Vriendelijke en snel

Klantvriendelijk geholpen met de aankoop van een nieuwe blokhut. Snelle offerte en ook de aanpassingen worden gedaan. Ik ben zeer tevreden en kijk vol vertrouwen uit naar de levering.

• Klantvriendelijkheid

Werkt super snel.en netjes Zeer vriendelijk

goed geholpen

Hier is een vlotte en evenwichtige review: Wij zijn tot nu toe erg tevreden over onze ervaring met Fonteyn. We zijn vriendelijk en deskundig geholpen door de medewerker, die snel reageerde op e-mails en actief meedacht over de mogelijkheden. Ook werd er direct een eerste ontwerpvoorstel gemaakt bij mijn 1ste mail, wat wij erg prettig vonden. De ontwerptool op de website werkt goed en geeft de mogelijkheid om zelf verder te puzzelen met verschillende opties. Daarnaast heeft Fonteyn een mooie showroom met veel keuze en inspiratie. Over de uiteindelijke prijs-kwaliteitverhouding kunnen we nog niet volledig oordelen, omdat onze gîte pas in september geplaatst wordt. Tot nu toe ziet alles er echter veelbelovend uit. Een klein verbeterpunt is dat de mogelijkheid voor installatie en plaatsing niet standaard in de offerte was opgenomen. Daar moesten wij zelf naar vragen. Het zou prettig zijn als deze optie direct wordt meegenomen, zodat klanten een completer beeld krijgen van de totale kosten. Al met al zijn we tot nu toe zeer tevreden over de service, het meedenken en de adviezen die we hebben ontvangen. Deze review geeft zowel de sterke punten als een constructief verbeterpunt weer, waardoor hij geloofwaardig overkomt.

• Klantvriendelijkheid

Bouwen was oké, uitleg volstrekt onvoldoende

De uiteindelijke opbouw was oké, echter de leesbaarheid van de uitleg die erbij zat was helemaal niet bruikbaar. Het ging over een dubbel zo groot schuurtje. Kortom het was flink puzzelen. Maar heb je de basis eenmaal staan, dan waren de wanden prima te doen.

Eindresultaat is super

Het tuinhuis staat heel mooi. Veel dank ook aan de goede en aardige monteur. De digitale communicatie met Fonteyn vond ik minder prettig. Ik vond deze mail best naar, met name de dikgedrukte zinsnedes. Deze mail gaf mij zo'n vervelende smaak, dat ik niet weet of ik snel weer bij Fonteyn ga kopen of Fonteyn aan anderen zal aanbevelen: 'Wij hopen dat alles goed verloopt met de voorbereidingen voor uw nieuwe tuinhuis. De montage van uw tuinhuis staat ingepland in week 24 staat geplant 08 Juni. Om ervoor te zorgen dat onze monteurs het tuinhuis correct en volgens planning kunnen plaatsen, vragen wij u vriendelijk om te controleren of de ondervloer waterpas en volledig gereed is vóór aanvang van de montage. Wij verzoeken u daarnaast om enkele duidelijke foto’s van de ondervloer aan ons te mailen, zodat wij alvast een indruk krijgen van de situatie ter plaatse. Let op: aan de hand van foto’s kunnen wij niet met zekerheid beoordelen of de ondervloer volledig waterpas is. U bent als klant zelf verantwoordelijk voor het controleren en realiseren van een volledig vlakke, stabiele en waterpas ondergrond. Indien bij aankomst blijkt dat de ondervloer niet waterpas of niet gereed is, kan de montage helaas niet worden uitgevoerd. In dat geval: worden extra kosten van €600,- berekend voor het opnieuw inplannen van de montage; en zal de montage pas opnieuw kunnen worden ingepland, met een wachttijd van circa 2 maanden. Wij verzoeken u om de foto’s uiterlijk binnen 5 werkdagen te sturen door deze e-mail te beantwoorden. Alvast hartelijk dank voor uw medewerking. Mocht u vragen hebben over de voorbereiding of de vereisten voor de ondervloer, dan helpen wij u uiteraard graag verder.' Afgezien van deze mail ben ik wel tevreden. Hartelijke groet, Nickie van der Wulp

Goede afspraken te maken

Wij wilden onze bestelde schuur in een bepaalde week geleverd hebben. Dat is prima gegaan. Alleen kreeg ik de avond voor levering niet de beloofde track en trace. Gevolg: werd om 7 uur 's morgens wakker gebeld door de transporteur. 2 uur na levering kreeg ik de beloofde mail.

Mooie schuur

Zelf op maat te maken schuur, echter is de bouwtekening niet heel duidelijk en staan alle meegeleverde onderdelen niet allemaal op de tekening en kloppen een aantal maten/graden niet. Dus veel meten en nameten voor er gezaagd moet worden. We zijn nog druk bezig, dus een eindoordeel heb ik nog niet. En nog onduidelijk of alle doorgeven maten wel kloppen. Omdat tekening te onduidelijk is en er nog veel gezaagd moet worden is niet te beoordelen of alles goed geleverd is. Bij levering al gezien dat er een aantal planken beschadigd zijn, de chauffeur weet hier van.

• Klantvriendelijkheid

Goede begeleiding en ondersteuning bij oplossen problemen bij de bouw

Professionele hulp gekregen bij het zoeken naar oplossingen zowel in de ontwerpfase van een veranda/tuinkamer als tijdens de bouw.

Goed en correct

Vriendelijk te woorden gestaan de afspraken zijn ze na gekomen,en goed op de hoogte gehouden

• Klantvriendelijkheid

Levering correct maar niet compleet

Bestelling en levering, niks mis mee. Echter is de bestelling niet compleet geleverd. Er ontbreken 2 zakken met schroeven 4x30. er is geen verankering meegeleverd voor de paal die op de hoek van de overkapping staat. Blijkbaar is de inhoud van de doos met meegeleverde materialen niet goed gecheckt op compleetheid. Wat ook niet handig is dat er geen beschrijving is van hoe de deuren te bevestigen en af te hangen. Kortom de handleiding is niet compleet. Aanbevelen: Ja maar met een voorbehoud op levering die mogelijk niet compleet is.

Denken goed mee!

Aangezien wij een enorme tegenslag hebben met een verkeerd gestorte betonvloer, wordt onze datum verplaatst naar eind augustus. Dus nog geen tuinhuis met overkapping. Wij willen de mensen van fonteyn en in het bijzonder Jordy, enorm bedanken voor het meedenken, adviezen en stress wegnemen. Tot zover top dus! Wij hopen in augustus alsnog te kunnen gaan genieten van onze aankoop. Kwaliteit nog niet beoordeeld, omdat we dat nog niet kunnen beoordelen.

• Klantvriendelijkheid

Ervaring en vriendelijkheid, is de kracht van dit bedrijf.

Na contact opgenomen te hebben over een tuinhuis, kreeg ik een zeer vriendelijke reactie. Maar ook een eerlijke en deskundige reactie. Dit wordt door ons zeer gewaardeerd. Naar onze mening kunt u bij dit bedrijf veilig een product bestellen... En deze zal op een nette manier, mét deskundigheid begeleid worden. Bedankt team Fonteyn!

Kwaliteit en goede levering

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Gebruiksaanwijzing voor het zelf opbouwen was prima in orde en goed leesbaar voor een beginner

leuke fietsenschuur

mijn schuur van ongeveer 2x3m zat redelijk vlot in elkaar. Het is zorgvuldig werken en alle codes goed lezen. Ik vond de handleiding prima om te volgen. Het eindprodukt voelt niet superstevig maar voor het geld is het een prima schuurtje voor mijn fietsen. Ik miste 1 metalen strip van de voordeur. Verder genoeg schroeven en alles goed gelabeld. De communicatie met fonteyn was prima maar de vervoeder liet een steekje vallen en stond plots voor de deur zonder bericht te geven over dag of tijd . Je moet echt wel even plek maken voor zo’n zware pellet.

Oplossing manco

Kon niet beginnen met bouwen omdat de funderingsbalken niet compleet waren. Moesten uit het buitenland komen, oplossing zou in mijn geval niet zo opgelost worden. Heb een week vrij genomen om te bouwen, echter kon ik dus niets. Een anderhalve week later de funderingslatten ontvangen. Dit waren allemaal losse stukjes ,waardoor ik alles in stukjes passend moest maken . De orginele houten funderingslatten waren wel als 3 meter geleverd, waarom de kunstof dat in stukjes van 1.m 73 en stukken van 1 mtr. Erg teleurstellend.

Geweldige service.

Alles klopte. Bestelling, levering, advies, monteur. Totaal geen vertraging of verandering. Monteur Wouter is een harde werker, overziet alles goed, keurig gewerkt en ook nog een sympatieke man. Wat wil een klant nog meer.

gewoon goed geholpen

het is altijd gezellig bij de Fonteyn

• Klantvriendelijkheid

Kan slechter zijn maar kan ook beter zijn

Bezoeken aan het tuincentrum waren interessant. Maar we gaat voor het tuinhuisje shopping en daar waren bijna geen te zien in de winkel vanwege verbouwings denk ik. Ook waren daar geen medewerker/s in zich die onze kunnen helpen. We moesten naar beneden en word geinformeren dat we nasr het “verkoops schuur” moeten ga om een offerte te krijgen. Alles goed besteld en betaald. Levering waren op gekose datum gedaan. Alleen die pallet met huisje erop is massief groot en kunt alleen naast de weg gelaat worden. Die moesten ik op mijn eentje uitelkaar halen en naar binne dragen om uit die weg te komen. De instructies vind ik toe achteraf in het parte doos. Die lijk veel meer onduidelik dan een ikea inbouw kast instructie. Ik ben nog aan het klussen met ander spulle, de huisje moeten maar een klein beetje wachten totdat ik moed heb om de instructies te ontrafelen. Ik hoop het komt goed.

• Klantvriendelijkheid

Snelle reacties, servicegericht en vriendelijk

Ik had een tuinhuis gezien die ik op de website niet makkelijk kon vinden. Hiervoor gebeld en binnen no-time had ik een offerte in huis. Snel geregeld en zeer behulpzaam ook.

Uitstekende service

Bij het aanvragen van een offerte werden wij zeer deskundig geholpen door Herbert. Na onze vakantie gaan we de overkapping bestellen

Reinier heeft goed geholpen

Reinier heeft goed geadviseerd en ons een tuinhuisje verkocht

Prima bedrijf

Als je belt voor een vraag over een product of het product die je hebt gekocht dan word je zeer goed tewoord gestaan,en de chauffeur die mijn bestelling heeft gebracht was een zeer vriendelijke en behulpzame man

Perfecte service.

Perfecte service bij bestelling van onderdelen.

• Klantvriendelijkheid

een prima leverancier van tuinhuizen

Transactie wrijvingsloos verlopen en ik ben erg tevreden over het geleverde product. Ook het bezorgen en lossen van het product door Pultrum Rijssen verliep vlekkeloos. Ze komen wel met een grote Volvo truck met zeil-oplegger + meeneem heftruck, dus geef hun de ruimte om correct te lossen.

Uitstekende service

Tuinhuis gekocht en opgehaald. Was prima geregeld.

Meervelderweg 52

3888 NK Uddel

Over Fonteyn Tuinhuizen

Wij zijn Fonteyn Tuinhuizen en al jarenlang actief in het leveren van tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere buitenverblijven. Wij bieden een breed assortiment waarin kwaliteit, functionaliteit en uitstraling centraal staan. Daarbij helpen wij onze klanten met duidelijke informatie, deskundig advies en oplossingen die aansluiten bij verschillende wensen en tuinsituaties. Wij begeleiden het traject van oriëntatie tot realisatie met aandacht voor materiaalkeuze, afwerking en duurzaamheid. Maar direct online een product aanschaffen kan bij ons ook! Met onze ervaring, vakkennis en klantgerichte werkwijze ondersteunen wij zowel particuliere als zakelijke klanten bij het realiseren van een prettige en functionele buitenruimte.