Laden reviews...
37 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke en deskundige team, snelle service en duidelijke communicatie. Ze waarderen faire prijzen en oplossingsgericht meedenken. De algehele ervaring wordt als betrouwbaar en klantgericht beschreven. De feedback benadrukt vertrouwen en gebruiksgemak als belangrijkste troeven.
Ik kan altijd goede afspraken maken, storingen worden adequaat en snel opgelost en de kosten zijn alleszins redelijk.
16 January 2026
Roy Portier
Almelo (O)
Hele goede service, snel en betrouwbaar.
23 December 2025
Heleen
Hengelo
Ik ben dik tevreden over Elferink Auto’s. Ik breng mijn auto hier al jaren en word altijd goed geholpen. Nette prijzen en zeer vriendelijk personeel.
17 December 2025
Hidde
Albergen
Goed geregeld en vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.
16 December 2025
Stef
Almelo
Afspraken worden netjes nagekomen. Snelle en duidelijke communicatie. Heel vriendelijk en klantgericht. Zeer tevreden!!
Judith
Albergen
Goed geholpen, melding gemaakt van de problemen aan mijn auto. Dezelfde dag de auto gebracht en volgende dag de auto weer opgehaald en de problemen waren verholpen. Top
Wouter
Fleringen
Prettig
Rudi
Deurningen
Makkelijk toegangbare mensen die communicatie en service hoog inzetten naar hun klanten. Altijd meedenken met de klant. Niets anders dan goede ervaringen mee.
Marian .
Albergen
Vriendelijk en luisterend oor voor wat je wil, vooruitstrevend met nieuwe apparatuur en redelijke prijzen.
Belinda Roelofsen
ALMELO
Voor de eerste keer via een tip van iemand Die ook zeer tevreden is Nou dat is het, het is een goede bedrijf en service en voor een eerlijke prijs top bedrijf
Freddy
Almelo
Korte lijntjes, vakbekwame medewerkers en een goede sfeer!
Sjors
Esmee
Nijverdal
Fijne ervaring, erg snel en duidelijk geholpen. Er wordt hier zeker meegedacht aan oplossingen.
10 December 2025
Stijn
Tubbergen
Adembenemend
8 December 2025
Thijs
Albergen
Super service! Vriendelijk, snel en vakkundig geholpen. Absoluut een aanrader.
8 December 2025
Lobke
Tubbergen
Goede service, bijdragend, vriendelijk.
6 December 2025
J.W
Albergen
Bij Elferink auto’s word je vakkundig geholpen met een prettige service!
5 December 2025
Rogier
Borne
Elferink Auto’s is zonder twijfel één van de beste autogarages die ik ooit heb bezocht. Vanaf het moment dat je binnenstapt, merk je dat klantvriendelijkheid en vakmanschap hier écht centraal staan. Het team is professioneel, eerlijk en denkt altijd met je mee. Geen onnodige kosten, duidelijke uitleg en een transparante werkwijze. Kortom: een garage waar je met een gerust hart je auto achterlaat.
Thomas in het Veld
Albergen
Hardwerkende mensen. Die je kan vertrouwen en altijd voor je klaar staan. Ze leveren goed vakwerk en hebben geen lange wachttijden.
Bianca
Albergen
Top ervaring bij dit autobedrijf! Mijn auto werd snel en goed geholpen, en er was altijd een leenauto beschikbaar, wat echt super handig is. Het team is vriendelijk en denkt echt met je mee. Zeker een aanrader!
Liza
Albergen
Goede service en betrouwbaar!
Tom
Hulshof
Ze staan altijd voor je klaar, en zoeken snel naar oplossingen. Ga zo door met mekaar!
Geeke en Jord
Snelle service
Sven lindeman
Albergen
Kom hier al jaren en wordt altijd netjes geholpen, afspraken worden goed nagekomen. Kortom goede service en een betrouwbare partij!
Mart
ALBERGEN
Kan altijd bij Elferink terecht. Vriendelijk en ze willen altijd mee denken. Zeker aan te raden!
Nanne
Elferink Auto’s – Gedreven door passie, gebouwd op vakmanschap
Bij Elferink Auto’s combineren we jarenlange ervaring met moderne techniek. Onze vakkundige monteurs staan klaar voor onderhoud en reparaties aan elk type auto – snel, eerlijk en zorgvuldig.
Daarnaast vindt u bij ons een wisselend aanbod van betrouwbare, rijklare occasions.
Deskundig in service, duidelijk in advies.
Zenderseweg 57
7665 TK Albergen