In korte tijd doorbraken we patronen waar we jaren in vastzaten

We waren samen het overzicht kwijt, gesprekken liepen steeds vast en we hadden geen idee hoe we dit nog zelf konden oplossen. Via de sessies en leeromgeving kregen we precies inzichten en handvatten die we nodig hadden om uit de ingesleten patronen te stappen. Het zorgde voor rust, verbinding en weer de ruimte om elkaar écht te zien.

Over InQontact

Wij begeleiden ondernemers/leiders en hun partner om midden in de drukte weer rust, verbinding en plezier te vinden - en samen uit te groeien tot een powerkoppel.