Super goed
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 15 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,7
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vriendelijk en deskundig personeel met duidelijke communicatie. Klanten waarderen het professionele gedrag, snelle hulp en goede nazorg. Over het geheel genomen is de ervaring positief en bouwen klanten vertrouwen op in de dealer.
Goeie service Hele aardige verkopers
28 January 2026
Ida
Hengelo
Wij zijn erg vriendelijk geholpen door Bob. We hebben een nette inruilprijs gekregen voor onze auto en tegen een Lynck & co ingeruild. Ook na de koop nog een super service, door nog even zonder kosten of moeite banden te wisselen. Bedankt!
22 January 2026
Marike
Hengelo
Hele goeie service, snel geholpen. Heel netjes op tijd. Zeer tevreden. Echt een aanrader!
2 January 2026
Levon
Almelo
Vorige vrijdag gebeld voor mijn bmw 1 serie en een week later opgehaald! Goede service en bereikbaarheid en kon voor alle vragen terecht! Aanrader!
6 December 2025
Raphael
Weert
Goede ervaring en daardoor ook een auto aangeschaft
5 December 2025
Haroen
Den haag
Vorig jaar onze seat leon hier gekocht. Hadden een paar opmerkingen aan de auto en werd volledig naar onze wensen aangepast en opgelost. Vriendelijk personeel, die weten waar ze het over hebben.
1 December 2025
Deborah
Enschede
Ik ben ontzettend goed geholpen bij deze autogarage. Het personeel is vriendelijk eerlijk en denkt echt met je mee
24 November 2025
S
Almelo
Onlangs een Clio RS gekocht , soepele overhandiging , auto netjes gepoetst en heel fijn geholpen door de mensen van MA , zou hier zeker terug komen als ik op zoek ga naar een nieuwe auto!
24 November 2025
Jelle
Enschede
Superblij met mijn nieuwe auto! precies wat ik zocht. De hele aankoop verliep vlot en professioneel. Echt een aanrader!
23 November 2025
Nicole
Vriezenveen
Ze beloven iets maar komen niet alles na
Arie
Musselkanaal
Verkopers zijn erg aardig en proberen je zo goed mogelijk te helpen.
Ken
Gewoon, goed geregeld!!!
Mirjam
Goor
Klantvriendelijk. Advies op maat. Correcte en snelle levering.
Sjef
Goor
mooie auto Audi A4 gekocht. Super goede service en de juiste follow-up ervaren tijdens het aankoopproces. Fijne mensen met hart voor de zaak die met je meedenken!
R
Hellendoorn
Super bedrijf waar de klant echt op 1 staat. Vriendelijk geholpen door Bob die ons goed te woord heeft gestaan Zeer blij met de goede hulp
Ara
Almelo
Bij Autohuis M&A vind je een ruim aanbod aan jong gebruikte auto’s in elk budget. Of je nu op zoek bent naar je eerste auto, een gezinswagen of iets sportievers, wij hebben altijd iets wat bij je past!
- Garantie op maat: kies uit verschillende garantie pakketten die passen bij jouw wensen en rijstijl.
- Financiering mogelijk: we denken graag met je mee over een passende maandlast.
- Inruil welkom: je huidige auto ruil je bij ons eenvoudig in.
- Direct rijden: de meeste auto’s zijn rijklaar en kunnen snel mee.
Wij staan voor betrouwbaarheid, transparantie en persoonlijke service. Kom gerust langs voor een proefrit of neem contact met ons op voor meer informatie, de koffie staat klaar!
Autohuis M&A
Steenzoutweg 21P 7554 RN Hengelo (OV)
www.autohuis-ma.nl
Steenzoutweg 21 p