Komt afspraken niet na en communiceert niet

Op 17 april een tuinhuis besteld en betaald welke in week 20 geleverd zou worden. Van te voren duidelijk aangegeven dat deze week belangrijk was. Verkoper gaf aan dat het allemaal geen probleem was. Tot op heden (medio week 21) nog altijd HELEMAAL niets mogen vernemen van Fonteyn. Telefonisch zeer onvriendelijk te woord gestaan en wederom beloftes (dat ie alsnog in week 20 geleverd zou worden) die niet nagekomen zijn. Zeer teleurstellend aangezien het verkoopproces wel vriendelijk en positief verliep. UPDATE: 5 juni (week 23, 3 weken later dan afgesproken) is het tuinhuis dan eindelijk geleverd. Stomverbaasd waren wij om te zien dat de deuren en deurprofielen niet bij het pakket zaten. Werkelijk alles gaat hier fout. Wij hebben nog nooit zo'n ongelofelijk slechte ervaring gehad. Koop niet bij fonteyn. Klantenservice zoals gewoonlijk weer onbereikbaar, maar weer een contactformulier ingevuld.... Tot op heden is er overigens niemand van Fonteyn die ook maar 1x excuses heeft aangeboden voor de intense PUINHOOP die ze veroorzaakt hebben. UPDATE 28 JUNI Nog altijd heeft Fonteyn de deuren niet geleverd (inmiddels ruim 3 maanden na bestelling) en nog altijd heeft Fonteyn geen excuses gemaakt. Een bedrijf wat maar niet lijkt te leren van haar stelselmatige fouten.

Degelijk houten (ge�mpregneerd) schuurtje

Wij hebben een degelijk houten schuurtje gekocht, en vervolgens komen wij iets tekort bij de dakbedekking. Ik bestel een extra pakket Dak Shingles en vervolgens wordt het gratis nagezonden. Dat is nogeens uitstekende service. Fonteyn, Dankjewel !

Afgelopen zaterdag een tuinhuis gekocht�

Afgelopen zaterdag een tuinhuis gekocht bij verkoper Alexander, hij is zeer vakkundig, meedenkend en vriendelijk. Ik had nog wat vragen, via de mail zeer snelle reactie van Alexander.

Wat een waardeloos bedrijf

We wilden een zonnescherm en een overkapping. Dit hebben we bij Fonteyn besteld en daarna ging echt alles mis! Wat een onprofessionele, waardeloze communicatie. Afspraken en beloftes niet nakomen. Ons aan het lijntje gehouden worden als je alvast een aanbetaling deed, maar vervolgens niks meer laten horen. Niet te bereiken en van het kastje naar de muur gestuurd worden. Wij hebben na drie maanden geduld, de offerte geannuleerd. Nu doen we zaken met Palace garden in Rijssen; geweldige communicatie en binnen een maand geplaatst. Nog goedkoper ook!

Tuinhuis gekocht

Tuinhuis gekocht. Levering binnen 14 dagen, met verkeerde balken voor het dak. Gebeld, gemaild, gebeld, weer gemaild, maar geen respons. Onbeschoft en ondermaats. Eerste en laatste keer hier iets gekocht.

Bestellen tuinhuis

De snelheid en het meedenken bij het bestellen van ons tuinhuis was prefect. Alexander heeft ons zeer goed geholpen. Als dit een voor boden is voor de rest van het traject dan heb ik daar alle vertrouwen in!

slechte ervaring met dit bedrijf

Ik ben zeer teleurgesteld in dit bedrijf . Op 7 April j.l hebben wij hier een dure overkapping gekocht incl. zonwering , er werd ons toegezegd dat de dinsdag na pasen contact met ons zou worden opgenomen door een monteur om de overkapping in te meten , nadat hij die week geen contact had opgenomen maar eens gemaild met Fonteyn , en gebeld en weer gemaild ...en gebeld en nog maar eens gebeld , steeds word er gezegd u wordt morgen teruggebeld , maar niet dus !!! Onderhand zijn we vier weken verder en is er nog steeds niemand langs geweest of heeft contact opgenomen . Zeer slecht dus !!!

Alles is compleet geleverd en nazorg�

Alles is compleet geleverd en nazorg van adviseur Alexander super. Overkapping heb ik bijna af, alleen wat nog wat dakshigles plaatsen

Super goed geholpen in de winkel en de�

Super goed geholpen in de winkel en de levering van het tuinhuis was goed geregeld. Het in elkaar zetten was best een uitdaging zo nu en dan maar het team reageerde heel snel op vragen die ik via de mail stelde waardoor ik helemaal zelf het tuinhuis in elkaar heb kunnen zetten. Super fijn.

Topervaring met Alexander van de tuinhuizen verkoop

Wij hebben al jaren goede ervaringen met Fonteyn. Nu hebben we via email contact gehad met Alexander over de aankoop en montage van een tuinhuis. Hij was heel duidelijk in zijn uitleg ivm de vragen die wij hadden, reageerde heel snel op onze mailtjes. Kortom heeft alles perfect en snel geregeld.

Prachtige zaak met goede service!

Prachtige zaak, zeker een aanrader om te gaan kijken voor de tuin. Wij waren op zoek naar een Douglas overkapping en zijn uiterst vakkundig geholpen door Alexander. Erg fijne service en meedenkend in de levering gezien wij in een volledige renovatie zitten. Zeker een aanrader!

Professioneel_vriendelijk_en behulpzaam: Alexander van Fonteyn heeft mij uiterst�

Alexander van Fonteyn heeft mij uiterst behulpzaam en vriendelijk geholpen bij het kiezen van de juiste schuur voor in mijn tuin. Aanvankelijk had ik een grotere schuur. Later bleek de schuur die ik al besteld had te groot, het omruilen bleek geen enkel probleem en ook toen weer zeer behulpzaam. Ik moest er even voor rijden vanuit Rotterdam, echter de eerstvolgende keer zal ik weer bij Fonteyn mijn buitenleven artikelen aanschaffen en graag weer geholpen willen worden door Alexander! Volgende week wordt de schuur geplaatst, ik kijk er erg naar uit!

Zeer goede ervaring�

Via de website op de kortingsbutton geklikt. Al snel reactie van Alexander met een leuke extra korting op de al afgeprijsde overkapping. Op iedere mail (en dat waren er best veel) zeer snel reactie, zelfs op de meest incourante tijden. Levering kan ook snel dus ik ben zeer tevreden.

Wat een prachtige winkel en ontzettend�

Wat een prachtige winkel en ontzettend vriendelijk geholpen door Alexander. Ook na de aankoop van onze mooie overkapping konden wij altijd met onze vragen bij hem terecht. Hij reageert erg snel en is heel behulpzaam. De overkapping is bijna af en wat wordt het mooi. Ook de monteurs verdienen 5 sterren. Heel vriendelijk en erg kundig.

Fijn advies bij de aankoop van een overkapping.

Ik heb bij jullie een overkapping bestelt met Pasen. Ik ben vakkundig en snel geholpen door adviseur Alexander. Mijn wensen besproken en Alexander heeft mij duidelijk de fijn geholpen en geadviseerd! Vandaag mijn overkapping geleverd en ook deze is met zorg bezorgd door de chauffeur. Een zeer tevreden klant!

Snel, vriendelijk contact via mail.

Wij hebben tuinhuisje Annebeth besteld. Via mail o.a. de vraag gesteld of deze gespiegeld opgebouwd kan worden. Alexander reageerde snel met een positief antwoord. Gaf aanvullende info en zocht naar oplossingen. Wij kijken uit naar de levering in week 19. Dank u wel Fonteyn.

Jordi en Alexander maakte het mogelijk.

Wij geven Fonteyn Uddel 5 sterren en wel hierom. Wij kwamen vrijblijvend kijken voor een tuinhuis en daar heeft Fonteyn genoeg keuzes in. Bij binnenkomst word je vriendelijk ontvangen en krijg je een drankje en versnapering naar keuze aangeboden. Daar geven wij de eerste ster voor. De tweede ster geven wij aan het ruime assortiment die aangeboden wordt. Ster nummer 3 geven wij aan de medewerker in het witte huisje die ons aanmelden voor een gesprek met ��n van de medewerker die ons verder zou helpen en die je tijdens het wachten van alle gemakken voorziet. De vierde ster gaat naar Jordi die alle tijd nam met al onze vragen en idee�n en ons diversen offertes gaf waar wij verder in alle tijd over na zouden denken. Ster nummer 5 gaat naar Alexander, onze topper die er samen met Jordi voor gezorgd heeft dat wij straks in Juli kunnen gaan genieten van onze tuinhuis met overkappingen. Deze twee mannen namen alle tijd en gaven goede adviezen waar wij dankbaar voor zijn. Helaas zijn er maar vijf sterren en als er een zesde ster toegevoegd mag worden weten na deze ervaring nu al dat deze naar team Simon zal gaan die het huisje komt monteren. Hartelijk dank team Fonteyn.

Aankoop blokhut

Begin maart 2023 bij Fonteyn een tuinhuis aangekocht voor onze volkstuin. Daarbij werden wij zeer vriendelijk en correct te woord gestaan en geholpen door Alexander. Op verschillende (ook) technische vragen door mij later nog gesteld via email, kreeg ik van Alexander steeds snel en duidelijke antwoorden. Gewoon dus een topverkoper die keer op keer aftersales levert. Zo krijg en hou je tevreden klanten.

Blokhut online besteld 1-04-2023 en�

Blokhut online besteld 1-04-2023 en opgegeven deze af te halen in Uddel. Na 4 dagen wordt ik benaderd dat de blok hut moet worden besteld en de levertijd twee weken is en of ik nog even de verzend kosten wil betalen dit netjes gedaan maar nog steeds geen blok hut . Div malen gemaild geen reactie , div keren gebeld en eindelijk reactie levertijd 3 a 6 weken wat een k bedrijf dit hadden ze gelijk moeten vermelden bij de eerste keer dat ze contact opnamen . Echt de laaste keer dat ik hier wat koop . Ook hebben we een lounge nest gekocht dit is een pre order ben benieuwd of ze hier wel de waarheid spreken over de levertijd april mei .maar voor mij duidelijk ik koop hier nooi meer iets 25-04 2023 Ja hoor ik heb een review geplaats en nu kunnen ze opeens contact opnemen. Maar met de vraag of ik de review wil verwijderd echt waar gaat het over . Als ze nu bellen van meneer de vos sorry dat het zo is gelopen en dat we Je niet juist hebben ge�nformeerd wat kunnen we doen om het op te lossen klinkt toch totaal anders . Maar nee deze beste man komt dreigend over en wil het zo praten dat het aan klant ligt , hij spreek zich zelf binnen een minuut tegen .er wordt gezegd dat de leverancier mij deze week gaat bellen voor een afspraak om het tui huisje volgende week te leveren .nog geen minuut later zegt deze beste man dat het tuinhuisje deze week wordt geleverd?? Hoe dan. Het is wel duidelijk dat er niks met de klachten wordt gedaan echt wat is dit een gemiste kans voor het bedrijf . Juist als een klant een klacht heeft moet je dit met twee handen aanpakken . Nu is het zo dat ik hier nooit meer kom . Maar als ze mij serieus nemen en de klacht op de juiste maniet oppakken is dit juist voor hun een kans Dan was mijn reactie geweest oke het is niet helemaal gegaan zoals verwacht maar Fonteyn heeft er alles aan gedaan om het op te lossen naar te vredenheid. Dan weet ik dat ik dus voor volgende keer dat ik met een gerust hart weer wat kan bestellen want als er wat iaan de hand is wordt ditt keurig opgelost. NOU NEE DUS ZE SNAPPEN ER ECHT NIKS VAN WAT EEN BEDRIJF .

Goede service en snelle reactie

Alexander had een afspraak ingepland om het tuinhuis te plaatsen. Ik had iets meer tijd nodig, waarop ik een mail stuurde om de datum een week verderop in te plannen. Alexander reageerde in de ochtend meteen en had de plaatsingsafspraak verplaatst naar de door mij aangegeven datum. Het mailcontact was klantvriendelijk.

Fijne communicatie met Alexander

Al een tijdje op zoek naar een tuinhuis, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kwam ik via de site van Fonteyn in contact met Alexander. Hij heeft me duidelijke uitleg en tips gegeven. Snelle reactie via de mail. Geen vraag is te veel. Super. Ik kan nu niet wachten tot mijn huisje komt. Alexander bedankt, ik stuur je een foto van het eindresultaat.

Wereldrecord fouten maken!

Ik heb een maand geleden een tuinset bij Fonteyn besteld en er is al 2 keer een verkeerde geleverd, een keer niks geleverd en een keer een kapotte en ik heb nog steeds de correcte niet. Dit betekend dat ik al 4 keer een dag onnodig thuis heb zitten wachten en al 4 weken een een tuinset in mijn garage heb staan die ik niet kan gebruiken. Als ik het neld krijg ik te horen dat ze later terugbellen. Onprofessionele zaak die ik alles behalve aanraad.

Super fijne service en hulp.

Wij hebben afgelopen voorjaar per telefoon en mail contact gehad met Fonteyn. �Alexander� was ons contact persoon en hij heeft ons echt super goed geholpen. We hebben een blokhut uitgezocht waarbij hij nog tips en opties heeft aangeboden en zelfs achteraf ooo super goed geholpen. Wij zouden zeker een ander aanbevelen om bij Fonteyn te kijken voor een nieuwe blokhut of dergelijke, keuze is reuze maar met name de klanten behandeling vinden we echt top! Nogmaals dank!

Prima geholpen

De vertegenwoordigster in de showroom, Irma, kwam bij ons ongedwongen maar zeker vakkundig over. Na een prettig gesprek met goede informatie en zelfs kostenbesparende tips hebben we besloten tot de aankoop van een blokhut.

Christian Endendijk heeft ons blij�

Christian Endendijk heeft ons blij Gemaakt met een jacuzzi in de tuin. Na een drie uur lang gesprek inclusief proef zwemmen en bubbelen waarom we uiteindelijk uit om een spa van fonteyn te kopen. Van harte bedankt Christiaan we komen sowieso nog terug om een tuinhuis te kopen.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.