Perfect!

Na jaren van afwegen, wel of geen ontharder en/of Quooker, nu de knoop doorgehakt en begin 2026 alles laten plaatsen door Watercomfort. Dit op basis van ervaring van vrienden met een waterontharder en gezinsleden die vaker thuis zijn (reden voor de Quooker). Onthard water is m.i. lekkerder, minder kalkaanslag op/in je systemen en een Quooker blijkt nu in de praktijk erg nuttig (zowel direct theewater als heet water met koken). Vanaf het 1e contact tot afronding van de plaatsing van de waterontharder en Quooker (3 liter, in de dagelijkse praktijk voor ons, 4 personen, genoeg) is alles geheel naar wens verlopen. Openheid van zaken, snelle reactie op vragen, mogelijkheid het product live te zien, enthousiaste ondernemers en keurig gewerkt tijdens de plaatsing inclusief meedenken qua beste plaatsing/aanpassing locatie. Voor mij was ook van belang: lokale ondernemers, centjes blijven lokaal en wanneer nodig is service in de buurt. Kortom, erg tevreden dus ik kan Watercomfort van harte aanbevelen!

• Afspraken nakomen

concurrerende offerte, volledige offerte met nagekomen afspraken en een uitstekend werkend apparaat.

Alle huisgenoten merkte bij het douchen direct het grote verschil van het water bij het gebruik van de nieuwe waterontkalker. De huid voelt veel zachter aan. Afspraken zijn stipt nagekomen en apparaat is netjes geinstalleerd.

Kort samengevat TOP

Maar gelukkig mag ik enige uitleg geven. Het begon met de uitleg van de verschillende systemen waterontharders. En natuurlijk kun je dat ook lezen in de brochure maar als je iemand hoort praten hoor je de vakman erachter. Toen de keuze was gemaakt, volgde er bij ons een eerste inspectie bezoek om te kijken waar en hoe deze waterontharder kon worden geïnstalleerd. Dat was allemaal geen probleem. Nieuwe installatie datum gemaakt en geïnstalleerd. Dit was in enkele uren voor elkaar en keurig netjes met respect voor de ruimte en onze spullen netjes geïnstalleerd. Het werkte op de koud waterleiding direct en via de boiler heeft dat een dag geduurd. Dit omdat het oude kalkwater eerst opgebruikt moest worden. En dit was allemaal keurig na installatie uitgelegd dus geen verassingen. Wij zijn super tevreden. gebruiken geen zout meer in de vaatwasser, minder wasmiddel bij wassen en de badkamer droog maken is nu een feestje. en tot slot. ik dacht altijd dat zacht water een marketing uitspraak was maar niets is minder waar. Het wat is echt of voelt echt zacht aan.

• Afspraken nakomen

Goede service en uitleg .

De installatie verliep soepel en netjes alles werd keurig opgeruimd zowel de quooker als de waterontharder werken perfect

zachter water

alles blijft schoner

Super product!

Water ontharder voordelen Koffie is beter Huid zachter Kleding niet meer strijken Mijn haar ziet er voller uit ( lijk wel een weerwolf ) Doe mij ramen buiten wassen Gr Jim

• Afspraken nakomen

Heel fijn bedrijf met hele goede kwaliteit

Wij ervaren de waterontharder als een pre in ons huis. Zoveel voordelen aan deze investering! * het water is veel zachter, voor de huid en haar * het water smaakt veel lekkerder * het verbruik van wasmiddelen, voor vaatwasser én wasmachine is meer dan gehalveerd * het verbruik van shampoo en doucheproducten zijn gehalveerd. * het nadrogen van de badkamer is verleden tijd, want de tegels drogen prachtig mooi op. Kortom…. Ontzettend tevreden mensen zijn wij over de waterontharder van Watercomfort! Ik zou het echt iedereen aanraden Wat ook fijn is om samen te werken met deze hele fijne en lieve mensen zijn! En een dikke kus voor Els :-)) Lieve groet Patricia de Zeeuw

Goede service / contact

Wij hebben goede ervaring met Watercomfort Maasdijk. De service was goed, het resultaat en ook was er gemakkelijk contact te krijgen.

• Afspraken nakomen

Super tevreden werkt zoals het hoort!

Goed geholpen, goede service!

• Afspraken nakomen

Schonere was,zachte huid en heerlijk als drinkwater

• Afspraken nakomen

Fijne service en contact en keurig mooi ingebouwd!

Met een nette uitleg van tevoren en snel contact over de installatie, werd de waterontharder snel geïnstalleerd. Tijdens de installatie werd er nog extra geimproviseerd om de ontharder (inclusief drukverhoger, hier hebben we apart om gevraagd) netjes weg te werken in de voorraadkast / meterkast. Superstrak weggewerkt en heel blij met het resultaat, maar ook vooral met het fijne contact.

• Afspraken nakomen

Goede service, snel geplaatst.

• Afspraken nakomen

helemaal top geinstalleerd en werking perfect

Helemaal blij mee. Leuk contact en perfect geplaatst volgens afspraak

goed geregeld

Alles wat besproken is tijdens offerte fase is netjes en goed uitgevoerd! Werking is ook top.

Professioneel ontzorgd

Van het eerste contact tot oplevering goed en volledig geïnformeerd. Duidelijk plan en overzichtelijke offerte. Netjes ingebouwd en geen verrassingen achteraf.

• Afspraken nakomen

Nooit gedacht dat het écht zou werken

Wij zijn erg blij met de waterontharder. Na het douchen is niet alleen je haar zachter maar ook geen lelijke witte kalkvlekken meer. Scheelt een hoop tijd in poetsen en schrobben.

Geweldig!

Een heel fijn gevoel aan overgehouden. Goed voorgelicht, super aardige Westlander die alle tijd voor je neemt. Het water smaakt heel lekker en zacht en je merkt het in huis door minder gebruik van bv shampoo en wasmiddel. Ook na het douchen geen kalk aanslag meer. Echt heel blij dat we voor deze waterontharder hebben gekozen.

• Afspraken nakomen

Goed product, goede service en prettig contact

Ik heb onlangs een watercomfort 300 ontharder gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Het contact en de installatie zijn prettig verlopen. David is een echte vakman en heeft bij de installatie meteen de meterkast goed afgedicht waardoor ik geen enkele last meer heb van vocht. De ontharder werkt uitstekend: geen kalkaanslag op de elektrische tandenborstel of het douchscherm. Het water is zacht en bespaart zeep en wasmiddel. We zijn zeer tevreden en raden het kopen van een ontharder bij Watercomfort zeker aan!

• Afspraken nakomen

Uitstekende service en vakkundige installatie van onze nieuwe waterontharder

Vandaag is bij ons de waterontharder geplaatst en we zijn ontzettend tevreden. De installateur was zeer vriendelijk, werkte netjes en gaf een duidelijke uitleg over de werking van het systeem. Alles is volgens afspraak verlopen en de service was simpelweg uitstekend. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar watercomfort!

Professionals waarbij service en vakmanschap op 1 staan

Snel en secuur

Onze ervaring is goed

De waterontharder van watercomfort bevalt ons goed,hij is netjes geinstaleerd in de meterkast en wij hebben geen last meer van kalkaanslag in de badkamer en de vriendelijke monteur heeft alles goed uitgelegen

• Afspraken nakomen

Super geholpen, snelle levering, heerlijk zacht water!

Was op zoek naar waterontharder, kreeg het contact door via mijn aannemer. Nette uitleg via telefoon gekregen, binnen een dag situatie in kaart gebracht. En een mooie offerte gekregen. Dit is een hele prettige manier van samenwerken, met fijn resultaat!

• Afspraken nakomen

Een vakkundige, snelle en netjes uitgevoerde montage.

Op aanraden van vrienden, welke via jullie al een waterontharder hebben laten plaatsen, hebben wij het dus ook laten doen. Tot op heden nog geen spijt van gehad. :-)

Optimale service

Van oriëntatie tot en met installatie en ingebruikname!

Top service!

Reinier is bij ons thuis langs geweest en heeft de situatie bekeken en een advies uitgebracht over welke ontharder het beste bij ons zou passen. Offerte hadden hadden we snel ontvangen en het contact is zeer prettig. Ook de montage verliep soepel en het allerbelangrijkste is dat de ontharder super goed werkt. We hebben een nieuwe badkamer en je merkt gewoon dat het zijn werk doet.

Honderdland 556

2676 LV Maasdijk

Over Watercomfort

Watercomfort is de specialist in waterontharders. Met jarenlange praktijkervaring leveren wij hoogwaardige systemen, opgebouwd uit kwaliteit onderdelen en perfect afgestemd op het Nederlandse leidingwater. Zacht, kalkvrij water zorgt direct voor meer comfort in huis. Wil je moeiteloos schoonmaken, energie besparen, je apparaten beter beschermen en genieten van zacht water voor huid en haar? Watercomfort biedt voor elke woning en bedrijfsruimte de geschikte waterontharder voor particulieren en zakelijke klanten.