Duidelijk en goede uitleg over het wel en wee wat je te wachten staat tijdens en na de zwangerschap.

Fijne uitleg over de verandering in de zwangerschap en de eerste weken na de bevalling.

• Waar schrijf je je beoordeling over? N.v.t.

Rosanne is super enthousiaste en spontane dame met veel hele nuttige info .

Hier heb je echt wat aan!

• Waar schrijf je je beoordeling over? Bijeenkomst moeder worden en herstel, Over de online cursus

Leerzaam

Leerzaam en interessant

Leerzaam

Veel informative en leerzaam voor onze vaak.

Weer nieuwe dingen geleerd.

Leuk, gezellig en opbeurend

• Waar schrijf je je beoordeling over? N.v.t.

Zeer informatief en helpend!

Interessante cursus, veel informatie. Hier krijg je informatie die duidelijk is en klopt. Gegeven door Rosanne die hier voor geschoold is en weet waar ze het over heeft.

Informatief en duidelijk

Rosanne heeft veel informatie over de postpartum, die je niet bij andere cursussen voorbij ziet komen.

Gezellige , duidelijke , waardevolle scholing

Fijne scholing , met voldoende inzicht voor na de bevalling !!

Echt fantastisch

Fijne vrouw Duidelijke uitleg

Zeer informatief en heel duidelijk

Ik vond het zeer informatief en heel duidelijk. Vind dat alle zwangere vrouwen deze informatie nodig hebben. Denk dat dat veel onzekerheid weghaalt

• Waar schrijf je je beoordeling over? N.v.t.

Heel leuk om over dit onderwerp te leren

Ik vond het een plezierig gegeven presentatie. Het onderwerp geeft nog maar eens aan hoe belangrijk de informatie voor na de kraamweek is die wij, als kraamverzorgster geven in de kraamweek.

Super interessant

Heel fijn en goed gegeven

Opfrissend en helder

Op een prettige manier gepresenteerd opfrissende informatie

Zeer nuttige informatie

Voor ons werk nuttige informatie gekregen

Helder

Helder en duidelijke informatie. Zou bij elke zwangere aangeboden moeten worden, om hen goed voor te bereiden op wat er komen gaat, en met name na de bevalling.

Leerzame onderwerpen

Als kraamverzorgende een presentatie bijgewoond van the NEW MOM club. Ik vind het een goede aanvulling voor NA een kraamperiode waarin vrouwen die moeder zijn geworden ook al is het niet voor de eerste keer terecht kunnen voor ' problemen' of onzekerheden waar ze tegenaan lopen. Een veilige plek, waarin je niet de enigste bent.

• Waar schrijf je je beoordeling over? Over de online cursus

Prettig om deze adviezen te delen met de kraamvrouwen

Super fijne cursus!

Heel interessant

Ik vind het erg fijn om de verse moeders te kunnen vertellen dat ook na de kraamtijd nog veel gebeurd . Hele mooie cursus

• Waar schrijf je je beoordeling over? Bijeenkomst moeder worden en herstel

Veel informatie om door te geven…

Denk dat veel vrouwen hier wat aan gaan hebben, bedankt

Heel interessant

Een interessante scholing ook van de eerste veertig dagen na de bevalling. Veel informatie en waardevol voor jonge ouders .

Fijne voorlichting

Fijne voorlichting, heel interessant

Leuke en duidelijke uitleg, echt een mooie aanvulling voor de eerste 40 dagen

Zo geven wij onze info in de kraamweek een extra boost en kunnen de gezinnen meer nalezen

Leuk. Belangrijk.

Goed en duidelijke informatie. Fijn om door te geven aan kraamvrouwen.

• Waar schrijf je je beoordeling over? Bijeenkomst moeder worden en herstel

Wat prachtige uitleg over kraamvrouw

Wat weer bijzonder om te horen wat er allemaal leeft in een bevallende vrouw!

Fijne ervaring.

Fijne informatie ontvangen , veel erkenning voor de kraamtijd en het herstel voor de kraamvrouwen.

06 20450678

Over The New Mom Club

The New Mom Club. Ben jij zwanger en zoek jij eerlijke, praktische en nuchtere informatie voor zowel jouw bevalling áls jouw herstel? Dan ben je aan het juiste adres!