Prettig

De mensen zijn kundig, vriendelijk en netjes. Snelle installatie. Je merkt direct verschil. Voor mijn huid is dit heel erg fijn. Kortom erg tevreden en echt een aanrader.

• Afspraken nakomen

Uitstekende service en kwaliteit!

Ik ben heel erg tevreden met mijn ervaring bij Watercomfort. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Afspraken werden netjes nagekomen. Ik waardeer met name de persoonlijke aandacht en het meedenken in oplossingen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!

Snelle en goede service

Ik ben zeer tevreden met mijn waterontharder. Het water is veel zachter. Het is beter voor de apparaten die water gebruiken. Het water kookt ook sneller.

• Afspraken nakomen

Alles is vlekkeloos verlopen.

Van het begin tot het einde is alles prima verlopen en de installatie is prima geïnstalleerd.

Zacht helend water

Naast dat het zachte water goed is voor machines, is het goed voor de mens. Het smaakt lekker, thee smaakt veel beter. Maar ook de dames klagen niet meer. Haaruitval door hard water is voorbij. En onderhoud? Dat is er niet bij, kortom een uitstekende investering.

Top bedrijf

Alles is netjes volgens afspraak geïnstalleerd. Het werk perfect, geen kalk meer en mijn vrouw is blij, dus iedereen gelukkig.

• Afspraken nakomen

Perfecte service en fijn apparaat!

Kort geleden een wateronderharder van Watercomfort aangeschaft. In eerste instantie alleen zodat er wat minder schoongemaakt hoeft te worden. maar tijdens het gebruik ben ik de voordelen van zacht water extra gaan waarderen. Het zachte water met douchen is echt onwijs comfortabel. En inderdaad, geen kalkaanslag meer op het douchescherm waardoor het schoonmaken van de badkamer veel sneller gaat! De service van Watercomfort is goed. Duidelijk advies en snelle reactie.

• Afspraken nakomen

Na installatie problemen maar heel goed opgelost geen gezeur hij heeft tijd en energie in gestopt te vreden klant ben ik

• Afspraken nakomen

werkt netjes komt afspraken na en goede after service

ontzettende aardige mensen met goede adviezen

Duidelijk transparant snel

Overzichtelijke transparante offerte Vakkundig geïnstalleerd Nazorg bij klanten

Een super goede service!

De service was super maar ook na de installatie een goede service!

• Afspraken nakomen

Erg blij met onze quooker en ontharder

Sinds enkele maanden hebben wij onze Quooker en waterontharder in gebruik en we zijn erg tevreden. Waar wij eigenlijk dachten dat een waterontharder niet mogelijk was i.v.m. beperkte inbouwruimte, liet David ons zien dat dit weldegelijk mogelijk was. In overleg heeft hij de installatie erg netjes en vakkundig gedaan. Daarnaast heeft hij direct een Quooker geïnstalleerd in onze keuken. Ook over de installatie hiervan zijn wij erg tevreden. In de praktijk is het gebruik van kalkvrij water vooral te merken aan het feit dat er geen aanslag meer ontstaat op de douchekraan, stoomoven en overige apparaten, wat natuurlijk erg fijn is. Verder is het fijn dat er minder schoonmaakmiddel en zeep nodig is. Het zout bijvullen is eenvoudig, en hoeft maar ééns in de paar weken (afhankelijk van de grootte van je zoutvat en het waterverbruik uiteraard). Weinig moeite, en het zoutverbruik vind ik erg meevallen. Kortom, als je op zoek ben naar een waterontharder en/of Quooker, dan ben je bij watercomfort aan het juiste adres!

• Afspraken nakomen

Precies wat ik nodig had!

De mensen van watercomfort zijn bij mij thuis geweest om ons leidingwater te meten om te bepalen of een waterontharder zinvol Zou zijn. De man die kwam had een voorbeeld apparaat bij zich zodat ik precies kon zien hoe het apparaat geplaatst zou worden. Ook heeft hij veel uitgelegd over de werking en het wat het resultaat zou zijn. De installateur die het apparaat heeft geïnstalleerd werkt erg netjes. Aan het resultaat was niets gelogen. Zeer tevreden!

Uitgevoerd zoals afgesproken

Goede uitleg over de waterontharder en de installatie. Op basis hiervan afspraak gemaakt voor de installatie. Uitvoering geheel volgens afspraak en in principe naar volle tevredenheid

• Afspraken nakomen

Een wereld van verschil met water zonder kalk

Geen kalk aanslag meer, daardoor maak je alles makkelijker schoon, waardoor je beseft dat je apparaten ook langer mee zullen gaan met kalkvrij water.

• Afspraken nakomen

Prettig bedrijf en goed product

Afspraak was snel gemaakt. Goede communicatie en overleg. Vriendelijk personeel en alles tip top in orde gemonteerd. Direct merk je verschil tijdens het douchen. Je huid en haar voelt zachter aan. Ook is schoonmaken een stuk eenvoudiger en hoef je veel minder wasmiddel te gebruiken voor de wasmachine. Bij een nieuwe badkamer zou ik dit ook zeker aanraden, geen kalk meer op je nieuwe tegels en douchescherm. Zo houdt je je badkamer als nieuw!

Perfect!

Na jaren van afwegen, wel of geen ontharder en/of Quooker, nu de knoop doorgehakt en begin 2026 alles laten plaatsen door Watercomfort. Dit op basis van ervaring van vrienden met een waterontharder en gezinsleden die vaker thuis zijn (reden voor de Quooker). Onthard water is m.i. lekkerder, minder kalkaanslag op/in je systemen en een Quooker blijkt nu in de praktijk erg nuttig (zowel direct theewater als heet water met koken). Vanaf het 1e contact tot afronding van de plaatsing van de waterontharder en Quooker (3 liter, in de dagelijkse praktijk voor ons, 4 personen, genoeg) is alles geheel naar wens verlopen. Openheid van zaken, snelle reactie op vragen, mogelijkheid het product live te zien, enthousiaste ondernemers en keurig gewerkt tijdens de plaatsing inclusief meedenken qua beste plaatsing/aanpassing locatie. Voor mij was ook van belang: lokale ondernemers, centjes blijven lokaal en wanneer nodig is service in de buurt. Kortom, erg tevreden dus ik kan Watercomfort van harte aanbevelen!

• Afspraken nakomen

concurrerende offerte, volledige offerte met nagekomen afspraken en een uitstekend werkend apparaat.

Alle huisgenoten merkte bij het douchen direct het grote verschil van het water bij het gebruik van de nieuwe waterontkalker. De huid voelt veel zachter aan. Afspraken zijn stipt nagekomen en apparaat is netjes geinstalleerd.

Kort samengevat TOP

Maar gelukkig mag ik enige uitleg geven. Het begon met de uitleg van de verschillende systemen waterontharders. En natuurlijk kun je dat ook lezen in de brochure maar als je iemand hoort praten hoor je de vakman erachter. Toen de keuze was gemaakt, volgde er bij ons een eerste inspectie bezoek om te kijken waar en hoe deze waterontharder kon worden geïnstalleerd. Dat was allemaal geen probleem. Nieuwe installatie datum gemaakt en geïnstalleerd. Dit was in enkele uren voor elkaar en keurig netjes met respect voor de ruimte en onze spullen netjes geïnstalleerd. Het werkte op de koud waterleiding direct en via de boiler heeft dat een dag geduurd. Dit omdat het oude kalkwater eerst opgebruikt moest worden. En dit was allemaal keurig na installatie uitgelegd dus geen verassingen. Wij zijn super tevreden. gebruiken geen zout meer in de vaatwasser, minder wasmiddel bij wassen en de badkamer droog maken is nu een feestje. en tot slot. ik dacht altijd dat zacht water een marketing uitspraak was maar niets is minder waar. Het wat is echt of voelt echt zacht aan.

• Afspraken nakomen

Goede service en uitleg .

De installatie verliep soepel en netjes alles werd keurig opgeruimd zowel de quooker als de waterontharder werken perfect

zachter water

alles blijft schoner

Super product!

Water ontharder voordelen Koffie is beter Huid zachter Kleding niet meer strijken Mijn haar ziet er voller uit ( lijk wel een weerwolf ) Doe mij ramen buiten wassen Gr Jim

• Afspraken nakomen

Heel fijn bedrijf met hele goede kwaliteit

Wij ervaren de waterontharder als een pre in ons huis. Zoveel voordelen aan deze investering! * het water is veel zachter, voor de huid en haar * het water smaakt veel lekkerder * het verbruik van wasmiddelen, voor vaatwasser én wasmachine is meer dan gehalveerd * het verbruik van shampoo en doucheproducten zijn gehalveerd. * het nadrogen van de badkamer is verleden tijd, want de tegels drogen prachtig mooi op. Kortom…. Ontzettend tevreden mensen zijn wij over de waterontharder van Watercomfort! Ik zou het echt iedereen aanraden Wat ook fijn is om samen te werken met deze hele fijne en lieve mensen zijn! En een dikke kus voor Els :-)) Lieve groet Patricia de Zeeuw

Goede service / contact

Wij hebben goede ervaring met Watercomfort Maasdijk. De service was goed, het resultaat en ook was er gemakkelijk contact te krijgen.

• Afspraken nakomen

Super tevreden werkt zoals het hoort!

Goed geholpen, goede service!

Honderdland 556

2676 LV Maasdijk

Over Watercomfort

Watercomfort is de specialist in waterontharders. Met jarenlange praktijkervaring leveren wij hoogwaardige systemen, opgebouwd uit kwaliteit onderdelen en perfect afgestemd op het Nederlandse leidingwater. Zacht, kalkvrij water zorgt direct voor meer comfort in huis. Wil je moeiteloos schoonmaken, energie besparen, je apparaten beter beschermen en genieten van zacht water voor huid en haar? Watercomfort biedt voor elke woning en bedrijfsruimte de geschikte waterontharder voor particulieren en zakelijke klanten.