanbod aan allerlei tuin artikelen. Zeer verzorgd! Wij hebben deze winkel bezocht voor de aankoop van een tuinhuis, en werden uitstekend geholpen door Alexander. Zeer vriendelijke service! Hier komen wij zeker nog terug!

Het betreft de levering van een Tuinhuis

Het betreft de levering van een tuinhuis bij mijn dochter in Den Haag. Het verkoopproces ging telefonisch uitstekend, goede advisering en duidelijke afspraken. Op 30 november is het tuinhuis geplaatst door Marvin. Wat een topper is Marvin, zeer vakkundig en het resultaat is fantastisch! Echt een aanrader!

Een heel prettig gesprek gehad met�

Een heel prettig gesprek gehad met Alexander, door zijn advies en meedenken komt het vast goed met onze nieuwe schuur.

Bar slechte service

Wanneer je iets aanschaft is iedereen zeer vriendelijk en behulpzaam, worden mails snel beantwoord. Maar op het moment dat er dingen verkeerd gaan is de service ver te zoeken. Verkeerde levering, te weinig spullen, verkeerder kleur, wederom te weinig spullen en wederom de verkeerde kleur. Het erg moeizaam om contact te krijgen(lees onmogelijk). Je wordt via de telefoniste van het kastje naar de muur gestuurd. Mailtjes worden niet beantwoord, je wordt teruggebeld? (dit is tot op heden niet gebeurd). Om het even in perspectief te brengen wij hebben in augustus een veranda besteld waarbij 2 weken levertijd werd beloofd. Het is tot op de dag van vandaag nog niet netjes afgehandeld. 'grootste outdoor living mall van europa' Nu had gaan werken aan jullie service, want het gaat niet alleen om verkopen het gaat ook om alles netjes leveren, je klant te woord staan en naar oplossingen zoeken wanneer iets niet goed gaat. Jullie kunnen contact met mij op nemen om het te regelen. Fonteyn Outdoor Order:3380070

Net even een chat gesprek gehad ivm garantie op schuur

Net even een chat gesprek gehad ivm garantie op een aangekochte schuur. Alles netjes geregeld.

Slechtste service ooit!! Nooit meer Fonteyn!

Wij hebben in mei 2022 een tuinhuis besteld bij Fonteyn en deze werd eind juli geleverd. Bij het uitpakken en controleren van de zending bleek al snel dat er twee balken beschadigd waren en dat de meebestelde stormverankering sets niet waren geleverd. Kan uiteraard gebeuren. Ik heb hier een mail over verstuurd en kreeg een dag later netjes een mail terug dat de onderdelen zouden worden verstuurd. Toen deze op 6 augustus nog steeds niet binnen waren heb ik weer gemaild en aangegeven dat we volgende week 3 weken op vakantie zijn en dat het fijn zou zijn als de materialen voor die tijd geleverd zouden zijn. Ik kreeg een mail terug waarin stond dat het uitgezocht zou worden. Nou daar zijn ze dan nog steeds mee bezig want tot op heden niets binnen gehad�. Maar goed, na de vakantie aan de slag gegaan met het in elkaar zetten. Op dat moment was het helemaal beu. Toen bleek dat de handleiding zeer summier was. Ik geef een voorbeeld: Er zaten ca. 1000 schroeven bij van verschillende afmetingen en diktes. Nergens in de handleiding stond er iets over waar deze gebruikt moesten worden! Nergens in de handleiding stond hoe de ramen en deurposten moesten worden gemonteerd!! Absoluut te gek voor woorden!! Dus ik de klantenservice bellen. Ook een ramp� Ten eerste krijg je. als je belde een callcenter medewerker aan de lijn. Op zich geen punt maar nadat je je hele verhaal hebt verteld, wordt er doodleuk gevraagd of je dat verhaal nog even via hun service site (Jep aparte site is daar voor) wilt doorgeven. Waarop ik vroeg: Dus ik sta 20 minuten in de wacht, dan krijg ik u aan de lijn en doe ik mijn hele verhaal, en daar gebeurt niets mee? Ik moet mijn servicevraag nogmaals via een site aanvragen? Het antwoord was: nee hoor meneer, maar dan komt het via 2 kanalen binnen. Dan weten we zeker dat er wat mee wordt gedaan�.. Nou ik dat dus gedaan, maar u raad het al? Ik heb dus alles uitgebreid nogmaals via de site uitgelegd. Dat de handleiding die ik heb gekregen niet voldoet. Er staan veel zaken gewoon niet in. Als voorbeeld heb ik zelf deze �handleiding� ingescand en ge�pload. Uiteraard ook nogmaals aangegeven dat ik ook de beschadigde balken en de ontbrekende storm verankering sets nog steeds niet binnen had. Dames en heren het is echt niet te geloven wat er dan gebeurt: ik krijg een mailtje met: Goedendag, Hierbij de handleiding voor uw pakket. Succes met de verdere opbouw. En echt waar. De handleiding die ik per mail krijg is het bestand dat ik heb ge�pload, dat zie ik aan de bestandsnaam die ik er zelf aan heb gegeven. Er wordt verder helemaal NIET op de inhoud van mijn service vraag ingegaan. Op dat moment, toch enigszins ge�rriteerd stuur ik dit bericht: Je leest mijn bericht niet. Je kijkt niet naar de bestanden die ik heb bijgevoegd. Hoeveel interesse toon jij in je klant? Hoe serieus neem jij je klant? Dit gaat toch echt nergens over. Lees nu eerst maar eens mijn service vraag en geef dan fatsoenlijk antwoord op mijn vraag en belangrijker nog: kom met een oplossing. Zonder in te gaan op de hulpvraag een gebruiksaanwijzing die ik nota bene had bijgevoegd als bijlage(!) naar mij versturen gaat natuurlijk nergens over�. En dit is dan wat ik terugkrijg: Mij is gevraagd om de handleiding te sturen. Dat heb ik gedaan. Welke vragen heeft u verder? Ja jongens, zeg het maar�. Ik heb het tuinhuis uiteindelijk en met wat hulp in elkaar gekregen. De beschadigde balken er dus maar in verwerkt� En ja, nog steeds geen storm verankering sets�. NOOIT NOOIT meer zakendoen met firma Fonteyn!!!

prettig & professioneel

de afgelopen tijd heel plezierig contact gehad met Alexander (& Guido) in verband met aantal blokhutten die ik en mijn buren komende lente willen plaatsen. Vorige week bezoek aan showroom in Uddel gebracht (de keuze is reuze!) Daarna veel contact per email met Alexander gehad met de vele vragen van de buren. Altijd snel, vriendelijk en adequate reacties gehad. Tot nog toe zeer tevreden met service en contact. Nu besteld - komende lente het vervolg....

Enorm veel keuze

Enorm veel keuze, grote, overzichtelijke showroom. Snel en vakkundig geholpen door Irma bij het kiezen van een tuinhuis. Vlotte planning door Alexander!

Tuinhuis

Fonteyn.nl een paar x online bezocht .pff wat een keuze . Waren op zoek naar een tuinhuis . Telefonich contact gezocht .gesprek gehad met irma .het probleem besproken . Begripvol en vriendelijk geholpen .wat een service . In een woord .geweldig . Mail gestuurd . Deze werd beantwoord door alexander . Vriendelijk en behulpzaam de bestelling gesproken . Wat een service wow . Geweldig

Ontzorgt van A tot Z

Alexander heeft mij ontzorgt van A tot Z. Waar ik als klant veel waarde aan hecht is waardering; voor het bestellen en na het bestellen. Alexander heeft mij geholpen bij het bestellen, bezorging en aftersales van onze blokhut. Contact gaat zowel telefonisch als per mail zeer soepel. Wat mij opviel vergeleken met andere bedrijven is dat er op mails zeer snel wordt gereageerd. De bezorging kun je volgen middels een online systeem waar je zelfs de dag van bezorging kunt wijzigen. De bezorger was heel netjes en kon met de heftruck tot de deur van onze tuin komen. Ik kwam na de bestelling nog een onderdeel tekort. Alexander heeft mij hier heel netjes bij geholpen. Bedankt voor de geleverde service!

Fantastische service van Alexander ,15 jaar na aankoop!

Dakgoot onderdeel van Fonteyn schuur was gesneuveld door boomtak na 15 jaar. Contact opgenomen met Fonteyn om te vragen of onderdeel nog na te bestellen is, Direct fantastisch geholpen door Alexander, hij heeft alle moeite genomen om met behulp van foto�s uit te zoeken of onderdeel nog leverbaar was , wat wonderbaarlijk genoeg ook nog zo was en heeft deze nageleverd, wat een service ! Dat kom je niet vaak meer tegen, als je deze service 15 jaar na aankoop nog biedt verdien je een dikke pluim. De schuur mankeert na 15 jaar overigens nog niets aan, topkwaliteit!

Tekeningen tuinhuis

Goed en snel geholpen door Irma bij zoeken naar tekeningen tuinhuis

Met dank aan Guido

Met dank aan Guido, na een hoop twijfels een mooi tuinhuis gekocht. Neem vooral de tijd om deze showroom goed te kunnen bekijken. Wij hebben ons verkeken op hoe groot het eigenlijk is.

Wat een enorme showroom met prachtige�

Wat een enorme showroom met prachtige keuze. We twijfelde over een aantal tuinhuizen maar door de vakkundige hulp van Irma zijn wij weg gegaan met een tuinhuis en overkapping die precies bij ons past.

Super fijn geholpen door Guido met het�

Super fijn geholpen door Guido met het uitzoeken van een tuinhuis. Fijne showroom waar je in alle rust kan kijken naar veel verschillende modellen. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Super geholpen met de aanschaf van een�

Super geholpen met de aanschaf van een tuinhuis door Guido. Ruim aanbod in een prachtige showroom waardoor je echt een gevoel krijgt bij het product.

Ik ben fantastisch geholpen door Guido�

Ik ben fantastisch geholpen door Guido met het uitzoeken van een tuinhuis. In alle rust kunnen vergelijken wat alle mogelijkheden zijn voor onze tuin en door de ruime keuze in de showroom waar je een echte feeling voor het product krijgt een keuze kunnen maken voor een mooi houten huis met overkapping.

tuinhuis bij jordi gekocht

ik heb bij jordi een tuinhuis gekocht. ik werd super fijn geholpen! super blij mee en fijne service. zeker over te spreken!

Top service

Super goed geholpen door Irma met het uitzoeken van het perfecte tuinhuis. Ze heeft echt top service geleverd!!

Erg blij met de service van Fonteyn

Erg blij met de service van Fonteyn! Tuinhuis besteld bij een jongen van de tuinhuizen. 2 weken levertijd en dat klopte ook nog! Verder mooie planken en een duidelijke handleiding.

online mis je de 'toon' van het bedrijf

Nadat ik online een tuinhuis had gezien en de bestelling mislukt was heb ik gebeld met Fonteyn. Ik werd geholpen door Irma. Zij dacht met mij mee en de dag daarna had ik een offerte die op 1 of andere manier niet goed binnenkwam. Ik hen een aantal keren met Irma gebeld. ze bleef vriendelijk en geduldig. Dit maak je niet vaak mee. Wat een service De volgende aankoop zal ik zeker weer bij Fonteyn doen. Scherpe prijs, klantvriendelijk, denken mee en goede service spelen hierbij een rol. Ik kan niet wachten totdat het tuinhuisje er is. Bedankt alvast.

Waardeloze service

Waardeloze service. Eerst 11 weken wachten op mijn tuinhuis, dan delen gewoon niet erbij of totaal krom. Dan mail je en dan hoor je gewoonweg niets meer. Je moet er zelf weer achteraan en krijgr als antwoord: de nalevering kan heel lang duren, ik mail ze nog een keer. Gewoonweg knap wasrdeloos. Dikke afrader!!

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.