Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt consistent de voordelen van zachter water en betere prestaties van apparaten. De installatie wordt als vakkundig en zorgvuldig beschreven, met duidelijke uitleg. Klanten zijn tevreden over de vriendelijke en behulpzame service. De algehele ervaring is positief en het vertrouwen in het lokale team is hoog.
Wij wilden graag een waterontharder plaatsen na de verbouwing. Toen we David benaderden mochten we eerst op de zaak het water met en zonder waterontharder vergelijken en proeven. Ook liet hij zien wat het met apparatuur doet zonder ontharder, Toen waren wij al overtuigd!. De installatie was zo geregeld, alles was al voorbereid op de plek. Nu na een aantal weken draait het top.
16 August 2026
Carlo Doorduin
Maassluis
Snelle service en nette installatie. Het systeem werkt goed zijn er erg blij mee.
15 August 2026
Roy Ligthart
Slootdorp
Een goed bedrijf dat service en vakwerk zeker na komt .
14 August 2026
Rene
Maasdijk
Geen kalkaanslag meer wat het schoonmaak werk, met name in de badkamer een stuk makkelijker maakt. Ook goed voelbaar aan de huid. Het enige kleine minpuntje voor ons is het geluid tijdens het regenereren, de tijd waarin dit gebeurd hebben wij ingesteld van 's-nachts naar 's-avonds. Maar dit heeft ook te maken met deuren die open staan. Het veranderen van het tijdstip is overigens zeer eenvoudig en is door de monteur ook uitgelegd.
14 August 2026
Cees
Naaldwijk
Van de eerste kennismaking tot de installatie niets meer dan lof. Wij vonden het belangrijk om een leverancier te kiezen uit de buurt. Ik ben blij dat ik dit heb gedaan. Qua prijs ontlopen de leveranciers elkaar niet veel. Ik wou dat ik dit veel eerdernhad gedaan. Een waterontharder is echt top. Badkamer is altijd streeploos schoon. En mijn huid.voelt veel zachter aan.
13 August 2026
Rene
Hoek van Holland
Online hadden we al goede recensies gelezen. Zij kwamen persoonlijk langs om onze situatie te inspecteren en gaven goed en eerlijk advies. De installatie vond al snel plaats. Twee weken later werd de waterontharder al geïnstalleerd! Twee maanden verder en zijn er nog steeds heel blij mee. Scheelt extra schoonmaakwerk omdat we geen kalkproblemen hebben nu. Ook werd er nog na gebeld hoe we het hadden ervaren en of we nog tevreden zijn. Dat zijn we en raden dan ook WaterComfort zeker aan!
27 July 2026
Shannon Van der Velden
Maassluis
Na een advertentie in het Westlandse krantje contact opgenomen en super vriendelijk en professioneel te woord gestaan. Netjes volgens afspraak alles gemonteerd en afgehandeld. Wij zijn super tevreden en raden een waterontharder én dit bedrijf zeker aan!!
23 July 2026
Fredt
KWINTSHEUL
We zijn enorm blij met de service en machine. De machine was snel geïnstalleerd. Het water is fantastisch, het proeft lekker, het voelt prettiger op je huid en je hoeft écht minder te poetsen.
14 July 2026
Eva
Katwijk
Deskundig en klantgericht optreden.
8 July 2026
Adrie Kom
Oude-tonge
Leuke mensen goed geregeld en super netjes
ruud
Maassluis
Goede ontvangst en uitleg op locatie. Installatie verliep snel en professioneel. Service is prima. Geen spijt van mijn aankoop.
Louwrens
Maassluis
Vanaf het eerste gesprek tot aan de installatie was het goed geregeld. Alles duidelijk uitgelegd en afspraken ook netjes nagekomen. Bij de installatie bleek er nog een oude waterkoppeling te lekken in de kruipruimte, deze heeft David gelijk vernieuwd.
Wouter
Maassluis
Het water is lekker zacht met douchen. En het smaakt ook lekker. De wasmachine schuimt meer. Dus heb je minder zeep nodig als voorheen.
17 June 2026
Daniël van der Burg
Berkel en Rodenrijs
Hoi Daniël,
Wat leuk om jouw positieve ervaring te lezen! Fijn dat je geniet van het zachte water en dat je de voordelen merkt in het dagelijks gebruik.
Mooi dat je ervaart dat er minder zeep nodig is en dat zowel het douchen als het drinkwater goed bevalt. Bedankt voor je review!
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Na het eerste telefonische informatie gesprek kon er op korte termijn een collega langskomen. Zowel aan de telefoon als over de vloer hebben we te maken gehad met kundige mensen die oprecht en goed advies geven, waarbij een extra vraag geen moeite kost. Na installatie tevens een goede afwikkeling van documentatie en verdere uitleg. Super lui die meedenken en bereid zijn om meer te geven dan nodig is. Dagelijks het idee dat ik douche met spa blauw en qua smaak na een korte wenperiode nu niets anders meer wil.
17 June 2026
S. v.d. S.
's-Gravenzande
Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te lezen dat je het advies, het meedenken en de begeleiding gedurende het hele traject zo positief hebt ervaren.
Mooi dat je niet alleen tevreden bent over de installatie en de afhandeling, maar ook dagelijks geniet van het comfort van zacht water. Douchen alsof het Spa Blauw is, dat horen we natuurlijk graag! 😊
Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met je waterontharder.
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Lang over getwijfeld of echt wat zou brengen. Maar nu zou ik niet meer terug willen. Zeker het droogmaken om kalk aanslag in badkamer te voorkomen mis ik niet!
9 June 2026
Wouter
Naaldwijk
Hoi Wouter,
Bedankt voor je enthousiaste review! Leuk om te lezen dat je achteraf zegt: "Eerder moeten doen!"
Fijn dat je zo tevreden bent en vooral geniet van het gemak van een badkamer zonder kalkaanslag. Dat maakt het verschil inderdaad direct merkbaar.
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Toevallig ben ik met Watercomfort in contact gekomen en heb een waterontharder laten plaatsen en de resultaten zijn verbluffend, er zitten geen kalkspetters meer op de ramen na het wassen en zonder na te trekken drogen ze netjes en schoon op. Als ik mn haren wast heb ik het idee dat alles veel zachter is dus ook fijn en verder hoop ik dat de wasmachine en kranen langer mee gaan. De monteur die alles geïnstalleerd heeft maakt alles netjes af en zonder bijzonderheden alles netjes achter gelaten. al met al hebben wij een prettige ervaring met dit bedrijf en zouden het iedereen aanraden.
9 June 2026
Ruud
Poeldijk
Beste Ruud,
Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent met je waterontharder! Fijn dat je de voordelen van zacht water direct merkt, van schone ramen zonder kalkspetters tot zachter aanvoelend haar.
Ook mooi om te horen dat de installatie netjes is uitgevoerd en alles verzorgd is achtergelaten. Bedankt voor je mooie woorden en aanbeveling, dat waarderen we enorm!
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
De mensen zijn kundig, vriendelijk en netjes. Snelle installatie. Je merkt direct verschil. Voor mijn huid is dit heel erg fijn. Kortom erg tevreden en echt een aanrader.
2 June 2026
John
Hellevoetsluis
Hoi John,
Wat leuk om jouw positieve ervaring te lezen! Fijn dat je tevreden bent over onze service en de snelle installatie.
Mooi om te horen dat je direct verschil merkt en dat zacht water goed bevalt. We wensen je er nog veel plezier van!
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Ik ben heel erg tevreden met mijn ervaring bij Watercomfort. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. Afspraken werden netjes nagekomen. Ik waardeer met name de persoonlijke aandacht en het meedenken in oplossingen. Absoluut een aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en betrouwbaarheid!
31 May 2026
Jacques
Wateringen
Beste Jaques,
Wat een mooie review, bedankt daarvoor! Geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en dat je de persoonlijke aandacht en het meedenken hebt gewaardeerd.
Fijn dat alles naar wens is verlopen en dat we aan je verwachtingen hebben kunnen voldoen. Bedankt voor je aanbeveling!
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Ik ben zeer tevreden met mijn waterontharder. Het water is veel zachter. Het is beter voor de apparaten die water gebruiken. Het water kookt ook sneller.
26 May 2026
John
Voorhout
Hallo John,
Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle service en dat je de voordelen van zacht water zo duidelijk merkt.
We wensen je nog veel plezier van je waterontharder en het comfort van zacht water!
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Van het begin tot het einde is alles prima verlopen en de installatie is prima geïnstalleerd.
26 May 2026
Grans
Oostvoorne
Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Mooi dat je tevreden bent over het hele traject én over de installatie.
Bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met je waterontharder en zacht water!
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Naast dat het zachte water goed is voor machines, is het goed voor de mens. Het smaakt lekker, thee smaakt veel beter. Maar ook de dames klagen niet meer. Haaruitval door hard water is voorbij. En onderhoud? Dat is er niet bij, kortom een uitstekende investering.
Paul
Spijkenisse
Bedankt voor je mooie review Paul! Wat fijn om te lezen dat je zoveel voordelen ervaart van zacht water, van de smaak van thee tot het comfort voor huid en haar.
Mooi dat je daarnaast ook het gebruiksgemak en het minimale onderhoud als pluspunten ervaart. Veel plezier met je waterontharder!
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Alles is netjes volgens afspraak geïnstalleerd. Het werk perfect, geen kalk meer en mijn vrouw is blij, dus iedereen gelukkig.
Aad Koppenol
De Lier
Bedankt voor je leuke review! Fijn om te horen dat alles netjes volgens afspraak is geïnstalleerd en dat de waterontharder perfect werkt.
En als er geen kalk meer is én je vrouw blij is, dan kunnen we ons helemaal vinden in de conclusie: iedereen gelukkig! 😊
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Kort geleden een wateronderharder van Watercomfort aangeschaft. In eerste instantie alleen zodat er wat minder schoongemaakt hoeft te worden. maar tijdens het gebruik ben ik de voordelen van zacht water extra gaan waarderen. Het zachte water met douchen is echt onwijs comfortabel. En inderdaad, geen kalkaanslag meer op het douchescherm waardoor het schoonmaken van de badkamer veel sneller gaat! De service van Watercomfort is goed. Duidelijk advies en snelle reactie.
Dylan
Hoek van Holland
Beste Dylan,
Bedankt voor je enthousiaste review! Wat leuk om te lezen dat je naast minder schoonmaakwerk ook de extra voordelen van zacht water hebt ontdekt. Vooral het comfort tijdens het douchen en een kalkvrije badkamer worden vaak enorm gewaardeerd.
Fijn dat je onze service, het duidelijke advies en de snelle reacties als positief hebt ervaren. Veel plezier met je waterontharder!
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Na installatie problemen maar heel goed opgelost geen gezeur hij heeft tijd en energie in gestopt te vreden klant ben ik
Krijn
De lier
Beste Krijn,
Bedankt voor je review Krijn! Natuurlijk vervelend dat er na de installatie problemen zijn ontstaan, maar fijn om te horen dat je tevreden bent over de manier waarop dit is opgelost.
Wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen en door te gaan totdat alles goed werkt. Mooi dat je dit zo hebt ervaren!
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
ontzettende aardige mensen met goede adviezen
15 May 2026
peter de graaf
s gravenzande
Hoi Peter,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze nette werkwijze, het nakomen van afspraken en de aftersales service waardeert.
Ook leuk dat je onze adviezen en persoonlijke aanpak zo positief hebt ervaren. Daar doen we het voor!
Team Watercomfort / www.watercomfort.nl
Watercomfort is de specialist in waterontharders. Met jarenlange praktijkervaring leveren wij hoogwaardige systemen, opgebouwd uit kwaliteit onderdelen en perfect afgestemd op het Nederlandse leidingwater. Zacht, kalkvrij water zorgt direct voor meer comfort in huis.
Wil je moeiteloos schoonmaken, energie besparen, je apparaten beter beschermen en genieten van zacht water voor huid en haar?
Watercomfort biedt voor elke woning en bedrijfsruimte de geschikte waterontharder voor particulieren en zakelijke klanten.
Honderdland 556
2676 LV Maasdijk