Na jaren van afwegen, wel of geen ontharder en/of Quooker, nu de knoop doorgehakt en begin 2026 alles laten plaatsen door Watercomfort. Dit op basis van ervaring van vrienden met een waterontharder en gezinsleden die vaker thuis zijn (reden voor de Quooker). Onthard water is m.i. lekkerder, minder kalkaanslag op/in je systemen en een Quooker blijkt nu in de praktijk erg nuttig (zowel direct theewater als heet water met koken). Vanaf het 1e contact tot afronding van de plaatsing van de waterontharder en Quooker (3 liter, in de dagelijkse praktijk voor ons, 4 personen, genoeg) is alles geheel naar wens verlopen. Openheid van zaken, snelle reactie op vragen, mogelijkheid het product live te zien, enthousiaste ondernemers en keurig gewerkt tijdens de plaatsing inclusief meedenken qua beste plaatsing/aanpassing locatie. Voor mij was ook van belang: lokale ondernemers, centjes blijven lokaal en wanneer nodig is service in de buurt. Kortom, erg tevreden dus ik kan Watercomfort van harte aanbevelen!
Alle huisgenoten merkte bij het douchen direct het grote verschil van het water bij het gebruik van de nieuwe waterontkalker. De huid voelt veel zachter aan. Afspraken zijn stipt nagekomen en apparaat is netjes geinstalleerd.
Maar gelukkig mag ik enige uitleg geven. Het begon met de uitleg van de verschillende systemen waterontharders. En natuurlijk kun je dat ook lezen in de brochure maar als je iemand hoort praten hoor je de vakman erachter. Toen de keuze was gemaakt, volgde er bij ons een eerste inspectie bezoek om te kijken waar en hoe deze waterontharder kon worden geïnstalleerd. Dat was allemaal geen probleem. Nieuwe installatie datum gemaakt en geïnstalleerd. Dit was in enkele uren voor elkaar en keurig netjes met respect voor de ruimte en onze spullen netjes geïnstalleerd. Het werkte op de koud waterleiding direct en via de boiler heeft dat een dag geduurd. Dit omdat het oude kalkwater eerst opgebruikt moest worden. En dit was allemaal keurig na installatie uitgelegd dus geen verassingen. Wij zijn super tevreden. gebruiken geen zout meer in de vaatwasser, minder wasmiddel bij wassen en de badkamer droog maken is nu een feestje. en tot slot. ik dacht altijd dat zacht water een marketing uitspraak was maar niets is minder waar. Het wat is echt of voelt echt zacht aan.
De installatie verliep soepel en netjes alles werd keurig opgeruimd zowel de quooker als de waterontharder werken perfect
Familie Enthoven, Fijn om te horen dat alles soepel en netjes is verlopen. Extra leuk vonden wij het dat jullie hebben gekozen voor waterontharder en Quooker met deze combinatie een mooie stap voor extra comfort in huis. Bedankt voor jullie vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
alles blijft schoner
Familie Van den Berg, Mooi samengevat: zachter water en alles blijft schoner. Fijn om te horen dat jullie dit verschil zo duidelijk ervaren in huis. Dank voor de aankoop! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Water ontharder voordelen Koffie is beter Huid zachter Kleding niet meer strijken Mijn haar ziet er voller uit ( lijk wel een weerwolf ) Doe mij ramen buiten wassen Gr Jim
Beste Jim, wat een geweldige opsomming 😄 Mooi om te horen hoeveel voordelen je ervaart van de waterontharder van betere koffie tot zachtere huid en minder strijkwerk. En dat van dat vollere haar… als het richting weerwolf gaat, dan doet het zachte water blijkbaar extra goed z’n werk 😉 Bedankt voor je leuke review! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Wij ervaren de waterontharder als een pre in ons huis. Zoveel voordelen aan deze investering! * het water is veel zachter, voor de huid en haar * het water smaakt veel lekkerder * het verbruik van wasmiddelen, voor vaatwasser én wasmachine is meer dan gehalveerd * het verbruik van shampoo en doucheproducten zijn gehalveerd. * het nadrogen van de badkamer is verleden tijd, want de tegels drogen prachtig mooi op. Kortom…. Ontzettend tevreden mensen zijn wij over de waterontharder van Watercomfort! Ik zou het echt iedereen aanraden Wat ook fijn is om samen te werken met deze hele fijne en lieve mensen zijn! En een dikke kus voor Els :-)) Lieve groet Patricia de Zeeuw
Hoi Patricia, Wow wat een geweldig uitgebreide review! Wat leuk om te lezen hoeveel voordelen jullie dagelijks ervaren van de waterontharder en dat het verschil zo duidelijk merkbaar is in huis. Daar worden wij natuurlijk erg blij van om te horen. En de lieve woorden over ons team waarderen we enorm… die dikke kus voor Els geven we zeker door 😊 Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Wij hebben goede ervaring met Watercomfort Maasdijk. De service was goed, het resultaat en ook was er gemakkelijk contact te krijgen.
Ha Denise, Fijn om te horen dat je een goede ervaring hebt met Watercomfort. Top dat zowel het contact, de service als het resultaat naar wens zijn verlopen. Geniet van jullie nieuwe woning en van de waterontharder! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Goed geholpen, goede service!
Beste Koen, Mooi om te horen dat alles naar wens werkt en dat je tevreden bent over onze service. Dank voor de aankoop van de Watercomfort waterontharder. Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Schonere was,zachte huid en heerlijk als drinkwater
Lia, wat leuk om te horen dat je de voordelen ervaart! Schonere was, een zachte huid en lekker drinkwater. Dat is precies waar zacht water het verschil maakt. Dankjewel! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Met een nette uitleg van tevoren en snel contact over de installatie, werd de waterontharder snel geïnstalleerd. Tijdens de installatie werd er nog extra geimproviseerd om de ontharder (inclusief drukverhoger, hier hebben we apart om gevraagd) netjes weg te werken in de voorraadkast / meterkast. Superstrak weggewerkt en heel blij met het resultaat, maar ook vooral met het fijne contact.
Hoi Kevin, Fijn dat je zo tevreden bent over het hele traject. Mooi dat alles snel kon worden afgestemd en dat de waterontharder samen met de drukverhoger strak is ingebouwd. Bedankt voor je mooie woorden. Geniet van het resultaat! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Goede service, snel geplaatst.
John bedankt voor je review! Bedankt voor de snelle deal. Geniet van het kalkvrije water thuis!
Helemaal blij mee. Leuk contact en perfect geplaatst volgens afspraak
Beste Jan, Super om te horen dat alles perfect is geplaatst en dat de werking zo goed bevalt. Jij ook bedankt voor het prettige contact. Veel plezier met het zachte water! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Alles wat besproken is tijdens offerte fase is netjes en goed uitgevoerd! Werking is ook top.
Martin, mooi om te horen dat alles volgens afspraak is verlopen en dat je tevreden bent over het eindresultaat. Prettig dat ook de werking direct goed bevalt. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Van het eerste contact tot oplevering goed en volledig geïnformeerd. Duidelijk plan en overzichtelijke offerte. Netjes ingebouwd en geen verrassingen achteraf.
Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat het hele traject, van eerste contact tot oplevering, duidelijk en prettig is verlopen. Geniet van het comfort en resultaat. Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Wij zijn erg blij met de waterontharder. Na het douchen is niet alleen je haar zachter maar ook geen lelijke witte kalkvlekken meer. Scheelt een hoop tijd in poetsen en schrobben.
Mooi om te horen dat de waterontharder jullie zo positief heeft verrast! Fijn dat je direct verschil merkt na het douchen en dat de kalkvlekken verleden tijd zijn. Dat scheelt inderdaad flink in schoonmaken. Dank voor de aankoop! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Een heel fijn gevoel aan overgehouden. Goed voorgelicht, super aardige Westlander die alle tijd voor je neemt. Het water smaakt heel lekker en zacht en je merkt het in huis door minder gebruik van bv shampoo en wasmiddel. Ook na het douchen geen kalk aanslag meer. Echt heel blij dat we voor deze waterontharder hebben gekozen.
Wat leuk om te lezen dat jullie er zo’n fijn gevoel aan hebben overgehouden! Westlanders zijn en blijven wij! Mooi hoe jullie de voordelen omschrijven. Bedankt voor de mooie review! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Ik heb onlangs een watercomfort 300 ontharder gekocht voor ons nieuwbouwhuis. Het contact en de installatie zijn prettig verlopen. David is een echte vakman en heeft bij de installatie meteen de meterkast goed afgedicht waardoor ik geen enkele last meer heb van vocht. De ontharder werkt uitstekend: geen kalkaanslag op de elektrische tandenborstel of het douchscherm. Het water is zacht en bespaart zeep en wasmiddel. We zijn zeer tevreden en raden het kopen van een ontharder bij Watercomfort zeker aan!
Marcel, mooi om te horen dat alles zo prettig is verlopen bij jullie nieuwbouwhuis! Fijn dat David niet alleen de ontharder vakkundig heeft geplaatst, maar ook meteen de meterkast goed heeft afgedicht zodat vocht geen probleem meer is. Geweldig dat je nu direct merkt dat kalkaanslag verdwijnt en dat het zachte water bespaart op zeep en wasmiddel. Bedankt voor je vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Vandaag is bij ons de waterontharder geplaatst en we zijn ontzettend tevreden. De installateur was zeer vriendelijk, werkte netjes en gaf een duidelijke uitleg over de werking van het systeem. Alles is volgens afspraak verlopen en de service was simpelweg uitstekend. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar watercomfort!
Beste familie van den Berg, Wat fijn om te lezen dat alles naar volle tevredenheid is verlopen! Mooi dat de installatie netjes is uitgevoerd, de uitleg duidelijk was en dat alles precies volgens afspraak ging. Super dat jullie zo tevreden zijn over de service en het Watercomfort. Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Snel en secuur
Beste Lenn, Mooi om te horen dat service en vakmanschap voor jou duidelijk op nummer één staan. Fijn dat alles snel en secuur is verlopen. Daar doen we het voor. Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
De waterontharder van watercomfort bevalt ons goed,hij is netjes geinstaleerd in de meterkast en wij hebben geen last meer van kalkaanslag in de badkamer en de vriendelijke monteur heeft alles goed uitgelegen
Goed om te horen dat de waterontharder jullie zo goed bevalt, Leo! Ideaal dat de installatie netjes in de meterkast is uitgevoerd en dat de badkamer nu vrij blijft van kalkaanslag. Dat onze monteur alles helder heeft toegelicht, maakt het natuurlijk compleet. Mooi resultaat! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Was op zoek naar waterontharder, kreeg het contact door via mijn aannemer. Nette uitleg via telefoon gekregen, binnen een dag situatie in kaart gebracht. En een mooie offerte gekregen. Dit is een hele prettige manier van samenwerken, met fijn resultaat!
Mooi om te lezen hoe alles is verlopen, Hugo! Fijn dat je via je aannemer bij ons bent uitgekomen en dat we je snel konden helpen met duidelijke uitleg, een snelle inventarisatie en een passende offerte. Super dat je nu geniet van heerlijk zacht water. Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Op aanraden van vrienden, welke via jullie al een waterontharder hebben laten plaatsen, hebben wij het dus ook laten doen. Tot op heden nog geen spijt van gehad. :-)
Leuk om te lezen dat jullie via vrienden bij ons zijn uitgekomen! Fijn dat je de montage als vakkundig, snel en netjes hebt ervaren en dat jullie tot nu toe nog geen moment spijt hebben gehad. Dat horen we natuurlijk graag 🙂! Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Van oriëntatie tot en met installatie en ingebruikname!
Arjan, Bedankt voor je beoordeling, Fijn dat je de moeite hebt genomen om ons te beoordelen. We hopen dat je veel plezier hebt van het zachte water. Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Reinier is bij ons thuis langs geweest en heeft de situatie bekeken en een advies uitgebracht over welke ontharder het beste bij ons zou passen. Offerte hadden hadden we snel ontvangen en het contact is zeer prettig. Ook de montage verliep soepel en het allerbelangrijkste is dat de ontharder super goed werkt. We hebben een nieuwe badkamer en je merkt gewoon dat het zijn werk doet.
Top om te horen hoe het hele traject is verlopen! Fijn dat Reinier bij jullie thuis heeft meegedacht en een passend advies heeft gegeven. Dat jullie het in de nieuwe badkamer direct merken dat de ontharder z’n werk doet, is natuurlijk het belangrijkste. Met vriendelijke groet, Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Honderdland 556
2676 LV Maasdijk
Watercomfort is de specialist in waterontharders. Met jarenlange praktijkervaring leveren wij hoogwaardige systemen, opgebouwd uit kwaliteit onderdelen en perfect afgestemd op het Nederlandse leidingwater. Zacht, kalkvrij water zorgt direct voor meer comfort in huis. Wil je moeiteloos schoonmaken, energie besparen, je apparaten beter beschermen en genieten van zacht water voor huid en haar? Watercomfort biedt voor elke woning en bedrijfsruimte de geschikte waterontharder voor particulieren en zakelijke klanten.