Supergoed geholpen niets op aan te merken

Supergoed geholpen!!nogmaals mijn dank hiervoor!!

Helden in moeilijke tijden! Bedankt voor alles!

Ik wil Riny bedanken voor haar werk. In een moeilijke vervelende tijd na een ongeluk heeft Riny mijn zorgen weggenomen. Achter de schermen alles geregeld en in orde gemaakt. Alles vanaf het begin is duidelijk uitgelegd. Regelmatig contact.

Uitstekend!

Goed geholpen, goed contact

Goede hulp met duidelijke uitleg indien nodig

Na een lang traject na het ongeluk wat ik meegemaakt heb, hebben ze me vanaf het begin goed geholpen, veel uitleg gegeven en ook echt meegedacht naar wat voor mogelijkheden er waren voor het revalidatie proces makkelijker te laten verlopen. Indien ik meer uitleg nodig had waren ze ook altijd heel behulpzaam en duidelijk met hun uitleg.

Hartstikke goed !!!!

Na mijn ongeval zijn we echt heel goed geholpen door Anja en haar letselschade bureau, , van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en tot een goed einde gekomen ! Lieve mensen en heel professioneel!

Fijn geholpen en ondersteund in dit proces.

Ik ben onwijs fijn geholpen en ondersteund in het proces rondom mijn aanrijding.

Fantastisch goede ervaring

We zijn heel goed geholpen dat was voor ons heel fijn na ons heftig ongeluk.

Van A tot Z goed ontzorgt

Nadat wij waren aangereden en hier lichamelijke klachten van hadden overgehouden werden wij geadviseerd om contact op te nemen met bureau letselschade HBS Ik kan niet anders zeggen dan dat wij daar goed zijn geadviseerd en geholpen in een verzekerings proces waar wij geen verstand van hebben

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

Gedurende enkele jaren goed ondersteund door Anja en haar team. Uiteindelijk met een goede oplossing. Het contact was altijd vriendelijk, geduldig, professioneel en toch empathisch.

Zeer goed en volhardend

Na mijn ongeluk stond ik er mentaal en fysiek slecht voor, Dankzij Mevrw Van der Helm heb ik uiteindelijk een degelijke, eerlijke schadevergoeding gekregen. Hierdoor ging het zowel fysiek als mentaal meteen een stuk beter.

Goed.

De gemaakte afspraken met mevrouw Schilder zijn goed nagekomen. Ik ben tevreden over de samenwerking.

Betrokken, persoonlijk én professioneel!

Anja is ontzettend lief professioneel en betrokken. Buiten het feit dat ze geel goed in haar werk is, blijft ze persoonlijk betrokken, en dat voelt heel goed! Een echte aanrader! Anja heeft mij heel goed geholpen, ik wist in eerste instantie niet eens het bestaan van haar hulp. Ik raad het iedereen aan die door omstandigheden in een soortgelijke situatie komt! 1000x dank!

Betrokkenheid, deskundigheid en zetten zich in voor het maximale resultaat!

Anja, de eigenaresse, heeft mijn letselschadezaak behandeld en dat heeft zij echt uitstekend gedaan. Na een auto-ongeluk kom je in een moeilijke en onzekere situatie terecht, en juist dan is haar betrokkenheid enorm prettig. Anja is zeer deskundig en zet zich volledig voor je in. Ze zorgt ervoor dat je krijgt waar je recht op hebt, tot in de details; van onkosten tot de uiteindelijke schadevergoeding. Ze doet er alles aan om het maximale resultaat voor haar cliënten te behalen. Ik heb haar ervaren als iemand die haar vak verstaat en met oprechte aandacht werkt. Ik kan haar en haar bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

Persoonlijk en professioneel

Er word naar je geluisterd, alles word duidelijk uitgelegd en ze zijn er altijd voor jou!

Een top team van ervaren medewerkers die er voor jou zijn. Ik zou bureau letselschade HBS bij iedereen aanraden.

Ronduit goed!

Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen, heel veel dank daarvoor!

Super geholpen

Ik ben ontzettend goed geholpen door bureau letselschade,ondanks het probleem wat lastig was om een goede zaak van te maken ,was het met een heel goed einde . In het bijzonder wil ik harm keijzer bedanken voor ze goede hulp en geduld en leuke telefonische contacten . En anja voor haar doorzettingsvermogen in deze zaak . Hartelijk bedankt jullie zijn kanjers Liefs Mariska

Na mijn ongeval heeft dit letselschadebureau mij enorm goed geholpen. Ze luisterden echt, dachten met mij mee en hielden me steeds duidelijk op de hoogte. Ik voelde me serieus genomen en dankzij hun inzet is mijn zaak eerlijk afgehandeld. Ik ben ze ontzettend dankbaar en kan ze iedereen aanraden!

Geweldig !

Echt een super goed kantoor met hele betrokken en gespecialiseerde mensen.

Wielingenstraat 4

1441 ZR Purmerend