netjes en correct afgewerkt

goed contact en goed geinformeerd tijdens werkzaamheden

top bedrijf

ze hadden onze banden lek gestoken twee stuks op vrijdag de 13. zaterdag Vast gebeld en ze hebben ons zo fijn uit de brand geholpen. echt top bedrijf super Thomas en Tim bedankt voor de goede servies

Ik vind het goed gedaan

Netjes en goed geholpen

Goed nieuws

Prima garage met vriendelijk personeel en goeie communicatie!

Ben zeer vriendelijk geholpen door Tim en Thomas. Fijne jongens waarvoor niks teveel is.

Snel een afspraak kunnen maken

Prima ontvangst en goede communicatie

Kundige monteurs en goede service

Goed geholpen, vriendelijk en kundig!

Top service

Makkelijk een afspraak maken, goed overleg bij gevonden problemen. Redelijk prijsniveau.

Snelle service

Vriendelijke ervaren mensen.

Ik kom hier al jaren sinds ik mijn Ford Focus st heb Elke keer als ik er langskom wordt ik goed geholpen en is het vlot weet gemaekt. Altijd super service en echt vakwerk. Dikke aanrader

Kundig en vriendelijk geholpen!

VAST helpt kundig en vriendelijk. Als er een onverwachte reparatie nodig is, word je hierover tijdig ingelicht. Ook denken ze dan echt met jou mee naar de beste oplossing. Volgend jaar kom ik weer terug!

Goede afspraken, prima advies en uitstekend werk

Vlot en goed geholpen is voor ouderen veel waard

Vakbekwaamheid en vriendelijkheid is bij Vast Automotive meer dan vanzelf sprekend. Dus ik ben zeer tevreden.

Goede communicatie in combinatie met n vlotte en goede afhandeling van de reparaties

De beide heren zijn altijd opgewekt en bereid om je vragen vlot te beantwoorden en klachten te behandelen

serieus vakmanschap!

Snelle en accurate service.

Prettig geholpen. Vriendelijke monteurs.

Zie hierboven

Goede service en deskundig

Heel goed geholpen, zeker een aanrader!

Prima geholpen, top service.!!

Onze peugeot moest voor 4 banden. Apk zat er ook al aan te komen. Dus in overleg met de mannen van Vast automive Besproken dat ze apk even mee zouden pakken en een kleine beurt. Dat was allemaal geen probleem zo geregeld zo gedaan top service van de mannen, en eind van de dag stond die netjes klaar om opgehaald te worden. Duidelijke afspraken, goede prijzen en snelle service.

Vinden altijd de juiste aanpak en werken erg netjes

Of het nu gaat om regulier onderhoud, of een “ uitdaging “ van een bijzonder voertuig of een youngtimer, en zelfs een oldtimer, ze gaan ermee aan de slag en lossen het gewoon op. Ze gebruiken in overleg met ons de best verkrijgbare onderdelen en werken secuur. De kosten zijn in onze ervaring altijd schappelijk

Goede garage

Vakkundig en goede prijs/kwaliteit Je word altijd snel geholpen.

Zeer nette service, goede vakmensen

Het zijn vriendelijke mannen. Eerlijk en leveren goede en nette service. Zijn echte vakmensen.

Fantastisch!

Erg behulpzaam, vakmanschap. Meedenkend. Top gasten!

Zeer klant vriendelijk

Fijne garage, prima service en aardige kerels!

Inmiddels een jaar vaste klant met 3 auto’s. Goede kennis van zaken en staan direct voor je klaar. Fijn bedrijf!

Goede service en meedenkend

Bij Vast automotive wordt je goed geholpen en leveren goede service voor uw auto.

Henri Dunantstraat 3

6691 EK Gendt

Over VAST Automotive

Welkom bij VAST Automotive – vertrouwd vakmanschap in een nieuw jasje. Wij zijn Tim Van Aalten en Thomas Steen. Sinds eind 2022 hebben wij de werkplaats van Autobedrijf Wouter Hageman in Gendt overgenomen. Onder de naam VAST Automotive zetten wij de vertrouwde service voort die u van ons gewend bent. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende kleine en grote reparaties, onderhoudswerkzaamheden en al uw vragen over uw auto. Of het nu gaat om personenauto’s, bedrijfswagens, campers of aanhangers – wij staan voor u klaar.