Heel slecht geholpen !

Heel slecht geholpen ! Eigenlijk gewoon niet geholpen. Moesten wachten tot een medewerker beschikbaar is. Dan verwacht je ook dat je goed geholpen word. Maar meneer had zichtbaar geen zin om op onze vraag antwoord te geven. En al helemaal geen zin om hier enigszins tijd in te steken. Het model blokhut waar we interesse in hadden, hadden ze niet staan. Was bijna nog teveel moeite om te zeggen welke ermee te vergelijken is. Opties doorspreken nee liever niet. En toen ik vroeg om het dan ook voor het model uit te rekenen dat ze wel hadden staan. Was het antwoord heel kort nee Wij zullen niet terugkeren. En zullen onze bestelling bij een concurrent plaatsen! (Die zijn er gelukkig genoeg)

we hadden snel een tuinhuis nodig en

we hadden snel een tuinhuis nodig en jordi zorgde dat die binnen 3 dagen geleverd was.

Aankoop tuinhuisje

Jordi heeft me vandaag goed geholpen bij het zoeken van mijn perfecte tuinhuisje!

Tuinhuis

Tuinhuis Ik was opzoek naar een tuinhuis maar had voor de rest nog geen idee wat ik graag wou. Door de goede hulp en uitleg van Jordi zijn we samen tot een mooi plan gekomen. Jordi bedankt!

Prima geholpen door Alexander

Prima geholpen door Alexander. Vervangend slot van het schuurtje van10 jaar oud vlot en correct geleverd. Dank.

Wat een vreselijk bedrijf.

Wat een vreselijk bedrijf. Bij aankoop alles prima en of je direct een goede review (liefst 2) wil schrijven met de naam van de verkoper. Dit is duidelijk te zien aan alle reviews. Hierna gaat het finaal mis. Vooruit betalen anders komt er niets. Daarna afwachten wanneer het komt. Tuinhuis geleverd en in elkaar gezet door iemand die zichzelf geweldig vond maar resultaat was bedroevend. Was ook helemaal niet compleet. Zie dan nog maar iemand te pakken te krijgen. Afwimpelen daar zijn ze goed in. Terugbellen etc ho maar. (Liggen denk nog paar A4 tjes terugbelverzoeken) Uiteindelijk na blijven bellen en iedereen van de afdeling cc in de mail (daar hebben ze een hekel aan) nog paar keer terug geweest om de puinhoop op te knappen. Resultaat: tuinhuis moest zelfs geschoord worden anders zou het helemaal slecht aflopen. Laatste zzp ers hebben (voor zover dat mogelijk was) goed werk verricht maar de Fa Fonteyn is een vreselijke firma.

YOI midori XL

Na 5 jaar zoeken naar een geschikte launchbank kwam ineens de YOI midori XL in zicht bij de Fonteyn. Mooie, fijne bank voor onder de veranda. Goeie service. Duidelijke voorwaarden bij de Fonteyn. Vervolgens ook keurig volgens voorwaarden afgehandeld.

Dit bedrijf zou nogmaals eens door

Dit bedrijf zou nogmaals eens door Radar onder de loep moeten worden genomen. Fonteyn komt zijn afspraken niet na. In de winkel een en al vriendelijkheid, maar daarna begint het drama. Overkapping besteld, datum voor plaatsing genoteerd. Dag van tevoren worden wij gebeld dat de vrachtwagen vast staat in Duitsland. Er zou een nieuwe datum komen. Die kwam er niet. Zelf diverse keren gebeld. Mevrouw u wordt terug gebeld. Je wordt niet terug gebeld. Uiteindelijk is hij wel geplaatst. Lekker van te voren betalen, want dat moet natuurlijk wel. Maar zodra dat gedaan is blijven zij in gebreken. Ik denk dat wij zeker zon 20 keer hebben gebeld. Je wordt niet terug gebeld. Inde winkels volkomen foute voorlichting over een terrasheater. Thuis gekomen bleek het niet de juiste. Teruggebracht en zou mijn geld binnen een paar dagen terug krijgen. Gaat toch om 600 euro. Al wat er gebeurde geen geld terug. Weer gebeld en natuurlijk werd er weer niet teruggebeld. Wacht nu nog steeds op mijn geld. De terugbelverzoeken worden gewoon niet behandeld. Nooit koop ik nog wat bij dit bedrijf.

Komen afspraken niet na.

Wij hebben een overkapping laten plaatsen in april dit ging goed. Bij het plaatsen van de overkapping hebben ze de maten opgemeten om deze van schuifdeuren te voorzien waarna wij gebeld zouden worden voor een offerte. Meerdere malen hierom gevraagd geen respons. Uiteindelijk maar naar de winkel. Daar een schuifwand besteld en een heater gekocht. Bij bevestiging van heater bleek deze niet te zijn voorzien van een afstandsbediening of bediening via een app, waar deze volgens de verkoper wel mee was uitgerust. Contact met Fonteyn, was geen probleem ze zouden een andere meenemen wanneer ze de schuifdeuren kwamen leveren en plaatsen. Op dag van plaatsing al wat we zagen geen Schuifdeuren geen montage. 3 x gebeld en een terugbelverzoek gekregen. Niet teruggebeld. 6 dagen later wij weer naar Fonteyn. Excuses en geen verdere uitleg, kregen ons geld terug van de heater. Nu drie weken later na meerdere telefoontjes, wederom krijg je dan een terugbelverzoek die niet wordt gedaan, nog steeds geen geld terug. Een grote schande.

Jordi heeft me goed en vlot geholpen en

Jordi heeft me goed en vlot geholpen en heeft actief mee gedacht bij het kiezen van een schuur met overkapping. Hij heeft daarna alles netjes voorbereid en in gang gezet.

Aankoop tuinhuis met overkapping

Zaterdag 28-06-2025 ben ik weg vriendelijk geholpen door Jordi. Ik was eigenlijk aan het orienteren voor een nieuw tuinhuis, maar mede door de fijne hulp en kennis van Jordi gelijk een keuze kunnen maken en besteld.

Een tuinhuis gekocht bij Fonteyn

Een tuinhuis gekocht bij Fonteyn. We werden geholpen door de hele enthousiaste medewerker Jordi. Heeft ons heel fijn door het hele proces geholpen. Een dikke tienvoor Jordi!

Schandalig bedrijf

Schandalig bedrijf Zit al nu 4 weken te wachten op antwoord over de verlichting. Niets gehad. Nu zouden ze vandaag komen om de tuinkamer aftemaken betekend dus de raamkozijn te plaatsen en nog een paar kleine dingen. Om 0945 waren ze er nog niet. Heb ik Marcel rebel van bosch bosch montage en die zei doodleuk. We komen niet we hebben zieke. Dan denk ik bel dan en neem meer mensen aan om dit op revenge getcerfdre bindt ik dag ze dan niet bellen dan kan je er meer begrip voor hebben want vorige week waren ze ook al ziek. Gebeld ba fonteyn 2 x vandaag gevraagt of de manager terug wilt bellen en dat doe hij niet de gene aan de telefoon liet merken dat hij er geen zin in had om terug te bellen. Ik hoop dat ik antwoord krijg. Maar 1 ding ik koop hier nooit meer wat

Fantastisch geholpen!

Fantastisch geholpen! Een ander bedrijf had mij een verkeerde schuur geleverd. Toch weer terug bij Fonteyn en gelukkig wel goede service! Heel blij nu met de schuur voor onze camping plek Spoek/Lierderholt. Dank en tot de volgende keer!???? Hartelijke groet, Fleur

Super, maar dan ook echt super goed geholpen door Alexander eerst via de mail en later in de winkel. Voor mijn gevoel echt professioneel advies en meegedacht over zaken waar ik niet direct aan zou denken. Natuurlijk willen ze verkopen maar er werd beslist geen druk op gelegd. Bedenktijd genomen en later via de mail besteld. Tot nu toe prima communicatie m.b.t. levering van het tuinhuisje.

Eerlijke antwoorden en goed advies door

Eerlijke antwoorden en goed advies door Jordi Hierdoor was de keuze snel gemaakt voor het tuinhuis

Top service & aftersales

1 jaar na aankoop van ons tuinhuis alsnog top geholpen door met een issue van het slot. Uitstekende service van Jordi in dit geval (verschilt namelijk wel per medewerker).

Persoonlijke aanpak van Alexander

Op vrijdag werd de bestelde blokhut geleverd volgens afspraak. Helaas ontbraken een aantal essentiele onderdelen zoals de funderingsbalken. Op zaterdag kreeg ik te horen van de telefoniste dat er niemand beschikbaar was om mij te woord te staan. Uitgelegd dat ik het wel een hele vervelende situatie vond, ik wilde in het weekend het tuinhuis in elkaar zetten. Ik kreeg het verzoek maandag te bellen. Maandagochtend gelijk gebeld met Fonteyn. Kreeg Alexander aan de lijn, die vertelde dat hij mijn probleem van de telefoniste te horen had gekregen en hij al met de oplossingen bezig was vanaf 0600 uur. Binnen 2 dagen zouden de onderdelen na geleverd worden en kreeg te horen waar in de logistieke keten het mis was gegaan. Daarna nog meerdere keren contact gehad via de mail met Alexander waarin een nabestelling en een declaratie snel en goed werden afgehandeld. Wat het voor mij een 5 sterren review waard maakt is de persoonlijke aanpak van Alexander. Ik was boos en gestrest op de zaterdag en voelde mij gehoord op de maandag.

Super goed geholpen door Yordi in de

Super goed geholpen door Yordi in de winkel en via de mail en telefonisch contact met Alexander gehad. Denken beide heel goed mee met ons en hebben ons goed geholpen met onze keuzes. 4 augustus wordt ons tuinhuisje geleverd vandaar de 4 sterren want dat moeten wij natuurlijk nog even afwachten ??! Tot nu toe enorm tevreden en wij raden Fonteyn zeker aan!

Disrespectvol en rare gang van zaken

45min gewacht binnen, om vervolgens te horen te krijgen dat we ook even konden gaan eten 1min van ze vandaan want het zou even duren (minimaal uur tot anderhalf). Ze zouden bellen zodra we geholpen konden worden. Vervolgens zelf na een uur gebeld hoe het zat, was onze plek vergeven want wij waren weg gegaan. Toen ik aangaf wat er gezegd was was het ja kan nu niet meer veranderen want hier zijn wachtenden, dan hadden we maar moeten blijven. Als wij dit geweten hadden, waren wij wel gebleven, of in elk geval een van ons 5. Jammer dat ze geen overkapping en luxe zwembad willen verkopen, maar gelukkig zijn er andere winkels die wel je netjes te woord willen staan en willen verkopen.

Gelukkig zijn er nog bedrijven waar je op kunt bouwen!

Tijdens het bezoek aan dit bedrijf zeer geduldig en vakkundig geholpen. Afgelopen week waren er wat probleempjes met de afwatering van mijn aangeschafte schuurtje, gelijk een mailtje gestuurd naar Fontey, afgelopen dinsdag reactie en vandaag gelijk een monteur voor de deur die het oploste. Grote klasse deze nazorg!

Jordi Willemsen heeft mij naar alle

Jordi Willemsen heeft mij naar alle tevredenheid geholpen met mijn vragen. En ik kijk uit naar de plaatsing van mijn schuur incl.overkapping.

Ik ben geholpen door Alexander die er

Ik ben geholpen door Alexander die er alles aangedaan heeft dat de blokhut een week eerder geleverd kon worden. Ik ben ontzettend blij dat ik hem nog op kan zetten in mijn vakantie! Fonteyn heeft buiten leuke aanbiedingen ook een fantastische werknemer zoals Alexander in dienst. Ga zeker vaker bestellen.

Zeer teleurstellende ervaring met

Zeer teleurstellende ervaring met Fonteyn Tuinhuizen onbetrouwbaar, geen service en arrogante houding Op 12 november hebben wij een tuinhuis gekocht bij Fonteyn, met direct een plaatsingsafspraak op 17 maart. Tot onze verbazing bleek het tuinhuis op 15 maart verdwenen. Vervolgens kregen we te horen dat het nog drie weken zou duren voor plaatsing mogelijk was ook dat bleek niet te kloppen. Uiteindelijk is het pas op 1 mei geplaatst. Maar zelfs toen ging het mis: de plaatsing kon niet in een dag worden afgerond en werd opnieuw met vijf dagen uitgesteld. De monteur dacht gelukkig mee en kwam op zijn vrije dag terug, maar voerde het werk niet uit zoals afgesproken. We wachten nu opnieuw tot er eindelijk wordt afgewerkt wat allang klaar had moeten zijn. Wat het extra wrang maakt, is de arrogante houding vanuit het bedrijf. Geen enkele vorm van verantwoordelijkheid of oprechte excuses. Terugkoppeling bleef uit, wij moesten voortdurend zelf achter de feiten aan. En ondanks alle fouten van hun kant, werd er niets gedaan om ons tegemoet te komen geen coulance, geen korting, geen enkele blijk van begrip. Al met al een frustrerende ervaring met een bedrijf dat geen oog heeft voor de klant. Fonteyn presenteert zich als professioneel, maar komt afspraken niet na, biedt geen service en gaat op een bijzonder lakse en arrogante manier met klachten om. Absoluut geen aanrader.

De service van Fonteyn is uitstekend

De service van Fonteyn, en in het bijzonder van Alexander, is echt super. Wij hebben een tuinhuis gekocht en werden erg goed geholpen in de showroom. Daarna kregen we duidelijke bevestigingen per email en goede uitleg over de levering. Toen ik later vroeg of de montage eerder gepland kon worden dan officieel afgesproken, was Alexander opnieuw erg behulpzaam en deed erg veel moeite om aan het verzoek tegemoet te komen. Echt uitstekende service! Erg blij mee.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.